Saša Papac

samovasposmatram
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la samovasposmatram » 17 maj 2011, 01:14

sabane, sabane, sabane,...ti si stvarno saban :lol:
sasa papac je covjek od rijeci, reko je da nece igrat pod usketom, iljom krmetom, suljom i ekipom i svaka mu dala sto nije polomio rijec,...
ja licno znam papca jos od doba kad je igrao za austriu karnten i austriu bec, nikad nije igro dvije igre odnosno nije nikad prodavo dupe kao nocna dama uvjek je jasno i glasno reko ko je i sta je i zato ga svi mi volimo a sabani poput tebe mogu da znas vec sta da rade.
sasi ne treba repka da se probije on je u rangersima jarane jednom od najpoznatijih klubova na svjetu, i blizi mu se kraj karijere ako zaigra opet za repku to ce biti iz ljubavi.
SVI SMO MI SASA PAPAC !

slika
WHUFC

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 17 maj 2011, 01:23

bravo Sale nisi papak..dok Sasa proslavlja titulu sa zastavom BiH...iljo,uske i sulje proslavljaju u restoranima i to sve na racun saveza...lik nije htio da igra dok savez vode lopovi i svaka cast..a da se sad nesto nama ulizuje ..zbog cega...pa momak je dostigo vrhunac karijere igrajuci u Rengersima 5 sezona

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 maj 2011, 01:44

ma kako god za mene je dzeko vrh u volfsu 2 zastave umoto se ko one hadzije na hadzu :D u man.cityu nije igro nikako i opet zastava ti su mi ljudi vrh,a ovo vako-nako prevrtanerski zna svako da nam je drzava nikakva(Osim na kraju sa dodikom prico nema dalje) jel to ne bi trebo niko onda da igra za repku de ba pustite te price oko karaktera ko o cemu **** o postenju..

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 17 maj 2011, 02:03

Za_raju je napisao/la:Nemojmo svaku temu radi nekih pljuvaca po pravim patritama a usput branilaca ljudskog dna tj. onih sa "biroa" "Restoran Bosna" odvlaciti u OFF...
Sasa je za mene bio i ostao jedina iskrena faca iz nase repke , covjek sto je rekao to je i uradio odnosno odrzao !
O yebote zivot. Prvo procitam kako prica protiv nekih "pljuvaca" i onda se slozi i podrzava nekoga ko pluje po pravom patrioti. Kakav lik yebote. Ovaj je u rangu onog sto pljuje po Aliji (ili se mozda radi o istom liku :? ).
Za_raju je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Ako je Susic stvarno izjavio to da ga nece smeksati sto je Sasa ogrnuo BiH zastavu, i ako je naglasio da nece mijenjati formaciju, onda ga stvarno pos.erem po onog glupoj francusko-bukovoj glavi..

Nije ti ovo majmune tvoja privatna prcija, nije ti ovo tvoj stan pa da rasporedjujes ormare gdje ti je cejf, ne zelimo novog vladara nase reprezentacije, godinama smo to gledali u obliku Ulje, Sulje, pic.ke materine, ovo je reprezentacija BiH u kojoj ce igrati najbolji koji to zasluzuju, a ne oni s kojima tvoj ego ne moze izdrzati.

Ako Begovica i Papca ne pozoves, onda cu javno donijeti transparent na utakmicu na kojemu cu izraziti svoje nezadovoljstvo tobom na nas balkanski nacin!
Fuj, kako mi se gadi ovaj seljak!

BOLJE DA IZGUBIMO 100 OVAKVIH POLOVNIH TRENERA NEGO JEDNOG ASMIRA BEGOVICA, ILI SASU PAPCA!
Potpis odavde do Pekinga!!!
Ali netrebamo prljati i ovu temu gospodinom 4 osnovne!!!!
Ima tamo jedna tema u koju ja vise nikada necu zaci dok mi je ovaj gospodin na Avataru i tamo treba iznositi nezadovoljstva doticnim!!!

