FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 18 maj 2011, 22:14

Ohoho drugovi i drugarice, ima li išta novo, ima li kak'ih transfera :lol:
Kažete transfera nema, nema se para velite :? , samo se prodaje da se puni klupska kasa :? , još malo ovoga što je ostalo nek' rasprodaju pa da nam juniori igraju, a novosti ima kažete :P Mariano postigao 5 komada, šteta pa danas nije igrao da postigne barem još jedan hat-trick.
Uspaničili ste se puno što nema dolazaka, sve neka obećanja, a tamo ništa, dok se ostali uveliko pojačavaju, oni ni Boatenga ne mogu dovesti, tu se cjenkaju oko par hiljada. Pogotovo mi se ovaj effe nešto živcira :mrgreen: , polako effe biće, biće, samo sabura... :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hmm,ovaj rez sam vidio od Gere :D
Ne znam šta bi, dal' da Klosea ostavimo, ili pustimo. Samo nek prihvati platu koliku recimo ima Pranjić i sve OK. Tražit' nešto veliko kao kada je dolazio ne ide. Želje da odu Kraft, Ottl, i Altintop mi se ispunile :D
Prodaja Ekicia :roll: Ne mogu sad ništa, mislio sam da će mu dati priliku, ali očito su mišljenja da se neće moći izboriti za mjesto pored Kroosa, Mullera, Robbena, Riberya, Pranjića i Mister X-a(nadam se), tako da moramo prihvatiti tu činjenicu, i reći da su barem imali razlog za njegovu prodaju.
Uh očekuje nas vrlo zanimljivo ljeto, kako popuniti igračku križaljku, praznih polja je Bogami podosta :D ...

PS:Očešani kralju :mrgreen: , dobro nam došao, držiš forum živim, dao si mu neku novu dimenziju... :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 maj 2011, 22:34

Danas zadovoljan i igrom i rezultatom al' i kreativnošću Roobberija :D
Al' DvB jos jednom pokazao da je smeće i da je za 2 finske lige :evil:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 maj 2011, 22:42

Klare :? :?
----------------------------------------------
Klare :lol: :lol:

Pas ti gujzu ugriz'o, pa đesi ti do sada? :twisted:
Mekinjaš me napustio, ome i hantre sve manje, ti se izgubio......rekoh da i ja dignem sidro. :D
----------------------------------------------------------( :lol: )

Dobra utakmica danas, gdje se vidi vidna raspoloženost kralja fudbala (ribery) i sasvim suprotnost od toga (robben).

Da ne buNe zabune, i ovaj drugi je king rase ( :mrgreen: ) ali nije raspoložen nešto.........
Vom Jäger zum Gejagten

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 18 maj 2011, 22:43

Klare je napisao/la: PS:Očešani kralju :mrgreen: , dobro nam došao, držiš forum živim, dao si mu neku novu dimenziju... :D
:D :D Nije rase=ocesani, već Rase=skraceno od Rasim ;)
A trudim se update-ovati forum sa informacijama da imamo oko cega raspravljati, da ne mlatimo praznu slamu i ne pricamo u prazno :ugeek: :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 maj 2011, 22:47

rase.king je napisao/la: A trudim se update-ovati forum sa informacijama da imamo oko cega raspravljati, da ne mlatimo praznu slamu i ne pricamo u prazno :ugeek: :D
Fino Rasime. :P
Nego za početak (pošto mi je @effe reko da si nepoznat :mrgreen: ) ostavi se neprovjerenih medija i raznih špekulacija i osvrni se na prethodnu sezonu.
Da vidimo gdje stojimo ;)
Vom Jäger zum Gejagten

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 18 maj 2011, 22:48

geronimo je napisao/la: Da ne buNe zabune, i ovaj drugi je king rase ( :mrgreen: ) ali nije raspoložen nešto.........
:D :D :D ma ko kaze :D :D :D
Centre forward je napisao/la: Al' DvB jos jednom pokazao da je smeće i da je za 2 finske lige :evil:
:lol: :lol: :lol: dobar komentar :lol: :lol: :lol:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eto da i ja stavim te crtice :D
da necu pretjerat sa ovim smajlijima :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 maj 2011, 22:55

Pokvariste momka (mada, činjenica da navija za Bayern dovoljno govori za sebe :mrgreen: ), ebemu. Ja ću sačekati @Qualix-ovu ocjenu kada je ovaj novi član u pitanju, jer mr. fudbal zna znanje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 18 maj 2011, 23:01

geronimo je napisao/la: Nego za početak (pošto mi je @effe reko da si nepoznat :mrgreen: ) ostavi se neprovjerenih medija i raznih špekulacija i osvrni se na prethodnu sezonu.
Da vidimo gdje stojimo ;)
Ako trazis moje misljenje, za pocetak sljedece:

Ukopale su nas povrede Robben-a i Ribery-a, a najvise me je ljutilo sto Luois nije davao priliku Altintopu u tim situacijama.

