http://de.delicast.com/radio/Bosnien-Herz./BH_Radio_1 dosta je radioDenizmare je napisao/la:nigdje ne mogu gledati tekmu,upomoc!!!!!!!! ako neko gleda na netu neka pomaze kako zna,ja ne mogu da nadjem nista
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
ima ovaj gore link
jako kvalitetan potrebna registracija
istko ko da gledam na tv
jako kvalitetan potrebna registracija
istko ko da gledam na tv
Nemoj tako drug , budi objektivniji , ali opet kazem neka , i trebapadobranac1978 je napisao/la:sta silji,onaj Marciano polomi...a ovo ostalo muski pa izvoli...trebao je Lede dobiti karton zbog onog napucavanja lopte,ali sve u svemu Sarajevo pokazuje da je kvalitetniji tim od listice....rusina_jr je napisao/la:Tacno tako i drago mi je sto i sudija silji , neka malo i latini kukajuneno je napisao/la:ne volim sarajevo ali mu zelim puno srece i neka pobijedi ovaj klub iz zaseoka (listica),pa ipak su zeljo i sarajevo velika imena uvijek bili i ostace za razliku od novokomponovanih klubova.AMAR AMAR OSIM OSIM.
Željezničar za život cijeli !
- Giallorossi
- Kontakt:
2:0 ,europa 
Arsenijevic strijelac iz penala
EDIT; 3:0 ,Hare pijanico
Arsenijevic strijelac iz penala
EDIT; 3:0 ,Hare pijanico
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 19 maj 2011, 18:37, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
E moj crnogorac, ima dva igraca na ljevoj i desnoj strani, moze sam da suti i na kraju ode skroz od gola. Pa nisi ti Lionel M. pobogu ncnc...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
cestitam komsije zasluzeno 
- SoloJuve26
- Kontakt:
e sad ponovo razmislite o mirzi varesanovicu i svaljivanju svih problema na trenere. Sta je sve Sarajevo dozivilo ove sezone i opet Evropa. Svaka cast. 
pozz
pozz
- Giallorossi
- Kontakt:
E STO GA HARIS HANDZIC ZADA MOMACKI ZA 3:0 ZASLUZENA POBJEDA, A CESTITKE I TRENERU! NEKA IM JE SRETNO U EVROPI!!!! Siroki, bas su vas "suzili" 
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Super, dobro je.. iako "steta", u ogromnoj sreci za nas, sto ce Zeljo vjerovatno osvojiti kup pa ce i ovi u Evropu..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi i izlasku u evropu zasluzili ste pored svi sranja u i oko kluba vi ste ostali odani respect pozz
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cestitke Sarajevu na zasluzenoj pobjedi. Danas su bolji bili, s vise zelje usli, ne sumnjam da ce ostati na toj poziciji do kraja sezone, zasluzuju Europu.
...Život za Široki...
Čestitke na zasluzenoj pobjedi!!!
Djecace ne laprdaj, Hare se pokazao s malte ne dva gola danas, jer je 1 dao, a za drugi zasluzan radi jedanaesterca! Ako imas problema sa mentalnim sklopom, forum ti definitivno pomoci ne moze, za to postoje ustanove buraz!jasko_juve je napisao/la:ovaj Handzic veze s vezom nema..
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne daju ban odma, vec nakon nekog vremena, yebiga, svi mi nekad opsujemo, ljudi smo, svi grijesimoŠB.TRN je napisao/la:Niste dali ban covjeku koji i meni i Fidelisu maloprije psuje majku???Svaka cat,samo tako!!!![]()
![]()
![]()
kad bi tako radili, pa ovaj forum bi davno izumro

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
Bravo momci !!!
Danas su lavovski odigrali. Ne toliko kvalitetno, sto i nije realno ocekivati, ali strasno borbeno, pozrtvovano i disciplinovano.
Apsolutno zasluzena pobjeda, imali smo srece pa postigli golove na vrijeme i lagano priveli tekmu kraju, ali i zasluzili smo je. Ne bih nikoga posebo izdvajao, stvarno su se svi trudili i bili na nivou. Medjutim, istakao bih H. Handzica, koji posljednjih nekoliko utakmica igra kao preporodjen i sa znatno ozbiljnijim pristupom.Svaka cast...
Ocekivao sam vise od gostiju, ali dobro je i ovako
Danas su bili indisponirani i bez potrebne agresivnosti. Ovom pobjedom smo osigurali Evropu, sto je, kada se sve sabere, veliki rezultat.
Jos jednom, sve cestitke i ovo je primjer kako se treba igrati svaka tekma u dresu Sarajeva. Pobjeda za Evropu, za rusenje neugodne tradicije i za Vedrana...
