Novak Đoković

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Virtu4l
Kontakt:

Re: Novak Đoković

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2011, 16:56

MaGiCa je napisao/la:I dosta vise sa glupostima i proizvoljnim racunicama.
Zašto? Jesi li to sujevjeran :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 19 maj 2011, 17:27

Ma pricajte vi sta hocete, ali Djokovic ne moze dobit' Rafu u 3 seta, nema sanse! U 2 je to mogao ali u 3 nece, siguran sam! Uostalom, nakon 2-3 sedmice cemo vidjeti, kad se zavrsi RG... :D
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 17:29

kobe24 je napisao/la:Ma pricajte vi sta hocete, ali Djokovic ne moze dobit' Rafu u 3 seta, nema sanse! U 2 je to mogao ali u 3 nece, siguran sam! Uostalom, nakon 2-3 sedmice cemo vidjeti, kad se zavrsi RG... :D
:roll: :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 19 maj 2011, 17:37

kobe24 je napisao/la:Ma pricajte vi sta hocete, ali Djokovic ne moze dobit' Rafu u 3 seta, nema sanse! U 2 je to mogao ali u 3 nece, siguran sam! Uostalom, nakon 2-3 sedmice cemo vidjeti, kad se zavrsi RG... :D
Jos ce ga lakse dobiti,Rafu muce koljena i tesko ce igrati iscrpljujuce mecheve,Nole zdrav kao ''drijen''...
Najvece pitanje hoce li Rafu dignuti neka nagazna mina,tj hoce li uopste doci do finala...
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 19 maj 2011, 19:58

kladionicar je napisao/la:
Jos ce ga lakse dobiti,Rafu muce koljena i tesko ce igrati iscrpljujuce mecheve,Nole zdrav kao ''drijen''...
Najvece pitanje hoce li Rafu dignuti neka nagazna mina,tj hoce li uopste doci do finala...
Sve je moguće, ali ja ipak ne vjerujem u to. Vidjet će se sve za 20-ak dana, AkoBogDa! ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 maj 2011, 21:28

Virtu4l je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:I dosta vise sa glupostima i proizvoljnim racunicama.
Zašto? Jesi li to sujevjeran :lol:
Ne, vec su dojadili ovi sto broje seriju, a ne znaju ni sta da broje. ;)

djuturum

Post Postao/la djuturum » 19 maj 2011, 22:54

20 načina da se pobedi Đoković

Stranice i stranice papira ispisane su prethodnih nedelja kako bi se na pravi način dočarao podvig Novaka Đokovića, koji je u seriji od 39 uzastopnih pobeda.

Međutim, retko ko je temi prišao na tako originalan i duhovit način kao Halid Sidik, novinar „Bličer riporta“.

On je ponudio 20 različitih načina na koji Rafael Nadal i Rodžer Federer mogu da pobede Đokovića u ovom trenutku. Srpski teniser je ove sezone četiri puuta bio bolji od Nadala, a tri puta od Federera.

Najboljih 20 načina da Federer i Nadal pobede Đokoviča u Parizu:

20. Ako izađu na teren u maskama Novaka, a Đoković u ovom trenutku verovatno smtra da je jedino on dovoljno dobar da pobedi samog sebe.

19. Ako počnu da imitiraju Novaka na terenu i da se nadaju da će ga to iznervirati i poremetiti mu koncentraciju jer su Đokovićeve imitacije nervirale i Federera i Nadala.

18. Ako izgrade svemirski brod i pošalju ga na Kripton ili bar nekuda daleko od Zemlje.

17. Nadal bi mogao da promeni marku reketa i pređe na „Hed“, a Rodžer bi mogao da obuče odeću „Serđo Takini“. Kako Nole više ne bi bio broj jedan ni u jednom tih brendova, njegov ego bi ga naterao da promeni sponzore. Potom bi Nadal i Federer mogli da ga pobed dok se Novak navikava na nove rekete i odeću.

