NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Titova-Juga
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 00:47

adriano_leite je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Begonja ti je navijac Lebrona Jamesa, nevazno ako Heat izgubi tekmu, bitno je da L.J dadne mnogo koseva i on je zadovoljan :lol: :lol: :lol:
Aha tako znaci haha, ma vjerovatno mi se onda ucinilo da navija za Boston, jer cini mi se da je cesto govorio da Boston dominira, ili je to ipak bio Paja, mada je to isti kalibar poznavaoca kosarke :lol: .

Sram te bilo koristeci rijec "poznavaoc" u isti kontekst sa ovim likom makar bilo i u negativnom smislu : )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 maj 2011, 00:47

Zivio Mark Cuban jos 100 godina za svoju izjavu vezanu za NBA draft. Ludi Ameri. Igras lose i jos te nagrade. Znao sam da smo mi sto se logike tice svijetski prvaci ali su nam Ameri opasna konkurencija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2011, 00:49

Titova-Juga je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Begonja ti je navijac Lebrona Jamesa, nevazno ako Heat izgubi tekmu, bitno je da L.J dadne mnogo koseva i on je zadovoljan :lol: :lol: :lol:
Aha tako znaci haha, ma vjerovatno mi se onda ucinilo da navija za Boston, jer cini mi se da je cesto govorio da Boston dominira, ili je to ipak bio Paja, mada je to isti kalibar poznavaoca kosarke :lol: .

Sram te bilo koristeci rijec "poznavaoc" u isti kontekst sa ovim likom makar bilo i u negativnom smislu : )

ma navijao je on za Boston, ali negdje pred kraj sezone, kada je vidjeo da Boston posustaje,promjenio je misljenje ... kako sam vec napisao, on misli da je ovo korida :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2011, 00:49

amerosm je napisao/la:Zivio Mark Cuban jos 100 godina za svoju izjavu vezanu za NBA draft. Ludi Ameri. Igras lose i jos te nagrade. Znao sam da smo mi sto se logike tice svijetski prvaci ali su nam Ameri opasna konkurencija.
Pa brate, sta treba? Treba dati onome ko osvoji titulu da bira prvi na draftu? Ja ti logike uh jbt.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 00:50

amerosm je napisao/la:Zivio Mark Cuban jos 100 godina za svoju izjavu vezanu za NBA draft. Ludi Ameri. Igras lose i jos te nagrade. Znao sam da smo mi sto se logike tice svijetski prvaci ali su nam Ameri opasna konkurencija.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jeb*iga, meni je ovo licno nelosa stvar, tesko da ti klub na ovaj nacin moze propasti.
Zivio sam dugo gore i shvatio da koliko god su glupi u nekim stvarima, toliko su i pametni za razliku od nas koji smo sebi najveci neprijatelji. Dakle, sto se mene tice, ovo mi je pravo dobro kao i ono sa salary capom...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2011, 00:51

SaltCityAttack je napisao/la:

ma navijao je on za Boston, ali negdje pred kraj sezone, kada je vidjeo da Boston posustaje,promjenio je misljenje ... kako sam vec napisao, on misli da je ovo korida :)
Cini se i meni da je navijao za Boston, zato me i cudi da ne zna ko je Thibs hahaha.
Titova-Juga, bas sam zbog toga i stavio to hahahahah.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2011, 00:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jeb*iga, meni je ovo licno nelosa stvar, tesko da ti klub na ovaj nacin moze propasti.
Zivio sam dugo gore i shvatio da koliko god su glupi u nekim stvarima, toliko su i pametni za razliku od nas koji smo sebi najveci neprijatelji. Dakle, sto se mene tice, ovo mi je pravo dobro kao i ono sa salary capom...
Jarane, ali pazi logike, osvojis i daju ti da biras prvi? Pa gdje je tu motiv da timovi koji nemaju talent, uopste igraju ovaj sport (na nacin kakav je u NBA)? Ogranicen budzet, nema transfera, ne mozes kupiti kad koga hoces, to bi vec bilo totalno nerealno. Koliko god NBA celnici bili glupi, ovo je nesto odlicno, bas kao i salary cap.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 19 maj 2011, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 00:54

SaltCityAttack je napisao/la:

Cini se i meni da je navijao za Boston, zato me i cudi da ne zna ko je Thibs hahaha.
Titova-Juga, bas sam zbog toga i stavio to hahahahah.
Zna on za Thibsa samo mu u krvi da provocira pa nije mogo odolit svijestan koliko se obrukao sa izjavama da ce nas Hawksi namlatit u seriji, da cemo dozivit blow out od Heata, itd, itd... Previse je bilo tih bisera da bi ih se sviju mogao sjetiti :lol:
Ma znam da jesi, za*je*bajem se : )

P.S
Slazem se za ovo sa draftom i salary capom. Trebali bi i oni medjedi iz uefe se malo na ove sa zapada ugledati sto se toga tice...

