Saša Papac

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la VanBasten » 17 maj 2011, 16:11

avna je tajna da ako Susic ne pozove Papca i Begovica za naredne kvalifikacione utakmice da ostajemo bez nekoliko igraca koji ce bojkotovati selektora!
Ako je ovo istina, onda nek odmah ****.
Njihov posao je da igraju, ne da postavljaju nekakve ultimatume selektoru, bilo ko da je na toj poziciji.
Da im egzistenciaj ovisi od repke, bili bi manji od makovog zrna, u klubovima šute i rade a u repci glume glumce. Pišam se na takve reprezentativce, naravno ako ej ovo istina.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 17 maj 2011, 16:13

k_c je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Begović je sam sebe ukopao,baš kao i Papac. Zašto je Sušić kriv jer je Papc glumio moralistu. Svi znamo kakva su u savezu g...ali ako su ostali mogli igrati,mogao je i on,jer mi niko ne može reći da je on veći moralista od onih koji su igrali. Da su svi "moralno" postupili kao on onda nebismo ni imali rep.,momci su igrali za BiH,a ne savez. Kad se samo sjetim koliko ga Čiro molio da se vrati, e pa kasno Marko na Kosovo
nisi upravu,Sasa je jedan or rijetkih igraca sa karakterom,javna je tajna da ako Susic ne pozove Papca i Begovica za naredne kvalifikacione utakmice da ostajemo bez nekoliko igraca koji ce bojkotovati selektora! pa Begovic nije htio doci u reprezentaciju jer zna da prednost ima golman iz ZLJ lige,bez obzira sto Beg redovno brani u najajcoj ligi na svijetu,prednost ima golman turskog burakaspora,ebem ti i ligu i taj blentavi klub! Papac je imao saobracajnu nesrecu u kojoj je bio nekoliko dana u komi,kad je dosao sebi niko od celnika saveza ga niej nazvao da pita kako si Sasa,treba li ti neka pomoc....sve su to sami kriminalci,kojima je moral i karakter strani pojam,od Iljke,Colakovica,Usanovica za kojim nas takticar i dan danas zali,vise nego za Begovicem,Papcom,Salihamidzicem!...
nikakvo opravdanje za Begovičevo ne odazivanje nije ne igranje,pa Pjana kod Čire nije igrao,a bio je u najboljoj formi,pa mu nikad nije naumpalo da se ne odazove. Ne kažem da Papac nije fin,ali i ostali su fini, pa si igrali za svoju zemlju kako god.Ćisto sumljam za taj bojkot igrača jer zašto bi bili na strani dvojice igrača koji su se mogli odazvati,a nisu

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 17 maj 2011, 16:20

harishp je napisao/la:
Mr Plummer je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Potpisa Sasa, bas me interesuju reakcije pljuvaca koji rekose da bi u repku radi transfera. Kako se brzo stvari promijene.
pa odma' mu skocio rejting cim su vidjeli da je potencijalni bh. reprezentativac :mrgreen:
Ma to je baska.
Nego poslije potpisa ,odmah skontao da se ''nisu rijesile stvari u savezu''pa je postao skeptican .
daj ba haveru ne rise. cijenim te zbog postova vidi se da si inteligentan momak ali nemoj zajebavat ba. Kakav potpis sta vam je ljudi, pa papac je odigrao vise tekmi u ligi prvaka nego cijela nasa repka zajedno! samo je salihamidzic u istoriji bh. reprezentacije imao vise nastupa. i frajar nije skeptican nije ga niko zvao. Papac je igracina i oni koji misle da nam ne treba u repki nisu normalni :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 maj 2011, 16:40

Ne rise ti,pa ces vidjeti stomacnih teskoba.
Yebote ovdje 90% prati repku prije godinu dvije.
Ja sam se prije lomio braneci Papca na kritike tipa.Kako ovaj u Austriji klubu tada svaku drugu izabran u timu kola.
Dok je u repci fakat bio katastrofa u najblizem smislu.''Necu doci u repku dok je Iljo u savezu,vise mi lici na licne obracune,nego satro za boljitak.Jer ga Iljo bas prozvao u prevodu ''prodanim klocom''.Kad te jedan takav tip prozove tim imenom,onda mozes misliti dokle je doslo'' :?
Fakat bih volio da ga Pape pozove,mada se nebih iznenadio da ovaj opet nastavi pricu po starom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 maj 2011, 16:48

Monolog je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Nisi vala ni ti ništa manje licemjeran :arrow:

