FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Administracijo, zašto brišeš postove poštenih Banjalučana, pustite ih da uživaju. Njima je furka pisat po temi NAJTROFEJNIJEG KLUBA NJIHOVE ZEMLJE!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
neutralan__ je napisao/la:Evo malo slika:

- Di Stéfano
- Kontakt:
A inače nije bitno da li se igra vikendom ili radnim danom

Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
-
bolesnik s juga
- Kontakt:
vhttp://www.zerozerofootball.com/img/jogadores/ ... opovic.jpg
Znate li ko je ovo?
Znate li ko je ovo?
bolesnik s juga je napisao/la:http://www.zerozerofootball.com/img/jog ... opovic.jpg
Znate li ko je ovo?
KLOC!bolesnik s juga je napisao/la:vhttp://www.zerozerofootball.com/img/jogadores/ ... opovic.jpg
Znate li ko je ovo?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Po ovoj slici i prvoj postavi očigledno je Stanić igrao desno krilo...Iako ga nisam gotivio nikad, treba njega početi forsirati na toj poziciji, a na poziciju lijevog beka tražiti nekog drugog igrača...
Zeba i Bešlija svježi odmorni za Borac, Nyema isto tako...
Samo meni se čini da je prvu postavu igrao Benjamin Čolić, a ne Marković, ali eto nisam 100 % siguran...
Ćulum je igrao štopera, dakle Mešić je skroz ispao iz prvih 11, on će po meni prvi otići na ljeto...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Capital City
- Kontakt:
Šta ste navalili na POPOVIĆA ionako odlazi na kraju sezone , nije još dobio novi ugovor , nego ovi zenićani nikako da izlijeće komplekse. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma ebo Lazara on ni kod Brace ne moze igrat,nego ja nikako da skontam za koga navijas ti ?Capital City je napisao/la:Šta ste navalili na POPOVIĆA ionako odlazi na kraju sezone , nije još dobio novi ugovor , nego ovi zenićani nikako da izlijeće komplekse.
svoj ti pos'o !
ne zna ni onGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma ebo Lazara on ni kod Brace ne moze igrat,nego ja nikako da skontam za koga navijas ti ?Capital City je napisao/la:Šta ste navalili na POPOVIĆA ionako odlazi na kraju sezone , nije još dobio novi ugovor , nego ovi zenićani nikako da izlijeće komplekse.
- neutralan__
- Kontakt:
Jest Culum je igrao stopera,a desnog beka Benjamin Colic.Stanic dobro odigrao ima nekoliko dobrih prodora i 2-3 suta,ali Visca ubjedljivo najbolji,2 asistencije i jos 2-3 puta asistirao,ali vasi se nisu mogli snaci.Bianconeri1988 je napisao/la:
Po ovoj slici i prvoj postavi očigledno je Stanić igrao desno krilo...Iako ga nisam gotivio nikad, treba njega početi forsirati na toj poziciji, a na poziciju lijevog beka tražiti nekog drugog igrača...
Zeba i Bešlija svježi odmorni za Borac, Nyema isto tako...
Samo meni se čini da je prvu postavu igrao Benjamin Čolić, a ne Marković, ali eto nisam 100 % siguran...
Ćulum je igrao štopera, dakle Mešić je skroz ispao iz prvih 11, on će po meni prvi otići na ljeto...
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ne znam za tebe, ali meni to nije ni malo vjerovatno, ja sam više za ideju da ih dobijemo kao u revanšu kupa... a onda nam je i njihov remi sa Leotarom dovoljan... naravno, to će se jako teško desiti, ali ja sam još prije 7-8 kola rekao da ću ako treba čekati da Borac izgubi i od Leotara u zadnjem kolu, ali od titule ne odustajem dok matematika ne kaže drugačije. To ne znači da sam nezadovoljan drugim mjestom, ali zašto bih odustajao od titule. No prije zadnjeg kola treba uhvatiti dobar zamah, tj. prvo srediti Borca na Grbavici, onda uzeti kup i napraviti maksimalan pritisak na njih, a ako uzmu Leotar onda im čestitati i to je to...Dalix je napisao/la:Željo bi sad morago pobjediti Borac na Grbavici a onda pregaziti Rudar a da Borac istovremena izugbi od Leotara. Tada bi bio prvak što bili super. No neznam koliko je ovo moguće, Najvjerovatnije je da će biti na grbavici remi, pobjeda protiv rudara, Borac pobjeduje leotar i prvak je...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
Capital City
- Kontakt:
Navijam za sarajevo ali ništa sarajevsko mi nije mrsko pa tako ni željo. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Aj fino od tebeCapital City je napisao/la:Navijam za sarajevo ali ništa sarajevsko mi nije mrsko pa tako ni željo.
