Saša Papac
Re: Saša Papac
bilo je i u onim starijim generacijama repke igraca koji su pravili svakakve pizdarije na okupljanjima etc pa se danas slave ko' nogometni heroji, dok se pljuje ovdje po jednom papcu koji je uvijek sasvim korektan bio..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Sto se tice begovica mozda si i u pravu, ali sto se tice hasana i sase fulio si skroz... hasan i sasa su stavili drzavu ispred licnog kad je to najvise trebalo... hasan 96... izmedju jedne od najjacih selekcija svijeta i nase odabrao je bih... papac 2001., odnosno 2002. medju prvim iz tzv. hzhb zaigrao prvo za mladu, a potom i za a tim bih... tek kad im je dok...ilo maltretiranje i ponizavanje od strane novinara, navijaca, selektora i funkcionera prestali su se odazivat'.. papac je ostao principijelan nakon onog famoznog pisma... odazvao se kodri misleci da se nesto promijenilo, ali se opet povukao kad je se ispostavilo da nije, tako da mu se nema sta prigovorit'... podsjecam da su gotovo svi navijaci stali iza pisma i igraca, ali su brzo promijenili misljenje nakon sto je cirkusant prosetao bilinim poljem... ako je neko ispao supak, onda su to navijaci i ostali potpisnici pisma, nikako papac...ZOI84 je napisao/la:ma da to nisi ti Avdi AvdićuReuf_Herco je napisao/la:Ma nije rijec o tome. Ovdje se radi o tome da su pojedini zasljeljeni Cirom i onim sto je ostalo iza njega i sto je on napravio. Spahic je za njih naj BH igrac svih vremena, narodni heroj. Ovo su ljudi koji reprezentaciju prate zadnje dvije, tri godine, koji nemaju pojma sta je sve bilo od 1996 do pojave Cire. Jedino sto znaju je da kritikuju savez i dizu pojedine igrace u nebesa, a da pritom ne znaju ni sto to govore. Nikad nisam procitao "savez je kriv zbog....." , ""igraci su patriote zbog...". Isto tako, ko god izlazi iz tih nekih njihovih okvira je isto tako neprijatelj (Salihamidzic, Papac, Begovic..)kladionicar je napisao/la:Kratko i jasno:Papac je Hercegovac i ime mu je Sasha,da je naprimjer Hasan(Salihamidzic),1000% bi ga svi branili i okivali u zvijezde,bas kao sto svi,ili bar vecina (Harishp) imaju ekstra misljenje o Salihamidzicu,ko ne vjeruje,neka posjeti temu o Hasanu...pa zar ne prođer onaj kroz tebe
ili da nisi vidovita Džemila,pa znaš koliko neko od nas zna i koliko dugo prati rep. Begović, Salihamidž. Papac su stavili lično ispred državnog tima i rep.pa po vašem koji ih branite ispade da su svi ovi ostali koji su igrali nepošteni
Tamam tako. Papac možda u ta doba nije bio igrač kakav je sad, znao je kiksati, ali je i na terenu i van njega uvijek bio primjer sportiste. I u utakmicama na kojima je nastupa za BiH vidjelo s Mjeseca da igra srcem, da mu je ta utakmica više od sam eutakmice. Zato mi je uvijek bio drag. Sjećam ga se još dok je igrao za Široki, gledao sam ga 4-5 puta uživo u ta doba, nikad od njega nisam vidio trunku nesportskog ponašanja, namjernog udaranja igrača itd itsl, što je raritet u našoj ligi.STEVIE je napisao/la:bilo je i u onim starijim generacijama repke igraca koji su pravili svakakve pizdarije na okupljanjima etc pa se danas slave ko' nogometni heroji, dok se pljuje ovdje po jednom papcu koji je uvijek sasvim korektan bio..
Također, sva ova malodušna polemika o Papcu sigurno ne bi ovoliko dobila na zamahu da u njenoj srži nije jedan drugi konflikt; za i protiv selektora. Ovdje su neki jedva dočekali priliku da popljuju selektora lijepo zamotano u celofan - a kako bi se drugačije **** prodalo pdo čokoladu - brige, dviljenja i odbrane časti Saše Papca. E, onda reaguje ovaj drugi tabora, u inat, s jednakim žarom, pljuje Sašu, odnosno brani selektora. jbg, taki smo kaki smo.
Mislim da nijedan od ove dvojice naših sportista ne bi želio takvu advokaturu. Al eheto...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
bas je tako. u nas nazalost nemoze nista na normalan nacin, sve je bas ono upside-down.. a sto se tice sase kao osoba, on je bas poseban slucaj sto se tice nogometasa iz hercegovine. rijetko cemo pronaci takvog igraca a da bas voli BiH.VanBasten je napisao/la:Tamam tako. Papac možda u ta doba nije bio igrač kakav je sad, znao je kiksati, ali je i na terenu i van njega uvijek bio primjer sportiste. I u utakmicama na kojima je nastupa za BiH vidjelo s Mjeseca da igra srcem, da mu je ta utakmica više od sam eutakmice. Zato mi je uvijek bio drag. Sjećam ga se još dok je igrao za Široki, gledao sam ga 4-5 puta uživo u ta doba, nikad od njega nisam vidio trunku nesportskog ponašanja, namjernog udaranja igrača itd itsl, što je raritet u našoj ligi.STEVIE je napisao/la:bilo je i u onim starijim generacijama repke igraca koji su pravili svakakve pizdarije na okupljanjima etc pa se danas slave ko' nogometni heroji, dok se pljuje ovdje po jednom papcu koji je uvijek sasvim korektan bio..
Također, sva ova malodušna polemika o Papcu sigurno ne bi ovoliko dobila na zamahu da u njenoj srži nije jedan drugi konflikt; za i protiv selektora. Ovdje su neki jedva dočekali priliku da popljuju selektora lijepo zamotano u celofan - a kako bi se drugačije **** prodalo pdo čokoladu - brige, dviljenja i odbrane časti Saše Papca. E, onda reaguje ovaj drugi tabora, u inat, s jednakim žarom, pljuje Sašu, odnosno brani selektora. jbg, taki smo kaki smo.
Mislim da nijedan od ove dvojice naših sportista ne bi želio takvu advokaturu. Al eheto...
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Nista ne treba vjerovati dzukcima, ko zna sta ce njihovome ludome, separatistickome sefu pasti na pamet do skupstine.Zna se od ranije da selektor izabrane fudbalske vrste BiH Safet Sušić i pored svih kvaliteta, nema temperament kao neki i uglavnom voli svoj posao raditi u miru. Zato ga pomalo i "nervira" što još nije načisto da li će Skupština NSBiH 26. maja dati zeleno svjetlo za Statut, hoće li suspenzija sa saveza i A selekcije biti ukinuta. Zadnje što želi je stanje neizvjesnosti, jer je vremena sve manje, a "revanš" sa Rumunima 3. juna , koji će označiti nastavak kvalifikacija za EP, sve je bliže.
Neću "sklanjati" nikoga!
Iako su do njega došle optimistični signali nakon sastanaka Komiteta za normalizaciju NSBiH, kao i vijest da niko neće dirati "zmajeve", bh. selektor je još uvijek oprezan...
- Nisam kompletirao, ali tu će biti 99 posto fudbalera iz prošle akcije protiv Rumuna, koji su igrom i ponašanjem zaslužili novi poziv. Nema razloga da bilo koga od njih "sklanjam", a vraća nam se i Sejad Salihović. Možda će se priključiti jedno novo ime o kojem razmišljam, ali ne mogu sada otkrivati o kome se radi - rekao je bh. selektor.
Možda se radi o Asmiru Begoviću ili eventualno iskusnom Saši Papcu iz Glazgova, obzirom da će u Rumuniji odbrana biti ključ uspjeha, ali sva nagađanja padaju u vodu...
Pu, pu, pu...valjda nece te dzukce.
Ne vjerujem da ću mijenjati formaciju. Imam Spahića, Mravca, Pandžu,
Bravo majstore ko je vidio da se tim koji pobjedjuje mijenja, posebno da bi se doveo izdajnik i necovjke koji je polizao i pogazio sve sto je rekao.
a što se tiče Papca još ću malo razmisliti. Svakako mu čestitam na uspjehu i tituli sa Rendžersima.
Ako je ta o razmisljanju za raju...i bolide u redu, inace nemoj ni da razmisljas. Ne treba ti lijevi bek sa pocetka dvadesetoga vijeka dok imas moderne bekove tipa Subase, Saliha i Lule. Ne treba ti tromavko i kikser na centarhalfu kome su i Belgijanci i Madjari i Grci po cetiri pet uvaljivali a on koluto ocima kao da se nalazi na drugoj planeti. Posle Mikelinija najgori igrac koji je igrao za poziciji centarhalfa u reprezentaciji. Sarab i Vasilic su za njega Pujol.
Lijepo je što se ogrnuo zastavom BiH, kao i Džeko nakon osvojenog FA kupa sa Sitijem, ali to me neće smekšati - izričit je Pape.
[/quote]

