FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Avdic je nas odavno,samo je pitanje vremena kad ce potpisati,sluso sam Calu prije 20-ak dana kad je rekao da se Avdic vratio,i Hosa potpisuje samo dok se vrate sa priprema...jos se tu neka imena spominju,vidjecemo sta ce biti jos
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja inače navijam za želju, ali podržavam svaki nastup BH klubova u Evropi.
Sarajevu želim puno sreće, ali nije samo sreća tu važna, trebaju Sarajevu i dobra pojačanja, a ne igrači koje niko neće, pa se kao vrate u svoj matičnki klub da mu pomognu u evropi... od te kajde nema fajde.
Hajd sretno.
Sarajevu želim puno sreće, ali nije samo sreća tu važna, trebaju Sarajevu i dobra pojačanja, a ne igrači koje niko neće, pa se kao vrate u svoj matičnki klub da mu pomognu u evropi... od te kajde nema fajde.
Hajd sretno.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Bojim se da sa ovim sastavom ne da nemamo sanse vec ni trunku nade da prodjemo u 3 predkolo evropske lige.A stvarno mi nije jasno da nepun mjesec do odigravanja prve utakmice mi ni blizu ne znamo sa kojim novim,odnosno starim igrackim kadrom cemo nastupiti.Ovo jos nismo dozivili,ovakvu neozbiljnost uprave.Pa sve i da sutra dodju tzv pojacanja kako misle da se uigraju i posloze u novom timu za ovako kratak vremenski period.Ali nema veze gdje god i ko god nosio sveti dres HORDE ce biti uz njega.LJUBAV je samo jedna.FCS.
Ja mislim da je najvaznije da je sastav ostao kompletan,samo je Hiros otisao mislim da se nikad nije desilo da zadrzimo citavu ekipu nakon jedne sezone uvijek ih je pola odlazilo,pa dogodine pola novih dodje i sve tako,meni je draze da niko ne dolazi nego da ce ih doci 15 i igrati pola sezone i onda tih 15 otici negdje dalje,ovako smo zadrzali kompletan tim,,malo cemo ga pojacati sasvim ok...realno ova ekipa je sada vrlo dobra,evo osvojili smo 4-rto mjesto,a vrlo lahko smo se mogli ganjati sa Zrinjskim,pa eto i da nebi penala u lukavici bili bi drugi, da nije bilo smjena trenera, ,ipak 3 trenera smo promjenili za sezonu to je previse nije se bolje moglo i ocekivati,na kraju krajeva prosuli smo dosta bodova na Kosevu kad je Arapovic vodio ...sad sa ovom dvojicom iskusnih igraca,jest da su povratnici al mislim da ce puno pomoci Hosic je strasan igrac,Avdica odavno nisam gledao pa neznam u kakvim je mogucnostima al sigurno kad se Skoro vrati da ce njih dovojica odlicno saradjivati jos je tu Jahovic i Pandza i napad boli glava,jedino vezni red malo skripi al cujem da i tu treba da dodje neki Austrijanac tj vec je dosao samo treba da se proba,odbrana sada sa Hosicem ce isto odlicno izgledati mozda ce faliti desni bek al sta je tu je,u Evropi sta bude bude,jer realno ko moze ocekivati od nekog BH tima da napravi nesto ozbiljnije u Evropi mislim da je suludo to traziti,treba biti maximalno uz ove momke jer su oni tu i pored svih problema i lose finansiske situacije ne zale se,rade trude se,daju sve od sebe,nase je da ih bordimo pa sta bude bude...