mozda 63-37 ili 73-27 burazeru, ali 73-37 nemoze bitidžakailibu je napisao/la:mislim da je bilo 73%-37%% izvor džakailibu
ali najbolje je razmišljanje par stranica prije da bi nas rumuni razbili da su pucali prema našem golu![]()
ja sam uvjeren da mi tu tekmu dobijamo i da ce se pokazati koliko salihovic znaci za nasu brzinu i cvrstinu u igri.
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
-
džakailibu
- Kontakt:
jeste kloc, zato ga bash i nevolim previshe. odbranice nemoguce a li isto tako primiti gol bezze kakav je bio protiv rumuna. vidi se da nije dobro reagovao. gore sam napisao da je begovic za mene puno bolji ali ce valjda doci do sebe.
da, 63-37, sorry
da, 63-37, sorry
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Dobro ba, džakalibu je iskoristio prednosti pjesničke slobode...ne sitničarimak_033 je napisao/la:mozda 63-37 ili 73-27 burazeru, ali 73-37 nemoze bitidžakailibu je napisao/la:mislim da je bilo 73%-37%% izvor džakailibu
ali najbolje je razmišljanje par stranica prije da bi nas rumuni razbili da su pucali prema našem golu![]()
ja sam uvjeren da mi tu tekmu dobijamo i da ce se pokazati koliko salihovic znaci za nasu brzinu i cvrstinu u igri.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
džakailibu
- Kontakt:
pjesnicka sloboda se ne moze izrazavati egzaktnim oblicima kakvi su brojevi tako da je opaska na mjestu. ali mi zato pjesnicka sloboda kaze da cemo ih razvaliti samo kada igraci vide da su snjima zajedno osim barbarez i bajevic.
Ma jbg, nisam vala nešto siguran da bi i Begović ono izvadio. Šut ej bio jak, neočekivan, i Keno je bio djelomično pokriven. Ako ćemo tražiti krivca onda je to bio Rahimić ili Pjanić, ne sjećam se, koji nije ispratio Maricu do kraja...džakailibu je napisao/la:jeste kloc, zato ga bash i nevolim previshe. odbranice nemoguce a li isto tako primiti gol bezze kakav je bio protiv rumuna. vidi se da nije dobro reagovao. gore sam napisao da je begovic za mene puno bolji ali ce valjda doci do sebe.
da, 63-37, sorry
Ma Begović je naša budućnost, u to nema sumnje, ali brate za onakvo ponašanje da se radi o ozbiljnoj reprezentaciji, vrata iste bi mu bila zatvorena dugoo, dugoo. Protiv Slovačke bi sigurno dobio jedinicu, kao i u Mexicu i betonirao mjesto na golu. Morao je odigrati te dvije prijateljske, morao ba....Nije ni čudo, ako je istina, da Spahić više voli Kenu iza leđa, jer dobra komunikacija između golmana i stopera je od krucijalne važnosti....A to se "trenira" na utakmicama.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 18 maj 2011, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Eno, ne sitničari ba. zajebajemo sedžakailibu je napisao/la:pjesnicka sloboda se ne moze izrazavati egzaktnim oblicima kakvi su brojevi tako da je opaska na mjestu. ali mi zato pjesnicka sloboda kaze da cemo ih razvaliti samo kada igraci vide da su snjima zajedno osim barbarez i bajevic.
-
džakailibu
- Kontakt:
potpuno se slazem za begovica. prepoznao zaje..nciju i mozda sam ispao sitnicav ali volim svremena na vrijeme izfilozofirati ponešto. nego sta je sa jahicem? meni je on beton igrac i fighter. zao mi je sto ga nema
Ma joj, u svima nama čuči Platondžakailibu je napisao/la:potpuno se slazem za begovica. prepoznao zaje..nciju i mozda sam ispao sitnicav ali volim svremena na vrijeme izfilozofirati ponešto. nego sta je sa jahicem? meni je on beton igrac i fighter. zao mi je sto ga nema
Izgleda da je povrijeđen, nema ga niđe u spoljednje vrijeme. Mislim da Željovac ima, kao obično, preciznije podatke
Susic u onom intervju spominje neko ime koje bi kao mogao dodatno pozvati ne znam ko je to u pitanju ako begovic 100% nije ako za papca kaze da ga nece smeksati ono nosenje zastave ko onda moze dobit poziv u reprezentaciju ne vjerujem da je jahic jer je povrijeđen ne vjerujem ni da je muratovic ne znam ko bi mogo biti...
a papac treba igrat u odbrani lijevog beka da imamo klasicnu odbranu sa 2 stopera i 2 beka ovako mi imamo odbranu sa 2 stopera 1 desnim bekom i tamo lijevo krilo mislim da je doslo vrijeme kada mi vise necemo moci davati puno golova jer miske dzeko ibisevic nisu u formi trebamo igrat cvrscu odbranu a nemoguce je...
a papac treba igrat u odbrani lijevog beka da imamo klasicnu odbranu sa 2 stopera i 2 beka ovako mi imamo odbranu sa 2 stopera 1 desnim bekom i tamo lijevo krilo mislim da je doslo vrijeme kada mi vise necemo moci davati puno golova jer miske dzeko ibisevic nisu u formi trebamo igrat cvrscu odbranu a nemoguce je...
Papac bi nam došao "k'o kec na desetku", jer puno je iskusniji i kompletniji igrač od Mravca.
Nadam se da će Pape smekšati i da će uputiti poziv Saši.