Cetira boda i drugo mjesto je rezervisano...a onda vrebati iz prikrajka Francuze.Zadovoljila bi ga četiri boda iz predstojećih duela, ključnih za baraž koji vodi u Poljsku i Ukrajinu. Malo ga brine što će prvenstva u ligama Evrope biti završena i zato će sa pripremama startati ranije nego što je planirao.
Nit' dodati, nit' oduzeti...a ako vec trebaju novi, onda daj nam onu djecu, nasu perspektivu...Hajrovica, Seferovica...neka uce od Spahe, Dzeksona. A ne prodanu dusu, sto se PO POTREBI ogrce BiH zastavom.Pozivnicama selektora Sušića mogu se nadati Kenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Ognjen Vranješ, Boris Pandža, Emir Spahić, Adnan Mravac, Mensur Mujdža, Muhamed Subašić, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Elvir Rahimić, Zvjezdan Misimović, Senad Lulić, Haris Medunjanin, Semir Štilić, Darko Maletić, Senijad Ibričić, Edin Džeko, Zlatan Muslimović, Vedad Ibišević, Sead Salihović.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Čitam ove teme o repki,ali kakvih sve ljudi ima nešto mi se ne piše no ovaj @saban iznad je nadmašio sve dosad
Pored tih forumaša i savez je jedan od razloga što ne pišem
Jedino o čemu se može raspravljat na ovoj temi je da li Saša ima mjesta u ekipi i da li će Sušič pogriješit,ako ga ne pozove,ali o Sašinom patriotizmu raspravljat
Kako možete pljuvat po čovjeku
Ja bi baš volio da vidim Papac na beku,a ispred njega Lulić kako bi to funkcioniralo

