Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

MentalitaUltras
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la MentalitaUltras » 24 jun 2009, 23:23

Šta misliš da je ovo 100% :D
Ma daj ba dok ne podpiše nema ništa od toga ;)
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 24 jun 2009, 23:31

e gdje nadje Monpelje pobogu bolje da je u Rusiji ostao :S
Volim te Zeljo!!!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 24 jun 2009, 23:33

zlatandr je napisao/la:e gdje nadje Monpelje pobogu bolje da je u Rusiji ostao :S
Slazem se...ja najvise volim gledati bundesligu...i zao mi je sto nece tamo...al vala kakva francuska beze mi to...:P
mB!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 24 jun 2009, 23:38

Mislim cak da francuzka liga bolje odgovara Spahicu nego njemacka jer je vrlo fizicka i defenzivna.
Ako je istina mislim da je dobar potez Spahica.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

piroman
Kontakt:

Post Postao/la piroman » 24 jun 2009, 23:45

Spahicu zelim sve najbolje u zivotu i karijeri ali mislim da nije fudbaler velikih kvaliteta i dometa.Ova opcija je i vise nego dobra!

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 24 jun 2009, 23:52

Emir Spahić, kapiten naše najbolje fudbalske selekcije potpisao je danas ugovor sa francuskim Montpellier-om, novopečenim prvoligašem. Tako će kapiten Spahić naredne četiri godine provesti u Ligue 1, najboljem francuskom prvenstvu. Zanimljivo je da je Spahić u ranijim najavama nagovijestio odlazak u klub koji će igrati europske kupove, ali očigledno je ponuda Francuza bila najprimamljivija.

Emir Spahić je do sada nastupio 25 puta za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine te postigao dva gola protiv Japana i Armenije.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 25 jun 2009, 00:14

ajd dobro je. sada ce igrat i za neki klub, ne samo za repku :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jun 2009, 00:23

Ma neka on igra, to je najvaznije. Mozda Montpellier nije neki klub, ali je francuska liga dosta jaca od ruske. Ali kad se sjetim kako je Spaha igro protiv na primjer Spanije u Zenici, mislio sam da ce bit bas ekstra igrac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 25 jun 2009, 05:36

ako je ovo sve istina sto novinari pisu to je vrlo los potez da Spaha ode u taj francuski klub...sta ce on u nekim klubu sto je tek uso u prvu ligu Francsuke? Plus kako je se prije par sedmica pricalo da ga Keln trazi, koji ce sigurno biti na vrhu bundeslige sljedece sezone..Bundesliga je bolja od Francuske, i izgleda da je Spahicu stalo vise za pare nego za kakav dobar klub..Nemoj te me shvatit pogresno ja stvarno oblozajem Emira i on je legenda od igraca a ako je ovo istina sto novine pisu onda nema se sta rec..
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 25 jun 2009, 08:09

Ovo sa Spahom je samo dokaz da se nevjeruje novinarskim pričama, jer se do prije neki dan priočalo i pisalo da je skoro sa Kelnom svezavršeno, a on ode u skroz drugi klub. Francuska liga je liga petice bitno je da igra sa jakim timovima i da to bude u kontinuitetu, a sad ko zna iako ga ugovor veže možda i promjeni sredinu dogodine.
SAMO ŽELJO

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 jun 2009, 08:30

SINE je napisao/la:Ovo sa Spahom je samo dokaz da se nevjeruje novinarskim pričama, jer se do prije neki dan priočalo i pisalo da je skoro sa Kelnom svezavršeno, a on ode u skroz drugi klub. Francuska liga je liga petice bitno je da igra sa jakim timovima i da to bude u kontinuitetu, a sad ko zna iako ga ugovor veže možda i promjeni sredinu dogodine.
Upravo tako.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 25 jun 2009, 10:35

Emire SVAKA TI CAST! Prepao si me kada sam vidio koliko dugo nisi igrao i mislio sam da nemas vise iskrenu zelju za standardnim igranjem u klubu, medutim sada si me stvarno obradovao, neka si nasao klub, stim sto si dosta ponuda sam obdio, hem je dosta klubova odskocilo od tvog kupovanja, nasao si ipak jedan klub koji igra u 1. ligi francuske, meni je ovo absolutno super, odusevljen sam :)! jedva cekam izvjestaje i analize tvojeg kvaliteta protiv PSG ili Lyona i ostalih, budesli pokazao dobre igre u MP, imas mogtucnost otici dje god zelis, franzuse prati cjeli svijet :-)!

u montpellier ti zelim svu srecu ovog svijeta i da nam se do septembra vratis u formu, sto je sada naravno moguce.

svaka cast Emire!