--------

Papac je donio bio odluku koju bi svi trebali poštovati, nebitno slagali se s njom ili ne. Jer je insan to zaslužio i igrom i ponašanjem u državnom dresu. Nadam se da će dobiti poziv za Rumuniju, Saša može igrati i stopera, a i biće odlična alternativa na lijevom beku, u defanzivoj postavci ekipe; dal u odpočetka, ili u trenutku akd treba zatvoriti utakmicu.
]
Kako god ti kažeš. Usput, evo ti pa preslušaj (vjeruj mi, nećeš se pokajati). ;)
De, života ti, radi svoj pos'o, tj moderiraj.
Akademija scenskih umjetosti je na drugoj adresi, mojne glumatanja.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 17 maj 2011, 16:57

Cesto se kladim na rangers pa onda gledam i utakmice preko streama, mogu reci da je papac izrastao u super igraca , niko nemoze po lijevoj strani da probije.

Svaka cast , i da naravno da ces dobiti poziv :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 maj 2011, 17:03

bas me lijepo nasmiju postovi ovi pljuvatora po ovoj temi. medjutim ovdje ima likova koji uvijek idu do krajnosti, nikad nema normalne diskusije. jedni maltene j.ebu mater sasi sto se slikao s NASOM zastavom(ovo sam kod nas moze :lol: ) i stavljaju njegovu odanost nasoj repki i drzavi pod upitnik - dok drugi j.ebu mater safetu ako ne bude pozvao sasu i govore kako on nije patriota.. :roll: ovo valjda i jeste realna slika drustva u kojem zivimo danas
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 maj 2011, 17:05

STEVIE je napisao/la:bas me lijepo nasmiju postovi ovi pljuvatora po ovoj temi. medjutim ovdje ima likova koji uvijek idu do krajnosti, nikad nema normalne diskusije. jedni maltene j.ebu mater sasi sto se slikao s NASOM zastavom(ovo sam kod nas moze :lol: ) i stavljaju njegovu odanost nasoj repki i drzavi pod upitnik - dok drugi j.ebu mater safetu ako ne bude pozvao sasu i govore kako on nije patriota.. :roll: ovo valjda i jeste realna slika drustva u kojem zivimo danas
Gdje prestaje logika, počinje Bosna

car_medju_kraljevima
Kontakt:

Post Postao/la car_medju_kraljevima » 17 maj 2011, 17:13

Ako se odazove, onda je pogazio svoju rijec, jer ce izgleda na vrhu biti isti ljudi

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 17 maj 2011, 17:52

ZOI84 je napisao/la:
k_c je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Begović je sam sebe ukopao,baš kao i Papac. Zašto je Sušić kriv jer je Papc glumio moralistu. Svi znamo kakva su u savezu g...ali ako su ostali mogli igrati,mogao je i on,jer mi niko ne može reći da je on veći moralista od onih koji su igrali. Da su svi "moralno" postupili kao on onda nebismo ni imali rep.,momci su igrali za BiH,a ne savez. Kad se samo sjetim koliko ga Čiro molio da se vrati, e pa kasno Marko na Kosovo
nisi upravu,Sasa je jedan or rijetkih igraca sa karakterom,javna je tajna da ako Susic ne pozove Papca i Begovica za naredne kvalifikacione utakmice da ostajemo bez nekoliko igraca koji ce bojkotovati selektora! pa Begovic nije htio doci u reprezentaciju jer zna da prednost ima golman iz ZLJ lige,bez obzira sto Beg redovno brani u najajcoj ligi na svijetu,prednost ima golman turskog burakaspora,ebem ti i ligu i taj blentavi klub! Papac je imao saobracajnu nesrecu u kojoj je bio nekoliko dana u komi,kad je dosao sebi niko od celnika saveza ga niej nazvao da pita kako si Sasa,treba li ti neka pomoc....sve su to sami kriminalci,kojima je moral i karakter strani pojam,od Iljke,Colakovica,Usanovica za kojim nas takticar i dan danas zali,vise nego za Begovicem,Papcom,Salihamidzicem!...
nikakvo opravdanje za Begovičevo ne odazivanje nije ne igranje,pa Pjana kod Čire nije igrao,a bio je u najboljoj formi,pa mu nikad nije naumpalo da se ne odazove. Ne kažem da Papac nije fin,ali i ostali su fini, pa si igrali za svoju zemlju kako god.Ćisto sumljam za taj bojkot igrača jer zašto bi bili na strani dvojice igrača koji su se mogli odazvati,a nisu

