PS: Ukoliko Savez primjeti namjestanje u zadnjem kolu slijedi suspenzija i igraca i kluba
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Postavljeni parovi poslednjeg 18 kola.Da napomenem utakmice u prognozi su od Subote i Nedjelje jer je bilo nemoguce pronaci sve parove za Subotu.Da nebi bilo nesporazuma krajnji rok za postavljanje prognoze je Subota 21.05 do 12h (kao i prije).
PS: Ukoliko Savez primjeti namjestanje u zadnjem kolu slijedi suspenzija i igraca i kluba
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Znaci Bosco ne igra!123456 je napisao/la:Postavljeni parovi poslednjeg 18 kola.Da napomenem utakmice u prognozi su od Subote i Nedjelje jer je bilo nemoguce pronaci sve parove za Subotu.Da nebi bilo nesporazuma krajnji rok za postavljanje prognoze je Subota 21.05 do 12h (kao i prije).
<3 Savez
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ako se nastave pobjede domaćina, titula Trainsa ne bi trebala doći u pitanje! 
Čelik Zenica 1945
- legenda reala
- Kontakt:
Tipovo sam ali od ovog kola ne očekujem ništa jer su parovi preteški za neku prognozu ,zato nek nam je bog na pomoći
Otnys Ynwa nadam se da ćeš ti šta pogoditi
Otnys Ynwa nadam se da ćeš ti šta pogoditi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- NoName
- Kontakt:
Evo nek banuju mene, završio sam tipovanjeVirtu4l je napisao/la:Može li neko banovati po dva igrača iz BH Fanaticosa i Klosara?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
imal mjesta za mene igdje...niko mi ne odgovara
..prijavi se ovdje,pa cekaj slobodno mjesto u nekom timuTM-87 je napisao/la:imal mjesta za mene igdje...niko mi ne odgovara
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... &start=700
evo pojavio se ovaj tvoj i ostavio pogrese prognoze tj parove za domaci timgeronimo je napisao/la:gero, allein zu haus ili ti sam protiv svih.i to više puta.
tile, odnosno sekretarureci drugu šta da činim. a da nikog ne povrijedim.
![]()
jedni nisu nikako tu, dok se drugi sele i najavljuju bolja vremena, meni u međuvremenu pristižu ponude da ih ubacim u svoj tim, a meni opet žao bratstva i jedinstva, kao i starih (uspješnih) vremena, pa rekoh ne znam kako izaći u kraj sa ovom situacijom i kakvu odluku donijeti, mada mislim, kako god da odlučim, neću pogriješiti, odnosno, neću donijeti pravu odluku, koliko daleko idem, da mi naumpada da rasformiram tim i da ga jednostavno poništim/o, kao da nikad nije postojao, ali opet mi žao imena, jer bayo nije bilo ko, čak naprotiv....(najduža rečenica koju sam sklepao na forumu).
Morao sam, sad sam olakš'o dušu.
![]()
![]()
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 27#1084427
eto vidiš, javio se nakon duge i sušne godine i odmah pogrešno stavio prognozu.defender je napisao/la: evo pojavio se ovaj tvoj i ostavio pogrese prognoze tj parove za domaci timispravite to
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 27#1084427
nije čovjek u toku, handri ga komp, ide uskoro na jedno egzotično putovanje (postaviće slike na forum/F1) i zbog toga sve ovo.
dogovorio sam se sa tiletom (pošto je zadnje kolo) da ostanemo nepromjenjenog sastava, ali, ali, ako me on i emir počnu zezati i u narednoj sezoni
onda im slijedi šup-karta. 
ili se kaže šut-karta
znači tako, dogovorili smo se. žao mi je zavidovićanin, ali ako ne nađeš drugi tim dok ovi moji ponovo ne zaseru, objaviću te kao novog igrača.
i, da, ne vjerujem da će ribery ovo ispraviti, pa možemo ponovo reći da sam sam protiv svih.
ali, nije ni bitno sad.....
jedino ako ugrožavamo nečiji plasman sa tim.

Vom Jäger zum Gejagten
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
HAHAH
Joj ribery me iznenadjuje iz kola u kolo,al nazalost nisam nista bolji
Ma jaro ja sam se konacno sredio,spreman sam za nove pobjede
NIKAD NIJE KASNO !
ne kaze se sut-karta ili kako vec nego aufwiedersehen !
Eto ja sam odigrao,i od sad sam redovan.Veceras srediti tabelu i postaviti ponudu za kladionicu.
UBER ALLES !
Joj ribery me iznenadjuje iz kola u kolo,al nazalost nisam nista bolji
Ma jaro ja sam se konacno sredio,spreman sam za nove pobjede
ne kaze se sut-karta ili kako vec nego aufwiedersehen !
Eto ja sam odigrao,i od sad sam redovan.Veceras srediti tabelu i postaviti ponudu za kladionicu.
UBER ALLES !
A C A B !
- legenda reala
- Kontakt:
I šta će biti ako on pogodi rezultat ,jel se računa autogol ili ništa 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- neutralan__
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:I šta će biti ako on pogodi rezultat ,jel se računa autogol ili ništa
Roger Federer the greatest of all time!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
hahahhaha joj legenda si majke mi !
E nakon ovog ja ponistavam svoju prognozu i igram kao i ribery ! Moda je davati autogolove
E nakon ovog ja ponistavam svoju prognozu i igram kao i ribery ! Moda je davati autogolove
A C A B !
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ja sam novi ovdje nisam znao ,jesam pitao ,a ja bi računo kao autogolove ovo od RiberyaEmir_ZENICA je napisao/la:hahahhaha joj legenda si majke mi !
tek sam pet mečeva odigro ,al sam zabio više golova nego ti za čitavu sezonu
Amin!neutralan__ je napisao/la:Delfini ce da padnu u zadnjem kolu!![]()
Čelik Zenica 1945
- neutralan__
- Kontakt:
Hocel biti kakvih premija?Nimla_RZ je napisao/la:Amin!neutralan__ je napisao/la:Delfini ce da padnu u zadnjem kolu!![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Koliko si zabio ?legenda reala je napisao/la: tek sam pet mečeva odigro ,al sam zabio više golova nego ti za čitavu sezonu![]()
A C A B !
Dužni i Bogu i narodu, još da vama premije...neutralan__ je napisao/la:Hocel biti kakvih premija?Nimla_RZ je napisao/la:Amin!neutralan__ je napisao/la:Delfini ce da padnu u zadnjem kolu!![]()
Čelik Zenica 1945
- legenda reala
- Kontakt:
sedam golovaEmir_ZENICA je napisao/la:Koliko si zabio ?legenda reala je napisao/la: tek sam pet mečeva odigro ,al sam zabio više golova nego ti za čitavu sezonu![]()
ps :i ti isto zabio ,ali broj mečeva se gleda
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 17 maj 2011, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.