Jedino o čemu se može raspravljat na ovoj temi je da li Saša ima mjesta u ekipi i da li će Sušič pogriješit,ako ga ne pozove,ali o Sašinom patriotizmu raspravljat

Ja bi baš volio da vidim Papac na beku,a ispred njega Lulić kako bi to funkcioniralo

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ocekujem da takticar mucne glavom i da pozove Papca u repku,jer bi nam bio od velike pomoci.Ali ko zna sta se Munibovom pajdi vrti po glavi ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
"Gnjidu"??? E fakat se počinješ ponašat k'o Shaban!
Možeš li samo pojasnit po kojem kriteriju Hajrović???
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Takticar za Avaz:harry_90 je napisao/la:Ocekujem da takticar mucne glavom i da pozove Papca u repku,jer bi nam bio od velike pomoci.Ali ko zna sta se Munibovom pajdi vrti po glavi ?
Da li možemo očekivati neka nova imena na spisku za Bukurešt?
- Teško, jako teško. Kazao sam vam prošli put da se vraća Salihović i moguće je da on bude jedino novo ime u odnosu na prošle nastupe. Ponovo kažem da će Salihović biti tu s nama, dobro je to za ekipu, ali Sejad nije siguran da će biti starter u Bukureštu.
-Ovo znaci da se on odrekao Papca,e neka mu je na cast! ovim je i konacno izgubio povjerenje navijaca,novinara..sam je sebi potpisao kapitulaciju! sramota je sta nam radi selektor,tjera nase najbolje igrace,otjerao je Begovica,sad izgleda i Papca..tamo gdje prestaje logika nastaje Susic,takticar! ovim je izgubio i moju podrsku iako sam ga do sada uvijek podrzavao! Papac iza sebe ima 5 uspjesnih sezona,standardan je u jednom od najvecih evropskih klubova,igra svake godine Ligu prvaka,osvaja redovno trofeje sa GL.Rendzersima..pa sta vise treba najgorem selektoru u historiji BIH,da ga pozove!? Susic se ponasa kao uvriejdjena mlada,i zauvijek tjera neke od najboljih igraca koje ova drzava ima! to ce mu biti najveca mrlja u kratkotrajnoj trenerskoj karijeri! njemu je bolji Mravac i Pandza koji zajedno imaju utakmica u reprezentaciji koliko Papac trofeja u svojoj karijeri! Susicu idiote!
harry_90 je napisao/la:Ocekujem da takticar mucne glavom i da pozove Papca u repku,jer bi nam bio od velike pomoci.Ali ko zna sta se Munibovom pajdi vrti po glavi ?