Smrt nacionalizmu !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 maj 2011, 00:57

Pa brate, sta treba? Treba dati onome ko osvoji titulu da bira prvi na draftu? Ja ti logike uh jbt.
Naravno da ne treba nego treba napraviti neki novi sistem po kojem odredjene ekipe ne bi gubile namjerno utakmice kako bi profitirale na draftu - kao sto je bio slucaj s NJN prosle godine. Evo npr. isplati se i Lakersima, Chicagu, Bostonu odigrati namjerno jednu sezonu ispod nivoa ako se na draftu nalaze kvalitetni igraci kao sto je to bio slucaj 2003 jer bi narednih sedam godina dobili igraca sa velikim potencijalom oko kojeg bi se mogla graditi ekipa. Nemoj me pogresno shvatiti mene prvenstvo radi pravih navijaca Cavsa kao sto si ti drago sto ce te imati 1 i 4 pick na draftu, ali mislim da se ovaj sistem mora mjenjati, jer je upravu Cuban ako ides na posten nacin onda ti treba 20 godina da napravis ekipu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2011, 01:02

amerosm je napisao/la:
Naravno da ne treba nego treba napraviti neki novi sistem po kojem odredjene ekipe ne bi gubile namjerno utakmice kako bi profitirale na draftu - kao sto je bio slucaj s NJN prosle godine. Evo npr. isplati se i Lakersima, Chicagu, Bostonu odigrati namjerno jednu sezonu ispod nivoa ako se na draftu nalaze kvalitetni igraci kao sto je to bio slucaj 2003 jer bi narednih sedam godina dobili igraca sa velikim potencijalom oko kojeg bi se mogla graditi ekipa. Nemoj me pogresno shvatiti mene prvenstvo radi pravih navijaca Cavsa kao sto si ti drago sto ce te imati 1 i 4 pick na draftu, ali mislim da se ovaj sistem mora mjenjati, jer je upravu Cuban ako ides na posten nacin onda ti treba 20 godina da napravis ekipu.
Sta su Cavsi uradili neposteno na ovom draftu? Nije mi to jasno, kako ce Cavsi uticati na takvo nesto? Nidje veze ba je ta prica. Cuj nastimat kuglice, ako ih je tako lako nastimat nek svako od nas uzme 10 kuglica i nek ih proba nastelit, nema sanse brate. Sreca je sreca. Uostalom, kako to da je kroz silne ove godine uvijek slaba ekipa dobijala na draftu? Kako to da u ovim silnim godinama, uvijek neka ekipa koja nema najgori skor, uzme prvi pick? **** ga brate moj, to je sreca. Mi smo tankirali sezonu, kao i Minnesota, nas je pick trebao biti 4. pick, iako smo bili na samom dnu, a pick Clippersa zavrsi prvi? Sreca brate, samo sreca...

Mes Que Un Club!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 01:03

Dovoljno je reći, Bulls - D.R :D

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2011, 01:05

Titova-Juga je napisao/la:Dovoljno je reći, Bulls - D.R :D
Cekaj sljedecu sezonu i okrsaj dvojice playova sa brojem 1, siguran sam da ce onaj tamniji da razbije mulata, ima da vas razvalimo hehehehehehehe.

Mes Que Un Club!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 01:10

Cekaj sljedecu sezonu i okrsaj dvojice playova sa brojem 1, siguran sam da ce onaj tamniji da razbije mulata, ima da vas razvalimo hehehehehehehe.
Neka bola ima u nas puno mulata Taj, Jo, Carlito :lol: :lol: .

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2011, 01:12

Neka bola ima u nas puno mulata Taj, Jo, Carlito :lol: :lol: .
Heheheh ali samo jedan je sa brojem 1, MVP hehe. ROS ce da ubije MVP-a hehe.

Mes Que Un Club!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 01:16

adriano_leite je napisao/la: Heheheh ali samo jedan je sa brojem 1, MVP hehe. ROS ce da ubije MVP-a hehe.
Zivi bili vidjeli...rece Samardzic :P
Eh salu na stranu...
Sta je sa ovim hr. sport klubom, jel imaju nesto licno protiv Bullsa pa su ih zapustili u prijenosima ili :roll:
Stvarno ne kontam!

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2011, 01:23

adriano_leite je napisao/la: Heheheh ali samo jedan je sa brojem 1, MVP hehe. ROS ce da ubije MVP-a hehe.
Eh salu na stranu...
Sta je sa ovim hr. sport klubom, jel imaju nesto licno protiv Bullsa pa su ih zapustili u prijenosima ili :roll:
Stvarno ne kontam!
Kod mene je normalni sportklub tako da ja nemam tih problema, konacno tekma iz kreveta hahaha, sada vidi kako je kada niko moje Cavse nije prenosio :lol: .

Mes Que Un Club!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 01:25

Eh salu na stranu...
Stvarno ne kontam!
Kod mene je normalni sportklub tako da ja nemam tih problema, konacno tekma iz kreveta hahaha, sada vidi kako je kada niko moje Cavse nije prenosio :lol: .

Hehe, ma evo i ja sam se lagano privikao prateci preko ovih streamova, a i oni sa sport kluba i kada rade prijenos, to rade veoma lose, veoma cesto se komentatori gube, barem oni na hr.sport klubu. Previse pogresaka za jedan prijenos. Nego, veceras fino priblizit krevet uz monitor i bila, posto mi se ne da prebacivat komp na Lcd iako je i to jedna od opcija :D

Smrt nacionalizmu !!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 19 maj 2011, 01:29

Ovaj "poznavaoc" je triput veći poznavaoc košarke od tebe. Bilo NBA, NCAA, a pogotovo europske.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 01:30

Begonja je napisao/la: Ovaj "poznavaoc" je triput veći poznavaoc košarke od tebe. Bilo NBA, NCAA, a pogotovo europske.

Rasturaš batice, rasturaš :lol: :lol: :lol:

Smrt nacionalizmu !!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 19 maj 2011, 01:32

Begonja je napisao/la: Sram te bilo koristeci rijec "poznavaoc" u isti kontekst sa ovim likom makar bilo i u negativnom smislu : )
Ovaj "poznavaoc" je triput veći poznavaoc košarke od tebe. Bilo NBA, NCAA, a pogotovo europske.

Rasturaš batice, rasturaš :lol: :lol: :lol:
Joj kako bih te ponizio znanjem samo o Bullsima da si mi bliže. Ovako ne gumo jer ti je google najbolji drug.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.