FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UPS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UPS » 18 maj 2011, 09:44

old school je napisao/la: sad samo nek se neko prikaci od robijasa i nek pocne pricati o brojnosti, ovo nigdje nema,njima karta 5 KM do sarajeva nama 15,lesevima robovima i ostalim karta 2 KM nama 5,znaci smijesno je bilo sta pricati,vidjeli bi da je karta 5KM koliko bi bilo...
Pa sta su vam oni krivi???? Valjda vase udruzenje moze organozovati jeftiniji prevoz??? Ili ne moze? ;)

A to za cijenu karte... pa to je tipicno za vas.... uvijek vam ostaje bojkot :D

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 18 maj 2011, 09:58

UPS je napisao/la:
old school je napisao/la: sad samo nek se neko prikaci od robijasa i nek pocne pricati o brojnosti, ovo nigdje nema,njima karta 5 KM do sarajeva nama 15,lesevima robovima i ostalim karta 2 KM nama 5,znaci smijesno je bilo sta pricati,vidjeli bi da je karta 5KM koliko bi bilo...
Pa sta su vam oni krivi???? Valjda vase udruzenje moze organozovati jeftiniji prevoz??? Ili ne moze? ;)

A to za cijenu karte... pa to je tipicno za vas.... uvijek vam ostaje bojkot :D
Kad slusas ove Horde rekao bi čovjek oni nikad ne bojkotuju!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 maj 2011, 10:00

A zašto bi mi bili nositelji ? Zbog uzastopne titule ? Joj štete, kud protiv Slobode popušismo, 2 pretkolo > 3 pretkolo LP i tu ispadnemo, ali idemo direkt u playoff za EL. Šteta, ali idemo dalje. Sljedeća stanica, Banovići

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 maj 2011, 10:02

Sljedeca stanica, gradski stadion u Banovićima! Četvrtak, 19.05. u 17:00!

BUDUĆNOST-ŽELJEZNIČAR

Glavni sudija: Danijel Pajić (Bijeljina).
Pomočnici: Elvir Prošić (Cazin) i Dalibor Mavrak (Mostar).
Četvrti sudija: Vladimir Bjelica (I. Sarajevo).
Delegat: Željko Kraljević (Ljubuški).
Kontrolor suđenja: Muhamed Osmić (Maglaj).
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 18 maj 2011, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 maj 2011, 10:04

Ako neko hoce sa mnom u Zenicu, cijena 10 KM po osobi.. Idemo autom (GOLF V).. Moguce je obaviti i vise tura.. :D
Neko uzima lopatom sa ovom cijenom, jer redovna cijena je ja mislim cak i manja, ali eto, nadje se tu dosta ljudi da otkinu sebi svoj dio kolaca..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 18 maj 2011, 10:23

joj vas pa sta 15 Km uvijek se za nas kretala ta cijena od 12 do 15 Km :) a jos malo kad se skonta ima tu jedan dio za neku skroz drugu stvar,a za nasu je koristi sigurno :) pozz samo ako neko sazna da li cemo novac za karte dati u udruzenju kad se bude davalo za prijevoz ili cemo mi posebno uzimat tamo karte?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 maj 2011, 11:18

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako neko hoce sa mnom u Zenicu, cijena 10 KM po osobi.. Idemo autom (GOLF V).. Moguce je obaviti i vise tura.. :D
Neko uzima lopatom sa ovom cijenom, jer redovna cijena je ja mislim cak i manja, ali eto, nadje se tu dosta ljudi da otkinu sebi svoj dio kolaca..
baja koliko vas ima u autu ?
Za zivot cijeli!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 18 maj 2011, 12:09

Sad sam malo gledao kakva nam je situacija ako uđemo u kvalifikacije za Europa ligu. I ako budemo išli kao drugoplasirani, i kao osvajači kupa ista nam je sudbina. Idemo direktno u 2. pretkolo. U 2. pretkolu NISMO nosioci.

