San Antonio Spurs

Crveni_1922

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Crveni_1922 » 30 apr 2011, 08:24

Smrc.. :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 30 apr 2011, 10:52

Više sreće dogodine :mrgreen:
King Kevin Durant

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 30 apr 2011, 11:41

Nisam mogao jutros nista pisati nakon tekme, morao sam pustiti da me prodje malo sve...

Tuzan sam, razocaran, nije lako, ali...

Nema sta, Memphis zasluzeno ide dalje, kao sto i mi zasluzeno ispadamo. Niti jednu od 6 utakmica nismo odigrali na nivou na kojem smo igrali citavu regularnu sezonu...

GO SPURS GO

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 30 apr 2011, 11:46

toliko o tim mocnim Spursima 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 apr 2011, 12:41

king10000 je napisao/la:Više sreće dogodine :mrgreen:
Pa i tvoji su ispali
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 apr 2011, 12:43

Ted Mosby je napisao/la:
king10000 je napisao/la:Više sreće dogodine :mrgreen:
Pa i tvoji su ispali

Oklahoma je prošla Denvera 4-1 u pobjedama, ako je dotični njihov navijač, a trebao bi da jest' sudeći po avataru ? :P
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 apr 2011, 12:44

Čovjek je navijao za 76erse
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 apr 2011, 12:47

Ted Mosby je napisao/la:Čovjek je navijao za 76erse

Eh šta ti je danas biti navijač, isto što i pjevač :lol: :lol: .

Sutra stavljam avatar Ante Pavelića :D :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2011, 12:54

Titova-Juga je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Čovjek je navijao za 76erse

Eh šta ti je danas biti navijač, isto što i pjevač :lol: :lol: .

Sutra stavljam avatar Ante Pavelića :D :mrgreen:

Sa zadovoljstvom cu ti cekirati kartu za Banovice. ;)

On topic: Bye, bye Spursi. Era se zavrsila.

Toliko o usporedbama Duncana i Malone-a. 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 apr 2011, 13:21

pa ko je usporedjivao Duncana sa Malonom?...ma jedan je Malone covjeku skidam kapu....kako je taj covjek igrao u pm :(...sto se tice DUnkana, ja ne znam sto to i njemu fali..istina nije on Malone, ali je Dunkan takodjer igrac, koje g svi vole i protivnicki navijaci...covjek je prije svega dobra osoba i igrac koji je na terenu obavljao svoj posao profesijonalno i bio primjer mnogima danasnjim igracima...ja jos skoro nikad nisma cuo da su Duncanu zvizdali kada dolzi, dok mnogim se zvizdi i to cesto...po meni on ce ostati veliki igrac, iza koja je jedna strasna karijera
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2011, 15:19

SaltCityAttack je napisao/la:pa ko je usporedjivao Duncana sa Malonom?...ma jedan je Malone covjeku skidam kapu....kako je taj covjek igrao u pm :(...sto se tice DUnkana, ja ne znam sto to i njemu fali..istina nije on Malone, ali je Dunkan takodjer igrac, koje g svi vole i protivnicki navijaci...covjek je prije svega dobra osoba i igrac koji je na terenu obavljao svoj posao profesijonalno i bio primjer mnogima danasnjim igracima...ja jos skoro nikad nisma cuo da su Duncanu zvizdali kada dolzi, dok mnogim se zvizdi i to cesto...po meni on ce ostati veliki igrac, iza koja je jedna strasna karijera
Usporedjivali ih neki ovde. Ja branio Mailmana, od duncanoljubaca.slika

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 apr 2011, 15:28

MaGiCa je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa ko je usporedjivao Duncana sa Malonom?...ma jedan je Malone covjeku skidam kapu....kako je taj covjek igrao u pm :(...sto se tice DUnkana, ja ne znam sto to i njemu fali..istina nije on Malone, ali je Dunkan takodjer igrac, koje g svi vole i protivnicki navijaci...covjek je prije svega dobra osoba i igrac koji je na terenu obavljao svoj posao profesijonalno i bio primjer mnogima danasnjim igracima...ja jos skoro nikad nisma cuo da su Duncanu zvizdali kada dolzi, dok mnogim se zvizdi i to cesto...po meni on ce ostati veliki igrac, iza koja je jedna strasna karijera
Jbg bolji je Duncan od Malonea,ako ćeš na osnovu jedne serije ti zaključit da je Malone bolji od Duncana onda stvarno ne znam ko da Malone nije imao loših PO serija u životu :?
P.S.Duncanu nisu pale brojke u odnosu na regularnu sezonu problem je prije svega bio u očajnom izboru šuteva cijele ekipe u zadnjim minutama.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2011, 17:01

