FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rase.king
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la rase.king » 19 maj 2011, 10:26

JetSet_Hantraga je napisao/la:Dugo vremena mi vec nemamo zamjenu za Lahma. Sreca pa je beton armirani (bar sto se tice povreda), inace bi naje... inace bi bili u problemima. :D Nadam se da se uprava nece i dalje oslanjati na tu njegovu stabilnost i da ce doci neka zamjena.
Evo statistike za Lahm-a za ovu sezonu u svim takmicenjima

------------BL(in/out)--DFB(in/out)--CL(in/out)
Lahm-------34 (0/0)------5 (0/0)------8 (0/0)

http://www.fcbayern.telekom.de/de/saiso ... 8fd4effadd

Svaka cast, nema sta :!:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 maj 2011, 11:49

Kahn kritikuje rad uprave. Sa dosta toga se s njim moram sloziti. Nije samo bitno koje ce ime doci. Za slaganje tima treba imati jasnu viziju, a toga u Bayernu zadnje vrijeme nedostaje.
Nadam se da ce Kahn uskoro uletiti u upravu, da zamjeni smjesnog Nerlingera. Takav jedan tip nam je jednostavno neophodan.
#divovi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 maj 2011, 11:51

oliver kahn u auditalk-u na **** izjavio kako bayernu fali prava filozofija slično kao real madridu....ne razmišlja se dal se jedan igrač uklapa u ekipu i dal jedan igrač ide uz drugog.....rekao je od prilike kahn...još je rekao kako nije dovoljno da bayern dovodi npr. igrače koji protiv njega nekad odigraju dobro....pohvalio je inače barcu, a eto upravu bayerna blago kritikovao

inače jupp heynckes se još jednom izjasnio da želi ostanak klosea i uprava radi na tome da pronađe neko rješenje, ali je dosadašnji problem što klose hoce dvogodišnji ugovor a uprava spremna dati samo ugovor na godinu dana

interesantna stvar se desila kraftu sad već našem bivšem golmanu..naime za svoj prelazak u herthu medju prvima mu je čestitao ni manje ni više nego "naš prijatelj" louis van gaall...kaže kraft da mu je gaalonja poslao sms i da je bio prijatno izenađen, dodao je isto tako da je van gaal jako zaslužan za njegov napredak i da će mu biti uvijek zahvalan
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 19 maj 2011, 16:00

http://www.fcenergie.de/news/news.php?ID=6896

Sada i zvanicno, Petersen u Bayernu. Nisu otkrivali o kolikom je obestecenju rijec, ali se pretpostavlja da lezi negdje izmedju 2,5 i 2,8 mil. eura

Pa da vidimo i njega...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... c420f488ac

Potpisao trogodisnji ugovor i ponosan sto je Bayern njegov novi poslodavac. :mrgreen: ko ne bi bio

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 maj 2011, 16:38

Kako su uspjeli potpisati sa Petersenom sigurno je bilo povuci potegni oko par stotina eura..na gajim prevelike nade u narednoj sezoni jednostavno uprava ne radi na jačanju tima,imena koja se povezuju sa Bayernom su tragikomična Diego , Rafinha , Juan , Sagna , Boateng.. :(
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 19 maj 2011, 17:00

Nadam se da ce ovaj Petersen opravdati devetku na ledjima ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 maj 2011, 17:42

saurmanu nikad ništa ne valja...ne valja mu boateng, ne valja mu sagna...hajd diega bi ja nekad prije htio, sad nam ne treba, al diega i ne želimo to samo lupaju neki mediji koji žive veze nemaju po pitanju bayerna...rafinhu isto sad radije ne bi, ne vjerujem da bi bio neko sad pojačanje ko prije, al ne vjerujem da i njega bayern hoče...za diega sam siguran, za rafinhu ne skroz...s boatengom bi bio zadovoljan, pa čak i sagna bi bio mislim dobro pojačanje
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 maj 2011, 17:54

