UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: UFC
Jon Jones po meni stvarno tesko ce ga neko dobiti danas...gledaj ga kolika je ono mrcina i koliko duge noge...sinoc je lagano odradio mec i u nijednom trenutku nije licio na mec za titulu...svaka mu cast i ako nisam navijao za njega, ali lik je strava....Mirko i sinoc nakautiran
...ebiga imao ga je i trebao je lagano zavrsiti onaj mec, ali lik ga zavali i ako ono nije bio neki jak udarac, ali nezgodno je pao dole , a mislio sam da ce i vrat slomit u pm...na svu srecu eto dobro je proslo

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Fakat strava. Covjek ima nevjerovatne fizikalije i uz to nevidjen spoj greco roman wrestlinga sa ubitacnimSaltCityAttack je napisao/la:Jon Jones po meni stvarno tesko ce ga neko dobiti danas...gledaj ga kolika je ono mrcina i koliko duge noge...sinoc je lagano odradio mec i u nijednom trenutku nije licio na mec za titulu...svaka mu cast i ako nisam navijao za njega, ali lik je strava....
Muay Thai-om. I uz to najveci reach u UFC-u. Strahota. Onako se poigrati sa vec sad bivsim prvakom UFC-a i Pride. Nevjerovatno. Ne smijem ni pomisliti sta ce uraditi Evansu, Machidi, Rampageu... Sve su to slabiji borci od Shoguna(po meni), tako da protiv Jonesa ne bih imali skoro nikakve sanse. Jedini logican potez UFC-a i Jonesa bi bio prelazak u HW kategoriju, gdje realno i pripada, on u poluteskoj nema apsloutno nikakve konkurencije. A prije toga dok su jos tu negdje u kilazi, a Silva nece se jos dugo boriti odrzati dream fight Jones vs. Silva. Steta bi bila ovo ne organizovati. Bila bi to potencijalno najveca borba u historiji MMA. Zajebi Silva vs. GSP.
Navodno je imao prednost u bodovanju do tog trenutka. Prva runda 10-9 za Schauba. Druga 10-9 za Mirka(dva suca 9-9, jedan 10-9 za Mirka), dok je u trecoj bio agresivniji, konkretniji, skoro svaki napad je on zapocinjao, vjerujem da bi pobijedio, al opet mi je draze sto je izgubio, iako sam navijao za njeg. Da je pobijedio sigurno bi nastavio dalje, dobio bolje rangirane borce od Schauba(koji je daleko od vrha HW UFC-a) i dozivo jos tezi nokaut od ovog. Nema on vise sta traziti u UFC-u. Izgubio je brzinu, i time i svoje najjace oruzje LHK. Presporo to radi, protivnici imaju previse vremena da to blokiraju. Predvidiv je postao. Legenda je, jedan od najvecih boraca u historiji MMA, zaradio ogromnu lovu, sta mu ovo treba. Kako je krenulo od dolaska u UFC komotno se moze napraviti highlights dozivljenih nokauta. Pa mislim da je najbrutalnije nokaute u historiji UFC-a dozivio on. Sta ce mu to. Ovako je najbolje, otkaz i zbogom legendo. Steta samo sto se nije pobjedom oprostio.SaltCityAttack je napisao/la:Mirko i sinoc nakautiran...ebiga imao ga je i trebao je lagano zavrsiti onaj mec, ali lik ga zavali i ako ono nije bio neki jak udarac, ali nezgodno je pao dole , a mislio sam da ce i vrat slomit u pm...na svu srecu eto dobro je proslo
fera je napisao/la:da malo bacimo prognoze![]()
Jim Miller vs. Kamal Shalorus- pobjeda Millera polugom
Mirko Filipović vs. Brendan Schaub- navijacki reci cu da ce Mirko pobjediti ali The Hybrid je borac koji je po mom misljenju na domak borbe za titulu
Nate Marquardt vs. Dan Miller- ovdje bi Miller mogao iznenaditi
Urijah Faber vs. Eddie Wineland- ne znam sta ova borba radi među glavnim borbama mrzim ove borce od oko 60 kila...
Maurício Rua vs. Jon Jones- ovdje tesko da se moze dati neka dobra prognoza... mislim da ce jedna greska ovdje odluciti. ja bi volio da Jones osvoji al i ako izgubi ima za njega jos mnogo vremena.
1. prognoza : nije bila poluga al je pobjedio miller
2. meni je mirko drazi borac al ipak ova teska kategorija u UFC-u je bila od samog pocetka prevelik zalogaj za njega jer borci sa kojima bi se on mogao nositi su u polu-teskoj. mada po meni mirko nije odradio los mec i mislim da je samo malo pametnije odradio zadnju rundu mozda je mogao i pobjediti. al shaub vec sada spada u uzi krug boraca koji trebaju da se bore za titulu.
3. ipak je nate the great pobjedio ali po meni je bila jako losa borba. miller je zamalo par puta to zavrsio polugom al nije uspio do kraja.
4. znam da je faber pobjedio al nisam gledao ovu borbu.
5. jones demolirao shoguna. jones je borac kojeg je uzivanje gledati. sada ce se vjerovatno u narednoj borbi boriti protiv evansa i nadam se da ce ga razbiti jer ja rasharda nikako ne podnosim... kao ni vecina ostalih koji prate ovaj sport.
You are someone else I am still right here
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bice zeznuta borba, jer njih dvojica su skupa trenirali i sparingovali se , tako da ce to biti zanimljivo posmatrati...vjerovtno se poznaju odlicno i znaju cime raspolazu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ja ko da gledam da ce se jedan od njih pred borbu povrijeditiSaltCityAttack je napisao/la:bice zeznuta borba, jer njih dvojica su skupa trenirali i sparingovali se , tako da ce to biti zanimljivo posmatrati...vjerovtno se poznaju odlicno i znaju cime raspolazu

