FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rase.king
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la rase.king » 19 maj 2011, 20:30

isakovich je napisao/la:uhhh badstruber odveo bayern u finale,,sreca je njegova sto smo mi vise mogli zabiti nego sto su on i buyten mogli ubrljati,hehe,,smijesne li izjave :D :lol:
Moramo biti iskreni i reci da je Badstuber bio medju boljim igracima prosle sezone (ne ove), nije najbolji, ali bio je od ovog drugog (ne zelim mu ime vise pisati) mnooogoo bolji. Da ne spominjem da je ovaj drugi zajedno sa Martinom kriv sto nismo osvojili CL. :evil:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 maj 2011, 21:01

Eto i prvi transfer je zavnicno potvrdjen, iako se za ovo znalo mnogo, mnogo ranije. 8-)
Nadam se da ce momak pokazati sta zna i da nece biti jos jedan u nizu propalih talenata.

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 19 maj 2011, 21:10

Uzeo je najbolji broj..obecava odmah :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 19 maj 2011, 21:13

S-Y-L-A-R je napisao/la:Uzeo je najbolji broj..obecava odmah :D
Kad bi bio upola kao sto je to nekad bio Gerd Muller (9), Elber (9) i Luca Toni (9)... 8-)

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 19 maj 2011, 21:24

kakav god da je ne vjerujem da moze biti grdji od gov-njeza :evil:
steta sto je ona kljusina trenutno napadac br. 1 tako da malac nece dobijati sanse od samog pocetka, ali vjerujem da ce gov-njez najkasnije do 10-og kola biti protjeran na klupu(iskreno, tu mu je i mjesto) jer nece ni sreca biti vjecno na nj. strani 8-) tako da ce i mladjahni petar dobiti par minutica.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 maj 2011, 21:25

Njegov sledeci klub Bohum
Thomas Müller - Fußballgott

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 19 maj 2011, 21:26

don_burza je napisao/la:Njegov sledeci klub Bohum
Hahaha :lol: :lol:
Ja ipak vjerujem da bi moglo bit nesto od njega samo je dosao u najgore moguce vrijeme jer tesko da ce igrat pored velikog majstora Mariana,pored njega ni Messi ni Cristina nebi dobijali sanse 8-) 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 maj 2011, 21:33

On je u Januaru igrac Bohuma a ako bude imo srece igrace sa Ciesom u Frajburgu
Thomas Müller - Fußballgott

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 19 maj 2011, 22:24

rase.king je napisao/la:
isakovich je napisao/la:uhhh badstruber odveo bayern u finale,,sreca je njegova sto smo mi vise mogli zabiti nego sto su on i buyten mogli ubrljati,hehe,,smijesne li izjave :D :lol:
Moramo biti iskreni i reci da je Badstuber bio medju boljim igracima prosle sezone (ne ove), nije najbolji, ali bio je od ovog drugog (ne zelim mu ime vise pisati) mnooogoo bolji. Da ne spominjem da je ovaj drugi zajedno sa Martinom kriv sto nismo osvojili CL. :evil:
ma bio je on dobar to stoji,ja ga smatram kao buduci bayernov stub odbrane,,ja sam se osvrnuo ponajvise na onu tekmu protiv MUuniteda kad smo gubili 3:0 naravno i na Fiorentinu koje stizao te rezultate,,,nije on sam mogao da drzi odbranu a narocito ne pored onog DvB.....Ja se iskreno nadam da ce mo u njemu dobiti jednu klasu od igraca,,
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 maj 2011, 22:35

quälix je napisao/la: sto se tice pede-rastije u svijetu fuce, vjerujem da su svajni, gomez, otl i nojer homici koje krese niko drugi do bekenbauer(mozda i henes). posebno nojer i bekenbauer koji svoju ljubav vise i ne kriju.
Kako zaboravi one glavne?
Kažu (oni stariji - pametniji) da je Jupp Bertiju ispitiv'o očnjake. :lol:
A šta reći još za Lahma. :shock:
Vele (oni isti) da mu je ona raskošna plavuša samo "šminka".
I dodaju još....da od svoje udaje ne uspjeva (bez napora) popiti kafu rahat. Razumije se - sjedeći. :lol: :lol:

