FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LAW
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LAW » 18 maj 2011, 18:32

Mohikanac je napisao/la:Kakav je ovo smrad za oci ujeda. :cry:
zatvori usta 8-) i necu vas vise zezati dosta od mene za danas
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 18 maj 2011, 18:34

LAW je napisao/la:
Mohikanac je napisao/la:Kakav je ovo smrad za oci ujeda. :cry:
zatvori usta 8-) i necu vas vise zezati dosta od mene za danas
E jesi nas zajebe.o kobile se najeb.o...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 18 maj 2011, 18:34

rusina_jr je napisao/la:
seyoniii je napisao/la:da ja sam to pisao..i st ahoces sad s tim da kazes??? ne kontam te brate..mlad si sigurno cim tako se lozis prebio nekog ono ovo i kad nekome vrijedjas roditelje...al se prije toga svega upitaj da li taj kome vrijedjas roditelje ima obadva roditelja il 1 il ni jednog...budi malo pametniji jarane..
Nisam ti jaran a nisam ni dijete , ti mene tako nisko drzis , prema tome razligu :evil:
ccc samo budi miran i normalno se druzi sa normalnim osobama...jer ti i takvi kao sto si ti nije im mjesto ovdje...

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 18 maj 2011, 18:36

Da nisi balavac i da imas imal mozga, pokazao bi malo vise respekta prema stadionu na kojem je igano polufinale kupa uefa i stadionu koji je u ratu devastiran jer je bio na prvoj liniji fronta... za tvoju informaciju na ulicama Sarajeva su se bile velike bitke u ratu, za razliku od nekih gradova... al hram se digao iz pepela i opet je ponos navijaca i simpatizera Zeljeznicara, kao i objekat koji uziva respekt svih na prostoru bivse juge, a i sire... a ti jadnice, pisi sta hoces, al istina je samo jedna i jedina... Grbavica je fudbalski hram i kakva takva, nasa je i bice aBd jos bolja... napravicemo je jos boljom da bi ti i svi tvoji istomisljenjici dobili secer od muke... i secer i visok pritisak od sikiracije... smradu nadimljeni...[/quote]
ja koliko znam svaki hram je omeđen sa 4 strane :lol: :lol: :lol: :lol:
ono ako je hram ja s 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) am solomon bicakcic
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 18 maj 2011, 18:36

rusina_jr je napisao/la:
flash je napisao/la:
rusina_jr je napisao/la:
Po ovome rodilo kamenje u ze vidim koliko ti je godina a i kako si opasan takodje !
Ja licno sam vam namlatio dva robijasa narkomana na grbavici kada su krenuli zeni torbu da uzmu na trolebuskoj pored stadiona ( znas valjda sta je trola ) prema tome mišu , nemoj Mačku da prijetiš :evil:

.....stvarate tenzije bespotrebno...ali ako je to cilj samo izvolite...
Ti hladno o tome da MI stvaramo tenzije a kod vas se deset stranica ispisalo kako da nas docekate ? Nemoj pametovati cak si ti licno ucestvovao u pozivanju na linč , obračun sta vec !
Fol izvolite , hah :twisted:
.....daj bolan pa poslije onih startova Culuma i jesam rekao da vasim igracima treba dati do znanja da nisu oni jedini koji znaju udarati....znaci prizivao sam onakvu igru kakvu je nama zeljo na grbavici pruzio i stojim iza toga.....pa onda u utakmici prvenstva Osim iako suspendovan stoji na terenu a vi se smijete po forumima na tu konstataciju.....izjednacujuci gol iz nepostojeceg faula....i sad se kao vi pozivate na pravilnik....tebe pitam da malo razmislis koliko su ovakve situacije utjecale na desavanja poslije....vidis svi moji komentari kako ti kazes linca su sumjereni na teren dok vidim ti pokusavas da malo podignes tenzije na tribinama....kazem ti razmisli malo poslije ovog tvog posta jer treba neko ko dodje u Zenicu od vas pa zaluta malo po gradu da bude isprebijan....ti sa onakvim postovima samo stvaras mrznju i potices takvo ponasanje....
Nema vise :P