Pricas o stvarima o kojima pojma nemas. Nije bas onako kao ti vidis reprezentaciju i odnose unutar nje. Kazes "kako su ovi ostali trpili ove iz saveza". Pa da se Spahic pita, Munib bi bio dozivotni predsjednik, vladar, faraon NSBiH. To su sve ista g****. Ti ljudi se privatno druze. Spominjes Pjanica, nije igrao kod Cire, nije zato sto je morao igrati Spahicev jaran Ibricic. Spomijes Begovica. Pa momak jednostavno vise nije mogao gledati sta mu se radi, da ga omalovazavaju oni koji su po svim kriterijima losiji od njega i kao igraci i kao ljudi. Licno tvrdim da je Begovic extra fin momak, odgojen, kulturan, inteligentan, sto je rijetkost u nasoj reprezentaciji. Sve bi se moglo nekako i opravdati da isti arsini vrijede u nasoj reprezentaciji. Radi cega Ibricic i dalje igra, nije dosao u Ameriku, ali je zato isao u Split na prijateljsk? Radi cega Dzeko moze dobiti odsustvo, a Begovic ne? Zar Begovic treba rizikovati svoj status u klubu da bi isao u Ameriku da bude zamjena golmanu Busukusitirikiiiiispora?
PAPAC, svaka ti cast na tvojim ljudskim kvalitetima, jedini si dokazao da si karakter.
Svi su se kleli da ce ostati vjerni i da nece izdati one koji zele promjene, a svi osim papca su se vratili. Spahic je veci problem naseg nogometa nego Munib Usanovic. Svaka njemu cast na onom sto radi na terenu, ali ono sto radi mimo igralista, unazadjuje nas fudbal nevjerovatno puno. Na osnovu cega jedan covjek ima pravo maltretirati sve one koji nisu njegovi "jarani"?

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 maj 2011, 18:05

Sasa Papac je svojom gestom dokazao i da je karakter momak i da ima svoj ponos i da cijeni svoju zemlju ali iskreno a ne hinjski i nacionalisticki.

Za mene ce on uvijek biti primjer sta BH sportista treba da bude.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 17 maj 2011, 19:04

Reuf_Herco je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la: nisi upravu,Sasa je jedan or rijetkih igraca sa karakterom,javna je tajna da ako Susic ne pozove Papca i Begovica za naredne kvalifikacione utakmice da ostajemo bez nekoliko igraca koji ce bojkotovati selektora! pa Begovic nije htio doci u reprezentaciju jer zna da prednost ima golman iz ZLJ lige,bez obzira sto Beg redovno brani u najajcoj ligi na svijetu,prednost ima golman turskog burakaspora,ebem ti i ligu i taj blentavi klub! Papac je imao saobracajnu nesrecu u kojoj je bio nekoliko dana u komi,kad je dosao sebi niko od celnika saveza ga niej nazvao da pita kako si Sasa,treba li ti neka pomoc....sve su to sami kriminalci,kojima je moral i karakter strani pojam,od Iljke,Colakovica,Usanovica za kojim nas takticar i dan danas zali,vise nego za Begovicem,Papcom,Salihamidzicem!...
Reuf_Herco je napisao/la: Pricas o stvarima o kojima pojma nemas. Nije bas onako kao ti vidis reprezentaciju i odnose unutar nje. Kazes "kako su ovi ostali trpili ove iz saveza". Pa da se Spahic pita, Munib bi bio dozivotni predsjednik, vladar, faraon NSBiH. To su sve ista g****. Ti ljudi se privatno druze. Spominjes Pjanica, nije igrao kod Cire, nije zato sto je morao igrati Spahicev jaran Ibricic. Spomijes Begovica. Pa momak jednostavno vise nije mogao gledati sta mu se radi, da ga omalovazavaju oni koji su po svim kriterijima losiji od njega i kao igraci i kao ljudi. Licno tvrdim da je Begovic extra fin momak, odgojen, kulturan, inteligentan, sto je rijetkost u nasoj reprezentaciji. Sve bi se moglo nekako i opravdati da isti arsini vrijede u nasoj reprezentaciji. Radi cega Ibricic i dalje igra, nije dosao u Ameriku, ali je zato isao u Split na prijateljsk? Radi cega Dzeko moze dobiti odsustvo, a Begovic ne? Zar Begovic treba rizikovati svoj status u klubu da bi isao u Ameriku da bude zamjena golmanu Busukusitirikiiiiispora?
PAPAC, svaka ti cast na tvojim ljudskim kvalitetima, jedini si dokazao da si karakter.
Svi su se kleli da ce ostati vjerni i da nece izdati one koji zele promjene, a svi osim papca su se vratili. Spahic je veci problem naseg nogometa nego Munib Usanovic. Svaka njemu cast na onom sto radi na terenu, ali ono sto radi mimo igralista, unazadjuje nas fudbal nevjerovatno puno. Na osnovu cega jedan covjek ima pravo maltretirati sve one koji nisu njegovi "jarani"?
ahahahah Reufe ne rise ociju ti!!!
:lol: dzes ba insajderu, nismo te prepoznali??
ovo se regovo onaj novinar, evo glave ako nie...na osnovu Kapitena Jarane dahhhhh