16. Ako pozovu Novaka u noćni izlazak i daju mu da jede hranu punu glutena poput pice. Ali treba da budu pažljivi da ne preteraju kako ne bi izgubio u ranoj fazi turnira.

15. Ako potplate osoblje na stadionu da zaključa Novaka u toaletu dok je on unutra, a onda da dobiju meč jer se Đoković nije pojavio na terenu.

14. Ako kidnapuju Novakovog medicinskog savetnika, a kao otkup traže pobede za sebe u duelu sa Đokovićem.

13. Ako uspeju da uvuku Noleta u ’takmičenje’ u vrištanju i udaranju u grudi posle svakog poena, a zatim da se nadaju da će povrediti neki živac ili sl.

12. Ako ubede organizatore Rolan Garosa da se umesto šljake RG igra na travi, a zatim i da ubede čelnike ATP tura da zemljane i tvrde terene proglase ilegalnim. Možda bi im se treća podloga posrećila, zar ne?

11. Ako ukradu Đokovićev suspenzor (za smanjenje vibracija žica na reketu) u obliku ’smajlija’ i umesto toga stave tužno lice. To bi Đokovića izbacilo iz ritma, a i uznemirilo bi ga jer bi svaki put video tužno lice kada pogleda u reket.

10. Ako igraju obojica protiv Novaka istovremeno jer bi tada meč bio neizvesniji i zapravo bi imali šansu da pobede.

9. Ako budu držali još jednu lopticu u džepu i, kada Đoković odigra nezaustavljiv ’pasing’, mirno izvade lopticu iz džepa, prebace je preko mreže i uhvate Đokovića u lošoj poziciji. Usput moraju da se ponašaju prirodno.

8. Ako se ponude da nose majice sa Noletovim licem tokom cele godine, a da im zauzvrat Srbin omogući da pobede ponekad.

7. Rodžer i Rafa bi mogli da ponovo zaigraju u Dejvis kupu i možda bi napravili sličnu seriju kada bi osvojili DK.

6. Ako preruše Toda Martina u Novakovog trenera Marjan Vajdu i puste ga da ponovo uništi Đokovićevu igru, kao što je ranije učinio.

5. Ako u njegovoj svlačionici zalepe obaveštenje da je meč premešten na drugi teren, a potom da dobiju bez borbe.

4. Ako igraju na kartu njegovog patriotizma tako što će falsifikovati pismo od Vlade Srbije u lojem se kaže da je tenis od sada zabranjen svim Srbima. Novak će jednostavno morati da se povuče.

3. Ako upotrebe kremu koja izaziva svrab – videli smo da uspeva bezbroj puta u „Tomu i Džeriju“, „Mister Binu“ itd.

2. Ako ga, kao u Novakovoj poslednjoj reklami za Hed, izazovu da odigraju meč na krilu aviona, a zatim da se pobrinu da Novakovo krilo bude prilično klizavo. Ali moraju da se sete da mu daju padobran jer žele da ostane živ kako bi gledao njihov uspon na rang listi.

1. Ako stric Toni bude sedeo u Novakovoj loži, što će Đokovića koštati nekoliko upozorenja i poena zbog ’koučinga’. Znam da to niko ne radi bolje od strica Tonija.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 20 maj 2011, 02:23

Nije losa riba u Novaka :

slika

slika
Chelsea F.C.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 maj 2011, 04:26

Blue_He4rt je napisao/la:Nije losa riba u Novaka :

slika

slika

ma sta losa,odlicna je za njega je to bozanstvo,dar sa neba....ma ruzan mi on nekako :lol:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 20 maj 2011, 04:30

Sto jest, jest :mrgreen:
Chelsea F.C.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 maj 2011, 15:16

Blue_He4rt je napisao/la:Sto jest, jest :mrgreen:
ma vise ona na njega zbog para,ih da je to ljubav....ali svaka cast odlican teniser,dominira ove godine

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 maj 2011, 15:21

Špica nekakva, ružna nije, solidna cura, ali da je lijepa nešto posebno vala nije što i oktriva slika bez šminke gdje se prava ljepota vidi. Uglavnom, to je to što se nje tiče, da ne bih tema otišla o Missicama i slično. Đokoviću želim da osvoji Roland Garros i skine onog nalik majmunu lika napokon sa prvog mjesta.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 20 maj 2011, 23:26

О " $ јер ? вас ' ',цура је са " $ је " " па све $ $.

