BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
"Kompletan igrac" koji ima samo jednu nogu.
Taj sa jednom nogom je bas kompletniji od tvojih BIH pulena.Pitanje je da li ih ti uopste i imas.?floyd je napisao/la:"Kompletan igrac" koji ima samo jednu nogu.
Posto bukvalno na svakog naseg igraca znas koju odpametovati.
@seco ti me mene ispravi kao onaj kad rece''nije krava rogata,nego samo ima dva roga na glavi''
P.S Sa tri do cetiri igraca koji odigraju 90 minuta u ekipi a ostali od dvadestak i nesto ili ih nema na mapi,ili teke udju na teren ili oDsjede na klupi.I sa takvom repkom osvojiti najvise poena ikada u prvih cetiri tekme sto se tice kvalifikacija.
Tu se sva prica zavrsava.
''Nemeres ti u ficu staviti masinu fap-a da ga yebes.Barem bi ti to @seco trebao da znas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Djesi ba decko, kako ti ide sa nebulozama?quälix je napisao/la:daj ba djecko, postedi nas nebuloza.
od prijateljske u tirani pa do dana danasnjeg mi nismo imali kvalitetniju ´sesticu´ od salihovica a dobro znamo da je kroz reprezentaciju prodefilirao veliki broj sestica. salihovic je kompletan igrac podjednako dobar u napadu i odbrani. osim toga, vrlo je zahvalan igrac koji moze igrati vise pozicija. medunjanin je klasicna desetka koju je safet prekomandovao u sredinu i kao takav ce funkcionisati dok ga se ne stavi pod pritisak, tj. dok ne bude branio protiv jacih protivnika. jos da dodam da je salihovic prekaljeni borac koji je svoju klasu dokazao protiv vrlo jakih protivnika te bio nosilac igre hofenhajma.
I sad hoces da sa tobom raspravljam na istom nivou, a ne sa odozgo na dole? Ne ide.
Pratim Hoffenheim i Bundesligu malo onako, znas nekad pogledam isjecke na pet ili deset minuta, pa saslusam sta komentator kaze, pa to naucim napamet, dodjem ovamo i prosipam. E sad ovako: cuo sam da od druga koji je gledao takav jedan isjecak, da se Salihiga cesce zabije u protivnicke igrace i gubi opasne lopte u svojoj polovini. I neko mi je sapnuo, da bar sto se toga tice Medo igra sigurnije, iako mozda u drugim segmentima nije dobar kao Salihovic. I to je bilo to sto sam htio da prenesem. Pozz.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
@principatus ti toliko nahvali Mudonju.
Da ce kompletan strucni stab Holandeza,morati izvrsiti samoubistvo.
Holandezi mogu samo zayebati druge,nikako sami sebe.
BTW Salihovic nije igrao zbog povrede u timu,dok Mudonja odavno vec ne igra u Macabiu.BL i **** liga,nebo i zemlja.
(a nije povijedjen)
P.S Mudonja je dobio sansu u repci na mjestu gdje smo bili decifititarni,zbog cega je i pozvan i usput je iskoristio.
Ali on je miljama iza Salihovica.Ni blizu,znaci uopste ih ne treba ni usporedjivati.
Da ce kompletan strucni stab Holandeza,morati izvrsiti samoubistvo.
Holandezi mogu samo zayebati druge,nikako sami sebe.
BTW Salihovic nije igrao zbog povrede u timu,dok Mudonja odavno vec ne igra u Macabiu.BL i **** liga,nebo i zemlja.
(a nije povijedjen)
P.S Mudonja je dobio sansu u repci na mjestu gdje smo bili decifititarni,zbog cega je i pozvan i usput je iskoristio.
Ali on je miljama iza Salihovica.Ni blizu,znaci uopste ih ne treba ni usporedjivati.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 maj 2011, 22:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da ih hocemo zgazit 
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Principatus
- Kontakt:
Nek jedan za drugim izvedu seppuku.harishp je napisao/la:@principatus ti toliko nahvali Mudonju.
