NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 22:30

TehnickiDirektor je napisao/la:Jedinstvo nema ekipu za Premijer ligu. Hajde što nema ekipu, nemamo ni Upravu. Ali s druge strane, nikad nije bilo lakše ući u Premijer ligu. Ako će ostati ovakva situacija, kakav je sad, ne daj dragi Bože da uđemo. Pa ne bi prešli centra.. Eh, sad su priče po gradu da bi došla nova Uprava, na čelu s Tigrom, iako ja sumnjam u to.

Kako god, za dva dana ćemo znati ko ulazi. GOŠK igra u Konjicu i realno su deset puta bolji i mogu pobjediti, ako im je cilj PL, ali ako izgube, Jedinstvo je 90% novi član "elitnog" društva.
Ne znam kakav omjer imate s Čapljinom ali i oni su kandidat.Ako GOSK zeli uci u ligu onda je pobjeda u Konjicu sigurna.Čitam danas da su se raspitivali ljudi iz GOSKA sta ima treba sve za premijer lige i to u Sarajevu,imaju plan stadion praviti,a Pecaru bi prijavili ako se njihov ne dovrsi!!!

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 13 maj 2011, 15:20

Aljo samo da napisem ovdje zasto sam prenosio neke informacije s naseg websajta.. to sam radio da informisem ostatak BiH .. nisam ja nista lose sa tim mislio .
a sto se tice ovog idiota ŠB.TRN , ehh taj momak je jos davno pisao za Bihac i opcenito Biscane sve najgore.. kako je Hamdo Tigar lopov ovo ono, vrijeđao je citav Bihac , Neri se toga mora sjecati jer ga je on spustio na zemlju kad mu je rekao neke stvari ..
uglavnom necu da se prepucavam ovdje ali moram da odg. da razjasnim neke stvari ;)
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

TM-87
Kontakt:

Post Postao/la TM-87 » 13 maj 2011, 15:22

biscani sretno vam u PL iz Hadzica...kako se kod nas u klubu prica GOSK nece uci 100%

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 14 maj 2011, 15:12

NK Jedinstvo - NK Sask Napredak 17:00h

Idemo po nova tri boda abd :)
.. jos samo da GOSK izgubi kod Igmana :D
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 14 maj 2011, 19:12

TehnickiDirektor je napisao/la:@Bihac-City-Boy

Nemoj uzimati moje komentare s Jedinstvovog foruma i ovdje kopirati u svoje ime. Valjda imaš toliko godina da možeš nešto svoje napisati. Ako koga, zanima situaciju oko Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać, neka se meni obrati. Ovo jest forum, ali nemojte pisati gluposti i sramotiti NK Jedinstvo i Silu nebesku.

Aljo Bobić
Gdje si Aljo kuco stara kad idemo na termin? ;)
BHF Bosanska Krajina!

srebrenik1333
Kontakt:

Post Postao/la srebrenik1333 » 14 maj 2011, 20:10

TM-87 je napisao/la:biscani sretno vam u PL iz Hadzica...kako se kod nas u klubu prica GOSK nece uci 100%
Hahaha... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 14 maj 2011, 20:36

Jos jedan kiks. Mogli ste se kako dogovoriti da kad ste kupovali proslu ostavite hiljadu-dvije pa da danas date ovima iz SASK-a za put i jednu jaku veceru :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 maj 2011, 11:40

sta se desi jedinstvu kuci??
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 15 maj 2011, 17:22

Sta ce se desiti? Nema se sta desiti..

Iako je i pticama na grani bilo jasno da je GOSK novi premijerligas, iako su gradjani i navijaci Jedinstva bili javno pozivani da se bojkotuju utakmice dok se ne popravi sizuacija u klubu,iako je s obzirom na situaciju u klubu i igracki kadar prosjecnom poznavaocu bilo jasno da Jedinstvo vec nakon zimske pauze NEMA TEORETSKE SANSE ZA PL.
NIJE MI BAS SASVIM JASNO ZASTO SE KORISNIK Bihac City Boy ukljucivao na bespotrebne rasprave, i lozio se na PL, kad ON ZNA ONO ISTO STO I JA,I SVI MI NAVIJACI JEDINSTVA. ALI ETO..