ja jedva cekam da vidim dos santosa po meni najboljeg teskasa trenutno... vjerovatno protiv brocka lesnara i nadam se da ce razbiti brocka pa nek on ide snimati wrestle-mania-e
Event je extra!!!!!Od preliminarni borbi do main eventa.Manjivari razbi valenciju...mladi Rory McDonald razbuco´ Nate Diaza....
Ben Henderson zasluzeno pobjedio al se dva puta nasao blizu da bude submitan...
Jbg... izgubi Randy spektakularnim fly kickom Machide
Randy "The Natural" Couture najveci!!!!!!!
Potvrdio je a ga neccemo vise gledat u kavezu

Extra borba Alda i Hominica...jao kakav hematom
Na kraju GSP!
Ben Henderson zasluzeno pobjedio al se dva puta nasao blizu da bude submitan...

Jbg... izgubi Randy spektakularnim fly kickom Machide

Randy "The Natural" Couture najveci!!!!!!!
Potvrdio je a ga neccemo vise gledat u kavezu

Extra borba Alda i Hominica...jao kakav hematom

Na kraju GSP!
RIP SALE VILENJAK
Ipak ce Bas ostati jedini veliki mma borc koji se oprsotio pobjedom. Steta za Coutura, zasluzio je bolji oprostaj..
"Steven Segal kick"

http://www.mmafighting.com/2011/05/01/s ... nding-his/
"Steven Segal kick"

http://www.mmafighting.com/2011/05/01/s ... nding-his/
ovaj segal s kojim god borcem radi odma se to vidi po ovim KO-ima za highlightsa
malo mi je zao randy-a al bolje zavrsiti karijeru porazom od dragona machide koji je sjajan borac neko pobjedom protiv tonneya il kako se vec zvao onaj bokser
ben henderson me najvise iznenadio sjajnom predstavom.
ove dvije borbe za titulu zavrsene ocekivano ali su bile dosta zanimljive... aldo hominicku napravio jos jednu glavu al na kraju zamalo da on bude porazen
mene je iznenadio the janitor sa onim brzim knock outom protiv brilza koji je po meni napravio predugu pauzu od svoje zadnje borbe u kojoj mu je ukradena pobjeda protiv nogeire malog
po meni mnogo bolji UFC od proslog ali naredni mnogo obecava kada se pogleda fight card

malo mi je zao randy-a al bolje zavrsiti karijeru porazom od dragona machide koji je sjajan borac neko pobjedom protiv tonneya il kako se vec zvao onaj bokser

ben henderson me najvise iznenadio sjajnom predstavom.
ove dvije borbe za titulu zavrsene ocekivano ali su bile dosta zanimljive... aldo hominicku napravio jos jednu glavu al na kraju zamalo da on bude porazen

mene je iznenadio the janitor sa onim brzim knock outom protiv brilza koji je po meni napravio predugu pauzu od svoje zadnje borbe u kojoj mu je ukradena pobjeda protiv nogeire malog

po meni mnogo bolji UFC od proslog ali naredni mnogo obecava kada se pogleda fight card
realno, nidje vezefera je napisao/la:malo mi je zao randy-a al bolje zavrsiti karijeru porazom od dragona machide koji je sjajan borac neko pobjedom protiv tonneya il kako se vec zvao onaj bokser![]()

