zatvori ustaMohikanac je napisao/la:Kakav je ovo smrad za oci ujeda.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
zatvori ustaMohikanac je napisao/la:Kakav je ovo smrad za oci ujeda.
E jesi nas zajebe.o kobile se najeb.o...LAW je napisao/la:zatvori ustaMohikanac je napisao/la:Kakav je ovo smrad za oci ujeda.i necu vas vise zezati dosta od mene za danas
ccc samo budi miran i normalno se druzi sa normalnim osobama...jer ti i takvi kao sto si ti nije im mjesto ovdje...rusina_jr je napisao/la:Nisam ti jaran a nisam ni dijete , ti mene tako nisko drzis , prema tome razliguseyoniii je napisao/la:da ja sam to pisao..i st ahoces sad s tim da kazes??? ne kontam te brate..mlad si sigurno cim tako se lozis prebio nekog ono ovo i kad nekome vrijedjas roditelje...al se prije toga svega upitaj da li taj kome vrijedjas roditelje ima obadva roditelja il 1 il ni jednog...budi malo pametniji jarane..
.....daj bolan pa poslije onih startova Culuma i jesam rekao da vasim igracima treba dati do znanja da nisu oni jedini koji znaju udarati....znaci prizivao sam onakvu igru kakvu je nama zeljo na grbavici pruzio i stojim iza toga.....pa onda u utakmici prvenstva Osim iako suspendovan stoji na terenu a vi se smijete po forumima na tu konstataciju.....izjednacujuci gol iz nepostojeceg faula....i sad se kao vi pozivate na pravilnik....tebe pitam da malo razmislis koliko su ovakve situacije utjecale na desavanja poslije....vidis svi moji komentari kako ti kazes linca su sumjereni na teren dok vidim ti pokusavas da malo podignes tenzije na tribinama....kazem ti razmisli malo poslije ovog tvog posta jer treba neko ko dodje u Zenicu od vas pa zaluta malo po gradu da bude isprebijan....ti sa onakvim postovima samo stvaras mrznju i potices takvo ponasanje....rusina_jr je napisao/la:Ti hladno o tome da MI stvaramo tenzije a kod vas se deset stranica ispisalo kako da nas docekate ? Nemoj pametovati cak si ti licno ucestvovao u pozivanju na linč , obračun sta vec !flash je napisao/la:rusina_jr je napisao/la:
Po ovome rodilo kamenje u ze vidim koliko ti je godina a i kako si opasan takodje !
Ja licno sam vam namlatio dva robijasa narkomana na grbavici kada su krenuli zeni torbu da uzmu na trolebuskoj pored stadiona ( znas valjda sta je trola ) prema tome mišu , nemoj Mačku da prijetiš
.....stvarate tenzije bespotrebno...ali ako je to cilj samo izvolite...
Fol izvolite , hah
ja koliko znam svaki hram je omeđen sa 4 straneharison_ford je napisao/la:Da nisi balavac i da imas imal mozga, pokazao bi malo vise respekta prema stadionu na kojem je igano polufinale kupa uefa i stadionu koji je u ratu devastiran jer je bio na prvoj liniji fronta... za tvoju informaciju na ulicama Sarajeva su se bile velike bitke u ratu, za razliku od nekih gradova... al hram se digao iz pepela i opet je ponos navijaca i simpatizera Zeljeznicara, kao i objekat koji uziva respekt svih na prostoru bivse juge, a i sire... a ti jadnice, pisi sta hoces, al istina je samo jedna i jedina... Grbavica je fudbalski hram i kakva takva, nasa je i bice aBd jos bolja... napravicemo je jos boljom da bi ti i svi tvoji istomisljenjici dobili secer od muke... i secer i visok pritisak od sikiracije... smradu nadimljeni...
ja koliko znam svaki hram je omeđen sa 4 straneharison_ford je napisao/la:Da nisi balavac i da imas imal mozga, pokazao bi malo vise respekta prema stadionu na kojem je igano polufinale kupa uefa i stadionu koji je u ratu devastiran jer je bio na prvoj liniji fronta... za tvoju informaciju na ulicama Sarajeva su se bile velike bitke u ratu, za razliku od nekih gradova... al hram se digao iz pepela i opet je ponos navijaca i simpatizera Zeljeznicara, kao i objekat koji uziva respekt svih na prostoru bivse juge, a i sire... a ti jadnice, pisi sta hoces, al istina je samo jedna i jedina... Grbavica je fudbalski hram i kakva takva, nasa je i bice aBd jos bolja... napravicemo je jos boljom da bi ti i svi tvoji istomisljenjici dobili secer od muke... i secer i visok pritisak od sikiracije... smradu nadimljeni...