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 25 jun 2009, 10:51

anlayan je napisao/la:Emir Spahić, kapiten naše najbolje fudbalske selekcije potpisao je danas ugovor sa francuskim Montpellier-om, novopečenim prvoligašem. Tako će kapiten Spahić naredne četiri godine provesti u Ligue 1, najboljem francuskom prvenstvu. Zanimljivo je da je Spahić u ranijim najavama nagovijestio odlazak u klub koji će igrati europske kupove, ali očigledno je ponuda Francuza bila najprimamljivija.

Emir Spahić je do sada nastupio 25 puta za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine te postigao dva gola protiv Japana i Armenije.
Ma može samo nek bude u formi i nek igra kako treba...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 jun 2009, 12:24

Odlicno,mislim da nije ni bolje mogao,ovdje ce biti siguran starter i glavni stoper ekipe,a u Bundesligi bi i mozda grijao klupu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 25 jun 2009, 14:27

Spahic jos nije nista potpisao,dakle jos se nista nezna sto se tice novog kluba Spahica.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 25 jun 2009, 14:33

ma ja pametan spaha.....on nije presao u koeln i anderlecht zbog trazenja plate od cca 100 000 eurića mjesecno
sad naso nekog francuskog bogatasa i sigurno mu se veoma skupo prodao,a klub je "ambiciozan" i gradic je "prelijep" :D

pametan spahić,samo nek igra :!: :!:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 jun 2009, 15:37

Ovo je pogresna odluka Spahica da prede u Montpellier. On je previse dobar da bi igrao u francuskoj ligi. :roll:
A bogami imao je ponuda Wigana, Wolfsburga, Hamburg itd. Mogao je lahko preci u Bundesligu.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 jun 2009, 15:52

Tarik14 je napisao/la:Ovo je pogresna odluka Spahica da prede u Montpellier. On je previse dobar da bi igrao u francuskoj ligi. :roll:
A bogami imao je ponuda Wigana, Wolfsburga, Hamburg itd. Mogao je lahko preci u Bundesligu.
daj ba sto je pogresna odluka,svaka njemu cast svi ga mi gotivimo ali ovo je njegiva realnost da je mogo bolje izabro bi i to je to,i sto je francuska losa liga svake godine izbace po 5-10 igraca boli glava,ako je dobro placen i ako ce bit u prvih 11 ne treba mu bolje... imat ce priliku da se pokaze
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 jun 2009, 16:10

nick je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ovo je pogresna odluka Spahica da prede u Montpellier. On je previse dobar da bi igrao u francuskoj ligi. :roll:
daj ba sto je pogresna odluka,svaka njemu cast svi ga mi gotivimo ali ovo je njegiva realnost da je mogo bolje izabro bi i to je to,i sto je francuska losa liga svake godine izbace po 5-10 igraca boli glava,ako je dobro placen i ako ce bit u prvih 11 ne treba mu bolje... imat ce priliku da se pokaze

Neko on samo igra. To sto novinari kazu to mozes macku o rep, jbg trebao je cekati Chelsea, pa valjda su ga gledali. Eto nek je nasao klub, dobra je francuska liga.
Ako mu bude dobro islo, moze vec preci u drugi klub na proljece. A da je mogao lako preci u Bundes on bi sigurno presao. Nek Spaha samo igra, bude dobar protiv Turske i Spanije(ovdje ce biti dosta skauta) ako se pokazu momci na ovoj igri, ponude ce dolaziti k'o lude.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 jun 2009, 16:37

nick je napisao/la:
Sve je to lijepo ali Spahic ima dovoljno kvaliteta za Bundesligu ili za Premijership. :|

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.