Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

K.B.
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la K.B. » 17 maj 2011, 23:53

Pusti balavurdiju šta pišu. Ja sam čuo ovacije i skandiranje njegova imena. Oni da kažu Waste of money, da im šeik Mensur ne dođe za goli opstanak bi se borili sa West Hamom :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 maj 2011, 23:54

NA bluemoonu glavnu riječ vode salonci, to stadioan nije vidjelo, i pičuladija.
Edin ima podršku njihovog kopa, hard core navijača, to je sigurno. Što je najočitije na gostovanjima, pa u Livorpoolu na 3:0, 15 minuta su mu pjevali.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 17 maj 2011, 23:55

daj mi link sa tim pregledom,,,,da vidim jos jednom onu sansu ,.,,...,.,.,.,.,

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 17 maj 2011, 23:57

sanji je napisao/la:daj mi link sa tim pregledom,,,,da vidim jos jednom onu sansu ,.,,...,.,.,.,.,

nemam link ...to sam ja upratio na sportklubu u kratkom sažetku odmah nakon utakmice ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 maj 2011, 23:58

Treba banovati svakoga,ko bilo sta iznosi od goal.com.
Taj portal je opasan po okolinu i zdravlje.
Najkrvavije su mi ocjene igraca.Imam osjecaj da unaprijed godinu dana krhnu ocjene,pa samo redaju u zavisnosti ko je tad bio u igri.
P.S Dzeko ce ovaj hamelj iz sebe vrlo brzo da izbaci.Tipujem vs Albanije :mrgreen: ,protiv Rumuna nek ga Mravac zabije. :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 18 maj 2011, 00:09

harishp je napisao/la:Treba banovati svakoga,ko bilo sta iznosi od goal.com.
Taj portal je opasan po okolinu i zdravlje.
Najkrvavije su mi ocjene igraca.Imam osjecaj da unaprijed godinu dana krhnu ocjene,pa samo redaju u zavisnosti ko je tad bio u igri.
P.S Dzeko ce ovaj hamelj iz sebe vrlo brzo da izbaci.Tipujem vs Albanije :mrgreen: ,protiv Rumuna nek ga Mravac zabije. :D
Ja bih bio sretniji da ga Sasa "zakrha"!!!
Mozda jos i sretniji da ga Ljevakovic uvali ;)

Realno je da ga Edin uvaliti ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 maj 2011, 00:32

jeste li primjetili onu petu Edina hahahahahah :d gigant

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 maj 2011, 00:34

Dzeko ima isti isti problem kao i Berbatov.Berbatov dok je bio prvi napadac Uniteda zabio je 95% od 21,od kako ga je Ferguson poceu uvoditi s klupe,pa mu davao priliku svake 2-3 utakmice nistica od Berbatova.
Mancini nema povjerenje u Dzeku i forsira Teveza i Balotelija.Zato Dzeko igra u "grcu" sto bi se reklo,nema koncentracije jer zna da ce sljedecu utakmicu sjediti na klupi bezobzira na sve.Protiv Arisa je zabio 2gola a onda dvije utakmice presjedio na klupi(ako se dobro sjecam).
Nek on ostane u Cityu sljedece sezone jer ce Mancini nakon par kikseva letiti(kikseva ce bit jer ova ekipa sa ovakim stilom igre nemoze imati konstantu).
Ove godine City je imao srece jer su i United,Chelsea,Arsenal,Totenhem i Liverpool imali veoma losu sezone punu padaova(sumnjam da ce se ponoviti opet).
90% da ce kod novog trenera i Balo i Tevez napustiti klub jer su veoma losi za timski duh(solista i ludjak).
Sa ovakim igracima i protiv ovakih timova igrati sa 3 zadnja vezna i samo jednim napadacem moze igrati samo jedan trener Mancini.

Dzeko bi se vise naigrao u Barceloni,Realu,Milanu,Unitedu......Pogledajte Toresa iako nedaje golove Anceloti ga forsira i vjerujemo a to ce se isplatiti(vjerovatno kod novog trenera) jer Tores kao i Dzeko nije zaboravio igrati fudbal pitanje je samo kad ce ga krenuti
RIP SALE VILENJAK

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 18 maj 2011, 00:56

Ja sam siguran da ce Dzeko vec ove zime biti najuren. Sta znaci sljedeca sezona i pripreme? Pa on da na pripremama zabije 50 golova, on je opet treci napadac. Imajuci u vidu da zabac cesto igra s jednim spicem, moze proci 10 kola da on zabije prvi gol....I onda imajuci u vidu opet brojne rotacije i pauze, moguce je da na kraju polusezone ima jedva 2-3 gola na kontu. A to je premalo.

Da ne govorim da ce vjerovatno dovesti jos jednog napadaca, koji ce vjerovatno biti ispred njega.