@MostarVelezovac
polahko buraz,treba tu mnogo dokaza da bi mi povjerovali u ovo sve, vidjet cemo kad opet zaigra...ovako pravite heroja od covjeka sto je zamoto bosansku zastavu oko vrata???

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 17 maj 2011, 19:17

haryxs je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la: nisi upravu,Sasa je jedan or rijetkih igraca sa karakterom,javna je tajna da ako Susic ne pozove Papca i Begovica za naredne kvalifikacione utakmice da ostajemo bez nekoliko igraca koji ce bojkotovati selektora! pa Begovic nije htio doci u reprezentaciju jer zna da prednost ima golman iz ZLJ lige,bez obzira sto Beg redovno brani u najajcoj ligi na svijetu,prednost ima golman turskog burakaspora,ebem ti i ligu i taj blentavi klub! Papac je imao saobracajnu nesrecu u kojoj je bio nekoliko dana u komi,kad je dosao sebi niko od celnika saveza ga niej nazvao da pita kako si Sasa,treba li ti neka pomoc....sve su to sami kriminalci,kojima je moral i karakter strani pojam,od Iljke,Colakovica,Usanovica za kojim nas takticar i dan danas zali,vise nego za Begovicem,Papcom,Salihamidzicem!...

Pricas o stvarima o kojima pojma nemas. Nije bas onako kao ti vidis reprezentaciju i odnose unutar nje. Kazes "kako su ovi ostali trpili ove iz saveza". Pa da se Spahic pita, Munib bi bio dozivotni predsjednik, vladar, faraon NSBiH. To su sve ista g****. Ti ljudi se privatno druze. Spominjes Pjanica, nije igrao kod Cire, nije zato sto je morao igrati Spahicev jaran Ibricic. Spomijes Begovica. Pa momak jednostavno vise nije mogao gledati sta mu se radi, da ga omalovazavaju oni koji su po svim kriterijima losiji od njega i kao igraci i kao ljudi. Licno tvrdim da je Begovic extra fin momak, odgojen, kulturan, inteligentan, sto je rijetkost u nasoj reprezentaciji. Sve bi se moglo nekako i opravdati da isti arsini vrijede u nasoj reprezentaciji. Radi cega Ibricic i dalje igra, nije dosao u Ameriku, ali je zato isao u Split na prijateljsk? Radi cega Dzeko moze dobiti odsustvo, a Begovic ne? Zar Begovic treba rizikovati svoj status u klubu da bi isao u Ameriku da bude zamjena golmanu Busukusitirikiiiiispora?
ahahahah Reufe ne rise ociju ti!!!
:lol: dzes ba insajderu, nismo te prepoznali??
ovo se regovo onaj novinar, evo glave ako nie...na osnovu Kapitena Jarane dahhhhh

@MostarVelezovac
polahko buraz,treba tu mnogo dokaza da bi mi povjerovali u ovo sve, vidjet cemo kad opet zaigra...ovako pravite heroja od covjeka sto je zamoto bosansku zastavu oko vrata???
Nemas pojma kako ispadas smijesan sa ovim. Ostani i dalje blazen u neznanju. Sasvim slucajno sam poslom vezan za reprezentaciju tako da dobro znam kakvo je stanje tamo. A vi idealisti, zivite i dalje u svojim ubjedjenjima, sjeba li bi ste se da znate koliko ste u krivu sto se tice patriotizna, morala, ljudskih kvaliteta nekih od igraca ;)

