neutralan__ je napisao/la:Derbi.![]()
Ja sam procitao na Zeljinoj stranici da je u 17:00h.
Hoces ici?

Moderator/ica: GracanicaAA
neutralan__ je napisao/la:Derbi.![]()
Hoces ici?
Pa sta ja znam mozda se sad cuvas nakon povrede.Ljumani_Banovici je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Derbi.![]()
Hoces ici?kakvo je to pitanje
![]()
Hvala puno, takodje pozdrav za BL , a to da se oprostimo, da kazem da jos nista nije gotovo, LEOTAR ima finansijskih problema i u velikim su dugovima tako da je moguce da istupe iz lige. SAmo nam je ostalo da cekamoПрпа ! je napisao/la:Е , " " свега сутра ' ? пуно - ... $ се $ " , " ' ' у " ? ..
Стварно ' се $ за $ у " , " стварно & " & & ? ' $ " & " $ , остао ' ¥ ...
Етооо . " $ !!
Hvala.Прпа ! je napisao/la:Е , " " свега сутра ' ? пуно - ... $ се $ " , " ' ' у " ? ..
Стварно ' се $ за $ у " , " стварно & " & & ? ' $ " & " $ , остао ' ¥ ...
Етооо . " $ !!
Istina da su organizovana grupa,ali ja sam mislio da nece doci jer ipak oni su vec upisali 3 boda sa ovog gostovanja,jer smo mi vec drugoligasi.U svakom slucaju drago mi je sto ce doci, lijepo od njih.Mozda bude i neki veci broj jer ima dosta Manijaka i u tuzlasnkom kantonu pa moguce da i oni dodju.Прпа ! je napisao/la:? ја " ' ? $ је то & " $ $ , ? % % " се $ ....
' . " ' , ? " " ' ' " % " , јер у првој ? Рса " ? ? " , $ " " $ , & " $ , $ ? ...
? све у ' пуно - ...
Па $ & , ? је $ $ " група & " , $ на гостовање ...
? $ !
& , & % " & " то " група ? & не " & гостовање !neutralan__ je napisao/la:Istina da su organizovana grupa,ali ja sam mislio da nece doci jer ipak oni su vec upisali 3 boda sa ovog gostovanja,jer smo mi vec drugoligasi.U svakom slucaju drago mi je sto ce doci, lijepo od njih.Mozda bude i neki veci broj jer ima dosta Manijaka i u tuzlasnkom kantonu pa moguce da i oni dodju.Прпа ! je napisao/la:? ја " ' ? $ је то & " $ $ , ? % % " се $ ....
' . " ' , ? " " ' ' " % " , јер у првој ? Рса " ? ? " , $ " " $ , & " $ , $ ? ...
? све у ' пуно - ...
? $ !
Odprilike toliko i ja ocekujem,mozda i vise,ali vidjecemo.Прпа ! je napisao/la:& , & % " & " то " група ? & не " & гостовање !neutralan__ je napisao/la:Istina da su organizovana grupa,ali ja sam mislio da nece doci jer ipak oni su vec upisali 3 boda sa ovog gostovanja,jer smo mi vec drugoligasi.U svakom slucaju drago mi je sto ce doci, lijepo od njih.Mozda bude i neki veci broj jer ima dosta Manijaka i u tuzlasnkom kantonu pa moguce da i oni dodju.Прпа ! je napisao/la:? ја " ' ? $ је то & " $ $ , ? % % " се $ ....
? све у ' пуно - ...
? $ !
А % се " & , 150-200 " по ' " & !
@Ljumani_Banovici,@hodza_manLju @kuman_@mel i ja.Прпа ! je napisao/la:? - вас "![]()
To samo oni znaju.Capital City je napisao/la:Ljumani šta je sa upravom što vam nedopuštaju ulaz na trbinu gdje su gosti kad zjapi polu prazna a čine se da ima interesa navijača kao npr protiv SARAJEVA:
u gradu niti jednog plakataneutralan__ je napisao/la:Budućnost-Željezničar,Gradski stadion u Banovićima 19.05.2011,17:00h.
Sudija:Pajić Danijel (Bijeljina).[/size]
Pomoćne sudije: Prošić Elvis (Cazin),Mavrak Dalibor (Mostar).[/size]
Delegat: Kraljević Željko (Ljubuški).[/size]
Kontrolor suđenja:Osmić Muhamed (Maglaj).[/size]
Stavili su maloprije.Samo ne znam sta su cekali toliko.Ljumani_Banovici je napisao/la:u gradu niti jednog plakataneutralan__ je napisao/la:Budućnost-Željezničar,Gradski stadion u Banovićima 19.05.2011,17:00h.
Sudija:Pajić Danijel (Bijeljina).[/size]
Pomoćne sudije: Prošić Elvis (Cazin),Mavrak Dalibor (Mostar).[/size]
Delegat: Kraljević Željko (Ljubuški).[/size]
Kontrolor suđenja:Osmić Muhamed (Maglaj).[/size]
Nisu za nas sa godisnjim kartama;)Прпа ! je napisao/la:& ' ? !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.