Nadam se da će Pape smekšati i da će uputiti poziv Saši.
BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Ako nama netreba Papac mi smo u rangu Brazila sto je naravno apsolutno pozitivna i radosna stvar 
- Goalgetter
- Kontakt:
Papac ima 30 godina, igra u sasvim solidnom klubu u Rangersima, i sto je vazno, jako je iskusan, i zasto takvog igraca izostaviti sa spiska ? Dodatna motivacija bi mu bila povratak u repku nakon nekoliko godina.
Taman bi nam dosao na poziciji lijevog beka, a Lulic ili Sejo bi u ofanzivi stvarali Rumunima muke. Iako je Lulic maestralno odigrao u prosloj tekmi kao bek, zasto njegovu brzinu ne bi iskoristili u ofanzivi ?
Ukoliko pozove Papca, volio bih da ovako zaigramo :
-----------------Hasagic-------------------
Mujdza---Spahic---Nadarevic----Papac
----Medunjanin(Sejo)-----Rahimic-------
---Pjanic-------Misimovic------Sejo(Lula)
------------------Dzeko----------------------
Kao u Bratislavi, pojacati vezni red, i time hraniti Dzekom loptama. Medo i Rahimic su uigrani kao zadnji vezni, i dosad su sasvim dobro odradili svoj posao.
Taman bi nam dosao na poziciji lijevog beka, a Lulic ili Sejo bi u ofanzivi stvarali Rumunima muke. Iako je Lulic maestralno odigrao u prosloj tekmi kao bek, zasto njegovu brzinu ne bi iskoristili u ofanzivi ?
Ukoliko pozove Papca, volio bih da ovako zaigramo :
-----------------Hasagic-------------------
Mujdza---Spahic---Nadarevic----Papac
----Medunjanin(Sejo)-----Rahimic-------
---Pjanic-------Misimovic------Sejo(Lula)
------------------Dzeko----------------------
Kao u Bratislavi, pojacati vezni red, i time hraniti Dzekom loptama. Medo i Rahimic su uigrani kao zadnji vezni, i dosad su sasvim dobro odradili svoj posao.
Ja das sam na Susicevom mjestu bih ga pozvao,,jer od viska lava ne boli!!! a dali ce odmah igrati ili to je drugo pitanje!!! Mozda ne od pocetka ali pri dobrom rezultatu ,,s njim bi sigurno pojacali odbranu i bili bi manje ofanzivni!!!
----------------------Hasagic------------------------
Mujdza-------Nadarevic--------Spahic------Papac
--------------Rahimic----------Salihovic------------
Pjanic--------------Misimovic-----------------Lulic
----------------------Dzeko---------------------------
Mujdza-------Nadarevic--------Spahic------Papac
--------------Rahimic----------Salihovic------------
Pjanic--------------Misimovic-----------------Lulic
----------------------Dzeko---------------------------
Mislim da bi mogli zaigrati u ovakvoj postavi:
----------------------Hasagić------------------------
Mujdža-------Mravac--------Spahić------Papac
--------------Rahimić----------Salihović------------
Pjanić--------------Misimović-----------------Lulić
----------------------Džeko/Ibišević---------------------------
----------------------Hasagić------------------------
Mujdža-------Mravac--------Spahić------Papac
--------------Rahimić----------Salihović------------
Pjanić--------------Misimović-----------------Lulić
----------------------Džeko/Ibišević---------------------------
BOSNA ♥
Zlatno pravilo,ne mjenjaj ekipu sa kojom imas dobru igru i ne bas tako lose rezultate.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne mozes ti to Bosancu objasniti.e rastavili smo rumune na proste faktore i opet bi oni citav remont ekipe napravili za sljedecu utakmicu.Medunjanin nam bio jedan od glavnih igraca a oni ga vec vade iz ekipe.harishp je napisao/la:Zlatno pravilo,ne mjenjaj ekipu sa kojom imas dobru igru i ne bas tako lose rezultate.
- bavaraccccc
- Kontakt:
pa ljudi nije jos sigurica da cemo uopste igrati! 
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- Principatus
- Kontakt:
Izbaciti Medunjanina, da bi ubacili Papca pod svaku cijenu u sastav. Neka hvala. Medo kad drzi loptu, njegova je. Tu je sigurniji cak i od Salihovica. Za Salija sam uvjek mislio, da ce igrati def. veznog. No zasada ga vidim na ljevoj defenzivnoj strani, tu se moze mijenjati sa Lulicem. Protiv Mexika je Salihovic tako brzo presjecao i pokrecao kontranapade, sa jednim Lulicem ispred sebe koji je dosta brz, to moze da bude veoma interesantno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I ja isto mislim... Pa kakav crni Papac, on dok je igrao, meni srce stane svaku kad vidim da je kod njega lopta, uhvati me neki strah, kritičan frajerPrincipatus je napisao/la:Izbaciti Medunjanina, da bi ubacili Papca pod svaku cijenu u sastav. Neka hvala. Medo kad drzi loptu, njegova je. Tu je sigurniji cak i od Salihovica. Za Salija sam uvjek mislio, da ce igrati def. veznog. No zasada ga vidim na ljevoj defenzivnoj strani, tu se moze mijenjati sa Lulicem. Protiv Mexika je Salihovic tako brzo presjecao i pokrecao kontranapade, sa jednim Lulicem ispred sebe koji je dosta brz, to moze da bude veoma interesantno.
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.