Branio sam Dzeku mjesecima, ali ne ide vise. Ne vidim nista pozitivno u njegovoj situaciji, kao sto nisma vidio ni kad je prelomio da "ide u City". Znalo se da je to taraba ekipa sto igra sa tri zadnja vezna i bez pismenih krila.

Da sam ja on, ne bi mogao potrcat protiv Rumunije..znajuci da sam promasaj godine i da sam se zesce zajebao u izboru kluba. Ni silni milioni i karanje manekenki mi to ne bi izbili iz glave. Srecom, odnosno nadajmo se, Dzeko ne razmislja tako. :)

Momak je podlegao pritisku. :(

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 18 maj 2011, 00:59

Ako imaju dje hajlajtsi, okacite. Mada je mozda bolje da ne vidim te promasaje. :(

samm
Kontakt:

Post Postao/la samm » 18 maj 2011, 05:29

Polako ljudi, Džeko ce biti onaj pravi.... kvalitet je tu, oduvijek je bio.... mlad je... naš je, što je najvažnije.
Znam da ce biti onaj pravi, samo je pod pritiskom i to je sve.... situacija je trenutno ovakva, ali njemu treba naša podrška, i pravi Bosanci ce biti uvijek iza njega. Uvjeren sam u to, kao igrač ima nešto, i aBd proradit ce.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 maj 2011, 08:31

sanji je napisao/la:jeste li primjetili onu petu Edina hahahahahah :d gigant
brate niko neprimjecuje ono ste se kod dzeke popravilo ,brzina snaga,kretnja...DZEKO JE GIGANT LJUDI STA JE S VAMA...SLEDECA SEZONA DZEKO SVIMA VAMA CE USTA ZACEPIT ZAUVIJEK...za mene sinoc stvorio je sam sebi sansu kad mu sorensen odbrani,pa sam je driblingom gurnuo sebi loptu u prostor kad izkosa teska situacija ljevom nogom opuca strasnu lloptu i precku pogodi ...ono sorensen nije ni vidio kako treba,pa sut glavom....pa krednja koja je sinoc bila fenomenalna..od mene edine cista 10-ka..samo golovi fale al doci ce i oni....samo jedva cekam kad opet pocne harat ko u engleskoj,da cujem komentare ovih pljuvaca....I SLAZEM S ESA POJEDINCIM TESKO RUMUNIMA DEFINITIVNO,UNISTIT CE IH.....HVALA BOGU PA IMAMO U REPKI OVOG GIGANTA..SVE JE LAKO DOK JE DZEKO U REPKI..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2011, 08:42

floyd je napisao/la:Ja sam siguran da ce Dzeko vec ove zime biti najuren.
Nadam se da će ga najuriti u Milan, Chelsea, United... itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 maj 2011, 08:59

Ako Džeki ne bude išlo u Cityu sljedeće sezone ( a hoće 100% ) , ima gdje će igrati. Ne znam šta je vama, šta očekujete od njega. Nije ovo Bundesliga, EPL je dosta jača od švabske. Treba se adaptirati, a Džeko ima kvaliteta, to je dokazao u više navrata, samo se navikava na sebičnu ekipu Citya, sa krilima koja ne znaju normalno loptu ubaciti u 16 metara

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 18 maj 2011, 10:01

Na pozitivnoj strani moze se reci, da Dzeko generalno bolje se snalazi na terenu, bolje se krece i sigurniji je, i ima mnogo bolju saradnju sa ostalim igracima City-a, nego sto je imao prije par mjeseci. :)

Medjutim, Dzeko jos uvjek fula previse, evo u zadnje 3 tekme imao je 7-8 sansi i nije dao niti jedan gol. :(

I jucer protiv Stoke, je imao 3-4 sanse i nije dao, pogotovo je trebao iskoristiti onu 100% sansu posle kombinacije sa Tevezom. Mancini je pametnu izvadio Silvu i ubacio Dzeku jer je vidio da je Stoke skroz slab i da se samo brani, i da bi to bila idealna sansa za Dzeku da zabije par golova.

Dzeki ocigledno fali samopouzdanje, jer kad ima 100% sansu, Dzeko nije skroz fokusiran i razmislja previse jer nije siguran sta da uradi, :? kao jucer kad je skroz slab sut uputio u sredini gola Stoke-a.

Dzeko je dobio ovu polusezonu kao fazu adaptacije, ali u sledecoj sezoni se ocekuje od njega da pocne davati golove kao sto je to radio u Bundesligi.