% се ? " % " " ' & ¥

" је & ? ствар - & је $ оно % " "," не " $ $ је " $ " пут него ја 84,јер ја за ? ' је " " " " грен ?,$ ' ја $ " на " " " грен ?.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 maj 2011, 23:28

Klanu, koliko mene sjecanje sluzi u jednom od intervjua sto je Nole dao on sad hoda s onom Bekvalac, folk pjevacicom.

Smrt nacionalizmu !!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 20 maj 2011, 23:31

Titova-Juga je napisao/la:Klanu, koliko mene sjecanje sluzi u jednom od intervjua sto je Nole dao on sad hoda s onom Bekvalac, folk pjevacicom.
' & &,тај " не ",' $ / на ватру," се $ $ ;)
С ' ' је $,цура $ у ?,' $ је $ " $ ¥ $.

Drugo ime objektivnosti!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 maj 2011, 23:44

zvornicki klan je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Klanu, koliko mene sjecanje sluzi u jednom od intervjua sto je Nole dao on sad hoda s onom Bekvalac, folk pjevacicom.
' & &,тај " не ",' $ / на ватру," се $ $ ;)
С ' ' је $,цура $ у ?,' $ је $ " $ ¥ $.

Tako i izgleda, fina i solidna, ne kao vecina danasnjih. Ako je tako meni je drago zbog Noleta jos vise onda.

Smrt nacionalizmu !!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 20 maj 2011, 23:44

Istina je da je ona bila u vezi s Novakom jos u skolskim danima.Bas je simpaticna.
Chelsea F.C.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 21 maj 2011, 20:17

Đoković pun samopouzdanja pred start, ali kaže da je životni cilj udaljen dve nedelje i nekoliko mečeva. Razmišlja samo o prvom protivniku, ne opterećuje se svojom serijom pobeda...
Novak je veoma samouveren pred start Pariza.

"Definitivno sam ponosan na ono što sam uradio u dosadašnjem toku sezone. Nema tajne, igram najbolji tenis u životu, neverovatno je sve što se desilo. Ali, to je prošlost, samo mislim na predstojeći turnir, nikako na mogućnost poraza ili šta će biti kad se serija trijumfa završi", rekao je Đoković.

Dodaje da je sazreo.

"Prošao sam kroz jedan proces učenja, napredovao sam. Mnogo sam zreliji na terenu, to se vidi u svakom meču. Nema tu neke čarobne formule, učite i radite žestoko i imaćete uspeha", precizirao je srpski teniser.

Nije tajna da su mu pobede protiv Nadala donele samopouzdanje.

"Tačno, ali daleko je do eventualnog finala sa Nadalom. Jednostavno, jasno mi je da, ako budem igrao dobro, imam šansu da pobedim bilo koga. Ovo je moj omiljeni turnir, želm titulu, ali još ne mislim o tome", dodaje Nole.

Da li ipak negde u podvesti postoji osećanje da je životni cilj blizu.

"Jasno, želim da bude najbolji na svetu, ali koliko je blizu, toliko je i daleko. Dve nedelje nisu malo, idem meč po meč, drugačije nema svrhe", završio je Đoković intervju za "Eurosport".

slika

Drugo ime objektivnosti!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 21 maj 2011, 23:26

ajmo novace po rolan garos 8-)

samo se bojim meca sa del potrom :oops:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.