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 17 maj 2011, 19:17

Kratko i jasno:Papac je Hercegovac i ime mu je Sasha,da je naprimjer Hasan(Salihamidzic),1000% bi ga svi branili i okivali u zvijezde,bas kao sto svi,ili bar vecina (Harishp) imaju ekstra misljenje o Salihamidzicu,ko ne vjeruje,neka posjeti temu o Hasanu...
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 maj 2011, 19:25

kladionicar je napisao/la:Kratko i jasno:Papac je Hercegovac i ime mu je Sasha,da je naprimjer Hasan(Salihamidzic),1000% bi ga svi branili i okivali u zvijezde,bas kao sto svi,ili bar vecina (Harishp) imaju ekstra misljenje o Salihamidzicu,ko ne vjeruje,neka posjeti temu o Hasanu...
E bas si kladionicar,sve stavljas na kocku pa i tudja razmisljanja.
Ime kao ime i vjera uopste ne igra ulogu u repci,barem kod mene.
Recimo Ognjen,Boris,Ivica,Sergej,Zvjezdan itd kao igraci su mi vrlo dragi i isto tako drago mi je da su ili su bili u BIH repci.
Dok recimo ovi golubovi prevrtaneri Asmir,Haris itd taman da su mi iz oka,plaho dragi nece nikada biti.
Znaci odmah u startu ,pisi propalo.
Sto se tice Brace i Papca,poredis neuporedivo.Braco je jednom rekao cao banbino i gotova prica.Dok ovaj drugi,nateze se ko' gladan srat.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 maj 2011, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 17 maj 2011, 19:25

kladionicar je napisao/la:Kratko i jasno:Papac je Hercegovac i ime mu je Sasha,da je naprimjer Hasan(Salihamidzic),1000% bi ga svi branili i okivali u zvijezde,bas kao sto svi,ili bar vecina (Harishp) imaju ekstra misljenje o Salihamidzicu,ko ne vjeruje,neka posjeti temu o Hasanu...
Ma nije rijec o tome. Ovdje se radi o tome da su pojedini zasljeljeni Cirom i onim sto je ostalo iza njega i sto je on napravio. Spahic je za njih naj BH igrac svih vremena, narodni heroj. Ovo su ljudi koji reprezentaciju prate zadnje dvije, tri godine, koji nemaju pojma sta je sve bilo od 1996 do pojave Cire. Jedino sto znaju je da kritikuju savez i dizu pojedine igrace u nebesa, a da pritom ne znaju ni sto to govore. Nikad nisam procitao "savez je kriv zbog....." , ""igraci su patriote zbog...". Isto tako, ko god izlazi iz tih nekih njihovih okvira je isto tako neprijatelj (Salihamidzic, Papac, Begovic..)

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 17 maj 2011, 19:34

harishp je napisao/la:
E bas si kladionicar,sve stavljas na kocku pa i tudja razmisljanja.
Ime kao ime i vjera uopste ne igra ulogu u repci,barem kod mene.
Recimo Ognjen,Boris,Ivica,Sergej,Zvjezdan itd kao igraci su mi vrlo dragi i isto tako drago mi je da su BIH repci.
Dok recimo ovi prevtaneri Asmir,Haris taman da su mi iz oka,plaho dragi nece biti.
Znaci odmah u startu ,pisi propalo.
Sto se tice Brace i Papca,poredis neuporedivo.Braco je jednom rekao cao banbino i gotova prica.Dok ovaj drugi,nateze se ko' gladan srat.
I znaci,Hasan se odrekao domovine,odrekao se i drzavljanstva,sa 28 godina rekao adio reprezentaciji,i ti njega zbog toga velicas.Pazi ovo,njemu su izgovor bile povrede,a bio je u najboljim godinama,sta mislis da sad Spaha kaze,ja ne mogu vise,je.bu me povrede,pa ima li to smisla,on bi bez obe noge igrao.
Papac je vise puta izjavljivao da voli svoju zemlju,da zeli igrati za reprezentaciju,da prati desavanja u reprezentaciji.
Jucer se ogrnuo nasom zastavom,odma ste poceli sr.ati na ta usta,da se zeli prodati(ocekivano od tipicnih seratora).Papac i Rendzers su vec tada imali dogovor o produzenju suradnje,znaci pametnom dosta.Zastava je bila iz ljubavi,ne zbog prodaje...
Samo da pitam jel ti SABAN neka rodbina??
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 17 maj 2011, 19:41

