FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 maj 2011, 23:50

irridu je napisao/la:
Kad vidim lazara na ternu u prvih 11 i vidim kako igra dodje mi da zaplacem,onda se sjetim da nemamo boljeg i pocnem plakat :(
Ja pretpostavljam da će utakmica u Zenci biti ista kao derbi, bitno je ne primiti gol, a u napadu šta bude bude, zato je Lazar poželjan na terenu, zna se zagraditi, spustiti loptu, a i Boga mi u prvoj utakmici je nadigrao štopere Čelika, tako da jbg mora igrati... :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 maj 2011, 23:53

U kakvom bi sastavu sutra mogli doci?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 18 maj 2011, 23:55

Bianconeri1988 je napisao/la:
irridu je napisao/la:
Kad vidim lazara na ternu u prvih 11 i vidim kako igra dodje mi da zaplacem,onda se sjetim da nemamo boljeg i pocnem plakat :(
Ja pretpostavljam da će utakmica u Zenci biti ista kao derbi, bitno je ne primiti gol, a u napadu šta bude bude, zato je Lazar poželjan na terenu, zna se zagraditi, spustiti loptu, a i Boga mi u prvoj utakmici je nadigrao štopere Čelika, tako da jbg mora igrati... :lol:
Ja mislim da je bitno uvalit' jedan gol, to bi vrlo vjerovatno značilo i uzimanje trofeja, jer naša odbrana je ipak jako dobra za naše uslove i vjerujem da nećemo primiti tri gola ni u kom slučaju, to nam je ove sezone samo jednom "pošlo za rukom" i to protiv Širokog na gostovanju (4:1).
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 18 maj 2011, 23:55

Bianconeri1988 je napisao/la:
irridu je napisao/la:
sto jes jes vala :D a nez nesto kontam ako celik bas ono krene sve u napad ma vala uce i jedna nasa u gol ako nista iz kontre :D
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 19 maj 2011, 00:02

ta ista dobra odbrana je mogla fasovati 5 komada u prvenstvenoj tekmi u zenici. treba zabiti gol!
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 maj 2011, 00:05

irridu je napisao/la:
sto jes jes vala :D a nez nesto kontam ako celik bas ono krene sve u napad ma vala uce i jedna nasa u gol ako nista iz kontre :D
Ja sam pred derbi razmišljao i ono bio sam toliko siguran da nas Sarajevo ne može pobjediti, jesu oni nas nadigrali, ali mi smo igrali sa zatvorenom varijantom tj na rezultat, tako isto mislim i za tekmu sa Čelikom...jer ne treba zaboraviti da utakmica u Zenici počinje sa 0:1, a ne 0:0...Prvih 20 min će biti presudno, uostalom tokom čitave polusezone igramo odlično na strani, primili smo samo jedan i to neregularan gol na strani upravo protiv Čelika...

zlaya_tm87 je napisao/la:ta ista dobra odbrana je mogla fasovati 5 komada u prvenstvenoj tekmi u zenici. treba zabiti gol!
Napisao sam već, ova utakmica počinje sa 0:1, a ne 0:0, nema potrebe da se kreće u napad toliko i Čeliku ostavlja prostor, ako neko zna igrati na rezultat to je Amar Osim.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 19 maj 2011, 08:46

*ebo vas vise celik danas igramo u banovicima i bilo bi lijepo cuti nesto o ovoj utakmici a imamo i dosta simpatizera u tom gradu , ovi smogovi nam isprase mozak :roll:
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 maj 2011, 08:51

Mi kao da nemamo utakmicu u Banovicima i kao da smo to vec dobili...nije mi jasno,koliko stranica bezveznog pisanja je proslo.
@Pile u pravu si jarane 100 %
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 19 maj 2011, 08:55

Bianconeri1988 je napisao/la:Pirke, ova formacija je kranje besmislena, bez uvrede :D

Pa onu našu trojicu u napadu bi slomili nakon 15 min, znamo da Višća igra ko čkapi na strani, Bešlija maximalno može po sata jakog ritma, Zeba nikad nije bio trkač neki, zato Lazar mora igrati od početka, kao i Svraka, 5x je brži od Savića i zna udariti... :D

Ova formacija je dobra za posljednjih 15 minuta, kada ovi već krenu svi u napad, a ne od početka, pa onda nešto probati iz kontre...ne treba odmah od početka odbrambeno...
Visca je domaci igrac u Banovicima i zato ocekujem dobru utakmicu danas od njega. Imat ce motiv vise u odnosu na ostale igrace Zelje. Molio bih ako neko moze da napise raspored do kraja prvenstva. Utakmice koje su vezane za Borac i Zelju. Pozdrav iz Banovica,bujrum na tekmu;)

tm malta
Kontakt:

Post Postao/la tm malta » 19 maj 2011, 09:00

buducnost-ZELJEZNICAR
ZELJEZNICAR-borac
celik-ZELJEZNICAR (kup)
rudar-ZELJEZNICAR

