Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
110 miliona za Ronalda
Nema sanse da predje u Siti 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
kako si tako siguran ?Jimmy from the hood je napisao/la:110 miliona za RonaldaNema sanse da predje u Siti
u danasnjem fudbalu ne postoji "nema sanse"
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Bilo je "nema šanse" i za Torresa pa je prešaoJimmy from the hood je napisao/la:110 miliona za RonaldaNema sanse da predje u Siti
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BluesForever
- Kontakt:
Para vrti gdje burgija nece...Jimmy from the hood je napisao/la:110 miliona za RonaldaNema sanse da predje u Siti
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
City je pokaz˙o da kod njih kad je para u pitanju uvijek sanse postoje .BluesForever je napisao/la:Para vrti gdje burgija nece...Jimmy from the hood je napisao/la:110 miliona za RonaldaNema sanse da predje u Siti
Ogromne novce bi morali potrositi za jedan takav transfer , otprilike sveukupno oko 200 mil. (tih 110 mil + 4-godisnji ugovor )
Ali kad bi se rijesili trunitnih viskova u timu te vjerovatno vise nikoga ne bi ni dovodili ...
Realno male su sanse , ali ipak moguce .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Vezu njega za United odlicne uspomene, nije papak fraer 
Jimmy from the hood je lud.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ronaldo jest kontraverzan lik i od njega ništa ne može iznenaditi, ali da se odluči za transfer baš bi trebao biti lud. Samo bi mogao ugroziti svoju karijeru.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Centre forward
- Kontakt:
Naravno da je nemoguce da CR predje u City 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ko zna, mozda dodje u City pa onda u Barcu. 
Salim se, ne mislim da ce doci.
Ova vijest je jos jedan od dokaza da City ozbiljno planira osvojiti sami vrh Evrope. Ako ovako nastave, sve je moguce.
Salim se, ne mislim da ce doci.
Ova vijest je jos jedan od dokaza da City ozbiljno planira osvojiti sami vrh Evrope. Ako ovako nastave, sve je moguce.
Napadač Manchester Cityja i argentinske nogometne reprezentacije Carlos Tevez (27) donio je, čini se, konačnu odluku o svojoj budućnosti...
- Želim napustiti Manchester City. Nogomet se za mene jako promijenio i ne znam hoću li čak izdržati do sljedećeg Svjetskog prvenstva. A to nema veze s tim hoću li biti izabran u sastav ili ne – rekao je Tevez za argentinsku radio-postaju Radio del Platu.
- Ovdje su me tretirali jako dobro i zahvalan sam na tome. Ja sam također dao sve od sebe da bi ostvarili rezultate kakve jesmo. Ali treba mi promjena sredine – dodao je hiroviti argentinski napadač i to samo par dana nakon što je menadžer "građana" Roberto Mancini izjavio da vjeruje u Argentinčev ostanak.
- Želim napustiti Manchester City. Nogomet se za mene jako promijenio i ne znam hoću li čak izdržati do sljedećeg Svjetskog prvenstva. A to nema veze s tim hoću li biti izabran u sastav ili ne – rekao je Tevez za argentinsku radio-postaju Radio del Platu.
- Ovdje su me tretirali jako dobro i zahvalan sam na tome. Ja sam također dao sve od sebe da bi ostvarili rezultate kakve jesmo. Ali treba mi promjena sredine – dodao je hiroviti argentinski napadač i to samo par dana nakon što je menadžer "građana" Roberto Mancini izjavio da vjeruje u Argentinčev ostanak.
BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Joe Hart dobio Barclays Golden Glove award.Po meni sasvim zasluzeno cijelu godinu je bio najbolji a sto se tice Engleskih golmana tu je ubjedljivo najbolji pa mislim da ce dugo bit broj 1 u reprezentaciji.To je dobro kako za klub tako i za njegov dalji razvoj jer vjerujem da on jos moze napredovati.Za igraca mjeseca od strane navijaca proglasen Yaya Toure.I to je ocekivano i sasvim zasluzeno.Sutra pobjeda protiv Boltona i mozemo reci da je ovo sezona iz snova.Sto se tice ovih prica da kapiten napusta klub to jos nista nije zvanicno i dok ne bude zvanicno ne zelim da vjerujem u tu pricu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Evo i postave za zavrsnu i ujedno najvazniju utakmicu sezone:Hart-Richards-Boyata-Lescott-Kompany-Barry-De Jong-Yaya Toure-Johnson-Silva-Tevez.Na klupi su Given,Zabaleta,Wabara,Vieira,Milner,Dzeko,Balotelli.Oko 5 hiljada navijaca Cityja ce biti danas prisutno na stadionu da svjedoci barem se nadam istorijskom uspjehu.Ulazak u grupnu fazu bi to sigurno bio.Come on Cityyyyyyyyy........
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
..kakav je zabio gol Dzeko,nisam gledao ?! 
FIn pravo iz okreta,prvo mu je odbranbeni igrac skiuno loptu s noge a onda Dzeko iz okreta daje gol
City direktno u LP
City direktno u LP
RIP SALE VILENJAK
..nazalost po moj Arsenal,tako jeRKO je napisao/la:FIn pravo iz okreta,prvo mu je odbranbeni igrac skiuno loptu s noge a onda Dzeko iz okreta daje gol![]()
City direktno u LP
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
DIJAMANTU !
DIJAMANTU !
Evo higlights za one koji nisu gledali:
http://www.fasthighlights.com/video/bol ... y-2221.htm
http://www.fasthighlights.com/video/bol ... y-2221.htm
Čelik Zenica 1945
Čini se da je Manchester City našeg Edina Džeke odlučio da u svoje redove dovede jednu od najvećih zvijezda današnjice Cristiana Ronalda, a za taj luksuz spreman je platiti pravo bogatstvo, tvrde britanski i španjolski mediji. Klub bogatih arapskih šeika navodno za Portugalca nudi čak 150 miliona funta (170 miliina eura).
Informaciju o tome prije nekoliko dana je objavio Mirror Sports, no vlasnik Cityja, šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan, odmah je to demantovao. Međutim, španski mediji tvrde kako City zaista pregovara s Real Madridom oko transfera popularnog CR 7.
Iznos od 170 milijuna eura nije konačan, jer treba uračunati i Ronaldova primanja od 300 hiljada funti sedmično (340 hiljada eura). Spominje se petogodišnji ugovor, tako da bi ukupna vrijednost transfera bila basnoslovnih 228 miliona funta (304 miliona eura).
Navodno Ronaldov odlazak sa Santiago Bernabeua želi upravo trener Reala Jose Mourinho, i to zbog njegova otvorenog kritiziranja taktičkoga pristupa u utakmicama s Barcelonom.
Ronaldo je u Španiju stigao s Otoka i to iz Manchester Uniteda, 2009. godine. Kraljevi su tada za njega platili rekordnih 80 miliona funta (107 miliona eura).
Sada City kraljevskome klubu nudi gotovo dvostruko, a ako zaista Mourinho želi da Ronaldo ode, onda bi tako moglo i biti.

Informaciju o tome prije nekoliko dana je objavio Mirror Sports, no vlasnik Cityja, šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan, odmah je to demantovao. Međutim, španski mediji tvrde kako City zaista pregovara s Real Madridom oko transfera popularnog CR 7.
Iznos od 170 milijuna eura nije konačan, jer treba uračunati i Ronaldova primanja od 300 hiljada funti sedmično (340 hiljada eura). Spominje se petogodišnji ugovor, tako da bi ukupna vrijednost transfera bila basnoslovnih 228 miliona funta (304 miliona eura).
Navodno Ronaldov odlazak sa Santiago Bernabeua želi upravo trener Reala Jose Mourinho, i to zbog njegova otvorenog kritiziranja taktičkoga pristupa u utakmicama s Barcelonom.
Ronaldo je u Španiju stigao s Otoka i to iz Manchester Uniteda, 2009. godine. Kraljevi su tada za njega platili rekordnih 80 miliona funta (107 miliona eura).
Sada City kraljevskome klubu nudi gotovo dvostruko, a ako zaista Mourinho želi da Ronaldo ode, onda bi tako moglo i biti.
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.