Ova tema mora ostati cista kao i Sasin obraz...Besprijekorno...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 17 maj 2011, 02:07

samovasposmatram je napisao/la:sabane, sabane, sabane,...ti si stvarno saban :lol:
sasa papac je covjek od rijeci, reko je da nece igrat pod usketom, iljom krmetom, suljom i ekipom i svaka mu dala sto nije polomio rijec,...
ja licno znam papca jos od doba kad je igrao za austriu karnten i austriu bec, nikad nije igro dvije igre odnosno nije nikad prodavo dupe kao nocna dama uvjek je jasno i glasno reko ko je i sta je i zato ga svi mi volimo a sabani poput tebe mogu da znas vec sta da rade.
sasi ne treba repka da se probije on je u rangersima jarane jednom od najpoznatijih klubova na svjetu, i blizi mu se kraj karijere ako zaigra opet za repku to ce biti iz ljubavi.
SVI SMO MI SASA PAPAC !

slika
I to sto je reko ga je sprijecilo da slavi titule sa nasom zastavom, sve do sada? Objasni mi kako je to moguce? Ako je otisao iz reprezentacije, odjednom se vise ne mora osjecati kao Bosanac? Sa ovim cinom je pokazao da ono sto je do sada radio nije bilo dno, a ko zna mozda nije ni ovo. Mozda ima dole jos. ;)

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 17 maj 2011, 02:23

Sušić i dalje razmišlja o Papcu

Zna se od ranije da selektor izabrane fudbalske vrste BiH Safet Sušić i pored svih kvaliteta, nema temperament kao neki i uglavnom voli svoj posao raditi u miru. Zato ga pomalo i "nervira" što još nije načisto da li će Skupština NSBiH 26. maja dati zeleno svjetlo za Statut, hoće li suspenzija sa saveza i A selekcije biti ukinuta. Zadnje što želi je stanje neizvjesnosti, jer je vremena sve manje, a "revanš" sa Rumunima 3. juna , koji će označiti nastavak kvalifikacija za EP, sve je bliže.

Neću "sklanjati" nikoga!

Iako su do njega došle optimistični signali nakon sastanaka Komiteta za normalizaciju NSBiH, kao i vijest da niko neće dirati "zmajeve", bh. selektor je još uvijek oprezan...

- Ne želim više ni pričati o tome, sve dok ne vidim da su delegati usvojili Statut! Što se Komiteta tiče, nemam nikakvih zamjerki za njihov rad, jer su uradili sve da bi se došlo do nekog kompromisa. Nije istina da sam imao konflikte sa Ivicom Osimom i drugima zbog nekih stvari i da sam u takvom raspoloženju napuštao sastanke Komiteta. Ali jesam naglasio da je najmanje što mi treba loš ambijent ili neki radikalni potezi, koji bi kvarili sve pozitivno što smo gradili oko reprezentacije - rekao nam je Sušić i potom se okrenuo "zelenom terenu", onome što najviše voli. Ne planira odstupiti od ranije politike i ustaljene igračke postave, koja se pokazala uspješnom. A zašto i mijenjati tim koji pobjeđuje! Pozive reprezentativcima za duele sa gostovanje u Rumuniji i domaću utakmicu sa Albanijom poslat će najkasnije do 19. maja, a imena 22 fudbalera neće objelodaniti do 20. mada nema previše dilema...

- Nisam kompletirao, ali tu će biti 99 posto fudbalera iz prošle akcije protiv Rumuna, koji su igrom i ponašanjem zaslužili novi poziv. Nema razloga da bilo koga od njih "sklanjam", a vraća nam se i Sejad Salihović. Možda će se priključiti jedno novo ime o kojem razmišljam, ali ne mogu sada otkrivati o kome se radi - rekao je bh. selektor.

Možda se radi o Asmiru Begoviću ili eventualno iskusnom Saši Papcu iz Glazgova, obzirom da će u Rumuniji odbrana biti ključ uspjeha, ali sva nagađanja padaju u vodu...

- Ne vjerujem da ću mijenjati formaciju. Imam Spahića, Mravca, Pandžu, a što se tiče Papca još ću malo razmisliti. Svakako mu čestitam na uspjehu i tituli sa Rendžersima. Lijepo je što se ogrnuo zastavom BiH, kao i Džeko nakon osvojenog FA kupa sa Sitijem, ali to me neće smekšati - izričit je Pape.

Vjeruje Jagodiću

Zadovoljila bi ga četiri boda iz predstojećih duela, ključnih za baraž koji vodi u Poljsku i Ukrajinu. Malo ga brine što će prvenstva u ligama Evrope biti završena i zato će sa pripremama startati ranije nego što je planirao.

- Nekom se čini kratko, ali pauza od četiri, pet dana itekako škodi igračima. Okupljamo se 27. maja u "Hercegovini" na Ilidži, gdje ćemo trenirati naredna dva dana - rekao je Sušić. Pored internacionalaca, iz vida nije ispuštao ni fudbalere iz domaćeg prvenstva, golmana Šehića, Subašića iz Olimpica, Darka Maletića...