Dobro nam se vratio, kume Radašine. ;) E sad slijedi ona dobro poznata :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozdravljam ovaj transfer (vidoviti, recite nešto protiv :D ).
Mlada piletina, još sa njemačkog ražnja i istih začina...ma mora da šmeka.
Ako ne kod nas, onda u Bochumu, jbg ga ja. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 19 maj 2011, 22:38

Ma nemojte te price o ped'erima. Bolje da ne znam ko je, a ko nije. Inace vise takve necu moci ocima vidjet. :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 maj 2011, 22:42

Bilal je napisao/la:Ma nemojte te price o ped'erima.
Slažem se kolega :D Iste priče potencira neko ko živi u okruženju istih, ili se meni samo to čini? :?
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 maj 2011, 22:52

Nils Petersen ime koje ulijeva strah u koske.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 maj 2011, 23:04

quälix je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:s boatengom bi bio zadovoljan
jos jedan dizelas u ekipi.
Ma ne može biti veći dizelaš od Holge, da ga yebaš.

I sad se vraćamo onoj staroj.
rase.king je napisao/la:Mozda i nije, ali je zato iznad klase sadasnjih stopera
quälix je napisao/la: badstuber je glavni stub bayernove odbrane, igrac koji je prosjecnu ekipu odveo u finale lp-a. da, finale lige prvaka koje tvoj pulen boateng nije i nece igrati :!:
ako ima nesto sto bi mogli neupitno i nepobitno ustanoviti jeste badstuberova superiornost u odnosu na prosjecnog boatenga.
:lol: :lol: :lol:
Protiv amatera iz niderbaverna je ispadao smješan, protiv Zenićana (pozdrav Haretu :D ) mu smetalo žarko rusko sunce :mrgreen: pa je i tu u par momenata izazvao mučninu u mom želu(d)cu. :twisted:

Jesi našao koga ćeš hvaliti...............
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Žao mi kolega koji u njega vjeruju i misle da će on biti istinska zvijezda. :(
Lako se neki uhvate repke i gospon Lewa i onda odvažno izreknu sljedeće :mrgreen: "pa jesi li vidio da je on standardan u njemačkoj repki, koja je bila hit u minulom svjetskom prvenstvu". :mrgreen:
Gdje je tu bio Humy ili kako se već zove, đe onaj pope benedict, što je dinamit u kraljevsko plavim dresovima...

Od te utakmice sa minulog SP i kurisanja od strane Miloša - ružnog, nesta i svaka nada da će od Holge postati muškarac/fussbaler. :mrgreen:
Nešto slično je napisao i kolega @roy, pa ovim putem želim istaći kako pažljivo čitam komentare od dragih mi koLJ ega. :D
Vom Jäger zum Gejagten

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 19 maj 2011, 23:22

Ipak ako biram jednog od naseg svetog trojstva :mrgreen: opet biram Holgera, Lepa Brena :D na drugem mjestu, a Daniel mi se vec zgadio :roll:

Klare

Post Postao/la Klare » 20 maj 2011, 00:54

Ma ne diraj mi Buytonju. :x To je najbolji stoper što imamo. Ukoliko od pojačanja ostane samo na Boatengu brijem :mrgreen: da će njegov partner biti tarzan iz Belgije. 8-) Golove iz prekida ne primamo nikako. Taj faktor igre ne treba zanemariti, jer je vrlo važan.
Dalje mi slijedi Breno, pa tek onda da prostiš Štrudlonja. Ono što je pružao u zadnjih 20 utakmica je kriminalno. Kvalitet možda i posjeduje, ali taman da se ustali, dokaže, ponovi sezonu, njega nigdje. Šta uradi crni Holgere. :cry:
Breno mi je dosta brz, stabilan, jak u duelima. Samo da smrša 5-7 kilograma i biće k'o leptirica. :D Uz to i passing igru treba popraviti.
Contento, Contento da li mu dati još jednu sezonu, još jednu šansu. :? Ovu je razočarao, ono što je igrao. Ovdje čovjek ne može biti pametan. Potencijal je vidljiv, ali se ne ide naprijed.
Lahm, gdje bolji, desno, ili 'pak lijevo. Hmm, za one koji duboko razmišljaju. Da li je pad njegovih ofanzivnih sposobnosti uzrok desna strana, ili 'pak nešto drugo. :?
Prodaja Braafonje i Martina je opravdana, tu ne'am šta reći, ali oko jednog momka imam :x :
Zašto Maxi Haasu nije data prava šansa? :? Zašto su mu nudili ugovor, ako prilike neće dobiti?Da li je vrijedio taj momak, da li je znanja imao :?

