A mog'o je fino uvaliti Borcu hetrik i onda otici!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zašto ? Trebamo danas pobijediti, da igramo rasterećeno protiv Rudara i Borcasajo10 je napisao/la:Mi se mozemo nadat al Borac ce 99% pobjedit danas i osigurat titulu tako da nam je mozda bolje da ne dizemo tenzije danas nego da vec pomalo mislimo na kup utakmicu!
@Stole iz Bora, potpuno si u pravu. Ništa osim pobjede nam ne odgovara, jer u suprotnom možemo lako ostati bez Evrope. Najcrnji scenario. Izgubimo u finalu KUPa, zijanimo ili remiziramo od Budućnosti, kao i sa Borcem i Rudarom i nema Evrope. Danas pobijediti je imperativ, a pobjeda donosi i matematičku nadu za ostale stvari. Bez obzira na sve Željo je šampion.Stole iz Bora je napisao/la:Razmisljate li imalo prije nego napisete nesto? Kad bi malo vise mislili na Zelju a manje na Borac i njihov rezultat danas mozda bi skontali neke stvari. Danasnja utakmica je bitna koliko i ona protiv Borca, cak mozda i malo bitnija. Imamo 3 kola do kraja i 4 boda vise od treceplasirane ekipe a pet od cetvrtoplasirane. Sa danasnjom pobjedom skoro sigurno smo osigurali drugo mjesto, igraci ce biti psihicki rastereceniji pred utakmicu sa Borcem i uci se u istu sa puno vise samopouzdanja. O porazu ili nerjesenom rezultatu ne smijem ni da pomisljam jer bi nam to otezalo ocuvanje trenutne pozicije.
Kad zavrsi utakmica u Banovicima onda se treba spremati za nedelju i utakmicu sa Borcem a tek poslije toga razmisljati o finalu kupa.
Taj napadac je Nermin Haskicpile87 je napisao/la:U pravu je Stole, danas je jako bitna utakmica za nas kao i svaka kada se boris za prvaka, svaka je bitna !!!
S tim da danas igramo u jednom gradu, koji je onako fin i radnicki u kojem ima dosta i nasih navijaca a protiv ekipe koja je nazalost vec ispala koja kvalitetom to sigurno nije zasluzila ali platila je danak neiskustvu.Po nekom rezonu ako ga uopste i ima mi bi ovo trebali uzeti ( jos kad bi im uzeli onog napadaca ili veznjaka ne znam prezime kod obojice pocinje sa H mladi i fini igraci od kojih bi nesto moglo i biti.Mislim da cemo odigrati laganu i finu utakmicu protiv prijateljske ekipe i naravno pbjediti, da im treba za opstanak ja bih im dao i bodove ali ovako im nista i neznaci.Zeljo do groba!!!
Vjerovatno mislis na Nermina Haskica koji je napadac i Emira Halilovica koji je vezni igrac.pile87 je napisao/la:U pravu je Stole, danas je jako bitna utakmica za nas kao i svaka kada se boris za prvaka, svaka je bitna !!!
S tim da danas igramo u jednom gradu, koji je onako fin i radnicki u kojem ima dosta i nasih navijaca a protiv ekipe koja je nazalost vec ispala koja kvalitetom to sigurno nije zasluzila ali platila je danak neiskustvu.Po nekom rezonu ako ga uopste i ima mi bi ovo trebali uzeti ( jos kad bi im uzeli onog napadaca ili veznjaka ne znam prezime kod obojice pocinje sa H mladi i fini igraci od kojih bi nesto moglo i biti.Mislim da cemo odigrati laganu i finu utakmicu protiv prijateljske ekipe i naravno pbjediti, da im treba za opstanak ja bih im dao i bodove ali ovako im nista i neznaci.Zeljo do groba!!!
Valjda u Spartak.pile87 je napisao/la:Jest bas na tu dvojicu mislim, ovaj napadac kako sam cuo ide u srbiju na probu u neki klub a istini za volju volio bih ovog veznjaka ( pa da imamo 35 veznih igraca u ekipi napadaca ni za lijeka).
Just do it.TM je napisao/la:Danas Lazar zabija goprovjereno hehehehehe
![]()
![]()
dojavagavran je napisao/la:Just do it.TM je napisao/la:Danas Lazar zabija goprovjereno hehehehehe
![]()
![]()
kvota 13
ispuni mi želju hayat TV cetvrtak u 20:00TM87visnjik je napisao/la:ja zelim danas pobjedu...NAPRIJED ŽELJO
STOJA NA LAZUJust do it.TM je napisao/la:dojavagavran je napisao/la:Just do it.TM je napisao/la:Danas Lazar zabija goprovjereno hehehehehe
![]()
![]()
kvota 13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.