Ma nije rijec o tome. Ovdje se radi o tome da su pojedini zasljeljeni Cirom i onim sto je ostalo iza njega i sto je on napravio. Spahic je za njih naj BH igrac svih vremena, narodni heroj. Ovo su ljudi koji reprezentaciju prate zadnje dvije, tri godine, koji nemaju pojma sta je sve bilo od 1996 do pojave Cire. Jedino sto znaju je da kritikuju savez i dizu pojedine igrace u nebesa, a da pritom ne znaju ni sto to govore. Nikad nisam procitao "savez je kriv zbog....." , ""igraci su patriote zbog...". Isto tako, ko god izlazi iz tih nekih njihovih okvira je isto tako neprijatelj (Salihamidzic, Papac, Begovic..)
ma da to nisi ti Avdi Avdiću :lol: pa zar ne prođer onaj kroz tebe :lol: ili da nisi vidovita Džemila,pa znaš koliko neko od nas zna i koliko dugo prati rep. Begović, Salihamidž. Papac su stavili lično ispred državnog tima i rep.pa po vašem koji ih branite ispade da su svi ovi ostali koji su igrali nepošteni

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 maj 2011, 19:47

@Kladionicar da li je tebi Era Ojdanic ili makar Sejo Kalac nesto u rodu,a usput da li poznajes licno Tompsona???? :roll:
Helemnejse,Braco je napustio repku zbog takvih kao ti.Ko je bio na Kosevu protiv Francuza,sve ce mu biti jasno.
''Navijaci'' glava za koju treba 10 metara kvadratnih stofa da bi se kacket napravio,a u vrh glave jedan zub.Su bili najbucniji u psovanju familije i svega Braci.Jer zaboga Baha je rekao da je ovaj napravio namjerni zuti.Iako od te price nije bilo nista.Takvih gluposti i ostrenja kite na Braci je bilo skoro cjelo njegovo vrijeme dok je igrao.
Ko zna o tome znat ce.Ko ne zna,djabe objasnjavati.
Sto se tice samog Papca,niti mi smrdi niti mirisi.Ako ga pozovu,neka se odazove.Da li ce biti u prvoj postavi ili ne.To zavisi od onih,zasto su i zaduzeni a ne od tebe ili od mene.A ako ne,opet zavisi od istih.I to je citava poenta,ha ja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 17 maj 2011, 20:00

Bilal je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Nemojmo svaku temu radi nekih pljuvaca po pravim patritama a usput branilaca ljudskog dna tj. onih sa "biroa" "Restoran Bosna" odvlaciti u OFF...
Sasa je za mene bio i ostao jedina iskrena faca iz nase repke , covjek sto je rekao to je i uradio odnosno odrzao !
O yebote zivot. Prvo procitam kako prica protiv nekih "pljuvaca" i onda se slozi i podrzava nekoga ko pluje po pravom patrioti. Kakav lik yebote. Ovaj je u rangu onog sto pljuje po Aliji (ili se mozda radi o istom liku :? ).
Za_raju je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Ako je Susic stvarno izjavio to da ga nece smeksati sto je Sasa ogrnuo BiH zastavu, i ako je naglasio da nece mijenjati formaciju, onda ga stvarno pos.erem po onog glupoj francusko-bukovoj glavi..

Nije ti ovo majmune tvoja privatna prcija, nije ti ovo tvoj stan pa da rasporedjujes ormare gdje ti je cejf, ne zelimo novog vladara nase reprezentacije, godinama smo to gledali u obliku Ulje, Sulje, pic.ke materine, ovo je reprezentacija BiH u kojoj ce igrati najbolji koji to zasluzuju, a ne oni s kojima tvoj ego ne moze izdrzati.

Ako Begovica i Papca ne pozoves, onda cu javno donijeti transparent na utakmicu na kojemu cu izraziti svoje nezadovoljstvo tobom na nas balkanski nacin!
Fuj, kako mi se gadi ovaj seljak!

BOLJE DA IZGUBIMO 100 OVAKVIH POLOVNIH TRENERA NEGO JEDNOG ASMIRA BEGOVICA, ILI SASU PAPCA!
Potpis odavde do Pekinga!!!
Ali netrebamo prljati i ovu temu gospodinom 4 osnovne!!!!
Ima tamo jedna tema u koju ja vise nikada necu zaci dok mi je ovaj gospodin na Avataru i tamo treba iznositi nezadovoljstva doticnim!!!

Ova tema mora ostati cista kao i Sasin obraz...Besprijekorno...

Ja sam uvijek raspolozen da ti iznesem na PM svoje stavove o tom koji je po tebi patriota...
Ali ne u ovoj temi koja je o covjeku sa precistim obrazom...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.