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 18 maj 2011, 18:40

harison_ford je napisao/la:Da nisi balavac i da imas imal mozga, pokazao bi malo vise respekta prema stadionu na kojem je igano polufinale kupa uefa i stadionu koji je u ratu devastiran jer je bio na prvoj liniji fronta... za tvoju informaciju na ulicama Sarajeva su se bile velike bitke u ratu, za razliku od nekih gradova... al hram se digao iz pepela i opet je ponos navijaca i simpatizera Zeljeznicara, kao i objekat koji uziva respekt svih na prostoru bivse juge, a i sire... a ti jadnice, pisi sta hoces, al istina je samo jedna i jedina... Grbavica je fudbalski hram i kakva takva, nasa je i bice aBd jos bolja... napravicemo je jos boljom da bi ti i svi tvoji istomisljenjici dobili secer od muke... i secer i visok pritisak od sikiracije... smradu nadimljeni...
ono ako je hram ja s 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) am solomon bicakcic[/quote]

nisi ti bicakcic ti si debilni kretenko sa primjesama retardacije i mentalnim devijacijama...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 18 maj 2011, 18:41

Svi komenatari su usmjereni na teren da se ubije neko,prosli put nije im uspjeo pokusaj ubistva :roll:
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 18 maj 2011, 18:42

harison_ford je napisao/la:Da nisi balavac i da imas imal mozga, pokazao bi malo vise respekta prema stadionu na kojem je igano polufinale kupa uefa i stadionu koji je u ratu devastiran jer je bio na prvoj liniji fronta... za tvoju informaciju na ulicama Sarajeva su se bile velike bitke u ratu, za razliku od nekih gradova... al hram se digao iz pepela i opet je ponos navijaca i simpatizera Zeljeznicara, kao i objekat koji uziva respekt svih na prostoru bivse juge, a i sire... a ti jadnice, pisi sta hoces, al istina je samo jedna i jedina... Grbavica je fudbalski hram i kakva takva, nasa je i bice aBd jos bolja... napravicemo je jos boljom da bi ti i svi tvoji istomisljenjici dobili secer od muke... i secer i visok pritisak od sikiracije... smradu nadimljeni...
ono ako je hram ja s 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) am solomon bicakcic[/quote]
Hajmo sergija u petak da se obnovi hram prestanite kukati i pozivati se na rat nego lopata u ruke i pravi ultra sonicnu grbavicu a nemoj cekati da izraste ko gljiva poslije kise jer nema sevi guzovace ;)

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 18 maj 2011, 18:42

flash je napisao/la:
rusina_jr je napisao/la:
flash je napisao/la:[quote="rusina_jr"

.....stvarate tenzije bespotrebno...ali ako je to cilj samo izvolite...
Ti hladno o tome da MI stvaramo tenzije a kod vas se deset stranica ispisalo kako da nas docekate ? Nemoj pametovati cak si ti licno ucestvovao u pozivanju na linč , obračun sta vec !
Fol izvolite , hah :twisted:
.....daj bolan pa poslije onih startova Culuma i jesam rekao da vasim igracima treba dati do znanja da nisu oni jedini koji znaju udarati....znaci prizivao sam onakvu igru kakvu je nama zeljo na grbavici pruzio i stojim iza toga.....pa onda u utakmici prvenstva Osim iako suspendovan stoji na terenu a vi se smijete po forumima na tu konstataciju.....izjednacujuci gol iz nepostojeceg faula....i sad se kao vi pozivate na pravilnik....tebe pitam da malo razmislis koliko su ovakve situacije utjecale na desavanja poslije....vidis svi moji komentari kako ti kazes linca su sumjereni na teren dok vidim ti pokusavas da malo podignes tenzije na tribinama....kazem ti razmisli malo poslije ovog tvog posta jer treba neko ko dodje u Zenicu od vas pa zaluta malo po gradu da bude isprebijan....ti sa onakvim postovima samo stvaras mrznju i potices takvo ponasanje....
Ispade jos kako se ti brines za nas ??? Postedi nas i idi u miru , vakat vam je !
Željezničar za život cijeli !

