NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

travnik
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la travnik » 30 apr 2009, 15:48

Mukiol je napisao/la:ja bih volio da travnik i velez izbore opstanak aBd...a da ispadnu orasje u posusje :!:
Drug slazem se u potpunosti sa tobom pored Travnika da i Velez nekako ostane, kamo srece da mi imamo vise bodova pa da dadnemo i Velezu.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 30 apr 2009, 16:01

travnik je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:ja bih volio da travnik i velez izbore opstanak aBd...a da ispadnu orasje u posusje :!:
Drug slazem se u potpunosti sa tobom pored Travnika da i Velez nekako ostane, kamo srece da mi imamo vise bodova pa da dadnemo i Velezu.
Ma samo da ono orasje ne pobjedi al mislim da je to nemoguce onaj lopov Iljo dominkovic nece dozvoliti da oni ispadnu pa makar i bili na 15 mjestu!Mislim da ce u subotu biti x na piroti :!:
mB!

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 22 maj 2009, 22:51

zeljeznicar-Travnik 0-1 :mrgreen:
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jun 2009, 18:24

Nogometaši Travnika su u poslijepodnevnim subotnjim satima krenuli na pripreme u Švicarsku koje je predsjednik Dževad Bečiragić opisao kao istorijske.
Nakon 19 sati putovanja stigli su u bazu - hotel "Chlostenhof“ u gradu Stein am Rheim koji se nalazi u blizini Schaffhausena.

Nakon dolaska odradili smo jedan relaksirajući trening i upoznali se sa samim gradićem. Uslovi su izvrsni, teren je odličan. U ponedjeljak krećemo sa ritmom od dva treninga dnevno, u10 i 19 sati, a onda slijede utakmice, raportira iz Švicarske Nedžad Selimović, šef struke NK Travnik.

Prema planu priprema 23.06. u 17 sati u Scaffhausenu Travnik će odmjeriti snage sa istoimenim švicarskim drugoligašem, 24.06. u 19 sati slijedi duel sa prvoligaškom ekipom Young Boys, a 26.06. u 19 sati sa prvoligašem FC Sion i 27.06. u 17, 30 sati sa drugoligašem FC Winterthur.

Također, narednih dana Travničani će provjeriti i nekoliko igrača koji bi mogli pojačati redove tima sa Pirote, a radi se o Nikoli Grubješiću, bivšem igraču Partizana, te dvojici Kamerunaca i Argentinaca.

E masala po Svici se pripremaju,Argetinci Kamerunci na probe,Partizanovi igraci...naslo se para izgleda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 jun 2009, 18:34

ima da se borite za titulu :D :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

gazija88
Kontakt:

Post Postao/la gazija88 » 22 jun 2009, 19:14

sve se nema a kosa se samponom pere

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2009, 13:47

Travničani su odigrali prvu pripremnu utakmicu u okviru priprema u Švicarskoj…
Travničani su odmjerili snage protiv švicarskog drugoligaša Fc Schaffhausen. Utakmice je završena rezultatom 0-0, a igralo se po vrlo teškom terenu i kišovitom vremenu sa nekoliko prilika na obje strane.

Prilike za Travnik su propustili Kolašinac, Hodžić i Dolić.

Sastav NK Travnik: Delić, Terzić, Varupa, Helvida, Bradarić, Pranjković, Aka, Čurić, Gabriele, De Sousa Jorge, Hodžić.

U drugom poluvremenu su ušli: Baškarad, Mičić, Kolašinac, Dolić, Santos, Ramos Pires, N. Varupa.

Naredni protivnik Travnika je jedna od najboljih švicarskih ekipa, finalista kupa i drugoplasirana ekipa švicarskog prvenstva Young Boys.

Pogledaj ekipe i stranaca :o :o cak 6 kolko sam ih ja prebrojo ovdje,ovi izgleda pucaju na visoko ove godine :o
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 jun 2009, 15:16

miky_hz je napisao/la:Travničani su odigrali prvu pripremnu utakmicu u okviru priprema u Švicarskoj…
Travničani su odmjerili snage protiv švicarskog drugoligaša Fc Schaffhausen. Utakmice je završena rezultatom 0-0, a igralo se po vrlo teškom terenu i kišovitom vremenu sa nekoliko prilika na obje strane.