- Pratio sam susrete Premijer lige, a posljednji je bio između Želje i Zrinjskog na Grbavici, gdje me je obradovao nastup Šehića. Izvukao je neke teške šuteve - dodaje Sušić, kojeg raduje ga što će sarađivati sa novoim selektorom mlade reprezentacije Vladom Jagodićem. Ne sumnja da će se, njegovom zaslugom, uskoro "proizvoditi" novi Bešići, Vranješi...

- Sreli smo se čestitao sam mu za uspjeh sa Borcem i nadam se da će tako nastaaviti i u reprezentaciji. Radit ćemo zajedno, ali odmah sam stavio do znanja da mu neću vračati Muhameda Bešića, Subašića, jer ozbiljno računam na njih! - naglašava Sušić.

D. Jerković

Pape nema dilema

Pozivnicama selektora Sušića mogu se nadati Kenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Ognjen Vranješ, Boris Pandža, Emir Spahić, Adnan Mravac, Mensur Mujdža, Muhamed Subašić, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Elvir Rahimić, Zvjezdan Misimović, Senad Lulić, Haris Medunjanin, Semir Štilić, Darko Maletić, Senijad Ibričić, Edin Džeko, Zlatan Muslimović, Vedad Ibišević, Sead Salihović.

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 17 maj 2011, 12:23

Sta radi ta zastava BiH :mrgreen: .Odma' produzenje ugovora i to na godinu dana.
Bravo Saša ljudino,ocekujemo te u sastavu pred vazen meceve.
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 maj 2011, 12:28

VanBasten je napisao/la:
Nisi vala ni ti ništa manje licemjeran :arrow:

--------

Papac je donio bio odluku koju bi svi trebali poštovati, nebitno slagali se s njom ili ne. Jer je insan to zaslužio i igrom i ponašanjem u državnom dresu. Nadam se da će dobiti poziv za Rumuniju, Saša može igrati i stopera, a i biće odlična alternativa na lijevom beku, u defanzivoj postavci ekipe; dal u odpočetka, ili u trenutku akd treba zatvoriti utakmicu.
[youtube][/youtube]
Kako god ti kažeš. Usput, evo ti pa preslušaj (vjeruj mi, nećeš se pokajati). ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 17 maj 2011, 12:59

aleksandar_veliki je napisao/la:Potpisa Sasa, bas me interesuju reakcije pljuvaca koji rekose da bi u repku radi transfera. Kako se brzo stvari promijene.
pa odma' mu skocio rejting cim su vidjeli da je potencijalni bh. reprezentativac :mrgreen:
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 17 maj 2011, 13:00

Mohikanac je napisao/la:Sta radi ta zastava BiH :mrgreen: .Odma' produzenje ugovora i to na godinu dana.
Bravo Saša ljudino,ocekujemo te u sastavu pred vazen meceve.
Prodao se preko zastave BiH. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 maj 2011, 13:08

Drago mi je sto je Sasa produzio ugovor sa Rangersima..Jos samo da ga ovaj takticar pozove bice dobro.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 maj 2011, 14:07

Glupan jos misli da je Mravac klasa. A i maletic se pokazao, nema sta. Rumuni nisu pobjedili samo zato sto nisu sutirali na gol vise od jednom. Da su znali da brani nepokretan covjek, napunili bi nam mrezu. Zato ce znat za uzvrat sta im je cinit.

Licno Seju ne bih zvao.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 17 maj 2011, 14:19

floyd je napisao/la:Glupan jos misli da je Mravac klasa. A i maletic se pokazao, nema sta. Rumuni nisu pobjedili samo zato sto nisu sutirali na gol vise od jednom. Da su znali da brani nepokretan covjek, napunili bi nam mrezu. Zato ce znat za uzvrat sta im je cinit.

Licno Seju ne bih zvao.
jak si analiticar nema sta. nisu pobjedili samo zuto sto nisu sutirali na gol!! :o sta, nisu htjeli sutirati ili im nismo dali da sutiraju. ako im nismo dali da sutiraju valjda ima neke zasluge i za posljednjuliniju koju cini i mravac. a ovo nepozvati salihovica je samo šlag na tortu.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 maj 2011, 15:47

floyd je napisao/la:Glupan jos misli da je Mravac klasa. A i maletic se pokazao, nema sta. Rumuni nisu pobjedili samo zato sto nisu sutirali na gol vise od jednom. Da su znali da brani nepokretan covjek, napunili bi nam mrezu. Zato ce znat za uzvrat sta im je cinit.

