Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nemam bgm, btw. koji je koncert u pitanju? 
BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Pa valjda misli na veceras..Aco Pejovic.Diino_10 je napisao/la:Nemam bgm, btw. koji je koncert u pitanju?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
**** koncert ! Veceras borba protiv fasizma ! 
Ni ne slušam narodnjake, nit' me zanimaju ! 
BOSNA ♥
ne mogu nikako da nadzem.,,
na stranici od bh telecoma,gdje treba kliknuti pa da ono ukucas broj i da ti izbaci ime i lokaciju te osobe..
na stranici od bh telecoma,gdje treba kliknuti pa da ono ukucas broj i da ti izbaci ime i lokaciju te osobe..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ljudi pomoć.
Zašto je pravo na privatnost vazno ? Dajte mi dvije-tri-četiri prostoproširene rečenice o tome. HITNO!
Zašto je pravo na privatnost vazno ? Dajte mi dvije-tri-četiri prostoproširene rečenice o tome. HITNO!
Pravo na privatnost treba da ima svaki covjek i ono je jedno od glavnih ljudskih prava.U danasnjem modernom drustvu ono je veoma naruseno,prije svega dolaskom interneta,pa tako imamo sve veci broj slucajeva gdje se ljudi iskoristavaju,bilo to materijalno ili na drugi nacin,imamo i sve vecu zloupotrebu podataka pojedinaca ili grupe ljudi.Mnoge osobe upravo na taj nacin narusavaju svoju privatnost i izlazu se nepotrebnom riziku..nime_tm87 je napisao/la:Ljudi pomoć.
Nesto na taj fazon..Nemam vremena sada pisati,ali tako izvuci to,malo ubaci internet,malo oko kreditnih kartica,raznoraznih silovanja i zlostavljanja zbog otkrivanja podataka (svjesno ili nesvjesno otkrivanje) itd..Skontaj nesto fino..Stvarno nemam vremena,ali sastavio bih ti nesto fino..Haj uzdravlje
mislis na Imenik ?T-MAC je napisao/la:ne mogu nikako da nadzem.,,
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Barca u srcu
- Kontakt:
Hvala ti brate ,ali mi jos treba ovo, jednu recenicu o ovome - Privatnost je veoma vazna zbog toga i toga ? Ako me razumijes ...ever je napisao/la:Pravo na privatnost treba da ima svaki covjek i ono je jedno od glavnih ljudskih prava.U danasnjem modernom drustvu ono je veoma naruseno,prije svega dolaskom interneta,pa tako imamo sve veci broj slucajeva gdje se ljudi iskoristavaju,bilo to materijalno ili na drugi nacin,imamo i sve vecu zloupotrebu podataka pojedinaca ili grupe ljudi.Mnoge osobe upravo na taj nacin narusavaju svoju privatnost i izlazu se nepotrebnom riziku..nime_tm87 je napisao/la:Ljudi pomoć.
Nesto na taj fazon..Nemam vremena sada pisati,ali tako izvuci to,malo ubaci internet,malo oko kreditnih kartica,raznoraznih silovanja i zlostavljanja zbog otkrivanja podataka (svjesno ili nesvjesno otkrivanje) itd..Skontaj nesto fino..Stvarno nemam vremena,ali sastavio bih ti nesto fino..Haj uzdravlje
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Kako grmi, Boze sacuvaj, kako se na jedan trenutak nesta culo ja sam mislio da mi je grom udario iza kuce, izasao da vidim kad na nebu se pojavi munja stali vec, ovaj put sam se bar prepo :O
joj odoh sad u

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Pa zar su pocele ?jasmin256 je napisao/la:joj odoh sad u![]()
![]()
Raja da vas pozdravim ovdje,necemo se cuti narednih 10ak dana,odlazim u Milano na "obuku" i obilazak nekih klinika.Cuvajte mi se 
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
kaze mi jaran da ima. nadam se da ima, jer bih ih mog'o pjest 3 kila sadnime_tm87 je napisao/la:Pa zar su pocele ?jasmin256 je napisao/la:joj odoh sad u![]()
![]()
Ja dosad nisam nigdje ugledao.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Skenderija je veceras okupljaliste seljakluka, ako nista grad ce biti ociscen pa ce se moci u miru sjesti i popiti pice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- the scouser
- Kontakt:
Ja sam sad laptop kupio,i imam instaliranu FIFU 11 na kompu.I uzmem USB prebacim FIFU na laptop,ali ne znam kako da je instaliram,jer sam prebacio instaliranu verziju.Probam setup ne moze.Zna li neko sta treba da radim.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
JAO, SAD SE NAJEDOH TRESANJA
AUUH, STO IH VISE JEDEM, SVE MI SE VISE JEDU
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 1 gost.