robovi88 je napisao/la:Danas glavni test iz Biologije, dobijem li 1. padam ... ja ulazim u učionicu desnom nogom i učeči fatihu ... sjedam u treću klupu do prozora s jednom polu-štrebericom .... ja naravno nisam pipno' knjige ali nadam se dobrom uspjehu ... profesoorica ljutito dijeli testove ja gledam u onaj papir a niste ne kontam, pitam onu do sebe znal ista kaze valjda znam. Prođe 10min časa od 20 pitanja ja uradio Jedno i upiso Ime,Prezime i Datum
Ona kuja do mene neda prepisat ali se majstor snalazi od druga koji sjedi u tamo redu do vrata ... Šalje mi ceduljicu s 5 pitanja ... ja ih uradim i ona kuja kaze meni de da vidim ja joj dam i natjeram je da i ona meni pokaze svoje zadatke ... ja prepisem jos 5 od nje ... 11. Pitanja uhh ja zadovoljan ... zaradio sam dvicu al neznam jel to tacno sve pa me strah ... ma reko odo jos malo prapisat ... Drug mi iz srednjeg reda sve govori i ja uradim na kraju svee ! a knjige pipno nisam ... Zavrsi prvi cas Biologije, krenu i drugi cas Biologije ... ona kaze ajd sad cu nekima pregledat ... ja kontam drzace me u neizvjesnosti 7 dana ma reko de meni pregledaj ... i moj frend profesorici pomago oko bodovanja tj Postotaka uradjenog testa ... ja mu reko de ba malo slazi bodova, kaze on (
) Kad samo od jednom kaze profesorica 5
ja skoči ko da je bajram ... trebalo 91% Testa uradit za 5 a ja uradio tačno 91% Tačnog testa. kad meni frend ona sto je pomago profesorici oko zbrajanja bodova pokaza mobitel na kojem pise 90%, kaže evo slago sam joj za jedan Bod ... ja sav sretan čitav dan se zajebvao u skoli jarane MOOOOJJJ nisam pipno knjige a dobio 5 i to iz Biologije ! Najjebenija profesorica i Predmet u školi
![]()
ahhahah..blago tebi...ja mal' nisam pao zbog toga...saptao mi ovaj jedan..i ona cuje i obojica nam uzme radove i da keca.. :$
al' zato iduci test..ja fino napravim djonice i sve prepisem i dobijem 5..