OVO SU TIMOVI KOJI NAS MOGU ČEKATI U 2. PRETKOLU(NOSIOOCI) !

6. iz Ukrajine
5. iz Rumunije
Nacional(PORTUGAL)
4. iz Turske
3. iz Grčke
4. iz Švicarske
4. iz Danske
Hearts(ŠKOTSKA)
3. iz Bugarske
Jablonec(ČEŠKA)
2. iz Austrije
3. iz Austrije
Maccabi Tel Aviv(IZRAEL)
3. ili 4. iz Izraela
Omonia(KIPAR)
Anorthosis(KIPAR)
Vålerenga(NORVEŠKA)
2. iz Slovačke
Örebro(ŠVEDSKA)
2. ili 3. iz Srbije
2. iz Poljske
2. iz Hrvatske
Shakhtsyor Salihorsk(BJELORUSIJA)
Sligo Rovers(IRSKA)
Bohemians(IRSKA)

U trećem pretkolu, ako prođemo drugo bi bio haos. Mogli bi naići na Stoke City, Anderlecht, Mainz, Bragu, AZ, 6. ekipu iz Italije, 7. ekipu iz Španije...

Ovo sam onako laički našao, i postavio ovdje, koga zanima i ko bi to mogao malo detaljnije objasnit i te stvari BUJRUM! http://en.wikipedia.org/wiki/Europa_League_2011-12
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 18 maj 2011, 12:11, ukupno mijenjano 2 puta.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 maj 2011, 12:09

Cijena prevoza apsolutno nije uredu, ja sam mišljenja da će više raje otići pojedinačno tj samoogranizovano u manjim grupicama nego da plača 15 KM. Jer mi je logika ako ide više raje da je i karta prevoza jeftinija...

Nešto sam računao, ako u 1 bus može stati 50 osoba po 15 KM = 750 KM, dakle 1 bus do Zenice 750 KM, nema smislaa mjesto je tako blizu, a i autobusi obična ****.

Treba priznati da tu nije nešto uredu, a kod nas se i dešavalo da momci koji uplate lovu na kraju ostanu bez mjesa u kombiju ili busu, a na njihovo mjesto uleti neko ko nije platio, tu nas neko potkrada...

Ja prvi sam kontao s jaranima da idemo s privatnim autom...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 maj 2011, 12:11

Ma samo da nam ne dodju neki neatraktivni ukrajinci,rumuni i nabiju nas. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 18 maj 2011, 12:14

Prošle je godine drugi i treči igrao u prvom pretkolu a pobjednik kupa u drugom provjeri UEFA com. :arrow:
A MAN WHO SPREADS WISDOM

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 18 maj 2011, 12:16

Capital City je napisao/la:Prošle je godine drugi i treči igrao u prvom pretkolu a pobjednik kupa u drugom provjeri UEFA com. :arrow:
Second qualifying round

Winners of 2010–11 Bosnia and Herzegovina Cup
2nd placed team of 2010–11 Premier League of Bosnia and Herzegovina

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 maj 2011, 12:21

Capital City je napisao/la:Prošle je godine drugi i treči igrao u prvom pretkolu a pobjednik kupa u drugom provjeri UEFA com. :arrow:
Drugi na tabeli i pobjednik kupa idu u drugo pretkolo a treci u prvo. To je sigurno tako a mozes provjeriti i ovde:

http://www.uefa.com/news/newsid=1627532.html
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 maj 2011, 12:24

tanzla je napisao/la:Ma samo da nam ne dodju neki neatraktivni ukrajinci,rumuni i nabiju nas. :D
A sta znas mozda vam dodze neki veliki belgijski klub,ili neki dobrostojeci svedski.,pa vi njih nabijatee... ;) ;)
i drugi iz ove lige su to uspjevali ,mozete i vi to garant.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 18 maj 2011, 12:31

[youtube][/youtube]
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 18 maj 2011, 12:32

Bianconeri1988 je napisao/la:Cijena prevoza apsolutno nije uredu, ja sam mišljenja da će više raje otići pojedinačno tj samoogranizovano u manjim grupicama nego da plača 15 KM. Jer mi je logika ako ide više raje da je i karta prevoza jeftinija...