EDIT:
Uglavnom sam zadovoljan pobjedom,o igri ne mogu pricati jer nisam bio tamo.Samo da kupimo bodove to je najbitnije.Nista sad da uzmem Borac za navijace,za igrace i klub.da dokazemo da smo najbolji u drzavi,da nam je falilo malo igrackog kadra i srece sad bi mi opet titulu slavili.Pa koliko toliko sam zadovoljan rezultatski sezonom,nadam se osvajanju kupa i ocuvanju ovog drugog mjesta do karaja sezone,igre nisu bile cemu.Navijanje kroz cijelu sezonu je bilo promjenjivo kao i samo stanje na tribini.
VOLIM TE ŽELJO
svoj ti pos'o !
Lazaru je Amar nudio ugovor prije mjesec dana, al Lazo nije htio da potpise da nebi vise sekirao fudbalske znalce po forumu i sjeveruGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma ebo Lazara on ni kod Brace ne moze igrat,nego ja nikako da skontam za koga navijas ti ?Capital City je napisao/la:Šta ste navalili na POPOVIĆA ionako odlazi na kraju sezone , nije još dobio novi ugovor , nego ovi zenićani nikako da izlijeće komplekse.
-
Capital City
- Kontakt:
hoćeš reći da zaslužuje novi ugovor?djale je napisao/la:Lazaru je Amar nudio ugovor prije mjesec dana, al Lazo nije htio da potpise da nebi vise sekirao fudbalske znalce po forumu i sjeveruGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma ebo Lazara on ni kod Brace ne moze igrat,nego ja nikako da skontam za koga navijas ti ?Capital City je napisao/la:Šta ste navalili na POPOVIĆA ionako odlazi na kraju sezone , nije još dobio novi ugovor , nego ovi zenićani nikako da izlijeće komplekse.
ali nema para,sve se rastalilo....
- spielführer_21
- Kontakt:
Je li bila manja plata u novom ugovoru u odnosu na stari?djale je napisao/la:Lazaru je Amar nudio ugovor prije mjesec dana, al Lazo nije htio da potpise da nebi vise sekirao fudbalske znalce po forumu i sjeveruGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma ebo Lazara on ni kod Brace ne moze igrat,nego ja nikako da skontam za koga navijas ti ?Capital City je napisao/la:Šta ste navalili na POPOVIĆA ionako odlazi na kraju sezone , nije još dobio novi ugovor , nego ovi zenićani nikako da izlijeće komplekse.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
hoćeš reći da zaslužuje novi ugovor?[/quote]
Amar mu je nudio! Ja bi ga licno volio vidjeti u ekipi al iza spica, nije nam on kriv za izgubljenu titulu jer njegovi promaseni ziceri( osim protiv Celika u Kup-u) nisu nas kostali 1.mjesta.Nije igrao protiv Slobode i Sirokog ... a evo i danas je pruzio solidnu partiju
Amar mu je nudio! Ja bi ga licno volio vidjeti u ekipi al iza spica, nije nam on kriv za izgubljenu titulu jer njegovi promaseni ziceri( osim protiv Celika u Kup-u) nisu nas kostali 1.mjesta.Nije igrao protiv Slobode i Sirokog ... a evo i danas je pruzio solidnu partiju
Amar mu je nudio! Ja bi ga licno volio vidjeti u ekipi al iza spica, nije nam on kriv za izgubljenu titulu jer njegovi promaseni ziceri( osim protiv Celika u Kup-u) nisu nas kostali 1.mjesta.Nije igrao protiv Slobode i Sirokog ... a evo i danas je pruzio solidnu partiju[/quote]djale je napisao/la:hoćeš reći da zaslužuje novi ugovor?
ja bi ga lično volio vidjeti u kirgistanu tj. što dalje od Želje.on ne promašuje zicere zato što se uopšte ne nalazi u prilikama,a **** takvog špica koji u ovom odronu od lige ne može zabiti bar 10 golova.
ali nema para,sve se rastalilo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.