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Cuj ne pise a ima 8 puta vise postova od np. meneLBJ MVP je napisao/la:Čitam ove teme o repki,ali kakvih sve ljudi ima nešto mi se ne piše no ovaj @saban iznad je nadmašio sve dosad![]()
![]()
Pored tih forumaša i savez je jedan od razloga što ne pišem
Jedino o čemu se može raspravljat na ovoj temi je da li Saša ima mjesta u ekipi i da li će Sušič pogriješit,ako ga ne pozove,ali o Sašinom patriotizmu raspravljatKako možete pljuvat po čovjeku

Jos kad sam vidio da brani Muniba,jos mi je vise pao u ocima,Munib je dio njegovog tima
covjek koji je pokrao kasu saveza i osudjen,dio njegovog tima..alal vjera strucnjak..ko zna mozda sa pajdom ganjaju slatke male maloletnice po Sarajevo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hehehe, skinices ti taj potpis kao i onaj prosli...kako no bi "Alija i Pape prinose previse zrtava"Za_raju je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ocekujem da takticar mucne glavom i da pozove Papca u repku,jer bi nam bio od velike pomoci.Ali ko zna sta se Munibovom pajdi vrti po glavi ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo ide u potpis!!!

Vidis da si plitak kad nisi shvatio ovaj moj potpisSaban je napisao/la:Hehehe, skinices ti taj potpis kao i onaj prosli...kako no biZa_raju je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ocekujem da takticar mucne glavom i da pozove Papca u repku,jer bi nam bio od velike pomoci.Ali ko zna sta se Munibovom pajdi vrti po glavi ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo ide u potpis!!!
![]()
![]()

Znaci kad bi sve ovojio na svijetu sa nasom repkom (ne njegovom) on je za mene izgorio ,nepostoji,umro ...
A to sto sam skolonio sa potpisa ("Alija i Pape prinose previse zrtava") je cisto tehnicke prirode jer ne moze stati vise od 200 i kusur znakova,a koliko "tvoj" pulen pravi "gafova" trebalo bi i 200000 znakova da se i priblizno iskaze moje trenutno osjecanje prema njemu i osjecanje svih pravih navijaca BiH koji idu za repkom i preko okeana kad gostuje