Da ce kompletan strucni stab Holandeza,morati izvrsiti samoubistvo.![]()
Uvjek sam govorio, da Salihovic treba igrati DM kod nas, pri tome da ide vise naprijed, a Rahimic ili jednog dana Besic, osigurava iza njega. Ali stvari su se tako razvile, da Lulic po ljevoj razvaljiva, a Medunjanin i Rahimic funkcionisu veoma dobro. Medunjanin ne igra na prirodnoj poziciji, ali u reprezentaciji nam je od velike koristi tu. Zasad mislim, da maksimalno (ako igramo sa jednim napadacem) mozemo iskoristiti tu ljevu stranu sa Salihovicem/Medom/Lulicem, ako bas budu igrali u tom redu. Alternativa bi bila, da vadimo Medunjanina, Salihovica na njegovo mjesto, Lulic pozadi. Pri jednim napadacem ko onda ide naprijed u vezni? Ili da Papac igra pozadi, ali u to ne vjerujem zasada.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nema alternative Salihovic i Lulic po lijevoj strani.Manje vise svejedno je ko ce gore a ko dole.
Mudonju isto tako zasad nece niko dirati i sa Rahimom ostaje.
Ostali nek alertanitivisu do mile volje.Ovako ima da ''budNe.
Mudonju isto tako zasad nece niko dirati i sa Rahimom ostaje.
Ostali nek alertanitivisu do mile volje.Ovako ima da ''budNe.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa barem je defanzivni vezni red izgledao u zadnje vrijeme dobro, dali besic i medunjanin ili rahimic i medunjanin, dali meksiko ili ruminija, bili smo beton jaki u veznom redu u poredenju sa prijasnjim utakakmicama.
I ako uzmem vasu tezu u obzir, "nemjenjaj dok igraju dobro i tog imas koliko toliko dobre rezultate" onda ja nevidim uopste razlog sto dirati rahimic-medunjanin kombinaciju i nevjerujem da ce Pape tu uopste uciniti.
Isto mislim da smo upravo onoliko posjeda lopte protiv Rumunije imali radi Medunjanina, jednostavno ima dobar pas, nije uvijek precizan ali ima opasan pas i to nas cini jacim nego ranijeu sredini.Dobar pregled igre ga takoder krasi. Sto se njegovog statusa u maccabi haifa tice, mislim da je tu doslo do nesporazuma ili svade izmedu istoga i trenera. Klub definitivno racuna na njega u sledecoj sezoni, jer kada je izrazio zelju prije nek idan zelju da napusti klub, razantno su odgovorili sa strane kluba da racunaju na njega u sledecoj sezoni.
Ja licno mislim da se Medunjanin zasitio izraelse lige i da zeli promjeniti sredinu i ta je to razlog losijih igara i sukoba sa trenerom.
Ako uopste dode Papac nebi imao drugu poziciju nego stopera. Lulic je sebi zabetonirao poziciju ljevog beka i to je sam Susic izjavio nakon Rumunije. Lulic se u nasoj repci jako dobro snalazi na toj poziciji i to treba iskoristiti.
Sto se tice Salihovica, jako dobar igrac, jak pas, dobra stamina, brz takoder, prodoran, po meni u napadu jaci nego u odbrani tako da bi ga ja gurnuo naprijed.
Ako ove cinjenice uzmem u obzir a imam zelju ubaciti i Papca, onda je to po mome samo ovako moguce:
---------------Hasagic------------
--Mujdza--Papac--Spahic--Lulic--
------Rahimic--Medunjanin-------
--Pjanic---Misimovic---Salihovic--
--------------Dzeko------------------
I ako uzmem vasu tezu u obzir, "nemjenjaj dok igraju dobro i tog imas koliko toliko dobre rezultate" onda ja nevidim uopste razlog sto dirati rahimic-medunjanin kombinaciju i nevjerujem da ce Pape tu uopste uciniti.
Isto mislim da smo upravo onoliko posjeda lopte protiv Rumunije imali radi Medunjanina, jednostavno ima dobar pas, nije uvijek precizan ali ima opasan pas i to nas cini jacim nego ranijeu sredini.Dobar pregled igre ga takoder krasi. Sto se njegovog statusa u maccabi haifa tice, mislim da je tu doslo do nesporazuma ili svade izmedu istoga i trenera. Klub definitivno racuna na njega u sledecoj sezoni, jer kada je izrazio zelju prije nek idan zelju da napusti klub, razantno su odgovorili sa strane kluba da racunaju na njega u sledecoj sezoni.
Ja licno mislim da se Medunjanin zasitio izraelse lige i da zeli promjeniti sredinu i ta je to razlog losijih igara i sukoba sa trenerom.
Ako uopste dode Papac nebi imao drugu poziciju nego stopera. Lulic je sebi zabetonirao poziciju ljevog beka i to je sam Susic izjavio nakon Rumunije. Lulic se u nasoj repci jako dobro snalazi na toj poziciji i to treba iskoristiti.
