AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Edin TM87
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Edin TM87 » 15 maj 2011, 19:51

Oj pa katanja usrana, pa ne mogu da vjerujem, nikad necu imat 5 timova iz 5 liga petice za koje navijam u LP :cry: Ove godine 4, sljedece samo 3 (a mozda cak i 2). Lacio ispred nas zavrsava sezonu, Udinese... Sramota :cry:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

tica
Kontakt:

Post Postao/la tica » 15 maj 2011, 20:09

Edin TM87 je napisao/la:Oj pa katanja usrana, pa ne mogu da vjerujem, nikad necu imat 5 timova iz 5 liga petice za koje navijam u LP :cry: Ove godine 4, sljedece samo 3 (a mozda cak i 2). Lacio ispred nas zavrsava sezonu, Udinese... Sramota :cry:

Udine ce predstavit Italiju u dobrom svijetlu,igraju fin fudbal nema sta :)

Tadei :lol:
JA NISAM ODAVLE!!!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 15 maj 2011, 23:44

Oboriše me na kladi, prođem united x 3.30, padnem na romi 1.4 :cry:

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 16 maj 2011, 02:01

Danasnjim porazom od Catnie prakticno se moze rec da je sezona zavrsena za Romu,kolo prije kraja...
Sezona za zaborav,sezona u kojoj nije nista bilo kako treba...igra-katastrofa,rezultati-jos gora katasrtrofa,zalaganje pojedinih igraca na terenu-katastrofa na kvadrat he...!!!

p.s u EL je raja hehehe

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 maj 2011, 08:45

ko je gledao tekmu ne moze biti iznenadjen rezultatom . . . jbt pa nasa pobjeda bi zapravo bila iznenadjenje i cista kradja jer ljudi su nas nadigrali u svim segmentima igre (osim mozda u kornerima) i bilo je pitanje vremena kad ce postici gol(ove) :roll:
razlozi ovog i slicnih poraza tj slabe sezone su manje/vise svima poznati i nadam se samo da to i nova uprava vidi jer ekipi je potreban totalni remont.

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 17 maj 2011, 11:22

ovu sezonu treba što prije zaboravit.
trebamo pravit ekipu za sljedeću sezonu.Mislim da nam je najslabiji dio ekipe vezni red i tu pod hitno treba nešto popravit.Ne mogu da vjerujem koju mi utakmicu gubimo kad vodimo na poluvremenu.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 maj 2011, 11:26

Hocel to kod vas i sledece sezone Montella voditi ekipu??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 17 maj 2011, 11:35

Iskreno se nadam da neće.
Romi je potreban jedan iskusan trener

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 maj 2011, 11:40

Pa imal kakve vijesti ko bi vas to mogo preuzeti?? Znam da se nesto pricalo oko Ancelottija al nevjerujem da ce napustiti Chelsea, ipak oni naredne sezone igraju u LP..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 maj 2011, 15:14

montella je tu samo jos tekmu protiv sampdorie i onda se vraca na staro radno mjesto (omladinski pogon) ili negdje drugo ako dobije neki angazman. sto se tice novog trenera dosta spekulacija kruzi pogotovo zadnjih par sedmica al' jos nista konkretno se ne desava, da li je zatisje pred buru il' nesto drugo - ne znam . . . ancelotti je definitivno ime koje se najcesce spominje i najveca zelja vec dugi niz godina; villas boas kao jedini stranac koji bi mogao doci, medjutim, u to prosto ne mogu povjerovati; sada se spominje i mazzarri koji izgleda gotovo pa sigurno nece ostati u napulju i vjerovali ili ne delio rossi :D osim njih tu su i sva ona imena koja su se otprilike dovodila u vezu i sa juventusom

sto se tice ostalih transfera, najvece pojacanje ce biti walter sabatini tj nas novi transfer guru ciji ce dolazak bit ozvanicen iduce sedmice i koji je prema nekim pricama vec obezbjedio niku kranjcara !?
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 17 maj 2011, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 17 maj 2011, 15:36

ancelotti ce defitivno napustit chelseu..sad spominje se arsenal,spominje se roma,ukoliko ne ode u arsenal doc ce vherovatno u romu,ukoliko ode u arsenal nama vjerovatno dolazi wenger..u svakom slucaju dobro..sta se tice pojacanja igraca.ja tu ne vidin niti jedno pojacanje od ovih igraca koji se spominju..to su sve prosjecni igraci,i mi se s s njima ne mozemo borit za vrh a kamo za finale nekog europskog natjecanja..sad san cita da je tomecak igrac zagrebackog dinama na pragu potpisvinja s romom..kakvo nam on triba biti pojacanje..

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 17 maj 2011, 15:39

PRVO pojačanje "nove" Rome je Ivan Tomečak. Tako barem tvrdi Gianluca Di Marzio, stručnjak talijanskog Sky Sportsa za nogometne transfere.

Romu je ovog ljeta preuzeo novi vlasnik, američki biznismen Di Benedetto, koji u klub poljuljan velikim dugovima donosi svoje milijune. Iako budžet za novu sezonu još nije donesen, a ne zna se niti tko će sjediti na klupi Vučice, talijanski mediji naveliko su se raspisali o potencijalnim pojačanjima među kojima su i velika imena poput Buffona, Mascherana, Gabriela Milita, ali i Nike Kranjčara.

Posljednji na popisu pojavio se i Ivan Tomečak kojega su mediji brzo proglasili nasljednikom Taddeija i Cassettija koji su na zalasku karijere.