Vedrane, pocivaj u miru...
SARAJEVO SAMPION
Danas su lavovski odigrali. Ne toliko kvalitetno, sto i nije realno ocekivati, ali strasno borbeno, pozrtvovano i disciplinovano.
Apsolutno zasluzena pobjeda, imali smo srece pa postigli golove na vrijeme i lagano priveli tekmu kraju, ali i zasluzili smo je. Ne bih nikoga posebo izdvajao, stvarno su se svi trudili i bili na nivou. Medjutim, istakao bih H. Handzica, koji posljednjih nekoliko utakmica igra kao preporodjen i sa znatno ozbiljnijim pristupom.Svaka cast...
Ocekivao sam vise od gostiju, ali dobro je i ovako
Jos jednom, sve cestitke i ovo je primjer kako se treba igrati svaka tekma u dresu Sarajeva. Pobjeda za Evropu, za rusenje neugodne tradicije i za Vedrana...
Vedrane, pocivaj u miru...
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Aman Boze sta se cekalo sa ovim Dupovcem,i sto mu nisu dali od pocetka sezone da igra,zali boze sto je zrtvovo Ledeta na stoperu,a ovaj momak na klupi camio,momak sa 19 godina igra strasnooo,ja bi sad prodo tri igraca ako treba da se nadju pare da se ovom decku da ugovor na 5-6 godina odma,ovaj momak suhog zlata vrijedi...suhog zlata svi ovi momci vrijede koji su sad iz juniora prebaceni,pa nismo ni svjesni sta smo mi ove sezone sa njima dobili,da u jednoj godini izbacih toliko igraca iz vlastitog pogona i da se divis sve i jednom,to je nevjerovatno i na to moramo biti ponosni,jel nismo svjesni sta to znaci,kakvu smo generaciju juniora izbacili i sta ti momci znace i sta ce tek iduce sezone znaciti
Pa i Comor ja sam tog momka uvijek kritikovao,i uvijek,ali kritikovao sam ga kad je bio bek,kad je bio stoper,ocito treba proci 10 utakmica da se igracu potrefi prava pozicija,Comor iz utakmice u utakmicu na zadnjem veznom igra odlicno,danas je doslovno jeo travu,u jednom napadu u roku 20 sekundi on radi tri klizeca
Da mu hebes mater ja neznam kako da pohvalim ove mlade momke,i ovo sto smo ove godine uspjeli i sto smo toliki broj mladih igraca promovisali u prvi tim,i da isti ti igraci budu nosioci te igre,to neznam da je iko u ovoj nasoj ligi uradio,i na to moramo biti ponosni
Sto se tice danasnje utakmice amin da svaku pocnu sa istom zeljom,i ovakvim htijenjem ali danas su grizli sve i jedan,danas se moglo ponosno reci za sve vi zasluzujete da nosite bordo dres,jel danas su napokon pokazali da mogu kad hoce
I tako na kraju veliki naklon za sve u kompletu...a ovi mladi momci nam suhog zlata vrijede
Pa i Comor ja sam tog momka uvijek kritikovao,i uvijek,ali kritikovao sam ga kad je bio bek,kad je bio stoper,ocito treba proci 10 utakmica da se igracu potrefi prava pozicija,Comor iz utakmice u utakmicu na zadnjem veznom igra odlicno,danas je doslovno jeo travu,u jednom napadu u roku 20 sekundi on radi tri klizeca
Da mu hebes mater ja neznam kako da pohvalim ove mlade momke,i ovo sto smo ove godine uspjeli i sto smo toliki broj mladih igraca promovisali u prvi tim,i da isti ti igraci budu nosioci te igre,to neznam da je iko u ovoj nasoj ligi uradio,i na to moramo biti ponosni
Sto se tice danasnje utakmice amin da svaku pocnu sa istom zeljom,i ovakvim htijenjem ali danas su grizli sve i jedan,danas se moglo ponosno reci za sve vi zasluzujete da nosite bordo dres,jel danas su napokon pokazali da mogu kad hoce
I tako na kraju veliki naklon za sve u kompletu...a ovi mladi momci nam suhog zlata vrijede
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Megamon
- Kontakt:
Igra odlicna.Handjic i Dupovac najbolji.Avdic nebi pogodio more sa broda
Ostali svi dobro odigrali
Al' najaca scena dajemo prvi gol,gospodin od mozda 50-60 godina u dresu Sarajeva penje se na ogradu ispred sjevera i skace od srece.Znaci havarija
Ostali svi dobro odigrali
Al' najaca scena dajemo prvi gol,gospodin od mozda 50-60 godina u dresu Sarajeva penje se na ogradu ispred sjevera i skace od srece.Znaci havarija
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.