NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2011, 23:46

dema je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Naravno da je Paul mnogo bolji u odbrani, ali popravit ce Irving taj segment igre, ubijedjen sam u to. Momak je strasan potencijal i dok se privikne na NBA, tako ce vidjeti i da mora mnogo vise raditi u odbrani. Ja ne znam sta je danas, ali sa tobom se slazem u svemu Aminu hahahaha.
Znas sta ,aminu dosta prati NCAA,cak mislim puno vise nego NBA,aminu kad je normalan onda je ok lik,ali nekad ga prenese pa poludi ali ok tek mu je 17g,kad pise ovakve postove ima se sta procitat,a i malo ga ban trzno hehe,nego daj Aminu kad vec pratis kakav je onaj litvanac i gdje bi on mogao zavrsit i da Utah isto dobar posao odradila

nemoj mi ga ja i on smo sad u ljubavnoj vezi mmmmmmm mmmm... a jest i ja sam se iznenadio kad je ovako pisao i stvarno se imalo sta procitati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 maj 2011, 23:50

ma tako je salt,treba covjeku rec kad je los,los si naporan itd,ali treba i priznat kad je ok,nek pise o NCAA i bice ok,ne znam samo hoce li nam thibs opet pogodit s rookiem ko s omerom

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 18 maj 2011, 23:51

Ko je taj Thibs što ga stalno spominjete?

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 maj 2011, 23:53

Begonja je napisao/la:Ko je taj Thibs što ga stalno spominjete?
ma to ti je domar u united centru

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 maj 2011, 23:55

ide li james veceras preko 4,5 asistencija ?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2011, 23:55

da, provjerena informacija

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 18 maj 2011, 23:55

dema je napisao/la:
Znaš li ti biti ozbiljan? Stvarno ne znam je ko frajer.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 maj 2011, 23:56

alfarouqaminu je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:http://www.nbadraft.net/2011mock_draft

Ja se nadam da ce Bullsi uzet ove igrace koje im ovdje pridvidjaju. Svidja mi se ovaj Brooks.
ih kad bi mi uzeli fredeta :roll:
koji vi? :?
omladina :roll:
nema potpisa

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 maj 2011, 23:57

Tom Thibedou ili Thibs,skraceno jer je amerima pretesko izgovorit njegovo prezime,hehe a dajes prognoze a ne znas nam ni trenera

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2011, 00:02

dema je napisao/la:

zar taj opet pise?...stavi g aba na ignore svi smo ga stavili...vidim kopiras njegov post , a ja ne zelim ovakve gluposti da citam, odnosno recenicu u 4 rijeci i jos glupost da ne moze biti veca...stavi ga brate na ignore i neka place :)...svi smo ga okkacili na nimukajt, tkao da ce veceras poceti sam sa sobom da se svadja :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 maj 2011, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 19 maj 2011, 00:02

dema je napisao/la:Tom Thibedou ili Thibs,skraceno jer je amerima pretesko izgovorit njegovo prezime,hehe a dajes prognoze a ne znas nam ni trenera
Vjerovatno je to neki novi trener. Chicago trenira? Čudi me kako ste tako dobri sa amaterom na čelu.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 00:03

dema je napisao/la:Tom Thibedou ili Thibs,skraceno jer je amerima pretesko izgovorit njegovo prezime,hehe a dajes prognoze a ne znas nam ni trenera

Ne mogu da vjerujem da si mu odgovorio.
Vidis da se zagrijava za vecerasnju utakmicu ko Mourinho prema sudcima svaki put prije tekme.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 maj 2011, 00:05

E ja ga zaboravio na ignore evo kaze bullsi dobri s trenerom amaterom hehe,ma ne prati dovoljno sta ces,ma ne svadjam se ja veceras,idemo po pobjedu ak sta izleti pridruzujem se ignore listi ,ja se prikljucujem opet u 2 poluvremenu ionako dosad vladaju bullsi 3 cetvrtinom,

