Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Uh valjda ce neko prenosit tekmu,bit ce stream valjda.. Redondo,Zidane,Figo,Morientes.. 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Steta sto nisu i Ronalda pozvali, mozda ima neke obavezeL_blancos je napisao/la:Uh valjda ce neko prenosit tekmu,bit ce stream valjda.. Redondo,Zidane,Figo,Morientes..
Bice sigurno
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Bane Madridista
- Kontakt:
Eto sada kada pogledaš tim,svi preko 35 godina(Sagnol 34) i svi proslavljeni fudbaleri.Srce mi se cijepa kada vidim De la Reda među njima.Kakav bi to fudbaler danas bio.Samo 26 godina ima,igrao bi fantastično.Odigrao je fenomenalnu sezonu 2007/08 pod vođstvom Schustera,sezonu u kojoj smo Barceloni pobjegli preko 15 bodova,dva puta ih tukli(0:1 i 4:1),bio je čak i u idealnom timu sezone u Primeri.Bio je i evropski Šampion sa Španijom 2008.Bila je to sjajna godina za njega.Naš čovjek,iz Castille-sigurno bi bio novi kapiten.Ali onda nažalost,došlo je ono što je najgore za svakog sportistu

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
De La Red bi bio igrac kao i Granero 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Madridism je napisao/la:De La Red bi bio igrac kao i Granero
Gluho bilo....
Kakav bi to tandem bio Xabi- De la Red
[youtube][/youtube]
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma Khedira umjesto Xabia još sada Sahin.U zadnje vrijeme Xabi me užasno nervira nije mi se dopalo kako je protiv Barce odigrao one 4 utakmice možda i naš najlošiji pojedinac u tim tekmamaLos_Blanos2 je napisao/la:Madridism je napisao/la:De La Red bi bio igrac kao i Granero![]()
![]()
Gluho bilo....
Kakav bi to tandem bio Xabi- De la Red
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Odigrao je lose, ali isto zbog Mou taktike
Nekako se cinio sporo na terenu tj. kad god je imao loptu Messi, Pedro, Biskvit su skakali na njega..po statistici inace je svaku tekmu pretrcao najvise u nasim redovima
Na Camp Nou on je presijeko onu loptu Xavi-ju
ubrzo 1-1..
Nekako se cinio sporo na terenu tj. kad god je imao loptu Messi, Pedro, Biskvit su skakali na njega..po statistici inace je svaku tekmu pretrcao najvise u nasim redovima
Na Camp Nou on je presijeko onu loptu Xavi-ju
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
A na ESB nije htio da potrči nazad i spriječi onaj za 0:2Los_Blanos2 je napisao/la:Odigrao je lose, ali isto zbog Mou taktike![]()
Nekako se cinio sporo na terenu tj. kad god je imao loptu Messi, Pedro, Biskvit su skakali na njega..po statistici inace je svaku tekmu pretrcao najvise u nasim redovima![]()
Na Camp Nou on je presijeko onu loptu Xavi-juubrzo 1-1..
Svi znaju ko je Xabi Real je smiješna ekipa bez njega
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Novi ugovori Pepe 4, Ramos 6 visePepe, cuatro años más y Sergio Ramos, seis

Altintop - pitanje je sati kad ce biti i offc. novi igrac.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
10 godina za nase mesare! LAJK!
- Bane Madridista
- Kontakt:
Čujem neke priče da Sagna treba da dođe u Real.On je dobar,ali ima i on 28 godina-znači još 2-3 eventualno 4 sezone da odigra na vrhunskom nivou.Po meni,on nije ništa bolji od Arbeloe.Mada mislim da možda i nebi bilo loše da dođe jer je mnogo ofanzivniji

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
- Bane Madridista
- Kontakt:
Ima da kidamo sledeće sezoneMadridism je napisao/la:10 godina za nase mesare! LAJK!
Par friskih:
Altintop hvala Bogu ode u Rusiju, propao njegov transfer u Madrid.
Sutra u 7 utakmica u Lorci.
Utakmica izmedju Castille i onog tamo protivnika igra se na Bernabeuu u 12 sati u subotu jel. Ulaznice ce biti 3 eura, a za pretplatnike besplatno, tako da mozemo ocekivati bar pedesetak hiljada/tisuca gledaoca. Ima da se gleda to
Ramos i Pepe produzili kako ste vec rekli.
Pepe: "Gol na Anoeti je Ronaldov gol" - joj al mi vise sa tim golom idu na qrac, daj ba, ili ga priznajte svi ili nitko.
Za sada to je uglavnom to. I ovaj, Marca promjenila dizajn
Altintop hvala Bogu ode u Rusiju, propao njegov transfer u Madrid.
Sutra u 7 utakmica u Lorci.
Utakmica izmedju Castille i onog tamo protivnika igra se na Bernabeuu u 12 sati u subotu jel. Ulaznice ce biti 3 eura, a za pretplatnike besplatno, tako da mozemo ocekivati bar pedesetak hiljada/tisuca gledaoca. Ima da se gleda to
Ramos i Pepe produzili kako ste vec rekli.
Pepe: "Gol na Anoeti je Ronaldov gol" - joj al mi vise sa tim golom idu na qrac, daj ba, ili ga priznajte svi ili nitko.
Za sada to je uglavnom to. I ovaj, Marca promjenila dizajn
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Valjda ce bit streamova jbg..
Za Altintopa nisam mogo bolju vijest cut.
Carvajal nece igrat -crveni. Sa Sarabiom ne znam sta je al uglavnom nije igrao proslu,valjda ce bit tu.
Za Altintopa nisam mogo bolju vijest cut.
Carvajal nece igrat -crveni. Sa Sarabiom ne znam sta je al uglavnom nije igrao proslu,valjda ce bit tu.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Portillo je napisao/la: Utakmica izmedju Castille i onog tamo protivnika igra se na Bernabeuu u 12 sati u subotu jel. Ulaznice ce biti 3 eura, a za pretplatnike besplatno, tako da mozemo ocekivati bar pedesetak hiljada/tisuca gledaoca. Ima da se gleda to![]()
Madridism je napisao/la:Portillo je napisao/la: Utakmica izmedju Castille i onog tamo protivnika igra se na Bernabeuu u 12 sati u subotu jel. Ulaznice ce biti 3 eura, a za pretplatnike besplatno, tako da mozemo ocekivati bar pedesetak hiljada/tisuca gledaoca. Ima da se gleda to![]()
zar i ti sine darko
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
UU !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Albiol: "Busquets se equivocó al insultar a Marcelo"
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
KIKI najbolji svih vremena? jedna zlatna lopta i vec najbolji svih vremenaPortillo je napisao/la:Samo sam ovo cekao... inace, rijeci jednog od najvecih nogometasa u povijesti Portugala, dobitnika Balona de Plate, prvaka Europe, prvaka Spanije, Spanskog kupa, prvaka Portugala i najveceg igraca u povijesti Atletica, Paula Futrea koji kaze: "Ako Cristiano Ronaldo osvoji Mundijal bit ce najveci ikada"
http://www.defensacentral.com/real_madr ... rao-falcao
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.