Ako cemo biti realni nema ni GOSK kvalitet, ali ja im cestitam jer su u ovoj nekvalitetnoj ligi ipak bili najbolji i JA IM ZELIM SVE NAJBOLJE U NASTAVKU. NIKAD IH NISAM PROZIVAO ZBOG MJESTA IZ KOJEG DOLAZE,A NI ZBOG NJIHOVE NACIONALNOSTI.

Ovog vikenda su neki od predstavnika GOSKA imali sastanak sa generalnim sekretarom NSBiH Bakovicem,koliko ja znam oko administrativnih priprema za ulazak u PL. I mislim da sve price okonjihvog neulaska padaju u vodu. Jos jednom SRETNO IM!!
MENI MOJE, A VAMA VASE

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 15 maj 2011, 17:38

Prosuta tri boda protiv Goražda kući i sad ponovno dva boda protiv Saška kući. Sad kad HDZ nije u vlasti vidjećete kako Široki i Zrinja padaju lagano
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 15 maj 2011, 18:13

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Sta ce se desiti? Nema se sta desiti..

Iako je i pticama na grani bilo jasno da je GOSK novi premijerligas, iako su gradjani i navijaci Jedinstva bili javno pozivani da se bojkotuju utakmice dok se ne popravi sizuacija u klubu,iako je s obzirom na situaciju u klubu i igracki kadar prosjecnom poznavaocu bilo jasno da Jedinstvo vec nakon zimske pauze NEMA TEORETSKE SANSE ZA PL.
NIJE MI BAS SASVIM JASNO ZASTO SE KORISNIK Bihac City Boy ukljucivao na bespotrebne rasprave, i lozio se na PL, kad ON ZNA ONO ISTO STO I JA,I SVI MI NAVIJACI JEDINSTVA. ALI ETO..
Pa vi ste sebe na pocetku sezone opisivali kao favorita za ulazak u Premijer ligu, a prosle sezone ste se borili za opstanak. I prije zimske stanke se znalo da vi nemate TEORETSKE sanse za PL ni sa onim kadrom kojeg ste imali na startu sezone. Kakav bojkot, sta ces sa tim uraditi, napraviti samo goru stvar za klub i nista vise.

Vi niste Real

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 maj 2011, 21:35

Marokanac je napisao/la:Prosuta tri boda protiv Goražda kući i sad ponovno dva boda protiv Saška kući. Sad kad HDZ nije u vlasti vidjećete kako Široki i Zrinja padaju lagano
Hahahahhahah pa evo odakle te na temi Jedinstva sa Širokom i Zrinjskim.Ja se nadam da GOSK ulazi ali treba naci financije,nadam se da ce uspjeti i malo se pojacati.Široki ne financiraju drzavne firme,pa nam je svejedno,vec privatne,ali opet mi nije jasno odakle te s ovim na ovoj temi.Čuj padaju lagano hahah!!! ;) ;) :D

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 15 maj 2011, 22:15

Pola sezone Goška će finansirati Zrinjski i Široki a zauzvrat odnijeće po tri boda iz Gabele. To je već dogovoreno ;)
Misliš tipovi mafioze kao onaj dvoimeni vas finansiraju od pljačke konvoja u periodu 92-95
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 maj 2011, 22:16

Marokanac je napisao/la:Pola sezone Goška će finansirati Zrinjski i Široki a zauzvrat odnijeće po tri boda iz Gabele. To je već dogovoreno ;)
Misliš tipovi mafioze kao onaj dvoimeni vas finansiraju od pljačke konvoja u periodu 92-95
On nas nikada nije financirao.Financira nas vecinom jedan drugi covjek,al jos si ti mlad i zelen.Kvarimo ljudima temu!!! ;)

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 16 maj 2011, 12:54

Madridism je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Sta ce se desiti? Nema se sta desiti..