Sastav odbrane (kakva god ona bila) se mijenjao iz kola u kolo, sto nije dobro za igru, a narocito ne za golmana.

Kraft ima buducnost pred sobom, ali nije bio spreman biti no. 1, a Butt je ionako bio u odlicnoj formi, koju je potvrdio i na kraju sezone.

Presretan sam sto nije propalo onih 30 mil. eura ulozenih u Gomez-a, jer se konacno i on raspucao, a zao mi je sto se Ola povrijedio.

Razocaran sam igrama Schweini-a ove sezone, nije ni nalik onom igracu od prethodne sezone, a o igrama Kroos-a da i ne pricam (jos ga je forsirao na pocetku pravo).

Van Bommel bio stub veznog reda, a oni ga pustili, ali po meni nasli odlicnu zamjenu u Luiz Gustavo-u.

Odbrana skripala pravo, a bez Robbery-a nas nema nigdje :!: :?:

Za sada toliko :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 maj 2011, 23:09

Još jednom, dobrodošao. slika
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 maj 2011, 23:16

Kakve su šanse za dovođenje Hazarda odšteta je ako se ne varam tričavih 25 mil. :D Pored Bayerna tu još zainteresirani Arsenal i Liverpool.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 maj 2011, 23:17

Jbt valja proci psiholoski test ili sta vec da bi bio primljen u odabrano drustvo. :lol: :lol:
Aferim, aferim. 8-)

Svi smo mi tu, ali trenutno se i nema bas puno toga pisati osim ovog transfera Ekicija. Oko dolazaka jos nista novo, ali se ocekuje tornado poslije finalne utakmice u DFB kupu. :)

Ono sto je zanimljivo je da je Bastian od 31. kola igrao sa polomljenim prstom, a da to niko nije znao osim doktora i pojedinaca u klubu. :? Sto ti je reci odanost i ljubav prema klubu. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 18 maj 2011, 23:27

Omerbavarac je napisao/la:Jbt valja proci psiholoski test ili sta vec da bi bio primljen u odabrano drustvo. :lol: :lol:
Aferim, aferim. 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: nadam se da sam polozio :mrgreen:
Omerbavarac je napisao/la: Svi smo mi tu, ali trenutno se i nema bas puno toga pisati osim ovog transfera Ekicija. Oko dolazaka jos nista novo, ali se ocekuje tornado poslije finalne utakmice u DFB kupu. :)
Ja kazem steta sto je otisao, ali eto kad su vec Kroos-u produzili ugovor, onda nema smisla drzati ih obojicu kao Muller-ovu zamjenu, mada bi mi bilo draze da je Mehmet ostao.
Omerbavarac je napisao/la: Ono sto je zanimljivo je da je Bastian od 31. kola igrao sa polomljenim prstom, a da to niko nije znao osim doktora i pojedinaca u klubu. :? Sto ti je reci odanost i ljubav prema klubu. 8-)
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /index.php od sutra im ionako pocinje odmor, ali ne zna se jos hoce li moci igrati za Elf u kvalifikacijama :!: :?:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 18 maj 2011, 23:47

jupp ce da povuce dva mlada igraca iz Bayern II tima Marcos Alvarez i Cüneyt Köz (napadac i desni bek) kao rezervne igrace,prodaja Ekicija mi nikako nije jasna ,da li je to znak da ce mo kupovati ili se oslanjati na drugi sastav pitanje je ???
Nakon katastrofa sezone nakon silnih utakmica u kojoj se vidi da je nasa defanziva u banani,dokaz za dokazom je dolazio,pa tako i na danasnjoj tekmi Buytenu jos nije jasno sto mu je onaj ucinio,i jos neki dolaze ovdje pisu da bayern i nema tako losu odbranu,,ma jok nema za sve je kriv Gomez hehe,,, :lol: ne znam sta jos treba ovim nasim bossovima da potpisu tog hebenog Boatenga,Rafinju,Contraoa, ili nekog drugog,,znam sad ce te reci ima jos vremena ama oni su trebali radi nas navijaca da su vec potpisali jednog straha stopera pa da rahat mogu sada uciti za ispite :) .
NojEr upitan,,mali iz cotbusa upitan,hazarda lapit ce Lpool,boateng upitan,contrao prno u sisu kod nas je sve upitno pa dokle vise majku mu.... :D :mrgreen:
VOLIM BAYERN

