Mirza će biti ,sve ostalo će proći...Samo F.K.S !! je napisao/la:I ono najvaznije !
MIRZA ODLAZI !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FEDERER= KLOC
- Megamon
- Kontakt:
Pa Lede je bio u prvom poluvremenu.A Siguran sam da je Vucina opuco u drugom poluvremenu sa nekih 25 metara umalo da udjeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:to boldirano je bio lede koliko sam ja upratio na tv, a pixi je dobio crveni ni zbog cega, zbog silicevog simuliranja, glava uz glavu, niko nije nikog udario, tacnije pixi mu se unio u facu, ovaj pade ko da ga je metak pogodioMegamon je napisao/la:E ovako redom:tarpi do bagro 2 je napisao/la:Posto sam bio sprjecen da dodjem na utakmicu,mozeli mi neko reci kakvi su nasi bili,detaljno za svakog igraca,samoFKS,Megamon,miky_hz,neki od vas nek mi kazu kako je to izgledalo
Jovic.djelov'o sigurno mada nije imao uopste posla.mislim da smradovi nisu osutali po golu
Dupovac-momak me pozitivno iznenadio,strasan je a ima samo 19 godina.Uglavom dominira.
Torlak u trenutcima zablista,sigurno jedan od najboljih stopera lige.Jos je danas bio kapiten
Arsenijevic-odlican,nemam zamjerki
Belosevic,odlicno u defanzivi a u ofnazivi jos i bolji.Odlicni centarsutevi
Comor-decko bolje igra u vezi nego na boku,po meni zasluzuje mjesti prije Kene
Vucina-najbolja njegova utakmica u bordo dresu.jos gol rutinski,a imamo je i jedan sut sa 30 metara.Falila je boba da udje
Pixi u par navrata ismij'o odbranu smradova mada je bilo i trenutaka kada je bio sebican.dobio je i crveni al' ne znam zasto.Samo sam vidio da je yebo sudiji sve![]()
H. Handzic.bio najbolji,na njemu penal napravljen,bilo je jos prodora i na kraju gol
Avdic-danas najgori,jos jedini igrac koji niej dos'o pred sjever![]()
PS:Na utakmici su bili Alaim i Skoro,takodjer i sjever mi je skandir'o na pocetku drugog poluvremena
Eto ukratkoi sudija hop crveni
![]()
sto se utakmice tice, ubili ste ih nogama, realno, ne znam jesul jednu priliku kako treba imali, a onog pixija ja bih izbacio iz ekipe, pa makar evropu ocima nikad ne vidio, ne zbog crvenog, vec zbog one situacije 3 na 2, kad je nesto pokusavao prosevati, sta li vec, nesto u maniru messija(izgleda nafurao se momak pravo), umjesto da je samo gurnuo na stranu loptu i to bi bilo tad 3 0 cini mi se, al et i ovo je dobar rezultat, nek ste ih razvalili.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
hahahahah bosnjomiky_hz je napisao/la:A Hare se nameracio bio da ga namlati i bogtarpi do bagro 2 je napisao/la:Hvala vam braco,veoma mi je drago za Marciana
---Skinhedi oko mene skankuju...
-
Capital City
- Kontakt:
-
TM87visnjik
- Kontakt:
komsije cestitam pobjedu ..nisam gledo tekmu,al cujem dobri ste bili
pobjeda za naseg pokojnog Vedrana
- Megamon
- Kontakt:

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- skyisthelimit
Kadeti: FKS - NKL 2:0
Juniori: FKS - NKL 5:0
Seniori: FKS - NKL 3:0
Cener u citav somun!
Pa nam dodjite opet, jedva cekamo da dodjete
Cener u citav somun!
-
Capital City
- Kontakt:
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dupli Hapoel smo im strpali , good good !UPS je napisao/la:Kadeti: FKS - NKL 2:0
Cener u citav somun!![]()
vi plejd veri guud frst half end plejd sekund period d mec veri veri guud, aj tinks 
Mozel neko da opsirnije napise sta je bilo sa Marcianom,otkud da dodje pred sjever ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Došao da pozdravi horde.LudLo 4 je napisao/la:Mozel neko da opsirnije napise sta je bilo sa Marcianom,otkud da dodje pred sjever ?
jbg. da se on pitao, još uvijek bio nosio najdraži dres.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dosao pred Sjever aplaudirajuci , mi mu uzvratili Te Amo Marciano , od rata do sad Sarajevo nije imalo veceg borca od Marciana...LudLo 4 je napisao/la:Mozel neko da opsirnije napise sta je bilo sa Marcianom,otkud da dodje pred sjever ?
Uzmite ga opet sebi,onakve bukve nam ne trebaju.Ne zna ustopati loptu,i svako drugi start za crveni,kod vas bi se bas uklopio a i ne jede puno,malo hrenovaka i to je to!!!

Kako se osjeti u postu kad netko nema vise od 14 godina!!!Colorado je napisao/la:jel ti to krivo sto nema EVROPEŠB.TRN je napisao/la:Uzmite ga opet sebi,onakve bukve nam ne trebaju.Ne zna ustopati loptu,i svako drugi start za crveni,kod vas bi se bas uklopio a i ne jede puno,malo hrenovaka i to je to!!!![]()
![]()
??? Placite zbog nje listicani , danas ste potopljeni na kosevu !
A sta reci za ovaj tvoj gore ?ŠB.TRN je napisao/la:Kako se osjeti u postu kad netko nema vise od 14 godina!!!Colorado je napisao/la:jel ti to krivo sto nema EVROPEŠB.TRN je napisao/la:Uzmite ga opet sebi,onakve bukve nam ne trebaju.Ne zna ustopati loptu,i svako drugi start za crveni,kod vas bi se bas uklopio a i ne jede puno,malo hrenovaka i to je to!!!![]()
![]()
![]()
![]()
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
nije netko nego neko se pise kod nas u BOSNI a kume sta tebe libo gabri koliko ja imam godina , vazno je da ste vi danas nakantani i da niste smejli nosa pomoliti na kosevu . Eto toliko , uzivaj ..ŠB.TRN je napisao/la:Kako se osjeti u postu kad netko nema vise od 14 godina!!!Colorado je napisao/la:jel ti to krivo sto nema EVROPEŠB.TRN je napisao/la:Uzmite ga opet sebi,onakve bukve nam ne trebaju.Ne zna ustopati loptu,i svako drugi start za crveni,kod vas bi se bas uklopio a i ne jede puno,malo hrenovaka i to je to!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bi zelio da Marcijano igra za vas a ne za nas jer smatram da covjek nema blage veze s nogometom,i onda sam dodao da ga mozete hraniti hrenovkama,malo sale

Valjda se isto pise i u Bosni i u Hercegovini,pisi kako ti je tata pisao prije rata!!!

Valjda se isto pise i u Bosni i u Hercegovini,pisi kako ti je tata pisao prije rata!!!
Marcijano je igracina za sve igrace i sirokog i SARAJEVAŠB.TRN je napisao/la:Ja bi zelio da Marcijano igra za vas a ne za nas jer smatram da covjek nema blage veze s nogometom,i onda sam dodao da ga mozete hraniti hrenovkama,malo sale![]()
![]()
Valjda se isto pise i u Bosni i u Hercegovini,pisi kako ti je tata pisao prije rata!!!![]()
![]()
![]()
Isto se pise i pisem kako su mi pradjedovi pisali , tako bi i ti trebao da pises i trebao bih da znas ko te napravio
Trenutno korisnika/ca: IndependenT i 14 gostiju.