Pa vi ste sebe na pocetku sezone opisivali kao favorita za ulazak u Premijer ligu, a prosle sezone ste se borili za opstanak. I prije zimske stanke se znalo da vi nemate TEORETSKE sanse za PL ni sa onim kadrom kojeg ste imali na startu sezone. Kakav bojkot, sta ces sa tim uraditi, napraviti samo goru stvar za klub i nista vise.

Vi niste Real

Sigurno kad bih ja bio iz Cazina ili kad bih navijao za Krajinu vise bih se bavio Krajinom nego Jedinstvom. Ali vecina vas ima kompleks od Jedinstva, pa vam vise znace neuspjesi drugog kluba, jer nemate sta ocekivati od svog. Tipicni krajiski provincijski mentalitet.

Ne znam ko je koga opisivao kao favorita,mozda ste vi to tako vidjeli, ali Jedinstvo je klub koji se svake sezone u ovoj ligi svrstava medju prve favorite za PL. Ove, a i naredne ce biti medju prvim favoritima, jer nema ko drugi, i klub od kojeg se uvijek ocekuje da se bori za PL.
Koliko mi je poznato Jedinstvo je tokom citave sezone bilo na diobi prvog do treceg mjesta, i realno je imalo sanse za PL, i bez ikakvog potcjenjivanja u jesenjem dijelu je imalo najjaci igracki kadar za koji garantujem da se odrzao da bi izborio plasman u PL. E sad sta se desilo pa su pustili pet najboljih igraca i trenera, ja ne znam ali ocito nedostatak financija.
To znaci da je potrebno samo jos malo da neko stane iza kluba, i opet ti ponavljam JEDINSTVO JE KLUB KOJI JE SVAKE GODINE FAVORIT U OVOJ LIGI I KOJEG SE OCEKUJE NAJVISE, ma koliko to tebi smetalo, i koliko se god ti ljutio.
Tu nema bojkota,ne znam o cemu pricas, nego se samo prozivaju ljudi koji vode klub da poloze racune gradjanima za neuspjeh u sezoni, i da se pozove na ozbiljniji rad i pristup, barem koliko sam ja upucen.
MENI MOJE, A VAMA VASE

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 16 maj 2011, 13:04

Marokanac je napisao/la:Pola sezone Goška će finansirati Zrinjski i Široki a zauzvrat odnijeće po tri boda iz Gabele. To je već dogovoreno ;)

Koliko god se ti ljutio, ali Siroki Brijeg je najbogatiji i najorganizovaniji klub u BiH (uz Olimpic), pa cak i u sirem regionu.
Mjesto koje je 127 puta manje od Sarajeva drzi predavanja u Skenderiji iz kosarke bivsem evropskom prvaku KK Bosni, uzima im titule i brutalno ih trpa. Tako isto i u fudbalu. Bolno ali istinito, nazalost.
Ja protiv tog kluba nemam nista protiv, i kamo srece da u Bihacu imam takve ljude kao oni u Sirokom, pa kakve god proslosti i miljea bili, i kamo srece da mi je klub upola jak kao Siroki Brijeg.
Navijace i nacisticke ispade na njihovom stadionu necu komentarisati.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 16 maj 2011, 15:35

F.G.R. HARMANI je napisao/la:
Sigurno kad bih ja bio iz Cazina ili kad bih navijao za Krajinu vise bih se bavio Krajinom nego Jedinstvom. Ali vecina vas ima kompleks od Jedinstva, pa vam vise znace neuspjesi drugog kluba, jer nemate sta ocekivati od svog. Tipicni krajiski provincijski mentalitet.