Klare

Post Postao/la Klare » 18 maj 2011, 23:55

Sad si ost'o Rasim. :D J.ebi ga, nisi nam treb'o sve detalje odavati :D
Al' fino ti ovo opisa sezonu u kratkim crtama. Ali zar nam Belgijski kečer još valjati neće :? , zar nije valjao :cry:
Gero kad si tu napiši nešto korisno, slušaš li šta Rasko kaže, ne mlataraj u prazno :lol: , a utakmicu si gled'o, neki jesmo, neki nismo, pa red bi bio da napišeš riječ-dv'je. :)
Od Ekicia u kasu pristiglo 4 mil. :D Stvarno smo cicije, skoro svi od reda, te nam je draga i svaka marka što u kasu prispije, te tamo kad treba platitit cjenkamo se za igrača u 5 deka, te nam krivo kad neko ode bez odštete... Primjetio sam da simpatizeri ostalih klubova nisu ovakvi. :?

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 19 maj 2011, 00:32

Klare je napisao/la:Sad si ost'o Rasim. :D J.ebi ga, nisi nam treb'o sve detalje odavati :D
:D pravite se da niste procitali :mrgreen:
Klare je napisao/la:Ali zar nam Belgijski kečer još valjati neće :? , zar nije valjao :cry:
Ako mislis na van Buytena, trebamo ga zamotat u 5 KM i ostavit na cesti, mozda ga neko i pokupi :lol: :lol: :lol: :lol:
Klare je napisao/la:ne mlataraj u prazno
sad me malo i je*es :roll:
:D :D :D
isakovich je napisao/la:jupp ce da povuce dva mlada igraca iz Bayern II tima Marcos Alvarez i Cüneyt Köz (napadac i desni bek)
Alvarez je dobar, vidjecemo kako ce se pokazati u prvom timu. Igra vise neku poziciju kao Robben, a i ne bas klasicnog napadaca. S tim da mu prvo treba produziti ugovor :D istice krajem jula.

Koz se nije uspio ni pravo probiti u drugi tim, ali vidjecemo, nikad se ne zna... On je malo univerzalniji odbrambeni, moze igrati i stopera. Kazu bolji je od Daniela :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 19 maj 2011, 00:54

nas prvi sastav bez novih igraca: ----- - - rezerve:
1.Jörg Butt ----- -------- Rouven Sattelmaier
2.Daniel van Buyten ----------- Breno????
3.Holger Badstuber ------ ---------- ??????????
4.Philipp Lahm ------- --------- ?????????
5.Diego Contento -------- --------- ???????????
6.Franck Ribéry --------- ----- Danijel Pranjic !!!!!
7.Arjen Robben --------- ???????????????????
8.Bastian Schweinsteiger -------- Kroos
9.Anatoliy Tymoshchuk -------- L.Gustavo
10.Thomas Müller ------- OliĆ
11.Mario Gomez ---------- Kloze ???????

Ovo ne izgleda uopce lose vrhhhhh........I naravno da Uli Hoenes mora vikati da je Yupp nase najvece pojacanje
VOLIM BAYERN

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 19 maj 2011, 01:15

isakovich je napisao/la:nas prvi sastav bez novih igraca: ----- - - rezerve:
1.Jörg Butt ----- -------- Rouven Sattelmaier
2.Daniel van Buyten ----------- Breno????
3.Holger Badstuber ------ ---------- ??????????
4.Philipp Lahm ------- --------- ?????????
5.Diego Contento -------- --------- ???????????
6.Franck Ribéry --------- ----- Danijel Pranjic !!!!!
7.Arjen Robben --------- ???????????????????
8.Bastian Schweinsteiger -------- Kroos
9.Anatoliy Tymoshchuk -------- L.Gustavo
10.Thomas Müller ------- OliĆ
11.Mario Gomez ---------- Kloze ???????

