Hajmo sergija u petak da se obnovi hram prestanite kukati i pozivati se na rat nego lopata u ruke i pravi ultra sonicnu grbavicu a nemoj cekati da izraste ko gljiva poslije kise jer nema sevi guzovaceBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:ja koliko znam svaki hram je omeđen sa 4 straneharison_ford je napisao/la:Da nisi balavac i da imas imal mozga, pokazao bi malo vise respekta prema stadionu na kojem je igano polufinale kupa uefa i stadionu koji je u ratu devastiran jer je bio na prvoj liniji fronta... za tvoju informaciju na ulicama Sarajeva su se bile velike bitke u ratu, za razliku od nekih gradova... al hram se digao iz pepela i opet je ponos navijaca i simpatizera Zeljeznicara, kao i objekat koji uziva respekt svih na prostoru bivse juge, a i sire... a ti jadnice, pisi sta hoces, al istina je samo jedna i jedina... Grbavica je fudbalski hram i kakva takva, nasa je i bice aBd jos bolja... napravicemo je jos boljom da bi ti i svi tvoji istomisljenjici dobili secer od muke... i secer i visok pritisak od sikiracije... smradu nadimljeni...![]()
![]()
![]()
![]()
ono ako je hram ja s![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
am solomon bicakcic
sta je odustali slovenci od sugavice..gdje nece kad su vidili da imaju posla sa biticijima