Iako su dobili novog vlasnika Giallorossi neće srljati u loše poslovne odluke. Za Tomečaka, koji je ove sezone odigrao 20 utakmica i zabio četiri gola uz četiri asistencije u HNL-u, sigurno neće ponuditi bogatstvo koje očekuje Zdravko Mamić pa bi ih visoka cijena sigurno odbila od kupovine igrača koji je u Dinamu ove sezone imao epizodne uloge.

Tottenham se mora izjasniti oko Kranjčara

Ipak, portali bliski Romi tvrde da su "giallorossi" obavili svoj prvi ljetni transfer te kako je dolazak Tomečaka siguran. Navijači Rome oprezno su prihvatili vijest o dolasku Dinamova beka, ali svi se slažu samo u jednom - "vjerujemo Sabatiniju".

Walter Sabatini je sportski direktor i bivši veznjak Rome koji je "pojačao" klub po dolasku novog vlasnika. Ovog tjedna imat će naporan raspored jer ga čekaju sastanci s predstavnicima još trojice igrača koji bi na ljeto mogli stići na Olimpico. Priča oko Nike Kranjčara traje već mjesecima, a iako nikada nije službeno potvrđena, temelje joj daje i nedavni posjet Cice Kranjčara Romi koji je opravdan interesom crnogorskog izbornika za Mirka Vučinića.

Talijani tvrde da će Sabatini od Kranjčarovih predstavnika tražiti da jasno kažu kakav je točno stav Tottenhama oko prodaje hrvatskog reprezentativca.

Marokanski napadač Youssef El-Arabi (24) iz Caena i 19-godišnji argentinski branič iz Indipendiantea Leonel Galeano također bi se ovog tjedna trebali pregovarati sa Sabatinijem oko dolaska u Rim. U posljednje vrijeme spominje se i Brazilac Vagner Love, koji je inače veliki prijatelj Rominog braniča Juana. "Pričao sam s Juanom i čini mi se da se u Romi događa nešto konkretno", rekao je Love za "O Globo". Slovenski mediji, pak, pišu kako bi Roma umjesto Buffona mogla posegnuti za vratarom slovenske reprezentacije Samirom Handanovićem za kojega bi Udinese mogao tražiti i 20 milijuna eura. No, Handanoviću ugovor istječe sljedećeg ljeta, a ukoliko Udinese izbori Ligu prvaka (na četvrtom mjestu kolo prije kraja ima dva boda ispred Lazija) realnija se čini opcija potpisivanja novog ugovora
sa sadasnjim klubom.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 maj 2011, 15:47

carletto ako ode iz chelsea onda nema gdje drugo nego u rim . . . lik je legenda rome i toliko puta je govorio kako mu je to jos neostvareni san i imajuci to u vidu mislim da bi mu ovo mogla biti jedinstvena prilika da nas trenira a na vijest za tomecaka sam i ja naletio dok sam pisao prethodni post . . . sto se tice ostalih, ne cudi mi sto se takva imena spominju jer sabatini je poznat po tome da dovodi talenat i potencijal za manje pare a ne gotovog igraca za neke masne novce (iako cemo vjerovatno potpisati barem 2 takva).

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 maj 2011, 19:26

sta ova francuska placipizda prica kao nigdje drugo ne bi u italiji mogoa otici, osim u milan

idi ebo ti on mater, dabogda prosao isto kao mancini

samo romina uprava moze dozvoliti da ovakvi igraci odu djaba, al nadam se da se to vishe nece ponavljati. davno je trebalo sa njim rascistiti, ako hoces prodat, ako neces truni na tribinama. A ne ovako igra, moja buducnost je u rimu, roma ovo ono, necemo nishta produzavati, sve je ok i slicno....a onda samo ode

marsh!
nema potpisa

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 17 maj 2011, 22:26

Nek mu je sa srećom :D

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 maj 2011, 22:34

ma nemate mu šta zamjeriti igrao je godinama dobro za romu, ok nekad je imao i kikseva ali uvjek je davao sve od sebe i igrao srcem, jbg neće igrati još sto godina milan mu ponudio barem duplo veću platu, ako ne i veću, mora čovjek obezbjediti sebe i familiju.
evo šta sad iko u milanu može zamjeriti pirlu ako ode, igrao je dobro, dao je klubu puno, sad ako mu juve ili neko ponudi puno više nego što mu je milan ponudio nema mu se šta zamjeriti sretno mu bilo, hvala za sve i ćao
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 maj 2011, 22:35

Benevenuti Philippe 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 17 maj 2011, 23:37

Benevenuti Philippe

eto van ga...ima i dobrih strana sta je isa.zna bi sjebat gol ko nista...sjeba je francuskoj ono s bjelorusijon,kasnije je neko izjavia da najslabija tocka francuske je mexes..tako da..usto jos sta prgav i crveni dobije bez problema.spor...i tako dalje..i trenutno da dugom oporavljanju..moze se samo se pogorsat u igri,.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 maj 2011, 23:41

a šta ako nauči ponešto od neste? ne treba stoper biti brz da bi bio vrhunski.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 maj 2011, 00:37

tony-mortale je napisao/la:ma nemate mu šta zamjeriti igrao je godinama dobro za romu, ok nekad je imao i kikseva ali uvjek je davao sve od sebe i igrao srcem, jbg neće igrati još sto godina milan mu ponudio barem duplo veću platu, ako ne i veću, mora čovjek obezbjediti sebe i familiju.
evo šta sad iko u milanu može zamjeriti pirlu ako ode, igrao je dobro, dao je klubu puno, sad ako mu juve ili neko ponudi puno više nego što mu je milan ponudio nema mu se šta zamjeriti sretno mu bilo, hvala za sve i ćao
zamjeram mu sto je otisao djaba, koliko upravi toliko i njemu
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.