Ovo ne izgleda uopce lose vrhhhhh........I naravno da Uli Hoenes mora vikati da je Yupp nase najvece pojacanje
Ukratko - naje*ali smo. Nadam se da Jupp nije planirao da sa onom dvojicom iz drugog tima popuni te upitnike pored Lahm-a i Robben-a :?
Kad bi barem jedan transfer bio zvanican, pa da barem malo odahnemo :!: :roll:

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 19 maj 2011, 01:42

Dugo vremena mi vec nemamo zamjenu za Lahma. Sreca pa je beton armirani (bar sto se tice povreda), inace bi naje... inace bi bili u problemima. :D Nadam se da se uprava nece i dalje oslanjati na tu njegovu stabilnost i da ce doci neka zamjena.

Sto se danasnje utakmice tice, nismo mogli vidjeti nista novo.
Odbrana suplja, narocito (kao sto su ostali vec konstatovali) van Buyten. Mislim da se i sam Bukharov (ili kako se vec zove onaj lik koji je dao gol :lol: ) iznenadio kad ga je onako lahko izbacio. Predlazem jedan eksperiment:
da se umjesto Buytena na mjesto stopera postavi panj. Bas me zanima da li ce ga protivnici teze prolaziti nego Belgijanca i da li ce biti od vece koristi za ekipu. :lol: :lol: :lol:

Vezni red odigrao solidno. Tymo je puno trcao i kao i uvijek samo gleda kome ce uklizati. :D
Kroos je bio dobar. Dosta finih pasova i lijepih akcija.

Eh sad taj Poljak. :D
Miro se u zadnje vrijeme trudi vise nego ikad (s razlogom, mnogi ce reci). Medjutim, sama trka ipak nije dovoljna. Protiv Zeničana :mrgreen: je postigao dva gola, ali je ponovo imao jedan nevjerovatan promasaj (postavio ga je Rasim :D ). Drugu utakmicu zaredom mu se to desava. Malo previse za momka koji je nekad iskoristavao i svaku polupriliku. Evidentno je da vise nije na najvisem nivou i mislim da je vrijeme za rastanak. Mada se ne bih bunio ni da bude rezerva jos jednu sezonu, nekako je lijepo pogledati kad na klupi imas takva imena. Al' eto posto nece jednogodisnji ugovor: hasta la vista Miro. :)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 19 maj 2011, 09:55

ta je bavarci, jos uvijek odradjujete onih 50 milioncica :?
tekmu nesum gledal, al sudeci po komentarima koje naravno necemo uzimati za ozbiljno, kloze je igrac utakmice.
sto se tice pede-rastije u svijetu fuce, vjerujem da su svajni, gomez, otl i nojer homici koje krese niko drugi do bekenbauer(mozda i henes). posebno nojer i bekenbauer koji svoju ljubav vise i ne kriju.
medju forumashima takodjer imamo gejeva a najpoznatiji ljubavni par cine forumash ciji nik pocinje slovom ´k´ i jedan od modova koji navija za proslogodisnjeg finalistu lp-a.
rase.king je napisao/la:Kraft ima buducnost pred sobom, ali nije bio spreman biti no. 1
rase.king je napisao/la:Van Bommel bio stub veznog reda

:roll: :roll:
ako si ti taj dugo najavljivani nelson, dzabe si se vrac´o :roll:
al´ posto si zivinicanin, tj. komsija, red je da te pozdravim i to pjesmom...

[youtube][/youtube]
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 19 maj 2011, 10:16

quälix je napisao/la: ako si ti taj dugo najavljivani nelson, dzabe si se vrac´o :roll:
:!: :?: ne znam ko je nelson :?
Ali iza svojih tvrdnji stojim :ugeek:
--------------------------------------------jest furka sa ovim crticama :D ----------------------------------------------
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... 8031bafd72
Nerlinger u intervjuu za FCB.tv: „Klar ist, dass wir uns im Defensivbereich verstärken wollen.“
"jasno je ,da se zelimo pojacati u odbrani." - zar je moguce :o :lol:

Vezano za Petersena: „Er ist gerade in München, da werden wir morgen Vollzug melden können“
"Trenutno je u Minhenu, sutra cemo moci objaviti okoncanje pregovora" - konacno nesto konkretno :mrgreen:

O daljim transferima: „Schritt für Schritt“
"korak po korak" - poceo je pricat kao Sulejman Tihic (bez uvrede) :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. @qualix hvala na dobrodoslici :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.