Ne znam ko je koga opisivao kao favorita,mozda ste vi to tako vidjeli, ali Jedinstvo je klub koji se svake sezone u ovoj ligi svrstava medju prve favorite za PL. Ove, a i naredne ce biti medju prvim favoritima, jer nema ko drugi, i klub od kojeg se uvijek ocekuje da se bori za PL.
Koliko mi je poznato Jedinstvo je tokom citave sezone bilo na diobi prvog do treceg mjesta, i realno je imalo sanse za PL, i bez ikakvog potcjenjivanja u jesenjem dijelu je imalo najjaci igracki kadar za koji garantujem da se odrzao da bi izborio plasman u PL. E sad sta se desilo pa su pustili pet najboljih igraca i trenera, ja ne znam ali ocito nedostatak financija.
To znaci da je potrebno samo jos malo da neko stane iza kluba, i opet ti ponavljam JEDINSTVO JE KLUB KOJI JE SVAKE GODINE FAVORIT U OVOJ LIGI I KOJEG SE OCEKUJE NAJVISE, ma koliko to tebi smetalo, i koliko se god ti ljutio.
Ali zanimljivo je kako vi Biscani mislite da mi Cazinjani imamo komplekse :) Hoces da ti ja kazem istinu? Postoje dvije skupine morona, besposlicara a to su Sejtani i Sila Nebeska, e onda mi normalni koji gledamo i pratimo oba tima, sjedimo na tribinama i pritom platimo ulaz da gledamo nogomet, slusamo vasa prepucavanja, glupo navijanje, a onda dodjemo na forum negdje nesto da procitamo opet isti vi pisete gluposti jedni drugima i vrijedjate se, a ako nema navijackih skupina, onda su vam dobri i ovi "normalni" ljudi koji samo gledjau utakmicu.

Meni to ne smeta, meni smeta cinjenica da to nije tako. Kako ce Jedinstvo biti favorit ako ste se prosle sezone samo tako izvukli ispadanja u regionalnu ligu "Zapad", i to ste se izvukli za samo jedan bod. Pa ti meni reci da niste nista na kraju sezone kupili da ostanete u ovoj ligi ;) Bravo favoriti! I ove ste sezone kupili bodove na gostovanju, sta god drugi pricali.

Meni Jedinstvo ne smeta, ja volim kad igramo protiv vas, dosta ljudi dodje pogledati utakmicu i u CAzinu i u Bihacu, a ne smeta mi ni kad odete u Premijer ligu, fino je doci kod vas u Bihac pa sjesti i pogledati neki, ako se moze tako nazvati, veci bosanski klub, kad to ne mozemo i necemo vidjeti u Cazinu.

Zivio

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 maj 2011, 15:36

Koliko god se ti ljutio, ali Siroki Brijeg je najbogatiji i najorganizovaniji klub u BiH (uz Olimpic), pa cak i u sirem regionu.
Mjesto koje je 127 puta manje od Sarajeva drzi predavanja u Skenderiji iz kosarke bivsem evropskom prvaku KK Bosni, uzima im titule i brutalno ih trpa. Tako isto i u fudbalu. Bolno ali istinito, nazalost.
Ja protiv tog kluba nemam nista protiv, i kamo srece da u Bihacu imam takve ljude kao oni u Sirokom, pa kakve god proslosti i miljea bili, i kamo srece da mi je klub upola jak kao Siroki Brijeg.
Navijace i nacisticke ispade na njihovom stadionu necu komentarisati.
posteno
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 17 maj 2011, 14:08

Madridism je napisao/la:

Ali zanimljivo je kako vi Biscani mislite da mi Cazinjani imamo komplekse :) Hoces da ti ja kazem istinu? Postoje dvije skupine morona, besposlicara a to su Sejtani i Sila Nebeska, e onda mi normalni koji gledamo i pratimo oba tima, sjedimo na tribinama i pritom platimo ulaz da gledamo nogomet, slusamo vasa prepucavanja, glupo navijanje, a onda dodjemo na forum negdje nesto da procitamo opet isti vi pisete gluposti jedni drugima i vrijedjate se, a ako nema navijackih skupina, onda su vam dobri i ovi "normalni" ljudi koji samo gledjau utakmicu.