Nešto sam računao, ako u 1 bus može stati 50 osoba po 15 KM = 750 KM, dakle 1 bus do Zenice 750 KM, nema smislaa mjesto je tako blizu, a i autobusi obična ****.

Treba priznati da tu nije nešto uredu, a kod nas se i dešavalo da momci koji uplate lovu na kraju ostanu bez mjesa u kombiju ili busu, a na njihovo mjesto uleti neko ko nije platio, tu nas neko potkrada...

Ja prvi sam kontao s jaranima da idemo s privatnim autom...
slazem se da je cijena prijevoza mozda malo visocija nego sto je trebalo da bude,ali niko nikoga ne tjera da se ide autobusom :) skupi se raja i u kombi fino sa kolonom i eto jeftinije ce te doci i sve :) ali sto zelim da kazem je da se ukupna cijena eto ta oko 25 KM mogla racunat jos od one utakmice na Grbavici i da se svaki dan ostavljalo po 1 km moglo se skuput bez problema :) ovo sve mozda izgleda skupo i to ali ako se nesto zeli bas onda se to i uradi :)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 maj 2011, 12:39

prijevoz jest skup realno al eto , mislim nije sad nesto haman aman cijena jbt toliko mi je min. da potrosim za vikend , nego sto se tice samo utakmice odnosno atmosfere jbt da mi je i jednom dozivjeti da se ljudi normalno loze na nas , mogu misliti koji ce to pritisak biti , **** iz sarajeva hajmo im pokazati , p.... iz glavnog grada , treba ih ubiti sve , onaj ibra. vec priprema teren da nakon utakmice kaze sudija nas je opet zeznuo neda nam nista :D vec se pravi pritisak na sudiju , al fakat toliko se negativne atmosfere skupi da covjeku vise popizdi sve , zar se nemoze mirno docekati utakmica pa nek bolji pobjedi a onaj porazeni nek fino pruzi ruku al tesko ... vidjecete kad uzmemo kup koji ce to napadi biti , sto se tice nase brojke , mislim da cemo je imati al realno da nebi onih sranja sto sto tice nas navijaca iz sarajeva ovo mislim na oba kluba bila bi sigurno jos vece , samo da je normalnija atmosfera pa bilo bi nas i 5 milja ...

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 18 maj 2011, 12:45

Ima li iz drugog grada ili entiteta sudija da sudi Zelji. Malo mi je ovo cudno u zadnje vrijeme, ali hajde neka.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 maj 2011, 13:09

[quote="Avanes"]Ima li iz drugog grada ili entiteta sudija da sudi Zelji. Malo mi je ovo cudno u zadnje vrijeme, ali hajde neka.[/quote
Uglavnom su nam sudile sudije iz RS (B.Gradiška, Laktaši, Bijeljina,Bileća itd.)
U KUPU protiv Širokog , jednu iz Tomislavgrada (Duvno), drugu iz Stoca.
Često nas prenose na TVu i onda ljudi vidi kako nam sude.
Protiv Širokog u KUPU na Grbavici, od tri čista penala sudija iz Duvna nam ne svira ni jedan. Protiv Zrinjskog sudija (iz Laktaša)je bio lakrdijaš.
Volio bih da se sve domaće utakmice, bilo kojeg kluba, sude kao na Grbavici. U tom slučaju bi već, vjeruj mi, bili prvaci.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 18 maj 2011, 13:13

Bianconeri1988 je napisao/la:Cijena prevoza apsolutno nije uredu, ja sam mišljenja da će više raje otići pojedinačno tj samoogranizovano u manjim grupicama nego da plača 15 KM. Jer mi je logika ako ide više raje da je i karta prevoza jeftinija...

zna se ko to radi, ali eto haj ...
G R B A V I C A 2

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Edin TM87, ibz i 65 gostiju.