BORAC-travnik
zeljeznicar-BORAC
BORAC-leotar

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 maj 2011, 09:02

Nadam se da će Zolotić dobiti priliku u zadnjih 10-tak minuta. Inače, očekujem pobjedu, iako neće biti nimalo lagano. Ni kući nismo nadigrali Budućnost, zaprijetili su nam par puta, sreća da smo golove zabijali na vrijeme, inače ih ne bi pobijedili.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 maj 2011, 09:52

Prica se Nusmir Fajic danas zabija 2 gola pa vi skontajte :D hehehhe :P
Mes Que Un Club

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 19 maj 2011, 09:54

Pirke_TM87 je napisao/la:slika
Ma treba se napraviti budala pa sve razbijace ubaciti u ekipu i tri brza naprijed pa neka vide kako je kada se postavi ARMIRANA ODBRANA i paklena kontra.
1. Bogicevic ne moze igrati
2. Bez Lazara se ne moze (htjeli mi to priznati ili ne) ;)
3. Svraka mora igrati ( umjesto Savica)
4. Visca ne moze igrati
5. Radovanović ne moze, mora igrati Stanic

Mirso moze odigrati dobrih 60 minuta igre ;)
:)

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 19 maj 2011, 09:56

amertiger je napisao/la:Prica se Nusmir Fajic danas zabija 2 gola pa vi skontajte :D hehehhe :P
Stole iz Bora je napisao/la:Trener Travnika u današnjoj utakmici neće moći računati na niz prvotimaca. Van stroja su povrijeđeni Midhet Sarajčić, Simbad Terzić, Adin Lihovac i Nermin Varupa. Nebojša Popović je na pripremama juniorske reprezentacije Hrvatske a najbolji strijelac ekipe je juce otisao na probu u Njemačku (bez znanja Selimovića).

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 19 maj 2011, 10:00

jubitubi je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Prica se Nusmir Fajic danas zabija 2 gola pa vi skontajte :D hehehhe :P
Stole iz Bora je napisao/la:Trener Travnika u današnjoj utakmici neće moći računati na niz prvotimaca. Van stroja su povrijeđeni Midhet Sarajčić, Simbad Terzić, Adin Lihovac i Nermin Varupa. Nebojša Popović je na pripremama juniorske reprezentacije Hrvatske a najbolji strijelac ekipe je juce otisao na probu u Njemačku (bez znanja Selimovića).
Pa vi skontajte :D :D :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 maj 2011, 10:00

Just do it.TM je napisao/la:1. Bogicevic ne moze igrati
4. Visca ne moze igrati

Bogičević moze igrati i bice danas u sastavu.

Zasto ne mogu igrati Višća i Radovanović? Ko zna sta je Amaru u glavi, mozda danas krene sa Višćom i Mirkom u prvih 11.

Od igraca koji danas sigurno nece nastupiti su: Nyema (kartoni), Stančeski (kazna) i Vasilić (povreda).
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 19 maj 2011, 10:08

Stole iz Bora je napisao/la:
4. Visca ne moze igrati

Zasto ne mogu igrati Višća i Radovanović? Ko zna sta je Amaru u glavi, mozda danas krene sa Višćom i Mirkom u prvih 11.

Od igraca koji danas sigurno nece nastupiti su: Nyema (kartoni), Stančeski (kazna) i Vasilić (povreda).
E zavisi na koju tekmu mislis Stole..... Ako je ovo sastav za zenicu, realno nidje veze ;)

Za banovice je druga prica..........

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 maj 2011, 10:46

Just do it.TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
4. Visca ne moze igrati

E zavisi na koju tekmu mislis Stole..... Ako je ovo sastav za zenicu, realno nidje veze ;)

Za banovice je druga prica..........
Ma za Banovice, kakvu crnu Zenicu. Do Zenice imamo jos dvije utakmice i kad se zavrse onda cu razmisljati o Čeliku.
AMAR OSIM

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 maj 2011, 10:54

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 maj 2011, 11:05

ellaxaz je napisao/la:Budućnost-Željezničar, najava

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bu ... car-najava

Kod: Označi sve

Što se sastava tiče, Željezničar će danas igrati bez Perice Stančeskog i Srđana Savića koji su suspendovani, dok se u tim vraćaju Bogičević i Ćulum koji su ''odradili'' svoje kazne. Tako bi ''plavi'' susret trebali početi u sastavu: Šehić – Marković, Stanić, Bogičević, Gerhardt – Ćulum, Svraka, Višća, Bešlija (c), Zeba – Popović. Blizu ekipe su Radovanović, Čolić i Jamak.
Ne valja im ovaj sastav za danasnju utakmicu. Savić ima dva kartona do suspenzije i moze igrati a Gerhardt ima tri zuta i nema pravo nastupa.
AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.