FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hocel pola ko nas ?
Hoce aBd
hajmo cijeli forum : HAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHsamosarajvo je napisao/la:Hocel pola ko nas ?Hoce aBd
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HRENOVKICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
G R B A V I C A 2
Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
G R B A V I C A 2
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jel to provaljuješ, matere ti!?samosarajvo je napisao/la:Hocel pola ko nas ?Hoce aBd
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
padobranac1978
- Kontakt:
a jeli ti pokusavas biti smijesan ?Baby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- aleksandarhz
- Kontakt:
Razmisli malo sta si upravo napiso jer bi mogao na hladjenje zbog nekih nebuloza...Baby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
Momak je samo kroz salu priupito koliko vas ide u Zenicu...
Pozz svim normalnim navijacima Zelje
- Megamon
- Kontakt:
Mi od vas zavisimo,bogami bi se ja pripazio za tu drugu poziciju.Sta mislite onda kakvi ste vi ? Sve vam cvjeta,osim vam dominira i opet ne mozete da se odlijepiti od hrenovkica tzv FK StecajBaby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Naravno da nam cvjeta, financijska stabilizacija, imamo sponzore, igrači primaju redovno plate, poprilično solidne za naše uslove, šuška se oko izgradnje novog stadiona, imamo reprezentativca, u finalu kupa smo itd itd...Megamon je napisao/la:Mi od vas zavisimo,bogami bi se ja pripazio za tu drugu poziciju.Sta mislite onda kakvi ste vi ? Sve vam cvjeta,osim vam dominira i opet ne mozete da se odlijepiti od hrenovkica tzv FK StecajBaby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Mi od vas zavisimo,bogami bi se ja pripazio za tu drugu poziciju.Sta mislite onda kakvi ste vi ? Sve vam cvjeta,osim vam dominira i opet ne mozete da se odlijepiti od hrenovkica tzv FK StecajBaby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
Pripremaj se za vivicitu
:)
-
Capital City
- Kontakt:
U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Bez prenosa, zar vec nije dogovoreno da se prenose obje utakmiceCapital City je napisao/la:U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
Capital City
- Kontakt:
Ništa još nije zvanično ali domaćin bi radije igrao u mraku ko prije dvije sedmice i vidjeli smo šta je bilo. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
pa normalno. a onda bi opet kmezili kako je sudija navlačio za želju, njima se nije dao pomaket, itd..Capital City je napisao/la:Ništa još nije zvanično ali domaćin bi radije igrao u mraku ko prije dvije sedmice i vidjeli smo šta je bilo.
Па " стварно " " ? ... & прво уговор " је & ? ? , је & $ " & " ? & . & $ та " о % " $ у $ .Capital City je napisao/la:U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše.
" " свега ? " & ? " & $ " у Сарајеву , а не " у " ...
Етоо ? $ ' $ ? , " пуно - у " !!
" " " , " " оне " !!!
Pa znas li mozda imal neki video il nesto?the scouser je napisao/la:Mirko Kamenjasevic je komentator ako se ne varam...CyberGhost je napisao/la:hahahahah sjecam se toga hahahahhaEdin TM87 je napisao/la:Joj imal ko link kakav onog ludog komentatora, prije kad smo igrali sa celikom i kaze sjedi mali picka ti materina![]()
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
doslo je do provalesamosarajvo je napisao/la:Hocel pola ko nas ?Hoce aBd
Por que ? Por que somos los mejores...
-
Just do it.TM
- Kontakt:
ima prenos 100%Capital City je napisao/la:U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše.
:)
Ma bit ce prenos nego nije to bitno.
Ono sto je bitno je da nas STO VISE ode u Zenicu i da damo MAXIMALNU podrsku nasim momcima, kojim nece biti ni malo lahko u onom grotlu !!
Znaci bez izmotavanja i bez trazenja razloga !!
Nego ..
SVI U ZENICU !!!
Ono sto je bitno je da nas STO VISE ode u Zenicu i da damo MAXIMALNU podrsku nasim momcima, kojim nece biti ni malo lahko u onom grotlu !!
Nego ..
SVI U ZENICU !!!
Razumijes ti mene burazere moj 
- bilinopolje
- Kontakt:
invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicuLuca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.
Nego ..
SVI U ZENICU !!!
razocara me likce po ko zna koji put .....al
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.