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Hajmo jedno hipoteticko pitanje sa tvojim iskrenim odgovorom:Saban je napisao/la:Lahko je lagati druge...al' kako mozes sebe? Skinuo si potpis zbog sramote kada smo rasturili, razvalili, rascerecili...Rumune. Poceo si cak sav zbunjen i hvaliti Papete...ja se ljutio na samoga sebe sto sam mislio da nemas ni zehre karaktera, da si obicna bitanga i pokvarenjak koji namjerno pali...da si ko Velez-Mostar. Dakle poceo sam se ljutiti na sebe zbog takvog misljenja, kad ono...ti dugo ne izdrza. Neka te, naka nas svakakvih kako bi se oni dobri poznali da nije takvih.Za_raju je napisao/la:Vidis da si plitak kad nisi shvatio ovaj moj potpisSaban je napisao/la:
Hehehe, skinices ti taj potpis kao i onaj prosli...kako no bi![]()
![]()
Znaci kad bi sve ovojio na svijetu sa nasom repkom (ne njegovom) on je za mene izgorio ,nepostoji,umro ...
A to sto sam skolonio sa potpisa ("Alija i Pape prinose previse zrtava") je cisto tehnicke prirode jer ne moze stati vise od 200 i kusur znakova,a koliko "tvoj" pulen pravi "gafova" trebalo bi i 200000 znakova da se i priblizno iskaze moje trenutno osjecanje prema njemu i osjecanje svih pravih navijaca BiH koji idu za repkom i preko okeana kad gostuje![]()
Sekretaru tvoje skole pokrade pare koje si ti i sva ostala djeca te iste skole uplatili za "ekskurziju",zatim sud tom sekretaru dokaze da je stvarno pokrao pare od djece i osudi ga na 5 god robije.
E sad se tu nadje "razrednik" tvog odjeljenja i pocne braniti na sav glas tog osudjenog skretara i govoriti da ce sve poduzeti da taj sekretar ponovo dobije posao u toj skoli ili ce on u protivnom unistiti vaseg najboljeg ucenika tako sto ga nece poslati na drzavno takmicenje iz nekog predmeta...
Budi iskren kakvo ti imas misljenje o tom tvom "hipotetickom" razredniku...Molim te da das iskren odgovor...?
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 18 maj 2011, 01:48, ukupno mijenjano 2 puta.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
Saša Papac će uvijek nekima biti "sumnjivi patriot, domoljub", samo zato što je Saša Papac. Da je Mehmed ili tako nešto, onda ne bi bio sumnjiv. Stvarno bezobrazno, evo da se šalite kao ja na Džekinoj temi, ali vi ozbiljno neke sumnje bacate. Ne svi (većina nije), ali neki jesu. Saša Papac da je pametan više nikad neće ni zaigrati za BiH. Što će mu to po stare dane karijere, da se opet sekira zbog bagre u savezu koja će najvjerojatnije sačuvati svoje fotelje ili da nešto dokazuje nekima ovdje koji sumnjaju u njega. Ne treba mu to. Čovjek igra u prvaku Škotske, igrat će i iduće sezone i biti važna karika. Opušteno uz fina primanja u Rangersima, a svoju BiH će nositi u svom srcu i nikome neće ništa morati dokazivati.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Vrlo rado...neroazzuro je napisao/la:
Vrlo je izvjesno da Papak ne moze nikoga istjerati iz reprezentacije jer je lijevi bek "od prije sto godina" i moze igrati samo u ligi gdje i igra, osrednjoj, cak stavise slaboj...u kojoj su osim dva vodeca tima ostali na nivou Rudara iz Prijedora i Travnika. Stoji tako na lijevoj strani i napucava lopte prema naprijed, spici po nogama, onoga ko naidje na "njegovu teritoriju" i to je to. Centarhalf? I sam ne pomislja da se usudi igrati na toj poziciji. Znaci klupa ili tribine. E pa kad je tako, zasto onda ne pozvati mladica od 18 godina iz drugog tima Arsenala, svjetskog prvaka....Em bi naucio nesto od buduceg klupskog druga Spahe, em bi ka kaparisali za buducnost cime bi mnogo dobili. Sta cemo dobiti pozivanjem invalida Papca? Mislim da ti je sada jasno, ali ako treba imam ja jos argumenata.
Sasa Papac ima mjesta iskljucivo na stoperu. Iako je kao bek znao ustopat Ronaldinha.
Pometina Mravac, rahiticni Hasaga - out!
Tornjak Pape - bon voyage!
Pometina Mravac, rahiticni Hasaga - out!
Tornjak Pape - bon voyage!
Za_raju je napisao/la:Lahko je lagati druge...al' kako mozes sebe? Skinuo si potpis zbog sramote kada smo rasturili, razvalili, rascerecili...Rumune. Poceo si cak sav zbunjen i hvaliti Papete...ja se ljutio na samoga sebe sto sam mislio da nemas ni zehre karaktera, da si obicna bitanga i pokvarenjak koji namjerno pali...da si ko Velez-Mostar. Dakle poceo sam se ljutiti na sebe zbog takvog misljenja, kad ono...ti dugo ne izdrza. Neka te, naka nas svakakvih kako bi se oni dobri poznali da nije takvih.Saban je napisao/la:
A to sto sam skolonio sa potpisa ("Alija i Pape prinose previse zrtava") je cisto tehnicke prirode jer ne moze stati vise od 200 i kusur znakova,a koliko "tvoj" pulen pravi "gafova" trebalo bi i 200000 znakova da se i priblizno iskaze moje trenutno osjecanje prema njemu i osjecanje svih pravih navijaca BiH koji idu za repkom i preko okeana kad gostuje![]()
Taj razrednik nije bio tu, kad je direktor pokrao pare, za prije njega nema dokaza, uostalom postupak jos nije okancan. Direktor je razredniku uvijek izlazio u susret, pomaga... Ja posto znam direktora, naguzim mu staru, a razredniku nema sta puno prigovoriti, osim da je bilo bolje da suti i da nije taktican, prvenstveno prema sebi...odn. da iskrenoscu i nacinom "govori ono sto mislis" uglavnom skodi samome sebi...Ali ko zna, mozda je bas i zbog toga uspjesan. Ne laze ljude gledajuci ih u oci...Hajmo jedno hipoteticko pitanje sa tvojim iskrenim odgovorom:
Sekretaru tvoje skole pokrade pare koje si ti i sva ostala djeca te iste skole uplatili za "ekskurziju",zatim sud tom sekretaru dokaze da je stvarno pokrao pare od djece i osudi ga na 5 god robije.
E sad se tu nadje "razrednik" tvog odjeljenja i pocne braniti na sav glas tog osudjenog skretara i govoriti da ce sve poduzeti da taj sekretar ponovo dobije posao u toj skoli ili ce on u protivnom unistiti vaseg najboljeg ucenika tako sto ga nece poslati na drzavno zakmicenje iz nekog predmeta...
Budi iskren kakvo ti imas mislje nje o tom tvom "hipotetickom" razredniku...Molim te da das iskren odgovor...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.