Prilike za Travnik su propustili Kolašinac, Hodžić i Dolić.

Sastav NK Travnik: Delić, Terzić, Varupa, Helvida, Bradarić, Pranjković, Aka, Čurić, Gabriele, De Sousa Jorge, Hodžić.

U drugom poluvremenu su ušli: Baškarad, Mičić, Kolašinac, Dolić, Santos, Ramos Pires, N. Varupa.

Naredni protivnik Travnika je jedna od najboljih švicarskih ekipa, finalista kupa i drugoplasirana ekipa švicarskog prvenstva Young Boys.

Pogledaj ekipe i stranaca :o :o cak 6 kolko sam ih ja prebrojo ovdje,ovi izgleda pucaju na visoko ove godine :o
travnik osvaja titulu slijedece sezone :D

SMRT FASIZMU!!!

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 24 jun 2009, 20:51

Sve se nema a pripreme u Svicarskoj a moj prvak se po Kupresu i Neumu priprema :D
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 24 jun 2009, 21:13

Gdje je onaj reprezentativac golman, je li otišao u neki drugi klub?

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 24 jun 2009, 21:14

Komunikacija je napisao/la:Sve se nema a pripreme u Svicarskoj a moj prvak se po Kupresu i Neumu priprema :D
heheh evo bas gledam slike gdje travnicani igraju protiv young boysa i gdje se pripremaju..
a ovi ostali se pripremaju po nekim livadama i sumama :)
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 jun 2009, 21:17

Cazinski-Vitez je napisao/la:
Komunikacija je napisao/la:Sve se nema a pripreme u Svicarskoj a moj prvak se po Kupresu i Neumu priprema :D
heheh evo bas gledam slike gdje travnicani igraju protiv young boysa i gdje se pripremaju..
pa nemamo mi svi para kao oni :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 24 jun 2009, 21:20

Cazinski-Vitez je napisao/la:
mozes da odes na na mjesec da se pripremas..nije stvar gdje se pripremas vec kako...tako da vjeruj da nekom te lievade daju bolji ucinak
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 24 jun 2009, 21:25

Marin je napisao/la:Gdje je onaj reprezentativac golman, je li otišao u neki drugi klub?
Nurkovic uskoro u bundes ligi,u velikom klubu..trenutno u njemackoj na pregovorima...informacija iz privatnih izvora:)

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 24 jun 2009, 21:31

svaka cast travnicanima na ovim pozitivnim dogadjajima. pripreme u svici tamnoputa pojacanja folovi golovi. napokon nesto pozitivno od nasih ekipa jer kad gledas druge sve tmurni oblaci pokrili klubove raspadaju se strucni stabovi nema se para nema se gdje igrat itd itd......pojacaj te se, budite beton, budite stabilan premijerligas i prestanite udarat celikovce na piroti :)..............pozdrav

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 24 jun 2009, 22:09

Nurkovic potpisuje za Colo Colo.Cileanskog prvaka. :mrgreen:
BosnaE

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 24 jun 2009, 22:22

Ovaj kaze u bundes ligi ,ovaj u cileu a covjek vjerovatno kuci kafenise :D

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 24 jun 2009, 22:25

Komunikacija je napisao/la:Ovaj kaze u bundes ligi ,ovaj u cileu a covjek vjerovatno kuci kafenise :D
Toka kafu i smije se nebulozama koje se o njemu pisu.Ili se mozda zamislja danas u Nurnbergu,sutra u HSV-u i tako svaki dan neki novi klub pa onda u avgustu opet hajde u Trebinje i cuvaj se da ti noge ne polome ,i tako gdje god se u goste ode.
BosnaE

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 24 jun 2009, 22:26

Komunikacija je napisao/la:Ovaj kaze u bundes ligi ,ovaj u cileu a covjek vjerovatno kuci kafenise :D
Nurkovic u Njemackoj sa menadzerom pregovara sa bunesligasom(veliki klub),ovo je zezancija za Cile...

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 24 jun 2009, 22:26

Sreca njegova pa golmani manje najeb.. u ovoj nasoj ligi,barem sto se tice polomljenih nogu! :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.