Licno Seju ne bih zvao.
Cestitam! A ona intervencija oko 70-te min,iz kontre? U donji lijevi ugao??? To je bilo za 0-2.
Objektivnost je cudo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 maj 2011, 15:50

Safet Susic moze odmah podnijeti ostavku,jer ako izgubimo Papca zbog njega,niko mu to ziv nece halaliti! Safet je ionako najlosiji selektor u historiji BIH,otjerao je je Begovica iz reprezentacije,jos sad nek to uradi i sa Papcom,i moze sebi potpisati kapitulaciju! pa nismo mi Brazil!? ili mozda jesmo,ali sa najlosijim selektorom,poznatim takticarom :mrgreen:

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 17 maj 2011, 15:53

Susic je do sada imao more propusta,zbog njega smo ostali bez Begovica,jednog od najboljih golmana u Engleskoj ligi,zbog Hasagica koji usput brani u nekom osrednjem turskom prvoligasu! Papac igra u jednom od najvecih klubova u Evropi,standardan je u ekipi,osvaja titule,igra svake godine Ligu Prvaka,ali eto Susic jos uvijek razmislja,pa sta imas razmisljati idiote jedan!? umjesto da zahvaljujes Bogu sto na rapsolaganju imas takve igrace iz takvih klubova,ti jos razmisljas!? o cemu bolan razmisljas,budaletino jedna!!!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 17 maj 2011, 15:58

Begović je sam sebe ukopao,baš kao i Papac. Zašto je Sušić kriv jer je Papc glumio moralistu. Svi znamo kakva su u savezu g...ali ako su ostali mogli igrati,mogao je i on,jer mi niko ne može reći da je on veći moralista od onih koji su igrali. Da su svi "moralno" postupili kao on onda nebismo ni imali rep.,momci su igrali za BiH,a ne savez. Kad se samo sjetim koliko ga Čiro molio da se vrati, e pa kasno Marko na Kosovo

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 17 maj 2011, 16:03

ZOI84 je napisao/la:Begović je sam sebe ukopao,baš kao i Papac. Zašto je Sušić kriv jer je Papc glumio moralistu. Svi znamo kakva su u savezu g...ali ako su ostali mogli igrati,mogao je i on,jer mi niko ne može reći da je on veći moralista od onih koji su igrali. Da su svi "moralno" postupili kao on onda nebismo ni imali rep.,momci su igrali za BiH,a ne savez. Kad se samo sjetim koliko ga Čiro molio da se vrati, e pa kasno Marko na Kosovo
nisi upravu,Sasa je jedan or rijetkih igraca sa karakterom,javna je tajna da ako Susic ne pozove Papca i Begovica za naredne kvalifikacione utakmice da ostajemo bez nekoliko igraca koji ce bojkotovati selektora! pa Begovic nije htio doci u reprezentaciju jer zna da prednost ima golman iz ZLJ lige,bez obzira sto Beg redovno brani u najajcoj ligi na svijetu,prednost ima golman turskog burakaspora,ebem ti i ligu i taj blentavi klub! Papac je imao saobracajnu nesrecu u kojoj je bio nekoliko dana u komi,kad je dosao sebi niko od celnika saveza ga niej nazvao da pita kako si Sasa,treba li ti neka pomoc....sve su to sami kriminalci,kojima je moral i karakter strani pojam,od Iljke,Colakovica,Usanovica za kojim nas takticar i dan danas zali,vise nego za Begovicem,Papcom,Salihamidzicem!...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 maj 2011, 16:05

Mr Plummer je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Potpisa Sasa, bas me interesuju reakcije pljuvaca koji rekose da bi u repku radi transfera. Kako se brzo stvari promijene.
pa odma' mu skocio rejting cim su vidjeli da je potencijalni bh. reprezentativac :mrgreen:
Ma to je baska.
Nego poslije potpisa ,odmah skontao da se ''nisu rijesile stvari u savezu''pa je postao skeptican .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

novo_ime
Kontakt:

Post Postao/la novo_ime » 17 maj 2011, 16:09

dobro je sto je potpisao novi ugovor...valjda nece imati problema s tim novim trenerom..mislim da bi i u reprezentaciji trebalo se naci mjesta za njegov povratak..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.