Zivio
NE naprotiv. Malo si zamijenio teze.
Slozicu se s tobom da ima normalnih ljudi koji bi dosli na tekmu, ali takvo je vrijeme proslo jer se u Bihacu i Cazinu vec godinama prvo ne moze pogledati normalan nogomet. Ja mislim prvo zbog toga.
E sad ima i normalnih koji bi dosli na forum, ali mi nisu jasni oni nenormalni koji imaju komplekse od Jedinstva, tako da se vise bave tudjim nego svojim. Pri tom mislim na pojedince, tipa tebe, ali nikako ne mislim da Cazinjani imaju kompleks od Biscana. To nikako. Imas ti pravo na svoje misljenje naravno, samo mi nsu jasni tvoji spamovi. Ja kada i uletim na temu o Krajini kazem nesto konstruktivno ili realno kako jeste (Vidi sam).
Znaci samo pojedinci, inace kako drugacije objasniti situaciju u finalu kupa USKa u Bos.Otoci kada citav autobus Sejtana izlazi (50tak momaka) i napada nas trojicu samo zato sto imamo obiljezja Jedinstva???

Takodjer se mogu sloziti da postoje i besposlicari i moroni, ali ne znam na koga tacno mislis. Hajde da uzmemo pretpostavku da mislis direktno na mene. ALI MI JE DRAGO DA SI SE DOTAKAO OVE TEME. Ne znam koliko imas godina, ali ako si mladi u redu, ako si stariji ocekivao sam mnogo ozbiljnije komentare od tebe.
Ja jedinstvo pratim megdje oko 15-20tak godina redovno. Kako domace utakmice i veliki broj gostujucih utakmica. I sto tako sam bio clan tog kluba u svim omladinskim selekcijama, generacija za koju se smatra da je bila najtalentovanija ikada u Bihacu ( generacija 87/88 godista). Znam i kada je SN bila na vrhuncu, ti ne znas. Isto tako znam da je SN jedina navijacka grupa koja radi u ovoj ligi, iako duze vrijeme tu nisam nesto posebno angazovan, a o tim momcima su meni licno davali pozitivne kritike oni cija su misljenja bitna za uvaziti, barem po meni, i koji su kompetentni da daju takva misljenja.Onim cime se mogu pohvaliti da u zadnjih nekoliko godina otakako smo ispali u 1 ligu Federacije imam vise gostujucih utakmica nego sto ih imaju pojedini clanovi uprave na domacem terenu,pa cak i samoproglaseni novinari i tzv. sportski analiticari, koji zaradjuju kruh od toga, a ne znaju nabrojiti pet igraca.Dok ja svoje utakmice i gostovanja finansiram iz vlastitog dzepa. Ima i onih kojima je smijesno kada na stadion protiv SASKA dodje svega 50tak gledalaca, ali ako se ikada vrate bolji dani onda ce se opet svi utrkivati da pokazu ko je najveci Biscanin i opet ce svi biti navijaci jedinstva.Ne preferiram na to da sam huligan ili neki zestoki ultras, jer inace ne bih ucestvovao u raspravama na forumu, niti forsiram neke navijacke rasprave, ali znam gdje sam kada je u pitanju Jedinstvo i time se ponosim.
Jedinstvo je dio moje svakodnevnice, ja bez toga ne mogu, s druge strane vodim normalan i uredan zivot, studiram, zaradjujem, zivotarim, tako da meni niciji stavovi nisu bitni pa ni tvoji. Znam na cemu sam, niti se imam kome pravdati.

Zivio i ti...
Zadnja izmjena: F.G.R. HARMANI, dana/u 17 maj 2011, 14:19, ukupno mijenjano 2 puta.
MENI MOJE, A VAMA VASE

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 17 maj 2011, 14:17

Komic uuuu subotu dolazimooo po BODOVEEEEEEEE,da mi udjemo kad vi neceteeee,mozel takoooo :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.