ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Obavezno pogledajte onu emisiju Kanala plus koju sam postavio iznad. Još više ćete cjeniti Novakov uspjeh.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jedan jedini jedinstveni i najbolji----samo nas i niciji drugi Novak Djokovic.Sretna je Srbija jer ima Novaka...
1 Nadal, Rafael (ESP)----------12,070
2 Djokovic, Novak (SRB) -----11,665
3 Federer, Roger (SUI)---------8,390
4 Murray, Andy (GBR)----------6,085
400 poena razlike
2 Djokovic, Novak (SRB) -----11,665
3 Federer, Roger (SUI)---------8,390
4 Murray, Andy (GBR)----------6,085
400 poena razlike

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Samo je turnir u Nici dosta jak, ali mislim da su se svi bolji igrači zayebali što su se prijavili. Ako se en varam prošlogodišnje finale su odigrali Guska i Nando i toliko su se ispraznili da se nisu oporavili do kraja sezone. Čak je Guska prokockao zbog umora 2:0 protiv Murraya u prvom kolu RG-a. Ima li neko da zna koji je posljednji teniser osvojio GS,a da je sedmicu prije GS-a stigao do završnice turnira?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Federer je osvajao par puta Halle i odmah zatim Wimbledon, a isto je uradio i Rafa, osvojio čini mi se Queens i onda Wimbledon...Znam da ova turnira idu prije Wimbledona 7 dana, za ostale GS-ove ne znam...Begonja je napisao/la:Samo je turnir u Nici dosta jak, ali mislim da su se svi bolji igrači zayebali što su se prijavili. Ako se en varam prošlogodišnje finale su odigrali Guska i Nando i toliko su se ispraznili da se nisu oporavili do kraja sezone. Čak je Guska prokockao zbog umora 2:0 protiv Murraya u prvom kolu RG-a. Ima li neko da zna koji je posljednji teniser osvojio GS,a da je sedmicu prije GS-a stigao do završnice turnira?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Imaju dva turnira između Hallea/Queensa i Wimbledona.Bianconeri1988 je napisao/la:Federer je osvajao par puta Halle i odmah zatim Wimbledon, a isto je uradio i Rafa, osvojio čini mi se Queens i onda Wimbledon...Znam da ova turnira idu prije Wimbledona 7 dana, za ostale GS-ove ne znam...Begonja je napisao/la:Samo je turnir u Nici dosta jak, ali mislim da su se svi bolji igrači zayebali što su se prijavili. Ako se en varam prošlogodišnje finale su odigrali Guska i Nando i toliko su se ispraznili da se nisu oporavili do kraja sezone. Čak je Guska prokockao zbog umora 2:0 protiv Murraya u prvom kolu RG-a. Ima li neko da zna koji je posljednji teniser osvojio GS,a da je sedmicu prije GS-a stigao do završnice turnira?
-
- Kontakt:
Nole ce prvi poraz doziveti na Serbian openu 2012 godine kada ce ga pobediti junior Dusan Lajovic...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je neko napis'o:"Hvala Đokoviću što je uzrokov'o ovakvu diskusiju." Ne pamtim kad sam uz jutarnju dozu kofeina čitao postove na ss.ba forumu. @Magica, @Virtu4l, @Valencia i @Bianconeri - kapa do poda momci. Kapa do poda. @Mister No, @Retro i @Fromance su se ušutili, al' kada bismo i njih natjerali da se raspišu, mislim da bi se i Višković registrov'o na ovaj forum (znam da Višković nije @Virtual i @Valencia, jer on je veliki fan Liverpoola
).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Višković i Pralica me malo nerviraju u zadnje vrijeme, otišli su predaleko. Madrid i Rim nisu Davis Cup...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jbga, Djokovic je trenirao sa Pralicom u mladjim kategorijama, a Viskovic zna Djokovica od 10-11 godine.Virtu4l je napisao/la:Višković i Pralica me malo nerviraju u zadnje vrijeme, otišli su predaleko. Madrid i Rim nisu Davis Cup...
Tesko je tu biti objektivan.

Mene nervira drugi lik. Onaj smrad Pesikan sa ESa, koji nikada nije objektivan i koji kada komentarise WTA, porazi AI i JJ uvek budu "usled nedostatka srece" i sl. Smesan lik.
Sportklub je ok. Njihovi komentatori su dobri, neki cak i izuzetni, jedino je onaj mentol Jurisevic tu zalutao.
Glede Viskovica, @Monolog - najjacu utakmicu koju je on komentarisao, nije igrao Liverpool,

To je bila ona legendarna protiv Leedsa (3-4), kad se Sir Bobby radovao kao malo dete, pre 10ak godina.

Nemoj da napisem postinu dugu 2 stranice o Federeru, mog'o sam davno, al' kad nadjem vremena, fizika ceka...Monolog je napisao/la:Dobro je neko napis'o:"Hvala Đokoviću što je uzrokov'o ovakvu diskusiju." Ne pamtim kad sam uz jutarnju dozu kofeina čitao postove na ss.ba forumu. @Magica, @Virtu4l, @Valencia i @Bianconeri - kapa do poda momci. Kapa do poda. @Mister No, @Retro i @Fromance su se ušutili, al' kada bismo i njih natjerali da se raspišu, mislim da bi se i Višković registrov'o na ovaj forum (znam da Višković nije @Virtual i @Valencia, jer on je veliki fan Liverpoola).

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Federer je oduvijek najbolji i ostat će
bez obzira na ranking listu 

Philadelphia Eagles
Chicago Bulls
Philadelphia 76ers
Philadelphia Flyers
New York Yankees
The Best American Clubs!!!!
Forever!!!!
Chicago Bulls
Philadelphia 76ers
Philadelphia Flyers
New York Yankees
The Best American Clubs!!!!
Forever!!!!
Ma naravno, zato se i ne treba raspravljati ovdje oko toga. On je nedvojbeno najbolji igrač ikada...Hrvatska je napisao/la:Federer je oduvijek najbolji i ostat ćebez obzira na ranking listu

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ali i na svetu.Virtu4l je napisao/la:Jeste, ali u Švicarskoj

Pa dobro, većina Švicarsku smatra 'svetom'MaGiCa je napisao/la:Ali i na svetu.Virtu4l je napisao/la:Jeste, ali u Švicarskoj

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da kojim slucajem nastupa za BiH, dvoumio bi se izmedju njega i Mirze Basica, tu je to negdjeVirtu4l je napisao/la:Jeste, ali u Švicarskoj

Izdržati, to je temelj vrline!
Ivan Bosanac
Roger tek krece sa svojom karijerom, ovo dosad je samo uveritrasoba 39 je napisao/la:Rodžer jeste veliki a bio bi najveći kad bi se na vrijeme povukao

Roger Federer the greatest of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.