FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LAW
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LAW » 18 maj 2011, 18:16

rusina_jr je napisao/la:
LAW je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la: Jel to nam prijetiti ili nas upozoravate? :D :lol:
Shvati kako hoces.Al raji u ze je pun k.... gledanja Celika u borbi za opstanak jos da nas neko zakine ,ako pobjedite svaka cast prvi cestitam, al ako bude i jedna diskutabilna odkluka ne pise se dobro :lol: :lol: :lol: :lol:
Po ovome rodilo kamenje u ze vidim koliko ti je godina a i kako si opasan takodje !
Ja licno sam vam namlatio dva robijasa narkomana na grbavici kada su krenuli zeni torbu da uzmu na trolebuskoj pored stadiona ( znas valjda sta je trola ) prema tome mišu , nemoj Mačku da prijetiš :evil:
Ovo rodilo kamenje je preuzeto od moga kolege.A kamenjanje buseva.Mi samo vratimo ono sto se nama desi.Pa nemas prava da se ljutis evo karta je bila 10KM na grbavici evo i na Bilinom,kamenovanje bilo i bice vraceno tako da ne vidim razlog za neku nervozu. 8-)
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 maj 2011, 18:18

harison_ford je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:
harison_ford je napisao/la:trebate zabranit pusenje na onoj vasoj zapadnoj tribini, ne daj Boze da nekom ispadne opusak pa otislo bi sve u tri pm. sta bi onda veliki klub tacnije institucija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sta ces, kod vas se i nema gdje pusiti!! jbg, buraz, institucija, nema sta!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
institucija koja igra na poljani, mozete umjesto one lokomotive stavit zaprezna kola, bolje bi se uklopilo u ambijent :P :P :P :P :P :P
Zadnji put prijavljen/a:
18 maj 2011, 18:16
Ukupno postova:
13 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.00% od svih postova / 13.00 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Premijer liga BiH
(13 post(ov)a / 100.00% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(9 post(ov)a / 69.23% od postova korisnika/ce)

ja ovog stripija
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 18 maj 2011, 18:19

rusina_jr je napisao/la:
harison_ford je napisao/la:jedna bakljava i hurmasic ako nije probljem :D :D
Evo sad ti je majka krenula kući , poslao sam ti :lol: :lol: :lol:
ti ako ne dobijes ban onda stvarno treba ovaj forum yatvoriti do daljnjeg...balavce jedna ti omda nashao da vrijedjas roditelje ..majmuncino jedna upitas li se kad imaju li svi oba roditelja ...debilcino jedna debilska...i da ti kazem da sam sarajlija da nisam zenicanin da ne mislis da nekog branim neg samo normalno upozoravam admine./..

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 18 maj 2011, 18:19

flash je napisao/la:
rusina_jr je napisao/la:
Po ovome rodilo kamenje u ze vidim koliko ti je godina a i kako si opasan takodje !
Ja licno sam vam namlatio dva robijasa narkomana na grbavici kada su krenuli zeni torbu da uzmu na trolebuskoj pored stadiona ( znas valjda sta je trola ) prema tome mišu , nemoj Mačku da prijetiš :evil:

.....stvarate tenzije bespotrebno...ali ako je to cilj samo izvolite...
Ti hladno o tome da MI stvaramo tenzije a kod vas se deset stranica ispisalo kako da nas docekate ? Nemoj pametovati cak si ti licno ucestvovao u pozivanju na linč , obračun sta vec !
Fol izvolite , hah :twisted:
Željezničar za život cijeli !

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 18 maj 2011, 18:20

seljakluk hara na temi 8-)

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 18 maj 2011, 18:21

Nesto uzasno dismr :roll:
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 18 maj 2011, 18:22

TM87visnjik je napisao/la:seljakluk hara na temi 8-)
i siptarluk,odavno su prave sarajlije napustile sarajevo
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 18 maj 2011, 18:23

seyoniii je napisao/la:
rusina_jr je napisao/la:
harison_ford je napisao/la:jedna bakljava i hurmasic ako nije probljem :D :D
Evo sad ti je majka krenula kući , poslao sam ti :lol: :lol: :lol:
ti ako ne dobijes ban onda stvarno treba ovaj forum yatvoriti do daljnjeg...balavce jedna ti omda nashao da vrijedjas roditelje ..majmuncino jedna upitas li se kad imaju li svi oba roditelja ...debilcino jedna debilska...i da ti kazem da sam sarajlija da nisam zenicanin da ne mislis da nekog branim neg samo normalno upozoravam admine./..
* Prijavi post
* Citiraj (i odgovori)
PostPostao/la elSaik dana 26 apr 2011, 13:45
seyoniii je napisao/la:
avenija je napisao/la:sad tek vidim s kim imaju posla navijaci sarajeva i koji su ovo cig...
ma firauni teski....vazda su bili i ostali firauni,,,zato pamet u glavu kad vam budu u revans doalzili naprvite malo pritiska na upravu da im bude barem 15 km karta,,,nek se stane malo u kraj takvim klubovima koji zive za te utakmice kad doalzi veci br gostujuci navijaca da im naplate sve...
Jesi ovo ti napisao SARAJLIJO , ?