Nadam se da ce to i uraditi, ali jesam malo zabrinut za Dzeku..
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 maj 2011, 10:10

Pauk je napisao/la:Na pozitivnoj strani moze se reci, da Dzeko generalno bolje se snalazi na terenu, bolje se krece i sigurniji je, i ima mnogo bolju saradnju sa ostalim igracima City-a, nego sto je imao prije par mjeseci. :)

Medjutim, Dzeko jos uvjek fula previse, evo u zadnje 3 tekme imao je 7-8 sansi i nije dao niti jedan gol. :(

I jucer protiv Stoke, je imao 3-4 sanse i nije dao, pogotovo je trebao iskoristiti onu 100% sansu posle kombinacije sa Tevezom. Mancini je pametnu izvadio Silvu i ubacio Dzeku jer je vidio da je Stoke skroz slab i da se samo brani, i da bi to bila idealna sansa za Dzeku da zabije par golova.

Dzeki ocigledno fali samopouzdanje, jer kad ima 100% sansu, Dzeko nije skroz fokusiran i razmislja previse jer nije siguran sta da uradi, :? kao jucer kad je skroz slab sut uputio u sredini gola Stoke-a.

Dzeko je dobio ovu polusezonu kao fazu adaptacije, ali u sledecoj sezoni se ocekuje od njega da pocne davati golove kao sto je to radio u Bundesligi.

odlicno napisano..samo ovo na kraju brate ja nimalo nisam zabrinut dapace ubijedjen sam da ce sledece sezone blistat u manchesteru...da ce svima usta zacepit..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 18 maj 2011, 10:17

miralem444 je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Na pozitivnoj strani moze se reci, da Dzeko generalno bolje se snalazi na terenu, bolje se krece i sigurniji je, i ima mnogo bolju saradnju sa ostalim igracima City-a, nego sto je imao prije par mjeseci. :)

odlicno napisano..samo ovo na kraju brate ja nimalo nisam zabrinut dapace ubijedjen sam da ce sledece sezone blistat u manchesteru...da ce svima usta zacepit..
Insallah :)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 maj 2011, 10:19

slazem se sa floydom,,,a to sam i prije u svojim postovima napisao,,, Dzeki je najbolje da mjenja klub sada na ljetu,,kao sto kolega rece, moze on 100 golova dati na pripremama opet je treci napadac, i opet cemo se svi nervirati jer ce cesto biti klupa,, mancini ostaje,a koliko znamo igra sa jednim napadacem,,Tevez izgleda ostaje Balotelli ostaje,,plus mozda dodje neki novi napadac. Tako da ce nova sezona biti samo nastavak ovoj situaciji kakva je trenutno. A razmisljao sam malo sinoc,, nije mi bilo jasno kako je jedna masina za golove pocela da masi zicere. Dzeko je samo u zadnje tri tekme imao dosta sansih za postizanje golova,,a ja se sjecam da protiv liverpoola,chelsea,fulhama i sve te utakmice prije ovih zadnjih tri, nije imao niti jednu dobru sansu,, tako da je ispao iz fazona skroz,da je ove sanse imao kada je tek dosao u city, sve i jedan pogodak bi bio. Sad je samo pitanje vremena kad ce ga krenuti,, i da li ce ga mancini cekati. Mancini je dzubre, primamljuje igrace,da dodju i onda ih unistava,,ja se sjecam kako je on Dzeki govorio fol ovo je pravi klub za tebe,bit ces najvazniji igrac itd. p.s. niko ne spominje nu petu od sinoc Dzeke, meni je bilo prvi put da ga vidim sa onakvim potezom, i moram mu odati respect.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 19 maj 2011, 12:19

Je li ovo izgleda kao da ce ici Tevez iz man city-a,,, koja bi to bila sreca za Edina ccccccc.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 maj 2011, 12:42

sanji je napisao/la:Je li ovo izgleda kao da ce ici Tevez iz man city-a,,, koja bi to bila sreca za Edina ccccccc.
Tevez najvjerovatnije neće ići nigdje i to je po meni jako dobro i za Džeku. Mnogima ovo izgleda suludo, ali sam uvjeren u svoje tvrdnje. Odličan igrač, kao što je Džeko, će moći samo napredovati uz još boljeg a to je Tevez. Ja u Džeku vjerujem i siguran sam da će se jednog dana boriti, najmanje, za najboljeg strijelca Engleske Premier lige. Džeko je prošao jednu odličnu školu fudbala i znam da će Vam ovo suludo zvučati, ali na okolnosti i na uslove Željina škola je jedna od najboljih, a potvrda tome je i par igrača iz te škole koji sa manje ili više uspjeha igraju širom Evrope. Dovoljno je nositi sveti Željin dres u bilo kojoj kategoriji i uz veliki rad i trud sve će doći na naplatu. Primjeri Hasagaića, Muaratovića, Bekrića, Jahića, Cocalića, Kerle, Štilićau moje riječi potvrđuju. Znam da će neki reći da polovina od pobrojanih nije bila u najmlađim kategorijama Želje, ali su svi ono nosili sveti dres i nema trenutno ni jednog kluba u BiH, čiji je broj tako uspješnih igrača širom Evrope.
Džeko je Željina legenda kao što je to do prije par godina bio i Elvir Baljić.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 21 gost.