U tome su bolji jer se mi ne takmičimogavran je napisao/la:
nemoj tako bolji su u pikadu i boćanju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U tome su bolji jer se mi ne takmičimogavran je napisao/la:
nemoj tako bolji su u pikadu i boćanju
bar ih igraju(bez obzira na rezultate),a vi imate ČIMBURIJADU JADU JADUharison_ford je napisao/la:neko ima sve a neko igra evropske tekme sve u gostima![]()
![]()
![]()
Da nije bilo Modriče nikad vi ne bi vidjeli evropske utakmice. Zna li neko kakvo je stanje sa žutim kartonima?harison_ford je napisao/la:neko ima sve a neko igra evropske tekme sve u gostima![]()
![]()
![]()
A neko ih i ne igraharison_ford je napisao/la:neko ima sve a neko igra evropske tekme sve u gostima![]()
![]()
![]()
olimpijada je proslost CIMBURIJADA VJECNOSTgavran je napisao/la:bar ih igraju(bez obzira na rezultate),a vi imate ČIMBURIJADU JADU JADUharison_ford je napisao/la:neko ima sve a neko igra evropske tekme sve u gostima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slažem se, sve je manje prave raje.pile87 je napisao/la:U interesu normane i konstruktivne rasprave bar na ovom dijelu foruma molim administratore da maknu UPS meni pisanje nakon njega samo vrijedja inteligenciju a iznio je jako veliki broj neistina o ljudima koji imaju ime i prezime mislim da je i u interesu ovog foruma da bude sto manje ovakvih pacenika a vise normane raje i normalne rasprave.U slucaju da ne maknete ovog hajvana i on nastavi sa trolanjem po temi, najvjaci Zelje bi mogli potraziti i neki drugi forum gdje u miru mogu raspravljati.Ako niste primjetili sve se manje pise jer rasprava sa ovakvim bolidima nema smisla...
Unaprijed zahvan!!!
Papak,celik jedini klub u Zenici.Željeznićar najvece sportsko drustvo u SA i BiH poslje Bosne.Koje je dosta samo odrzivo.A vas grad gura pa niste nigdje.Emir_ZENICA je napisao/la:Cimburijada je vjecna![]()
Rukomet i Kosarka-bolji od Zelje![]()
Fudbal - 25.5 vidjet cemo![]()
P.S Zaista smo vam glavna tema,SVAKA CAST !
tuljumba boy !Grbavica moj zivot je napisao/la:Papak,celik jedini klub u Zenici.Željeznićar najvece sportsko drustvo u SA i BiH poslje Bosne.Koje je dosta samo odrzivo.A vas grad gura pa niste nigdje.Emir_ZENICA je napisao/la:Cimburijada je vjecna![]()
Magla,magla svuda oko nas.
Smrdi,smrdi uzasno smrdi.romeo je napisao/la:tuljumba boy !Grbavica moj zivot je napisao/la:Papak,celik jedini klub u Zenici.Željeznićar najvece sportsko drustvo u SA i BiH poslje Bosne.Koje je dosta samo odrzivo.A vas grad gura pa niste nigdje.Emir_ZENICA je napisao/la:Cimburijada je vjecna![]()
Smrdi,smrdi uzasno smrdi.[/quote]romeo je napisao/la:tuljumba boy !Grbavica moj zivot je napisao/la:Papak,celik jedini klub u Zenici.Željeznićar najvece sportsko drustvo u SA i BiH poslje Bosne.Koje je dosta samo odrzivo.A vas grad gura pa niste nigdje.Emir_ZENICA je napisao/la:Cimburijada je vjecna![]()
pa okupaj se ako smrdismrzim_ulizice je napisao/la: Smrdi,smrdi uzasno smrdi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.