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Govore da dolazi iz Dijona , znači već smo o njemu pisali i on se zove Hamzagić. Samo mi nije jasno što Austrijanac, neko se zezuno, jer je on iz Amerike (živi tamo), tj. Amerikanac. Ili ?miky_hz je napisao/la:Ja mislim da je najvaznije da je sastav ostao kompletan,samo je Hiros otisao mislim da se nikad nije desilo da zadrzimo citavu ekipu nakon jedne sezone uvijek ih je pola odlazilo,pa dogodine pola novih dodje i sve tako,meni je draze da niko ne dolazi nego da ce ih doci 15 i igrati pola sezone i onda tih 15 otici negdje dalje,ovako smo zadrzali kompletan tim,,malo cemo ga pojacati sasvim ok...realno ova ekipa je sada vrlo dobra,evo osvojili smo 4-rto mjesto,a vrlo lahko smo se mogli ganjati sa Zrinjskim,pa eto i da nebi penala u lukavici bili bi drugi, da nije bilo smjena trenera, ,ipak 3 trenera smo promjenili za sezonu to je previse nije se bolje moglo i ocekivati,na kraju krajeva prosuli smo dosta bodova na Kosevu kad je Arapovic vodio ...sad sa ovom dvojicom iskusnih igraca,jest da su povratnici al mislim da ce puno pomoci Hosic je strasan igrac,Avdica odavno nisam gledao pa neznam u kakvim je mogucnostima al sigurno kad se Skoro vrati da ce njih dovojica odlicno saradjivati jos je tu Jahovic i Pandza i napad boli glava,jedino vezni red malo skripi al cujem da i tu treba da dodje neki Austrijanac tj vec je dosao samo treba da se proba,odbrana sada sa Hosicem ce isto odlicno izgledati mozda ce faliti desni bek al sta je tu je,u Evropi sta bude bude,jer realno ko moze ocekivati od nekog BH tima da napravi nesto ozbiljnije u Evropi mislim da je suludo to traziti,treba biti maximalno uz ove momke jer su oni tu i pored svih problema i lose finansiske situacije ne zale se,rade trude se,daju sve od sebe,nase je da ih bordimo pa sta bude bude...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ja kolko znam da taj Hamzagic treba u Olimpik na probu i da je tog momka Hadzibegic preporucio ako se ne varam,a ovoga kao Austrijanca je doveo Cengic onaj menadjer sto je one crnce dovodio...e sad neznam jel se radi o istom momku,posto govore za ovoga sto ga je Cengic doveo da je Austrijanac,nevjerujem da bi za Hamzagica govorili AustrijanacZagor je napisao/la:Govore da dolazi iz Dijona , znači već smo o njemu pisali i on se zove Hamzagić. Samo mi nije jasno što Austrijanac, neko se zezuno, jer je on iz Amerike (živi tamo), tj. Amerikanac. Ili ?miky_hz je napisao/la:Ja mislim da je najvaznije da je sastav ostao kompletan,samo je Hiros otisao mislim da se nikad nije desilo da zadrzimo citavu ekipu nakon jedne sezone uvijek ih je pola odlazilo,pa dogodine pola novih dodje i sve tako,meni je draze da niko ne dolazi nego da ce ih doci 15 i igrati pola sezone i onda tih 15 otici negdje dalje,ovako smo zadrzali kompletan tim,,malo cemo ga pojacati sasvim ok...realno ova ekipa je sada vrlo dobra,evo osvojili smo 4-rto mjesto,a vrlo lahko smo se mogli ganjati sa Zrinjskim,pa eto i da nebi penala u lukavici bili bi drugi, da nije bilo smjena trenera, ,ipak 3 trenera smo promjenili za sezonu to je previse nije se bolje moglo i ocekivati,na kraju krajeva prosuli smo dosta bodova na Kosevu kad je Arapovic vodio ...sad sa ovom dvojicom iskusnih igraca,jest da su povratnici al mislim da ce puno pomoci Hosic je strasan igrac,Avdica odavno nisam gledao pa neznam u kakvim je mogucnostima al sigurno kad se Skoro vrati da ce njih dovojica odlicno saradjivati jos je tu Jahovic i Pandza i napad boli glava,jedino vezni red malo skripi al cujem da i tu treba da dodje neki Austrijanac tj vec je dosao samo treba da se proba,odbrana sada sa Hosicem ce isto odlicno izgledati mozda ce faliti desni bek al sta je tu je,u Evropi sta bude bude,jer realno ko moze ocekivati od nekog BH tima da napravi nesto ozbiljnije u Evropi mislim da je suludo to traziti,treba biti maximalno uz ove momke jer su oni tu i pored svih problema i lose finansiske situacije ne zale se,rade trude se,daju sve od sebe,nase je da ih bordimo pa sta bude bude...