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 00:06

Zna on o Bullsima skoro ko i ja i ti bola...
Nego, ne mogu da vjerujem da ovaj glupi hr sport klub nece prenositi Bullse ni nocas, ni za vikend.
FUJ!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 19 maj 2011, 00:07

dema je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Naravno da je Paul mnogo bolji u odbrani, ali popravit ce Irving taj segment igre, ubijedjen sam u to. Momak je strasan potencijal i dok se privikne na NBA, tako ce vidjeti i da mora mnogo vise raditi u odbrani. Ja ne znam sta je danas, ali sa tobom se slazem u svemu Aminu hahahaha.
Znas sta ,aminu dosta prati NCAA,cak mislim puno vise nego NBA,aminu kad je normalan onda je ok lik,ali nekad ga prenese pa poludi ali ok tek mu je 17g,kad pise ovakve postove ima se sta procitat,a i malo ga ban trzno hehe,nego daj Aminu kad vec pratis kakav je onaj litvanac i gdje bi on mogao zavrsit i da Utah isto dobar posao odradila
ma buraz ja pratim mnogo vise NBA ali volim pogledati i NCAA
onaj litvanac je dobar igrac,nesto poput nowizkog,msm taj kalibar,ne bas tako dobar kao nowizki,ima mnogo dobar sut izvan mozda realnija komparacija je bargnanai

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2011, 00:41

alfarouqaminu je napisao/la:
dema je napisao/la:
ma buraz ja pratim mnogo vise NBA ali volim pogledati i NCAA
onaj litvanac je dobar igrac,nesto poput nowizkog,msm taj kalibar,ne bas tako dobar kao nowizki,ima mnogo dobar sut izvan mozda realnija komparacija je bargnanai
Aminu, jel pricas o D. Montijeunasu ili kako vec se momak preziva?
A ovaj Begonja, jel on navijac Bostona?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 00:44

Begonja ti je navijac Lebrona Jamesa, nevazno ako Heat izgubi tekmu, bitno je da L.J dadne mnogo koseva i on je zadovoljan :lol: :lol: :lol:

Smrt nacionalizmu !!

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 19 maj 2011, 00:44

GM Minnesote David Khan optužio ligu za namještanje draft lutrije.

Minesota je osmi put izgubila mesto koje je trebalo da im pripadne. Imali su najgori skor u ligi i najveće šanse na lutriji, ali izbor na prvog pika dobili su Kavalirsi. Dejvid Kan je optužio NBA ligu za nameštanje lutrije.

Kada je u pitanju generalni menadžer Timbervulvsa, nikada ne znate šta je sledeće što će reći.

Dejvid Kan nije bio dirnut time što je 14–godišnji sin vlasnika Klivlenda, koji boluje od retke bolesti nerava, bio srećne ruke za Klivlend. Nije bio dirnut ni prošle godine kada je udovica Ejba Polina, koji je bio vlasnik Vašington Vizardsa, izvukla upravo Vašington na lutriji i time im dodelila pravo biranja prvog pika.

"Ova liga ima naviku, i samo ću reći naviku, proizvodnje nekih poprilično neverovatnih naslova u novinama. Prošle godine je bila udovica Ejba Polina, sada je to 14–godišnji dečak i jedina zajednička stvar je da svake godine izvisimo. Bili smo gotovi. Rekao sam Kevinu O'Konoru (jedan od glavnih ljudi u Juti) da smo gotovi. Rekao sam mu da nemamo šanse, i bio sam u pravu."

Bila nameštena draft lutrija ili ne, velika je verovatnoća da će komesar lige Dejvid Štern oštro kazniti i Kana i Timbervulvse za optuživanje lige da je draft lutrija naklonjena timovima koji imaju srceparajuću priču u pozadini.
Zadnja izmjena: grof, dana/u 19 maj 2011, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2011, 00:45

ma ne zna ni on za koga navija... jedno vrijeme je navijao za Boston takvog smo ga upamtili, a kad je vidjeo da Boston posustaje i da nisu u onoj formi, presao je na Miami :)... pa ebiga on misli da je ovo korida , pa je sebi dao pravi nick :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2011, 00:46

Titova-Juga je napisao/la:Begonja ti je navijac Lebrona Jamesa, nevazno ako Heat izgubi tekmu, bitno je da L.J dadne mnogo koseva i on je zadovoljan :lol: :lol: :lol:
Aha tako znaci haha, ma vjerovatno mi se onda ucinilo da navija za Boston, jer cini mi se da je cesto govorio da Boston dominira, ili je to ipak bio Paja, mada je to isti kalibar poznavaoca kosarke :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.