FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nedaTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nedaTM » 17 maj 2011, 17:49

Grbavica moj zivot je napisao/la:
nedaTM je napisao/la:
mangupp2 je napisao/la:@nedaTM brate idem ja u Zenicu na finale ne brini se... samo necu stajati na istoj tribini gdje i ptarSi, vjerovatno zapad jos i karta jeftinija :)
pa nisi ni za derbi bio na jugu pa nas je bilo solidno i atmosfera je bila takodjer na viskom niovu, prema tome ne moras ni u Zenici biti na navijackoj tribini ( jer jbt bitniji su ti likovi s tribine nego podrska Zelji, barem tebi, jer podrsku Zelji nemozes dati sa zapada il istoka ) pa ce biti odlicna atmosfera u sto ne sumnjam...
On pruza sa zapada vecu podrsku nego ptaraSi sa navijacke tribine,jer je nejmu zeljo u srcu a onom supku nije.
uredu kad smo domaci ili kada smo bili na Kosevu pa je mogao navijati sa zapada, ali u Zenici sigurno sa zapada nece moci ni pisnuti a kamo li se radovati u slucaju osvajanja kupa u sto se iskreno nadam. neka ne misle neki da ja nekog branim ili slicno, niti me zanimaju bilo kakvi likovi sa tribine, niti ko su niti sta su, ako su tu da daju podrsku Zelji onda imamo iste ciljeve..
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 maj 2011, 17:59

nedaTM je napisao/la:
mangupp2 je napisao/la:@nedaTM brate idem ja u Zenicu na finale ne brini se... samo necu stajati na istoj tribini gdje i ptarSi, vjerovatno zapad jos i karta jeftinija :)
pa nisi ni za derbi bio na jugu pa nas je bilo solidno i atmosfera je bila takodjer na viskom niovu, prema tome ne moras ni u Zenici biti na navijackoj tribini ( jer jbt bitniji su ti likovi s tribine nego podrska Zelji, barem tebi, jer podrsku Zelji nemozes dati sa zapada il istoka ) pa ce biti odlicna atmosfera u sto ne sumnjam...
On pruza sa zapada vecu podrsku nego ptaraSi sa navijacke tribine,jer je njmu zeljo u srcu a onom supku nije.
stani ako prodas trans vise volis zelju od onih sto nisu prodali... ne idem na jug, ne interesuju me te vase furke samo onako iz znatizelje pitam...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 17 maj 2011, 18:00

bilinopolje je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.

Ono sto je bitno je da nas STO VISE ode u Zenicu i da damo MAXIMALNU podrsku nasim momcima, kojim nece biti ni malo lahko u onom grotlu !!

Znaci bez izmotavanja i bez trazenja razloga !!
Nego ..

SVI U ZENICU !!!
invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicu :o :o :o :o :o :o
Ja ti garantujem da ce nas vise doci dole nego sto je vas doslo na Grbavicu !

Ili mislis da nisam u pravu ...
Razumijes ti mene burazere moj :)

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 17 maj 2011, 18:04

nick je napisao/la:
On pruza sa zapada vecu podrsku nego ptaraSi sa navijacke tribine,jer je njmu zeljo u srcu a onom supku nije.
stani ako prodas trans vise volis zelju od onih sto nisu prodali... ne idem na jug, ne interesuju me te vase furke samo onako iz znatizelje pitam...

Dva razlicita lika :?

Skontaj se malo i nemoj pricati gluposti..
Razumijes ti mene burazere moj :)

LIvada2
Kontakt:

Post Postao/la LIvada2 » 17 maj 2011, 18:05

bilinopolje je napisao/la:invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicu

i opet nas bilo duplo vise vec vas u ligi na grbavici :lol:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 17 maj 2011, 18:07

Luca.Toni je napisao/la:
bilinopolje je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.

Ono sto je bitno je da nas STO VISE ode u Zenicu i da damo MAXIMALNU podrsku nasim momcima, kojim nece biti ni malo lahko u onom grotlu !!

Znaci bez izmotavanja i bez trazenja razloga !!
Nego ..

SVI U ZENICU !!!
invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicu :o :o :o :o :o :o
Ja ti garantujem da ce nas vise doci dole nego sto je vas doslo na Grbavicu !

Ili mislis da nisam u pravu ...
nece vas doc vise od 600 zato sto vas vise nece moc ni stat u onom cosku koji ste dobili

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 17 maj 2011, 18:12

Neznam cemu sva ta medzusobna prepucavanja,ko hoce da ide ici ce ko nece i ne mora.A manijak na zapadu,pa i neznam bas koliko ce ti biti dobro.
VOLIM TE ZELJO

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 17 maj 2011, 18:18

hahahah,cuj ovog 600 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jarane samo sa TK dolazi preko 200 MANIJAKA,a za Sarajevo ne smijem ni pomisliti,znaci bice nas puna tribina,a necemo dobiti cosak nego citavu tribinu(vec provjerenoa informacija)...