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 18 maj 2011, 18:24

Mohikanac je napisao/la:Nesto uzasno dismr :roll:
zagorile vam pite morate malo vise pazit kad su u rerni, to bi vi makar trebali znat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 maj 2011, 18:24

Vi se bespotrbno upuštate u raspravu s njima, njih večina je napravila novi profil kako bi došli na našu temu da nas provoaciraju...Sve su to klonovi-trolovi :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 18 maj 2011, 18:26

Capt_Billy je napisao/la:
harison_ford je napisao/la:trebate zabranit pusenje na onoj vasoj zapadnoj tribini, ne daj Boze da nekom ispadne opusak pa otislo bi sve u tri pm. sta bi onda veliki klub tacnije institucija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sta ces, kod vas se i nema gdje pusiti!! jbg, buraz, institucija, nema sta!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
institucija koja igra na poljani, mozete umjesto one lokomotive stavit zaprezna kola, bolje bi se uklopilo u ambijent :P :P :P :P :P :P
Da nisi balavac i da imas imal mozga, pokazao bi malo vise respekta prema stadionu na kojem je igano polufinale kupa uefa i stadionu koji je u ratu devastiran jer je bio na prvoj liniji fronta... za tvoju informaciju na ulicama Sarajeva su se bile velike bitke u ratu, za razliku od nekih gradova... al hram se digao iz pepela i opet je ponos navijaca i simpatizera Zeljeznicara, kao i objekat koji uziva respekt svih na prostoru bivse juge, a i sire... a ti jadnice, pisi sta hoces, al istina je samo jedna i jedina... Grbavica je fudbalski hram i kakva takva, nasa je i bice aBd jos bolja... napravicemo je jos boljom da bi ti i svi tvoji istomisljenjici dobili secer od muke... i secer i visok pritisak od sikiracije... smradu nadimljeni...
Zadnja izmjena: BlueIsTheColor, dana/u 18 maj 2011, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 18 maj 2011, 18:27

LAW je napisao/la:
Sine ne budi seljober..napisi nesto pametno,zanimljivo :roll:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 maj 2011, 18:27

zagorile vam pite morate malo vise pazit kad su u rerni, to bi vi makar trebali znat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnji put prijavljen/a:
18 maj 2011, 18:27
Ukupno postova:
14 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.00% od svih postova / 14.00 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Premijer liga BiH
(14 post(ov)a / 100.00% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(10 post(ov)a / 71.43% od postova korisnika/ce)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 18 maj 2011, 18:27

usta ti blizu nosa 8-)

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 18 maj 2011, 18:27

da ja sam to pisao..i st ahoces sad s tim da kazes??? ne kontam te brate..mlad si sigurno cim tako se lozis prebio nekog ono ovo i kad nekome vrijedjas roditelje...al se prije toga svega upitaj da li taj kome vrijedjas roditelje ima obadva roditelja il 1 il ni jednog...budi malo pametniji jarane..

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 18 maj 2011, 18:28

Bianconeri1988 je napisao/la:Vi se bespotrbno upuštate u raspravu s njima, njih večina je napravila novi profil kako bi došli na našu temu da nas provoaciraju...Sve su to klonovi-trolovi :D
Znam sve i vjerovatno cu ja stradati zbog njih par , ali me zaboli i za to . Kada treba moderatora nigdje !
Fuj ,gade mi se pojedinci, njihovi i par nasih koji navijaju samo protiv nas kao da nemaju za koga !

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 18 maj 2011, 18:28

Kakav je ovo smrad za oci ujeda. :cry:
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 18 maj 2011, 18:30

TM87visnjik je napisao/la:
LAW je napisao/la:
garant si siptar pa se naso uvrijeden 8-) zao mi je al to je istina a nekad zna da boli

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 18 maj 2011, 18:32

LAW je napisao/la:
TM87visnjik je napisao/la:
LAW je napisao/la: i siptarluk,odavno su prave sarajlije napustile sarajevo
garant si siptar pa se naso uvrijeden 8-) zao mi je al to je istina a nekad zna da boli
Debilko Cernobilko...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 18 maj 2011, 18:32

seyoniii je napisao/la:da ja sam to pisao..i st ahoces sad s tim da kazes??? ne kontam te brate..mlad si sigurno cim tako se lozis prebio nekog ono ovo i kad nekome vrijedjas roditelje...al se prije toga svega upitaj da li taj kome vrijedjas roditelje ima obadva roditelja il 1 il ni jednog...budi malo pametniji jarane..
Nisam ti jaran a nisam ni dijete , ti mene tako nisko drzis , prema tome razligu :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.