Sto se tice Salihovica, jako dobar igrac, jak pas, dobra stamina, brz takoder, prodoran, po meni u napadu jaci nego u odbrani tako da bi ga ja gurnuo naprijed.
Ako ove cinjenice uzmem u obzir a imam zelju ubaciti i Papca, onda je to po mome samo ovako moguce:
---------------Hasagic------------
--Mujdza--Papac--Spahic--Lulic--
------Rahimic--Medunjanin-------
--Pjanic---Misimovic---Salihovic--
--------------Dzeko------------------
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mogli bi ovako protiv rumuna..
-------------------------Seha----------------------
-----Mensur---Kapiten--Sasa------Sejo-------
------------Rahimaga--Hare----------------
--------Ibro-----Miske----Senci-----------------
-------------------Dijamant-------------------------
o
-----------------------Hasanaga--------------------
-----Mensur-----Kapiten-----Sasa-----Senci------
----------------------Rahimaga--------------
----------Miralem-------Miske------Sejo----------
------------------Vedo---Dijamant----------------
-------------------------Seha----------------------
-----Mensur---Kapiten--Sasa------Sejo-------
------------Rahimaga--Hare----------------
--------Ibro-----Miske----Senci-----------------
-------------------Dijamant-------------------------
o
-----------------------Hasanaga--------------------
-----Mensur-----Kapiten-----Sasa-----Senci------
----------------------Rahimaga--------------
----------Miralem-------Miske------Sejo----------
------------------Vedo---Dijamant----------------
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 19 maj 2011, 23:44, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Vidim svi sastavljaju neke ekipe sa Papcem i Begovicem, a ni jedan nece dobiti poziv.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Fakat razradjano do u sitne detaljehz1987 je napisao/la:Sta ba pricate gluposti. ko je ba rasturio rumune? pa mi smo nakon prvog poluvremena gubili sa 0:1 i to iz jednog njihovog polunapada i zaboravljate da su nas jos 2-3 puta vile pronosale. imali smo terensku inicijativu, a da kojim slucajem nije bila traljava ona odbrana i guzva i legla ona dzeki, ostalo bi 1:1 i zalili bi za svim. jedino je lulic razbijao i radio sta je htio. uzvrat mislite da onaj tim moze ponoviti istu igru? polomice lulica u prvoj minuti, slijepice nam misketa i to je to...sva nam igra pada u vodu...
hasagic? haj mu vjeruj...pandza ili mravac? pa oni su bili i krivi za onih 0:1...mi imamo panicnu odbranu.
ja vam kazem - jedini nacin da rumune dobijemo ili nerijeseno izvucemo je u ovoj formaciji:
-------------------------------------Begovic-----------------------------------------
-------------------Spahic---------------------------Papac-------------------------
Mujdža-------------------------------------------------------------------------Lulic
------------Medunjanin---------Rahimic---------------Salihovic-------------
--------------------------Pjanic----------------Misimovic--------------------------
--------------------------------------Dzeko--------------------------------------------
Jedna formacija tipa 4-5-1 koja se transformise u 5-4-1 povlacenje Rahimica malo nazad gdje su Medunjanin i Salihovic dodatni koretkori u defanzivnim zadacima i spona za kontra napade. Nasa sansa je da rumunima prepustimo inicijativu, gdje cemo ih drzati na 30-40m od naseg gola i brzim kontrama i polukontrama ih ubiti.
Igrati sa 3 zadnja i 2 napadaca - slabimo sredinu gdje ce nas narajcani rumuni pojesti, jos ce igrati toliko prljavo da se necemo s loptom moci sastati. Igrati sa ponovljenom postavom je jednako samoubistvu jer smo procitani.
Ovo ko da Izet Fazlinovic pravi taktikupolomice lulica u prvoj minuti, slijepice nam misketa i to je to.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
znam, naravno da znam. zato sam i napisao ovo:harishp je napisao/la:''Nemeres ti u ficu staviti masinu fap-a da ga yebes.Barem bi ti to @seco trebao da znas.
jedino sto mi smeta:quälix je napisao/la:nisam protiv safeta, naprotiv ! znas dobro da sam ga podrzavao i podrzavam, te da nisam od onih sa velikim apetitima koji ovu ekipu nakon 3 odigrane utakmice vec vide na ep-u i to u borbi za prvo mjesto.