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 20 maj 2011, 01:46

Klare je napisao/la: Breno mi je dosta brz, stabilan, jak u duelima. Samo da smrša 5-7 kilograma i biće k'o leptirica. :D Uz to i passing igru treba popraviti.
Ovdje se mozemo sloziti :D a ja se jos nadam a ce Jupp izvuci max. iz Holgera :?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Klare je napisao/la:Contento, Contento da li mu dati još jednu sezonu, još jednu šansu. :? Ovu je razočarao, ono što je igrao. Ovdje čovjek ne može biti pametan. Potencijal je vidljiv, ali se ne ide naprijed.
Ako ne dovedemo nijednog beka, moramo se na njega osloniti (Pranjuga-Panjuga mi se nikad nije svidjao :mrgreen: a nije ni njegova prirodna pozicija). Samo kazem ako dodje Vidal imam osjecaj da ce ga adaptirati na tu lijevu stranu, a ko zna mozda i na desnu :!: :?:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Klare je napisao/la:Lahm, gdje bolji, desno, ili 'pak lijevo. Hmm, za one koji duboko razmišljaju. Da li je pad njegovih ofanzivnih sposobnosti uzrok desna strana, ili 'pak nešto drugo. :?
Vjerovatno sto nema zamjene odigrao covjek sve utakmice sezone, ne moze i naprijed i nazad istovremeno :!: Ali ipak mi je bolji bio lijevo, pa kad je prebaci na desnu stranu i zavali... (isto ko Robba na drugoj strani :D )

Klare je napisao/la:Prodaja Braafonje i Martina je opravdana, tu ne'am šta reći, ali oko jednog momka imam :x :
Zašto Maxi Haasu nije data prava šansa? :? Zašto su mu nudili ugovor, ako prilike neće dobiti?Da li je vrijedio taj momak, da li je znanja imao :?
Ja kazem neka smo se rijesili one dvojice. :mrgreen:
A Haas... Potencijala je imao, mada se u Engleskoj nije bas probio, ali rano je jos, mlad je. Mislim da smo ga trebali zadrzati jos neko vrijeme, pa da onda vidimo...

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 20 maj 2011, 10:00

holga nevalja :o
de zivi bili recite vasem poglavici da nije svjestan svoje nesvjesti :roll:

nego, homichi dominiraju na alianc areni 8-)

slika

da, jup je stari hom-ic :lol:

ps
oso vam je hamit pa sad doooobro pripazte da vam se ne syebu roben i riberi jer ak to bidne, znajte da ispadate u grupnoj fazi lp
ma ni trece mjesto i el necte osvojit :lol:
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 20 maj 2011, 11:30

http://www.transfermarkt.de/de/neuer-ho ... 63220.html

18 Millionen Euro Ablöse plus rund sieben Millionen Euro an erfolgsabhängigen Nachschlägen soll den Bayern die Verpflichtung der deutschen Nummer 1 wert sein. Man habe sich «grundsätzlich auf einen Preis geeinigt», sagte Vorstandchef Karl-Heinz Rummenigge. «Ich habe das Gefühl, dass Schalke dieses offene Geheimnis bis Sonntag unter der Decke halten will.» Auch Präsident Uli Hoeneß verriet, was Sache ist: «Es ist eine psychologische Frage, ob die Schalker es vor dem Pokalfinale bekanntgeben oder danach.» Gut möglich, dass auch Neuer am Samstagabend sein Schweigen bricht - am liebsten mit Freudentränen.

Ovi kad nemaju sta da pisu samo ponavljaju ono sto su ranije objavili :!: :evil:

A kad ce stici prava vijest :?: :?

Nadam se da ce vise ozvaniciti dolazak Neuer-a :!: :roll:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeste navalili na tu populaciju homoseksualne orijentacije. Trebalo bi napraviti posebnu temu za to :lol: :lol: :lol:

Od toga je svima promakla vijest da je Hamit potpisao za Kraljevski klub (niko od nasih ni jedan comment). :? :arrow: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... e139f7548e

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... e139f7548e :arrow: Dame u finalu Bundesliga-Cup-a :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.