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 18 maj 2011, 18:46

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:
ono ako je hram ja s 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) am solomon bicakcic
Hajmo sergija u petak da se obnovi hram prestanite kukati i pozivati se na rat nego lopata u ruke i pravi ultra sonicnu grbavicu a nemoj cekati da izraste ko gljiva poslije kise jer nema sevi guzovace ;)[/quote]
sta je odustali slovenci od sugavice..gdje nece kad su vidili da imaju posla sa biticijima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 18 maj 2011, 18:48

nemirna ova djeca u pm :lol:

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 18 maj 2011, 19:01

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:
Hajmo sergija u petak da se obnovi hram prestanite kukati i pozivati se na rat nego lopata u ruke i pravi ultra sonicnu grbavicu a nemoj cekati da izraste ko gljiva poslije kise jer nema sevi guzovace ;)[/quote]

idi nalozi visoku pec...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 18 maj 2011, 19:07

Skodi brate zrak u Zenici, Mital od bubrega odbija

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 18 maj 2011, 19:36

DOSTA JE VIŠE!!!

UKOLIKO ADMIN NE UKLONI TROLOVE KAO ŠTO SU UPS, HARISON_FORD I SLIČNE, PREDLAŽEM DA URADIMO KAO ŠTO PILE PREDLOŽI, A BIANCONERI PODRŽA, TJ. DA SE PREBACIMO NA DRUGI FORUM, OVDJE JE ONEMOGUĆENA SVAKA NORMALNA RASPRAVA, A SVE ZATO ŠTO NEKI KOJI BI SE TREBALI BAVITI REDOM ULAZE OVDJE JEDNOM U TRI DANA, A KAD UĐU BANUJU SVE ONE KOJE NE TREBAJU.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 maj 2011, 19:43

Halo zasto nervoza radi par krezavih.Stipu ih neka pisu.Mi stariji znamo sta njih boli ali nemogu oni to nikad rec.**** je to osjecaj.Samo u kost u Zenici.Golman i 10 odbranbenih igraca i to jakih,Travnik ce bit mala maca kako cemo mi udarat.

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 18 maj 2011, 19:45

Haloooooooooooo bolan gdje su ADMINISTRATORI????

Konstantno dolaze napaceni pitarcici i ovi iz zenice koji nisu uzeli treofeja 15 godina(HALOO BOLAN 15 GODINA) :lol: :lol: da provociraju....

Kako ste samo jadni,i jedni i drugi.Ljubomora je cudo,a ovaj KUP je nas abd,i pozdrav za sve MANIJAKE sirom Bosne i svijeta,a ima nas hvala dragom Bogu najvise...

FORZA ZELJO ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 18 maj 2011, 19:49

ZELJEZNICAR JE NOVI SAMPION BiH 2010.

MALENI,KREZAVI, STA OCETE??

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 18 maj 2011, 20:02

meni je smijesno poredit nas i zenicane..pa koje taj celik..ko su zenicani..halo ba...ja znam da se oni loze na velike klubove i da je njima ovo veliki dogadjaj ;)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 maj 2011, 20:15

[quote="gavran"]U svojim vitrinama Željezničar ima jednu titulu prvaka Jugoslavije i četiri titule prvaka Bosne i Hercegovine.[/quote,
te tri titule prvaka KUPa Bosne i Hercegovine i dvije titule prvaka Superkupa Bosne i Hercegovine.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 maj 2011, 20:18

avlami97 je napisao/la:
gavran je napisao/la:U svojim vitrinama Željezničar ima jednu titulu prvaka Jugoslavije i četiri titule prvaka Bosne i Hercegovine.[/quote,
te tri titule prvaka KUPa Bosne i Hercegovine i dvije titule prvaka Superkupa Bosne i Hercegovine.
A treba spomenuti i uspješne igre u Europskim takmičenjima, prije svega u Kupu UEFA, četvrtinafinale i polufinale, 1972 i 1985

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.