Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Legea koristi "shirt-hitech" tehnologiju. Dresove proizvodi fuzijom plastičnih boca, poput Nikea te je uz tu američku marku jedini proizvođač koji je ušao u drugo desetljeće 21. stoljeća.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
a kakav je Adidas sa tom fuzijom, hebiga, mozda su oni bolji od Nike-a i Legea-e al nemamo mi para za Adidas ...Chelsea_CBH je napisao/la:Legea koristi "shirt-hitech" tehnologiju. Dresove proizvodi fuzijom plastičnih boca, poput Nikea te je uz tu američku marku jedini proizvođač koji je ušao u drugo desetljeće 21. stoljeća.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Memo KingDushi_Rob je napisao/la:a kakav je Adidas sa tom fuzijom, hebiga, mozda su oni bolji od Nike-a i Legea-e al nemamo mi para za Adidas ...Chelsea_CBH je napisao/la:Legea koristi "shirt-hitech" tehnologiju. Dresove proizvodi fuzijom plastičnih boca, poput Nikea te je uz tu američku marku jedini proizvođač koji je ušao u drugo desetljeće 21. stoljeća.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemamo mi para za adidas
Mozda navucemo kakvog novog sponzora kad se ukine suspenzija i izabere novi savez, pa da dobijemo napokon prave dresove.

Mozda navucemo kakvog novog sponzora kad se ukine suspenzija i izabere novi savez, pa da dobijemo napokon prave dresove.
-
- Kontakt:
Kakve veze novac ima s tim??? Ne plaća BH reprezentaciju Adidasu za dresove, nego Adidas reprezentacija, jer je to promocija. Pa i najsiromašnije afričke zemlje imaju Pumu za sponzora, misliš da i oni nešto plaćaju.Goalgetter je napisao/la:Nemamo mi para za adidas![]()
![]()
![]()
![]()

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma ironicno sam to mislio, prelistaj malo Najsmjenije postove, pa ces naici na post Meme da mi nemamo para za adidasChelsea_CBH je napisao/la:Kakve veze novac ima s tim??? Ne plaća BH reprezentaciju Adidasu za dresove, nego Adidas reprezentacija, jer je to promocija. Pa i najsiromašnije afričke zemlje imaju Pumu za sponzora, misliš da i oni nešto plaćaju.Goalgetter je napisao/la:Nemamo mi para za adidas![]()
![]()
![]()
![]()

DA bi se dobilo sponzorstvo adidasa ili nikea mora da se ima dosta kvalitetnih utakmica sirom svijeta
Te dresove jedna reprezentacija mora prezentovati sirom evrope azije i amerike a ne samo protiv irana katara i sobalija n anekoj nasoj vukojebini
Te dresove jedna reprezentacija mora prezentovati sirom evrope azije i amerike a ne samo protiv irana katara i sobalija n anekoj nasoj vukojebini
Thomas Müller - Fußballgott
Jest zato kockasti a i mi izgledamo poput Pepsia i to one od dvije litre.Chelsea_CBH je napisao/la:Legea koristi "shirt-hitech" tehnologiju. Dresove proizvodi fuzijom plastičnih boca, poput Nikea te je uz tu američku marku jedini proizvođač koji je ušao u drugo desetljeće 21. stoljeća.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma ko mi je pametan.....a zasto onda *ebena andorra ciji igraci vrijede manje od milka cokolade, nose adidas dresovedon_burza je napisao/la:DA bi se dobilo sponzorstvo adidasa ili nikea mora da se ima dosta kvalitetnih utakmica sirom svijeta

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Samo da ti kazem. Hebo te taj avatar dobit cu napad epilepsije zbog njega.CeMa je napisao/la:ma ko mi je pametan.....a zasto onda *ebena andorra ciji igraci vrijede manje od milka cokolade, nose adidas dresovedon_burza je napisao/la:DA bi se dobilo sponzorstvo adidasa ili nikea mora da se ima dosta kvalitetnih utakmica sirom svijeta
Te dresove jedna reprezentacija mora prezentovati sirom evrope azije i amerike a ne samo protiv irana katara i sobalija n anekoj nasoj vukojebini![]()
![]()

Nosili smo mi adidas dresove 1998, evo pogledajte ovaj video. Ti dresovi su bili bolje dizajnirani od trenutnih.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Edin Džeko 10| The Bosnian Diamond |
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a yebem ti zivot, kako je bilo prije, jos kad se zapjeva "jedna si jedina"slaMe. je napisao/la:Nosili smo mi adidas dresove 1998, evo pogledajte ovaj video. Ti dresovi su bili bolje dizajnirani od trenutnih.
[youtube][/youtube]

btw, mislim da bi nam bili najbolji bili dresovi od Armanija, ako ne mogu od Nikea, Pume, Adidasa i co.
to samo gazde bi nosile

Ovaj dres je extra dizajniran, odlično bi nam stajao!

BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Znal ko, dokle je potpisan ugovor s legeom?
http://www.reprezentacija.com/Vijesti/P ... 014-godinemirza_9 je napisao/la:Znal ko, dokle je potpisan ugovor s legeom?

BOSNA ♥
ohohohohohDiino_10 je napisao/la:http://www.reprezentacija.com/Vijesti/P ... 014-godinemirza_9 je napisao/la:Znal ko, dokle je potpisan ugovor s legeom?

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ccc a u pmDiino_10 je napisao/la:http://www.reprezentacija.com/Vijesti/P ... 014-godinemirza_9 je napisao/la:Znal ko, dokle je potpisan ugovor s legeom?

Treba istaci da Legea osim reprezentacije BiH, sponzorise reprezentaciju Crne Gore i Zimbabvea.

- the scouser
- Kontakt:
Treba istaci da Legea osim reprezentacije BiH, sponzorise reprezentaciju Crne Gore i Zimbabvea.Diino_10 je napisao/la:http://www.reprezentacija.com/Vijesti/P ... 014-godinemirza_9 je napisao/la:Znal ko, dokle je potpisan ugovor s legeom?
I haj' se ti ne uhvati za glavu poslije ovoga.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Diino_10 je napisao/la:Ovaj dres je extra dizajniran, odlično bi nam stajao!
Odlican... al' za Kosovo

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.