Zašto? Jesi li to sujevjeranMaGiCa je napisao/la:I dosta vise sa glupostima i proizvoljnim racunicama.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zašto? Jesi li to sujevjeranMaGiCa je napisao/la:I dosta vise sa glupostima i proizvoljnim racunicama.
kobe24 je napisao/la:Ma pricajte vi sta hocete, ali Djokovic ne moze dobit' Rafu u 3 seta, nema sanse! U 2 je to mogao ali u 3 nece, siguran sam! Uostalom, nakon 2-3 sedmice cemo vidjeti, kad se zavrsi RG...
Jos ce ga lakse dobiti,Rafu muce koljena i tesko ce igrati iscrpljujuce mecheve,Nole zdrav kao ''drijen''...kobe24 je napisao/la:Ma pricajte vi sta hocete, ali Djokovic ne moze dobit' Rafu u 3 seta, nema sanse! U 2 je to mogao ali u 3 nece, siguran sam! Uostalom, nakon 2-3 sedmice cemo vidjeti, kad se zavrsi RG...
Sve je moguće, ali ja ipak ne vjerujem u to. Vidjet će se sve za 20-ak dana, AkoBogDa!kladionicar je napisao/la:Jos ce ga lakse dobiti,Rafu muce koljena i tesko ce igrati iscrpljujuce mecheve,Nole zdrav kao ''drijen''...kobe24 je napisao/la:Ma pricajte vi sta hocete, ali Djokovic ne moze dobit' Rafu u 3 seta, nema sanse! U 2 je to mogao ali u 3 nece, siguran sam! Uostalom, nakon 2-3 sedmice cemo vidjeti, kad se zavrsi RG...
Najvece pitanje hoce li Rafu dignuti neka nagazna mina,tj hoce li uopste doci do finala...
Ne, vec su dojadili ovi sto broje seriju, a ne znaju ni sta da broje.Virtu4l je napisao/la:Zašto? Jesi li to sujevjeranMaGiCa je napisao/la:I dosta vise sa glupostima i proizvoljnim racunicama.
Blue_He4rt je napisao/la:Nije losa riba u Novaka :
ma vise ona na njega zbog para,ih da je to ljubav....ali svaka cast odlican teniser,dominira ove godineBlue_He4rt je napisao/la:Sto jest, jest
' & &,тај " не ",' $ / на ватру," се $ $Titova-Juga je napisao/la:Klanu, koliko mene sjecanje sluzi u jednom od intervjua sto je Nole dao on sad hoda s onom Bekvalac, folk pjevacicom.
zvornicki klan je napisao/la:' & &,тај " не ",' $ / на ватру," се $ $Titova-Juga je napisao/la:Klanu, koliko mene sjecanje sluzi u jednom od intervjua sto je Nole dao on sad hoda s onom Bekvalac, folk pjevacicom.![]()
С ' ' је $,цура $ у ?,' $ је $ " $ ¥ $.
Đoković pun samopouzdanja pred start, ali kaže da je životni cilj udaljen dve nedelje i nekoliko mečeva. Razmišlja samo o prvom protivniku, ne opterećuje se svojom serijom pobeda...
Novak je veoma samouveren pred start Pariza.
"Definitivno sam ponosan na ono što sam uradio u dosadašnjem toku sezone. Nema tajne, igram najbolji tenis u životu, neverovatno je sve što se desilo. Ali, to je prošlost, samo mislim na predstojeći turnir, nikako na mogućnost poraza ili šta će biti kad se serija trijumfa završi", rekao je Đoković.
Dodaje da je sazreo.
"Prošao sam kroz jedan proces učenja, napredovao sam. Mnogo sam zreliji na terenu, to se vidi u svakom meču. Nema tu neke čarobne formule, učite i radite žestoko i imaćete uspeha", precizirao je srpski teniser.
Nije tajna da su mu pobede protiv Nadala donele samopouzdanje.
"Tačno, ali daleko je do eventualnog finala sa Nadalom. Jednostavno, jasno mi je da, ako budem igrao dobro, imam šansu da pobedim bilo koga. Ovo je moj omiljeni turnir, želm titulu, ali još ne mislim o tome", dodaje Nole.
Da li ipak negde u podvesti postoji osećanje da je životni cilj blizu.
"Jasno, želim da bude najbolji na svetu, ali koliko je blizu, toliko je i daleko. Dve nedelje nisu malo, idem meč po meč, drugačije nema svrhe", završio je Đoković intervju za "Eurosport".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.