Ma gdje vas neće biti strah, tata se vratio, valja ponovo u leđa gledati...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pretpostavljam da na osima mislis.Ha ha ha.A i da mi je viditi tu tabelu gdje mi vama u ledja gledamo hahaha.Vec dodjite 16 jula da gledate tekmu,osim ako nema kakav koncert zakazan hahaha.Virtu4l je napisao/la:Ma gdje vas neće biti strah, tata se vratio, valja ponovo u leđa gledati...
moderator edit: bez psovanja molio bih
-
- Kontakt:
ma nek se vrati i dedo opet ste slabiji...dođi na koševo gledati utakmicu...Virtu4l je napisao/la:Ma gdje vas neće biti strah, tata se vratio, valja ponovo u leđa gledati...

Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
gdje god bili uvjek smo korak ispred vas...sto pokazuje i ova vjecna tabela Premier lige...tako da TIŠU...Virtu4l je napisao/la:Ma gdje vas neće biti strah, tata se vratio, valja ponovo u leđa gledati...
http://www.bihsoccer.com/?s=all_tabela_plbih
I od srca vam zelim da vam dodje jos neki pjevac na grbavicu po mogucnosti Keba,i nek vam otpjeva pjesmu "plavo oko plakalo je"..
PS:evo ima dobar film 16. 7. na TV-u pa predlazem da gledate,ja vjerovatno necu moci, jer cu u to vrijeme biti na Hasetu,i gledat svoje Sarajevo kako igra europsku utakmicu...
Virtu4l je napisao/la:Ma gdje vas neće biti strah, tata se vratio, valja ponovo u leđa gledati...
pogledaj malo vjecne liste jugoslovenske i BH lige pa mi cire gdje to mi vama ledja gledam. usput da te pitam kakav je osjecaj gledati nasa ledja
i doji ba na tekmu da vidis sta je evropa a ne samo preko tv-a
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
ko nam zlo mislio o k.rcu nam visioVirtu4l je napisao/la:Ma gdje vas neće biti strah, tata se vratio, valja ponovo u leđa gledati...
hoces rec coban.Virtu4l je napisao/la:Ma gdje vas neće biti strah, tata se vratio, valja ponovo u leđa gledati...
On vam je veci od kluba,to kod nas niko nemoze biti.
ejs suplje zato razne muce, chele(rahmetli) i slicni kolo vode...u istim smo **** godinama vi u malo gorim jer alaim ima monopol na golmansko mjestokobe je napisao/la:hoces rec coban.Virtu4l je napisao/la:Ma gdje vas neće biti strah, tata se vratio, valja ponovo u leđa gledati...
On vam je veci od kluba,to kod nas niko nemoze biti.

uglavnom sretno jos da hocete dogurat do kakvog dobrog protivnika da se ima sta pogledat...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
vec su odavno navikli da nam gledaju u ledja, to je svakodnevnicairfan41 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ma gdje vas neće biti strah, tata se vratio, valja ponovo u leđa gledati...
pogledaj malo vjecne liste jugoslovenske i BH lige pa mi cire gdje to mi vama ledja gledam. usput da te pitam kakav je osjecaj gledati nasa ledja
i doji ba na tekmu da vidis sta je evropa a ne samo preko tv-a

Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
mislim da imamo dobru ekipu pogotovo zadnja linija i napad(jos kad bi se milos vratio...kakav bi stoperski tandem cinili on i torlak...) al mislim da nam je potreban jedan kvalitetan veznjak...pape je povrijedjen...janjos,dzakmic,nikitovic,maksa...nije to lose al kad bi jos jednog doveli imali bi pravu ekipu.Mislim da mozemo biti u utrci za titulu u nasoj ligi...a u evropi uz malo srece mozemo proci i spartak i dovesti romu,everton...i ostale velikane...al ne treba biti previse razocaran ako i ne uspijemo...mislim od momaka se trazi da odigraju borbeno i casno i da se ne obrukaju sve sto urade vise veliki je uspjeh za klub....a najbolji navijaci u BiH ce znati to cijenit sigurno.
I slazem se sa mikyem da je dobro sto je ekipa ostala na okupu...to nam je prednost sigurno(jedino ako se neko ne pokaze u evropi pa se proda nakon toga
) i mogli bi se boriti za titulu....jos samo jedan kvalitetan veznjak i milos kad bi doso 
I slazem se sa mikyem da je dobro sto je ekipa ostala na okupu...to nam je prednost sigurno(jedino ako se neko ne pokaze u evropi pa se proda nakon toga

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ew jos jedan zanimljiv video nasih vjerovatnih protivnika.....
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
Evo jedna slika za Evropsko Hordanje

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Zagor je napisao/la:Evo jedna slika za Evropsko Hordanje
brate ti si kralj ocm......

hehehehe
pozz
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
zagor dobra ova!
al kako dani prolaze ovaj inter baku mi sve ozbiljniji izgleda......
al kako dani prolaze ovaj inter baku mi sve ozbiljniji izgleda......
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, MSOZ101, OzmoodPinglewood, Pena, PeppermintSA, Rule_hz, ubipara, Vanja8 i 87 gostiju.