Evo ti ovako. U zadnjih 19 utakmica Citya Tevez je postigao 2 gola (jedan je iz penala). Ne vjerujem da je vise od 5 tekmi propustioek0 je napisao/la:Jel mu to brojis one sto je igrao ? ili one sto nije bio ni na klupiszlaja je napisao/la:Tevez u zadnjih 15 utakmica zabio jedan gol, i to iz penala
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Kad Djeka nabije loptu, ona ne ide u šesnaesterac, nego sve u šesnaest 
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Kod Tore ide u 17,6.Chelsea_CBH je napisao/la:Kad Djeka nabije loptu, ona ne ide u šesnaesterac, nego sve u šesnaest
P.S Ako je Dzeko-djeka onda je Chelsea-cel(z)a
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Baš me podsjeti... Kako ga onaj komentator na ES2 zvao dok je prenosio BuLi?! 
Čelik Zenica 1945
Team: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Zaba, de Jong, Toure, Milner, A Johnson, D Silva, Tevez
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
e grob ga hebo više, trebo mu je razvalit glavu onim šampanjcem, a ne polit ga
još ga ovaj arap kešira, je.balli mater retardiranu
još ga ovaj arap kešira, je.balli mater retardiranu
Nil Satis Nisi Optimum
odakle si ovo uzeobabilonTM je napisao/la:Team: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Zaba, de Jong, Toure, Milner, A Johnson, D Silva, Tevez
4-IN-A-ROW
- Goalgetter
- Kontakt:
E 'ebiga .. Taman mislio gledati Dzeku, a ovaj derpe ga opet ostavi na klupi 
http://www.mcfc.co.uk/emir_ je napisao/la:odakle si ovo uzeobabilonTM je napisao/la:Team: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Zaba, de Jong, Toure, Milner, A Johnson, D Silva, Tevez
fakat ne igra... smijesno, a mi slavimo nesto, kako ce tek biti iduce sezone kada bude jaca konkurencija!!!
4-IN-A-ROW
**** li mu familiju vise poganu,,,, neka ide Edin ba naljeto u drugi klub bolje je nego ovako,,, Sta mislite da ce sledece sezone biti bolje????? Baloteli ostaje i kako izlgeda da i Teva ostaje,,,da bi Dzeko igro moraju ova dvojica slomiti nogu,,, kad mancini igra sa 1 spicem a Dzeko mu treci napadac,,, **** li mu sve italijansko. Baloteli povreden a ovaj Tevez se nije oporavio kako treba jos je igro skoro citavu utakmicu i finalu.
Dzeko ako je imalo pametan on treba traziti transfer ili neke garancije da ce igrati. Osigurali LP i imaju haman dvije revijalne tekme do kraja sezone i opet mu ne igra, kako misli igrati jace tekme 
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
ccc cc pravo mi se vise gadi gledanje ovog glupog tima i cekanje da edin udje u igru... kako sam se samo radovao ovom transferu. tek sad uvidjamo da je edin ispocetka igrao samo zato sto je balonja bio povrijedjen. veceras je oper drugi ili treci za izmjenu... edine ako ostane ta mrcina od trenera trazi tranfer ili posudbu ovo je teferic i za men najveceg optimistusanji je napisao/la:**** li mu familiju vise poganu,,,, neka ide Edin ba naljeto u drugi klub bolje je nego ovako,,, Sta mislite da ce sledece sezone biti bolje????? Baloteli ostaje i kako izlgeda da i Teva ostaje,,,da bi Dzeko igro moraju ova dvojica slomiti nogu,,, kad mancini igra sa 1 spicem a Dzeko mu treci napadac,,, **** li mu sve italijansko. Baloteli povreden a ovaj Tevez se nije oporavio kako treba jos je igro skoro citavu utakmicu i finalu.
4-IN-A-ROW
pa i nisu revijalne, ganjaju 3 mjesto i sigurnu LPVELA je napisao/la:Dzeko ako je imalo pametan on treba traziti transfer ili neke garancije da ce igrati. Osigurali LP i imaju haman dvije revijalne tekme do kraja sezone i opet mu ne igra, kako misli igrati jace tekme
Kad sad igra sa jednim napadacem, kako ce igrat protiv Arsenala, Man.Uniteda i Chelsea ?VELA je napisao/la:Dzeko ako je imalo pametan on treba traziti transfer ili neke garancije da ce igrati. Osigurali LP i imaju haman dvije revijalne tekme do kraja sezone i opet mu ne igra, kako misli igrati jace tekme
OVO JE BILA UTAKMICA KO STVORENA ZA EDINA, ALI OPET NISTA!
- miralem444
- Kontakt:
**** mu tevez mamu u picku...19 utakmica 2 gola...**** mu on dijete u picku....izdrzi dzekane kralju moj,doci ce vrijeme kad ces im moci svima **** mamu...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
[youtube][/youtube]
IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
Kad se sjetim da mi se povracalo od Wolfsburga... sad kad gledam ovaj City nemam prave rijeci za opisat. Nabijem ih sve na racku. U svemu ovome šeici su najgluplji, osim ako ne peru samo novac tu pa izgledaju glupi.
Dusa me boli za Dzekom. OVO ON NIJE ZASLUZIO
Dusa me boli za Dzekom. OVO ON NIJE ZASLUZIO
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.