naravno da nisam takav i naravno da sam svjestan cinjenice da smo mala zemlja u kojoj gotovo nista ne funkcionise, kojoj je uspjeh i trece mjesto...
a razlog tome jequälix je napisao/la:ne svidja mi se to sto igra sa 2 klasicne ´desetke´.
to je to, stari druze, to je to.quälix je napisao/la:da ne duzim, jedna od desetki, sporih desetki, uzima mjesto nekom novom lulicu a vidjeli smo sta je u stanju uraditi kvalitetno krilo
hihihhiiii grohotom se smijem, grohotom.Principatus je napisao/la:Djesi ba decko, kako ti ide sa nebulozama?
o tebi imam lijepo misljenje tako da se ovaj put necu osvrtati na uvrede upucene na moj racun.
jedino bih se osvrnuo na ovaj dio i postavio ti par pitanja.
zasto ti smeta to sto sam te nazvao djeckom?
negdje si napisao da studiras, pa ako je to tacno onda sam te stariji nekih 10-ak godina sto mi daje puno pravo da te nazivam djeckom. pazi, nisam rekao da si dijete niti sam te nazvao balavcem. ok, takodjer sam rekao da pises nebuloze i tu sam pretjerao. dobro, pokusacu to preformulisati pa cu kazati da nije tacno to sto govoris, tj. nije tacno da je medunjanin ´bolji´ od salihovica bez obzira u cemu ih poredio, naprotiv.
kao sto rekoh, salihovic je prekaljen igrac koji dobro zna kako se upravlja ekipom te je u stanju nametnuti i drzati strasan ritam kakav rastelovane ekipe poput rumunije nisu u stanju pratiti.
za razliku od salihovica medunjanin nije igrac koji bi u datom momentu mogao ´nositi´ kompletnu ekipu. jednostavno, za takvo nesto nema kvalitet. prije svega, medo je klasicna desetka koja je zbog dobro nam poznatih razloga zrtvovana na ´sestici´. moramo priznati da je svoje zadatke obavljao sasvim solidno, ali ako hocemo napredak, ond salihovic mora igrati na nj. mjestu. doduse, poznajuci papeta najvjerovatnije da ce sejo u liniju sa lulicem sto je, barem po meni, jos jedna greska.
sve u svemu, papetova ekipa ima dovoljno kvaliteta da osvoji 3 boda na vrucem gostovanju u rumuniji.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Gdje je opnaj momak što je dao gol protiv Turske u zadnjoj minuti za 3-2? Gdje igra uopšte?
Hehe istog sam misljenja, nazalost...Elegant je napisao/la:Vidim svi sastavljaju neke ekipe sa Papcem i Begovicem, a ni jedan nece dobiti poziv.
Taj je momak bogami 33 godine a igra u Belgiji, Germinal Beerschot.NK/RK Krivaja je napisao/la:Gdje je opnaj momak što je dao gol protiv Turske u zadnjoj minuti za 3-2? Gdje igra uopšte?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
džakailibu
- Kontakt:
par ljudi je reklo pravu istinu za papca ali ljudi ne citaju. Papac ne moze igrati stopera. covjek bi ako se pozove trebao igrati lijevog beka. e sada tu je pape zadovoljan lulicem tako da ne vjerujem da ce ga pozvati niti da ce se nesto mjenjati.ako ga pozove lulic ide naprijed a salihovic u sredinu. Meni ta formacija jako odgovara. nisam znao da medunjenin ne igra neko vrijeme, cuo sam za probleme ali ne i da ne igra.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
hordas_Bec
- Kontakt:
jel pape danas objavljuje spisak? bas me zanima hoce li Sasu Papca pozvati .. hvala unaprijed na odgovoru
Spisak za utakmice sa Rumunijom i Albanijom !
Pozive su dobili: Kenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Senad Lulić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Darko Maletić, Muhamed Subašić, Muhamed Bešić, Senijad Ibričić, Semir Štilić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Sejad Salihović i Zlatan Muslimović.
Pozive su dobili: Kenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Senad Lulić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Darko Maletić, Muhamed Subašić, Muhamed Bešić, Senijad Ibričić, Semir Štilić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Sejad Salihović i Zlatan Muslimović.
BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Opet nema Begovica i Zeca, ali zato hvala Bogu ima Avdukica i Maletica. Koliko je Borac platio Susicu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nadao sam se da će uputiti poziv Papcu, ali šta je tu je. Begoviću se ni nisam nadao, jer svi znamo razlog. 
BOSNA ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.