hvala care dobar sam danas preko 70 maraka.. 3-1 valjda nece ovo izgubit do kraja..harry_90 je napisao/la:Laussane - Lugano 1
Luganom ista priča već 3 sezone. Među najboljima su u drugoj ligi,ali ne mogu dobiti licencu za prvu ligu,pa pred kraj sezone puštaju utakmice, jer im ništa ne znače. Vodeći su na tabeli,ali zadnje 4 tekme su izgubili,tj.pustili, u zadnje...m kolu su doma od Servettea popušili 0-6. Lausanne se bori za naslov i ulazak u 1.ligu,oni licencu imaju, a Lugano neće komplicirati i pustit će im tekmu. Na nekim online kladionicama kvota je već na 1.35,ali naše klade drže visoku kvotu. Najbolje odigrati danas, jer sutra bi kvota mogla pasti na tu razinu.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- legenda reala
- Kontakt:
29 minuta do kraja 1:3 izdrži Atalanta ,ali bogami teško 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- pintol_TM87
- Kontakt:
past ce jos jedan go...za koga ne znam...da bude zg2aleksandarhz je napisao/la:Zabise i drugi...pintol_TM87 je napisao/la:haha kraljulegenda reala je napisao/la:Jaštaću jbt im mater ,ako dobiju dobro i jest ako izgube ubiću se ko volimliverpol![]()
![]()
EO Briz zabi go...ajde jos jedann
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- legenda reala
- Kontakt:
15 minuta 2:3
kako je sve izrežirano ,majku im Talijansku lopovsku
dodaju lopte igračima Albinolefea ,jednostavno neće da igraju
kako je sve izrežirano ,majku im Talijansku lopovsku
dodaju lopte igračima Albinolefea ,jednostavno neće da igraju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
da vidiš Atalante sad trojica na golmana i spetljaju se ,neće da daju gol
Sace ga zabit u nadoknadi

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- legenda reala
- Kontakt:
5 minuta sudijske nadoknade ,sad će dva gola Albinolefea 
još 2.5 minute ovo samo može 3:3 završit
još 2.5 minute ovo samo može 3:3 završit
- legenda reala
- Kontakt:
Krajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
2:3
evo paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2:3
evo paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- pintol_TM87
- Kontakt:
EO Briz zabi go...ajde jos jedann
[/quote]
Zabise i drugi...
[/quote]
past ce jos jedan go...za koga ne znam...da bude zg2[/quote]
lagano ma atalanta hladno...ali je ova 2 dosla nekim cudom...jer je kvota danas od 11 pocela da opada na atalantu
Zabise i drugi...
past ce jos jedan go...za koga ne znam...da bude zg2[/quote]
lagano ma atalanta hladno...ali je ova 2 dosla nekim cudom...jer je kvota danas od 11 pocela da opada na atalantu
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nisam se ubio.Ne kladim se više,ali hvala Bogu,živ sam.Urazumio sam se baš onda kada je trebalo.legenda reala je napisao/la:Jaštaću jbt im mater ,ako dobiju dobro i jest ako izgube ubiću se ko volimliverpol![]()
Kladionica je nešto iza mene,nikada više ni pogleda prema njoj,al' duga je priča šta se izdešavalo u ovih zadnjih 4-5 dana.
You'll never walk alone.
....Hvala Bogu da si skonto da je glupost da se ubijes zbog kladionice....VolimLiverpool je napisao/la:Nisam se ubio.Ne kladim se više,ali hvala Bogu,živ sam.Urazumio sam se baš onda kada je trebalo.legenda reala je napisao/la:Jaštaću jbt im mater ,ako dobiju dobro i jest ako izgube ubiću se ko volimliverpol![]()
Kladionica je nešto iza mene,nikada više ni pogleda prema njoj,al' duga je priča šta se izdešavalo u ovih zadnjih 4-5 dana.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Ooo legendo ziv siVolimLiverpool je napisao/la:Nisam se ubio.Ne kladim se više,ali hvala Bogu,živ sam.Urazumio sam se baš onda kada je trebalo.legenda reala je napisao/la:Jaštaću jbt im mater ,ako dobiju dobro i jest ako izgube ubiću se ko volimliverpol![]()
ako nije tajna na koji nacin si zamislio da se ubijes i sta bi sa oprostajnim pismom
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:Ooo legendo ziv siVolimLiverpool je napisao/la:Nisam se ubio.Ne kladim se više,ali hvala Bogu,živ sam.Urazumio sam se baš onda kada je trebalo.legenda reala je napisao/la:Jaštaću jbt im mater ,ako dobiju dobro i jest ako izgube ubiću se ko volimliverpol![]()
ako nije tajna na koji nacin si zamislio da se ubijes i sta bi sa oprostajnim pismom
poslao ga u "Ispuni mi želju"
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
Ima li za danas sta?
Svaka castlegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- VolimLiverpool
- Kontakt:
@Admire
Zamislio sam da se bacim u Spreču,to sam bio i napisao.Što se tiče pisma,pokazano je starcima nakon čega sam dobio tako jak šamar od oca (108kg),mislio sam da me boksom udario.To ti je samo 1/20 svega onog što se izdešavalo u zadnjih 4-5 dana.
Inače,@hodža se javi samo kada treba nekog podje*avati,a čovjek ne postavlja više ovdje svoje parove.Puno se pehira ovdje,sigurno je to razlog.
Zamislio sam da se bacim u Spreču,to sam bio i napisao.Što se tiče pisma,pokazano je starcima nakon čega sam dobio tako jak šamar od oca (108kg),mislio sam da me boksom udario.To ti je samo 1/20 svega onog što se izdešavalo u zadnjih 4-5 dana.
Inače,@hodža se javi samo kada treba nekog podje*avati,a čovjek ne postavlja više ovdje svoje parove.Puno se pehira ovdje,sigurno je to razlog.
You'll never walk alone.
Zapali joint i opusti se, kakvo crno samoubistvo, na to se ne smije ni pomisliti...VolimLiverpool je napisao/la:@Admire
-
jasko_juve
- Kontakt:
al nemoj svasta pusit,jer mozes dobit krila,pa ces tek onda poletit u Spreču

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.