UFC 130 - Edgar vs. Maynard III, otkazano
novi main event Rampage vs. Hamill
Ozljede su prisilile prvo Frankie Edgara, a zatim i Graya Maynarda da odustanu od borbe na UFC-u 130 koja je trebala biti za Edgarov pojas prvaka u lakoj kategoriji.
Edgar je prvo na treningu slomio dva rebra, da bi par dana kasnije Maynard ozlijedio koljeno. Ovo je trebao biti njihov treći susret, u prvoj borbi je pobijedio Maynard dok je njihov revanš u siječnju završio neriješeno.
Obojica boraca trebaju šest do osam tjedana za oporavak, tako da bi se već mogli susresti u kolovozu ili rujnu.
S obzirom na situaciju, borba između Quintona "Rampage" Jacksona i Matta Hamilla je postavljena kao glavna borba večeri.
Ponovo otakzivanje
doduse nije povreda ali je bolest.Hebeni divertikulitis ponovo napao Lesnara
Umjesto Lesnara uskace Carwin. JDS-Carwin ce da bude KO of the night 100%
Zao mi ovog Brocka unisti ga ova bolest,nadam se da ce se oporavit i vratiti borbama

Umjesto Lesnara uskace Carwin. JDS-Carwin ce da bude KO of the night 100%
Zao mi ovog Brocka unisti ga ova bolest,nadam se da ce se oporavit i vratiti borbama
RIP SALE VILENJAK
drugi main event zaredom otkazan
previse
carwin ako nije popravio cardio u drugoj rundi ide na spavanje

a imao je jako puno vremena da radi na sebi... nije se borio jako dugo.Strauss je napisao/la:drugi main event zaredom otkazanprevise
po meni ce dos santosu biti mnogo teze protiv carwina nego protiv lesnara ali samo u prvoj rundi...
morate shvatiti da je trening u MMA-u jako tezak i zahtjevan tako da su povrede sastavni dio ovog sporta i normalno je da se borbe otkazuju.
imao je i povredu, zbog koje nije ni trenirao il nesta slabo, tako da su sanse da je popravio cardio vrlo male, a to znaci samo jedno..fera je napisao/la:a imao je jako puno vremena da radi na sebi... nije se borio jako dugo.
razumijem. samo kazem da je u zadnje vrijeme mnogo vise povreda i otkazanih borbi nego sto je to uobicajeno. u hw kategoriji ne mozes sastaviti mec od silnih povreda.fera je napisao/la:po meni ce dos santosu biti mnogo teze protiv carwina nego protiv lesnara ali samo u prvoj rundi...
morate shvatiti da je trening u MMA-u jako tezak i zahtjevan tako da su povrede sastavni dio ovog sporta i normalno je da se borbe otkazuju.
razumijem. samo kazem da je u zadnje vrijeme mnogo vise povreda i otkazanih borbi nego sto je to uobicajeno. u hw kategoriji ne mozes sastaviti mec od silnih povreda.[/quote]fera je napisao/la:po meni ce dos santosu biti mnogo teze protiv carwina nego protiv lesnara ali samo u prvoj rundi...
pa dobro jesu ucestali u zadnje vrijeme sa povredama posebno ovi teskasi...
a sto rampage razvali hamilla. bas je bio dominantan sve tri runde, bez da je dopustio ijedan takedown. uz jonesa jedini koji je odolio rusenjima hamilla. zasluzio je borbu sa jonesom za pojas, a navodno ce je i dobiti. bi ce zanimljivo. big country ocekivano. popio nevjerovatno btine, izgubio, a na presici on zdrav, bez ikakvih znakova borbe, a protivnik u bolnici. uobicajeno.

Dobar event,vrijedilo je ostati budan do jutra kao i uvijek
A supermen punch Travisa Browna
sasjekao je Sturvea kao sikirom
Rampage je zivotinja kao i Mir koji je Big Countrya koljenima i laktovima izubijao.
Extar mi je bila i borba u bantam kategoriju u preliminarnim djelu izmedju Mightymousa i Toresa

A supermen punch Travisa Browna

Rampage je zivotinja kao i Mir koji je Big Countrya koljenima i laktovima izubijao.
Extar mi je bila i borba u bantam kategoriju u preliminarnim djelu izmedju Mightymousa i Toresa
RIP SALE VILENJAK
-
- Kontakt:
Mir izdominiro Roy Nelsona, vise nego sto je to uradio Junior Dos Santos. Stvarno je covjek zvijer, bukvalno je sustigo Lesnara po gradji, 260 lbs cistog misica, trbusni mu se vide. Mislim da ga dijeli jos jedna borba samo do meca sa prvakom UFC ko to vec bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.