LBJ MVP je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Jbg bolji je Duncan od Malonea,ako ćeš na osnovu jedne serije ti zaključit da je Malone bolji od Duncana onda stvarno ne znam ko da Malone nije imao loših PO serija u životu :?
P.S.Duncanu nisu pale brojke u odnosu na regularnu sezonu problem je prije svega bio u očajnom izboru šuteva cijele ekipe u zadnjim minutama.
Evo ti @Salty jednog od onih koji to rade.
Klinac se Malone-a jedva seca, ali zato Duncana gleda redovno i to je automatski dovoljno da ga proglasi vecim igracem. Nema veze za konkurenciju protiv koje su igrali, nema veze za to sto je "deda" Malone kidao i sa 40 godina, nista to nema veze. Logika ista kao kad klinci koji su od Ronaldinha poceli da prate fudbal, proglasavaju Messija za najboljeg ikad.
Duncanu su brojke itekako pale, u ovoj sezoni. A tek je u 35oj godini zivota.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 apr 2011, 17:36

To bi bilo to...

slika

slika

slika

Labudov ples TIMA Decenije..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 apr 2011, 20:02

Iskreno Malone je bio bolji igrac, ali ono sto ga razlikuje od Duncana je to sto je Tim rodjeni pobjednik a ovaj luzer.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 apr 2011, 20:27

MaGiCa je napisao/la:
Evo ti @Salty jednog od onih koji to rade.
Klinac se Malone-a jedva seca, ali zato Duncana gleda redovno i to je automatski dovoljno da ga proglasi vecim igracem. Nema veze za konkurenciju protiv koje su igrali, nema veze za to sto je "deda" Malone kidao i sa 40 godina, nista to nema veze. Logika ista kao kad klinci koji su od Ronaldinha poceli da prate fudbal, proglasavaju Messija za najboljeg ikad.
Duncanu su brojke itekako pale, u ovoj sezoni. A tek je u 35oj godini zivota.
Evo @bihfan je objasnio da ja bezveze ne pišem kad znam da ćeš ti mislit da si upravu šta god ja napisao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 17 maj 2011, 19:16

Sretan rodjendan, Tony Parker! 29..

slika
slika
slika
slika
:D
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 maj 2011, 23:16

Fino da se neko sjetio Tonya 8-)
U zadnje vrijeme razmišljam o sljedećoj sezoni i sve što više razmišljam dolazi mi u glavu to da bi mogli uzet titulu :mrgreen: Očekujem trade RJ-a za bilo kojeg kvalitetnog košarkaša da nam može pomoć,ali da je na svojoj poziciji top 5 u defanzivi pozicije jedino nam na PG ne treba niko šta god ko pričao Manu nije loš ni kao 6. igrač ionako bi imao sličnu minutažu.Ali opet naglašavam da nam treba centar tako da bi ja RJ-a dao za nekog igrača poput Perka,Chandlera,Noaha nažalost ovi nisu dostupni no ima još solidnih centara koji su možda i bolji ofanzivno od ovih tako da to ko prioritet treba da bude.Od Neala i Hilla bi bile potrebne standardno dobre partije Bonner jednostavno ne može imati one minute u šampionskoj ekipi i to je to ;) I njegov odlazak ne bi bio loš više minuta Tiagu(koji će valjda sada poraditi na mišićima da se može borit sa NBA centrima)i Blairu.
Dyess se oprašta hvala mu za sve možda je mogao još koju godinu vidi Kurta Thomasa jeste da ne igra puno :mrgreen:
Ne očekujem 60 pobjeda u reg.sezoni :)
Naravno ovo je nešto čemu se nadam :D Jeste da nije toliko realno

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 18 maj 2011, 09:16

Iskreno, ne znam sta da ocekujem od naredne sezone...

Ove sezone, nadmasili su moja ocekivanja u regularnoj sezoni, ali su se moja ocekivanja za playoff pokazala preambicioznim...

Znam sigurno da necu imati neka velika i da cu se zadovoljavati sa mnogo manje nego u ovoj sezoni...

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 15 jun 2011, 00:18

ROBERT HORRY'S DAUGHTER, 17, DIES

The 17 year-old daughter of former NBA star Robert Horry died Tuesday of a genetic disorder so rare it did not even have a name when she was born.

Ashlyn Horry was born April 2, 1994 with the condition that affects the respiratory system. It later became known as 1p36 Deletion Syndrome, which is caused by a missing part of chromosome No. 1, AL.com reported.

The teenager died Tuesday of "severe respiratory issues and a host of other complications" after a six-month stay at Texas Children's Hospital, according to a report by Black Sports Online.

"I want to thank everyone for their thoughts and prayers. It means so much to our family," Horry said afterward
I F*CKI*G HATE SPURS, ali ipak ovo je tuzna vijest.
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.