Ispade jos kako se ti brines za nas ??? Postedi nas i idi u miru , vakat vam je !flash je napisao/la:.....daj bolan pa poslije onih startova Culuma i jesam rekao da vasim igracima treba dati do znanja da nisu oni jedini koji znaju udarati....znaci prizivao sam onakvu igru kakvu je nama zeljo na grbavici pruzio i stojim iza toga.....pa onda u utakmici prvenstva Osim iako suspendovan stoji na terenu a vi se smijete po forumima na tu konstataciju.....izjednacujuci gol iz nepostojeceg faula....i sad se kao vi pozivate na pravilnik....tebe pitam da malo razmislis koliko su ovakve situacije utjecale na desavanja poslije....vidis svi moji komentari kako ti kazes linca su sumjereni na teren dok vidim ti pokusavas da malo podignes tenzije na tribinama....kazem ti razmisli malo poslije ovog tvog posta jer treba neko ko dodje u Zenicu od vas pa zaluta malo po gradu da bude isprebijan....ti sa onakvim postovima samo stvaras mrznju i potices takvo ponasanje....rusina_jr je napisao/la:Ti hladno o tome da MI stvaramo tenzije a kod vas se deset stranica ispisalo kako da nas docekate ? Nemoj pametovati cak si ti licno ucestvovao u pozivanju na linč , obračun sta vec !flash je napisao/la:[quote="rusina_jr"
.....stvarate tenzije bespotrebno...ali ako je to cilj samo izvolite...
Fol izvolite , hah
Hajmo sergija u petak da se obnovi hram prestanite kukati i pozivati se na rat nego lopata u ruke i pravi ultra sonicnu grbavicu a nemoj cekati da izraste ko gljiva poslije kise jer nema sevi guzovaceBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:ja koliko znam svaki hram je omeđen sa 4 straneharison_ford je napisao/la:Da nisi balavac i da imas imal mozga, pokazao bi malo vise respekta prema stadionu na kojem je igano polufinale kupa uefa i stadionu koji je u ratu devastiran jer je bio na prvoj liniji fronta... za tvoju informaciju na ulicama Sarajeva su se bile velike bitke u ratu, za razliku od nekih gradova... al hram se digao iz pepela i opet je ponos navijaca i simpatizera Zeljeznicara, kao i objekat koji uziva respekt svih na prostoru bivse juge, a i sire... a ti jadnice, pisi sta hoces, al istina je samo jedna i jedina... Grbavica je fudbalski hram i kakva takva, nasa je i bice aBd jos bolja... napravicemo je jos boljom da bi ti i svi tvoji istomisljenjici dobili secer od muke... i secer i visok pritisak od sikiracije... smradu nadimljeni...![]()
![]()
![]()
![]()
ono ako je hram ja s![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
am solomon bicakcic
Hajmo sergija u petak da se obnovi hram prestanite kukati i pozivati se na rat nego lopata u ruke i pravi ultra sonicnu grbavicu a nemoj cekati da izraste ko gljiva poslije kise jer nema sevi guzovaceBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:ja koliko znam svaki hram je omeđen sa 4 straneharison_ford je napisao/la:Da nisi balavac i da imas imal mozga, pokazao bi malo vise respekta prema stadionu na kojem je igano polufinale kupa uefa i stadionu koji je u ratu devastiran jer je bio na prvoj liniji fronta... za tvoju informaciju na ulicama Sarajeva su se bile velike bitke u ratu, za razliku od nekih gradova... al hram se digao iz pepela i opet je ponos navijaca i simpatizera Zeljeznicara, kao i objekat koji uziva respekt svih na prostoru bivse juge, a i sire... a ti jadnice, pisi sta hoces, al istina je samo jedna i jedina... Grbavica je fudbalski hram i kakva takva, nasa je i bice aBd jos bolja... napravicemo je jos boljom da bi ti i svi tvoji istomisljenjici dobili secer od muke... i secer i visok pritisak od sikiracije... smradu nadimljeni...![]()
![]()
![]()
![]()
ono ako je hram ja s![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
am solomon bicakcic
A treba spomenuti i uspješne igre u Europskim takmičenjima, prije svega u Kupu UEFA, četvrtinafinale i polufinale, 1972 i 1985avlami97 je napisao/la:gavran je napisao/la:U svojim vitrinama Željezničar ima jednu titulu prvaka Jugoslavije i četiri titule prvaka Bosne i Hercegovine.[/quote,
te tri titule prvaka KUPa Bosne i Hercegovine i dvije titule prvaka Superkupa Bosne i Hercegovine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.