Sagna svojim kvalitetom nije zaslužio da igra za Bayern nebi dalje da obrazlažem ko imalo prati Arsenal znaće.
Boateng je igrač koji nije standardan u Cityu osim toga sklon je povredama od kad je došao na Eastlands nije uvezao 10 utakmica i mi na njemu treba da gradimo našu odbranu imaćemo još jednog Robbena ovaj put u odbrani.
Rafina i Juan za ovu dvojicu nije potrebana rasprava.
Diego ? igrač koji je pružio sve što je imao u dresu Werdera nakon prelaska u Juventus nestala je i njegova magija došao u Wolfsburg takođe nula i sad bi trebao u Bayern ma bjaži.

Moram spomenuti Neuera za kojeg su spremni izdvojiti 25 mil iako mu ugovor ističe slijedeće sezone a npr previše im 25 mil za Coentra pa stvarno :twisted:

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 19 maj 2011, 17:58

effe_sa je napisao/la:s boatengom bi bio zadovoljan
jos jedan dizelas u ekipi. lakse se fapu okrenuti u kutiji sibica nego boatengu u kaznenom.
mislis li da je boateng u klasi hovedesa, lucija, vidica, terija, pikea ili pujola :?:
idi begaj, narod vam se smije(vasoj upravi i vama koji pozdravljate poteze koje ta smijesna uprava vuce).
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 19 maj 2011, 17:59

pocelo je pocelo hehe

bojim se da nebi pocelo sa petersenom a zavrsilo sa NojErom. :mrgreen: :lol:
VOLIM BAYERN

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 19 maj 2011, 18:05

Još mu broj 9 dali :roll:

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 19 maj 2011, 18:09

Nisam zadovoljan , ako nista neka ga posalju na posudbu npr. u Augsburg da vidi kako ce se pokazati u Bundesligi ... petersen ce biti jos jedan promasaj u nizu mnogi to je definitivno al et... Moraju se dovesti dva igraca i to u odbrani da bi se moglo parirati velikim ekipama u LP!!
>>No body likes us but we dont care<<

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 19 maj 2011, 18:10

Ima li neko kakav kvalitetan video sa golovima petersena :D, ja sam par pogledao, nije lose, ali nisam nesto ni previse da donesem neki zakljucak :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 maj 2011, 18:12

Petersen je najmanji problem...ja kad ovo vidim padne mi mrak na oči :
DEFENDERS : Breno Daniel van Buyten Philipp Lahm Diego Contento Holger Badstuber..izuzetak Lahm..ostalo za rad na Fukušimi.

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 19 maj 2011, 18:55

guber90 je napisao/la:Ima li neko kakav kvalitetan video sa golovima petersena :D, ja sam par pogledao, nije lose, ali nisam nesto ni previse da donesem neki zakljucak :D.
http://www.youtube.com/watch?v=fwq0Qk3Ydrw
Ja sam samo ovo uspio naci, ali to si vjerovatno i gledao.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
D€LUX je napisao/la:ako nista neka ga posalju na posudbu npr. u Augsburg da vidi kako ce se pokazati u Bundesligi
Ni ta mogucnost nije iskljucena, narocito ako se dogovore sa Klose-om o produzenju ugovora.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
D€LUX je napisao/la:Moraju se dovesti dva igraca i to u odbrani da bi se moglo parirati velikim ekipama u LP!!
Apsolutno se slazem :!: :!: :!:
quälix je napisao/la:mislis li da je boateng u klasi hovedesa, lucija, vidica, terija, pikea ili pujola :?:
Mozda i nije, ali je zato iznad klase sadasnjih stopera, tako da nam je takav igrac i vise nego potreban.
Saurman je napisao/la:ostalo za rad na Fukušimi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kraljevski komentar :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2011, 19:43

Ako je cijena Boatenga 8 miliona Eura (mislim da je @poglavica tako napis'o), onda ga sigurno vrijedi dovesti (pa može igrati svaku poziciju u defanzivi, reprezentativac je Njemačke, a tomu dodajmo i njegovu mladost). Od DvB je bolji nebrojeno mnogo puta (uostalom, ko nije?).

Btw, ne znam ko može nešto reći protiv Sagne :shock: . Pa lik je jedan od boljih desnih bočnih u Premiershipu, pobogu. Njegovim dolaskom bi se Lahm naš'o na lijevoj strani; imali biste 2 ofanzivna bočna igrača, tako da bi Robbenu i Ribery-ju bio znatno olakšan posao (ne bi se isti zaustavljali pukim udvajanjem).

Sljedeće godine je finale CL na AA. Pa ako u ovom prelaznom roku Bayern ne odriješi kesu, onda uprava zbilja zaslužuje jedan Nelsonovov HA-HA.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 19 maj 2011, 19:55

http://www.transfermarkt.de/de/zu-sahin ... 63195.html

Altintop potpisao za Real na cetiri godine

Karl-Heinz Rummenigge:

«Hamit hat diese Saison nur dreimal von Anfang an gespielt. Das ist ihm zu wenig, das verstehen und respektieren wir. Es war Hamits Wunsch, den zum Saisonende auslaufenden Vertrag nicht zu verlängern»

"Hamit je ove sezone samo tri puta igrao od pocetka. To mu je malo, to razumijemo i postujemo. Bila je to Hamitova zelja, ne produziti ugovor koji na kraju sezone istice"

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 19 maj 2011, 20:09

rase.king je napisao/la:Mozda i nije, ali je zato iznad klase sadasnjih stopera
a pa daaaaaaaa :lol: da bismo to utvrdili nuzan je objektivan pristup koji ne mozemo ocekivati od razocaranog navijaca posrnulog giganta kakav je bayern.
dakle, potrebno je pitati nekog neutralca koji je istovremeno fudbalski ekspert a to sam ja 8-)
badstuber je glavni stub bayernove odbrane, igrac koji je prosjecnu ekipu odveo u finale lp-a. da, finale lige prvaka koje tvoj pulen boateng nije i nece igrati :!:
ako ima nesto sto bi mogli neupitno i nepobitno ustanoviti jeste badstuberova superiornost u odnosu na prosjecnog boatenga.
Monolog je napisao/la:može igrati svaku poziciju u defanzivi
mozes i ti, mogu i ja, ali slozit cemo se da nismo u stanju pomoci ekipi kakva je bayern.
ako boateng valja onda valja na stoperu i nigdje drugo.
ipak, poznajuci druga monologa, vjerujem da cemo se sloziti da se ne slazemo :lol:
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 19 maj 2011, 20:25

quälix je napisao/la:badstuber je glavni stub bayernove odbrane, igrac koji je prosjecnu ekipu odveo u finale lp-a. da, finale lige prvaka koje tvoj pulen boateng nije i nece igrati :!:
ako ima nesto sto bi mogli neupitno i nepobitno ustanoviti jeste badstuberova superiornost u odnosu na prosjecnog boatenga.
Kada govorim lose o Bayern-ovoj odbrani u prvom redu mislim na van Buyten-a. Badstuber je pokazao sta zna prosle sezone i o njegovim kvalitetama ne treba trositi rijeci (jeste da je imao kixeva ove sezone), takodjer smatram da je trebao vise igrati ove sezone (a ne eksperimentisati sa Tymoshchuk-om, mada je nekad bilo neophodno zbog povreda ostalih). Ako ikoga vidim u mogucem stoperskom dvojcu sa Boateng-om, onda je to jedino Badstuber. A sto se mene tice Breno uvijek ima prednost nad van Buyten-om. Ko ce biti superiorniji to cemo vidjeti kad nastupe zajedno.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 19 maj 2011, 20:25

uhhh badstruber odveo bayern u finale,,sreca je njegova sto smo mi vise mogli zabiti nego sto su on i buyten mogli ubrljati,hehe,,smijesne li izjave :D :lol:
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.