FORZA ZELJO ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 17 maj 2011, 18:21

Grande je napisao/la:hahahah,cuj ovog 600 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jarane samo sa TK dolazi preko 200 MANIJAKA,a za Sarajevo ne smijem ni pomisliti,znaci bice nas puna tribina,a necemo dobiti cosak nego citavu tribinu(vec provjerenoa informacija)...

FORZA ZELJO ! ! !
nadaj se :lol: :lol:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 17 maj 2011, 18:24

neno je napisao/la:Neznam cemu sva ta medzusobna prepucavanja,ko hoce da ide ici ce ko nece i ne mora.A manijak na zapadu,pa i neznam bas koliko ce ti biti dobro.
Ja na gostovanja uvijek idem na zapad i pravim se mutav :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 maj 2011, 18:25

tema je FK Željezničar. da brišem redom ili da banujem?

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 17 maj 2011, 18:32

admin je napisao/la:tema je FK Željezničar. da brišem redom ili da banujem?
Dodju bezze ovi koji nisu osvojili treofej 15 godina i pametuju koliko ce mjesta nama dodjeliti,strasnooo

De skontajte da je ovo teme od NAJTROFEJNIJEG I NAJVECEG KLUBA U BiH i sto bezze dolazite provocirati???

De se opustite malo i uzivajte sto cete imati bar sansu da osvojite trofej,vec je zavrsena stvar oko tribine i navijaci ZELJE dobijaju citavu tribinu,ako ne znate provjerite kod svoje uprave koja hoce da zaradi sto vise love za utakmicu..Pozz
INTER SIAMO NOI ! ! !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 maj 2011, 19:05

Najavljuju lijepo vrijeme za četvrtak. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 17 maj 2011, 19:27

Grande je napisao/la:
admin je napisao/la:tema je FK Željezničar. da brišem redom ili da banujem?
Dodju bezze ovi koji nisu osvojili treofej 15 godina i pametuju koliko ce mjesta nama dodjeliti,strasnooo

De skontajte da je ovo teme od NAJTROFEJNIJEG I NAJVECEG KLUBA U BiH i sto bezze dolazite provocirati???

De se opustite malo i uzivajte sto cete imati bar sansu da osvojite trofej,vec je zavrsena stvar oko tribine i navijaci ZELJE dobijaju citavu tribinu,ako ne znate provjerite kod svoje uprave koja hoce da zaradi sto vise love za utakmicu..Pozz
Ma ne treba se sa d.ebilima raspravljat... fol ova dvojica provokatora znaju koliko cemo mi dobiti... cuj 600 mjesta... pa jest da se oni pitaju i da su oni u upravi... prvo su bile provjerene informacije da je karta 20 KM, sad su provjerili da ce gostujuci navijaci dobiti cosak tribine... budala i krivih drva nikad nece nestat... :roll:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 17 maj 2011, 19:41

kako vam se da lupati gluposti..koliko ce manijka biti u zenici ..valja nam ove gluposti citati do finala :lol:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 maj 2011, 20:21

Znaci ipak Manijaci dolaze u Banovice,lijepo od vas. ;) Ja sam cuo koliko bi trebalo doci samo ne znam jeli to tacno,ali bit ce i ovih iz drugih gradova kantona,pa tako mozda bude i neka fina brojka Manijaka.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 17 maj 2011, 21:24

Ne.Ucimo pisati ;)
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 17 maj 2011, 21:42

Jel protiv Borca igramo u subotu ili u nedjelju ?
G R B A V I C A 2

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 maj 2011, 21:51

Baby je napisao/la:Jel protiv Borca igramo u subotu ili u nedjelju ?
Nedjelja, 17:00 :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 17 maj 2011, 22:34

Bianconeri1988 je napisao/la:
Baby je napisao/la:Jel protiv Borca igramo u subotu ili u nedjelju ?
Nedjelja, 17:00 :D[ Prvo,Ima da napunimo citavu tribinu u zenici, Drugo: Nesmijemo zapostaviti utakmicu protiv borca, ima ba da napunimo Grbavicu , o tome niko ne prica i pobijediti, i onda fino invazija na zenicu ! A to sto vi neki serete oko tribine zapostavite sad to, nasem Želji je sad potrebna velika podrska i prootiv borca i celika, znaci zadatak 1. Napuniti Grbavicu protiv borca, 2. Invazija na zenicu ! LIMVO TE LJOŽE !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, dime i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []