Abd da ovo uspije, pa onda ih iscijediti da nam pomognu oko infrastruktutre na stadionu, što je i najbitnije za jedan klub, naravno pored jake omladinske škole...VELEZDOGROBA je napisao/la:mislim da se ne zna jos ko dolazi
al cuo sam da je uprava poslala stranoj nekoj firmi da nam bude generalni sponzor
sad se ceka odgovor
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ne nego se meni cini da si ti jedan od onih koji je u klanu protiv Tanovica i Niksica i kojem smeta bolji Velez...SRETO je napisao/la:Kakav rasizam k.....U?? Ko govori o boji koze nego odgovaram na tvrdnju da ako je crnac mora biti dobar igrac!!!! I bio sam na utakmici i vidio! Ako je ono preporod onda je bolje umrijeti! Ili si ti mozda Ibrulj pa ti je ovo nacin da se opravdas!
IGRAJTE ROĐENI!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nedajmo im tri boda samo iz principa !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Kad je najpotrebnije velež igra najbolje, naprijed po pobjedu..
Hahahaha sto ga provalidrH je napisao/la:Ne nego se meni cini da si ti jedan od onih koji je u klanu protiv Tanovica i Niksica i kojem smeta bolji Velez...SRETO je napisao/la:Kakav rasizam k.....U?? Ko govori o boji koze nego odgovaram na tvrdnju da ako je crnac mora biti dobar igrac!!!! I bio sam na utakmici i vidio! Ako je ono preporod onda je bolje umrijeti! Ili si ti mozda Ibrulj pa ti je ovo nacin da se opravdas!
Samo jedan klub Velež Mostar
prošlo 30 minuta 0:0 dobro se držimo.
Prvo poluvrijeme 0:0, bolji Velež, Velagić u 29. minuti imao dobru priliku, golman odbranio...
Valjda će se trgnuti i izjednačiti, po izvješatu iz zenice nije čelik nešto bolji...
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
DOBRO JE IAKO SMO IZGUBILI NASA DJECA SU SE BORILA
KAZU DA JE DURAKOVIC SE PRAVO ISFULAO U 1 POL
sanse imali okic 2x,velagic....
sve su svemu dobra partija nasih rodjenih
jos 2 kola da se zavrsi i da se krene s laganim pripremama za iducu sezonu,ovu sto prije zaboravitii,kako velez tako i RA
a sto se stadiona tice prica se da se spremaju radovi na tribini iza gola-produzice se!
natkrivanje centralne tribine,izgradnja zenskih wc-a,izgradnja kabina za komentatore,kao i jos neka finiranja.
spominju se i reflektori
al poalko jedno po jedno----
forza velez
jos 2 kola da se zavrsi i da se krene s laganim pripremama za iducu sezonu,ovu sto prije zaboravitii,kako velez tako i RA
a sto se stadiona tice prica se da se spremaju radovi na tribini iza gola-produzice se!
natkrivanje centralne tribine,izgradnja zenskih wc-a,izgradnja kabina za komentatore,kao i jos neka finiranja.
spominju se i reflektori
forza velez
Bilo bi dobro za stadion, sigurno je da lijep stadion zaslužujete. Nadam se da će se klub dići na noge i financijski stabilizirati, a najbitnije je da ne mora odma doći Europa, stabilizacija je najvažnija, a s njom će doći i EuropaVELEZDOGROBA je napisao/la:DOBRO JE IAKO SMO IZGUBILI NASA DJECA SU SE BORILA
spominju se i reflektori
forza velez
-
neroazzurni
- Kontakt:
Šefko-------BETON
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Raduje igra Rođenih, bodovi i nam nisu bili bitni tako da im halalimo. 
Who dares, wins !
Mene realno u ovom trenutku zanima stadion, iz razloga ako dođemo naredne sezone u prilici da se borimo za evropu, moramo imati adekvatan stadion, abd to će uskoro doći na svoje, današnja tekma raduje, naša djeca opet odigrala dobro, valjda sad uprava razmišlja kao navijači, da se što više prilika daje našoj djeci...VELEZDOGROBA je napisao/la:DOBRO JE IAKO SMO IZGUBILI NASA DJECA SU SE BORILA
spominju se i reflektori
forza velez
Mislim da su to više nečije želje nego realnost. Bit će to sve nekada, ali za jedno ljeto je skoro nemoguće.
Ne treba se zalijetati i previše očekivati, samo nervi odoše. Polako i bit će sve ok.
Ne treba se zalijetati i previše očekivati, samo nervi odoše. Polako i bit će sve ok.
Who dares, wins !
UBILI STE NAS IGROM!PUNO FULATE ALI SVAKA ČAST SVIMA U KLUBU!PROFESIONALCI PRAVI NA ČELU SA ODOVIĆEM!SVE NAJBOLJE ROĐENI
U pravu si tako kaže i spiker iz zenice da smo bili bolji...haris10 je napisao/la:UBILI STE NAS IGROM!PUNO FULATE ALI SVAKA ČAST SVIMA U KLUBU!PROFESIONALCI PRAVI NA ČELU SA ODOVIĆEM!SVE NAJBOLJE ROĐENI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.