Cartman je napisao/la:Opet nema Begovica i Zeca, ali zato hvala Bogu ima Avdukica i Maletica. Koliko je Borac platio Susicu?
haha nemoj tako, sigurno su ovi iz borca zasluzili
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Cartman je napisao/la:Opet nema Begovica i Zeca, ali zato hvala Bogu ima Avdukica i Maletica. Koliko je Borac platio Susicu?
Da, razlog je prijateljstvo izmedju Hasagica i Susica. Pa nece svog jarana izbacit iz repke. Jadna nam je majka ako se ovaj polu-invalid Hasagic jos jednom povrijedi. Avdukic i Sehic bi se onda borili za mjesto. Jadno. Bolje mu onda vratit Supica.Diino_10 je napisao/la:Nadao sam se da će uputiti poziv Papcu, ali šta je tu je. Begoviću se ni nisam nadao, jer svi znamo razlog.
Slazem se, vidi se da je trener starog kova, postava koju ima ne mijenjaj, a eto zabiljezio je i par finih rezultata sa njom.Iker C je napisao/la:Sušić je personifikacija starog saveza. Menađeri nam sastavljaju reprezentaciju. Stvarno mi nije jasno kako npr. Burić nije dobio poziv,Papac( bio je red pozvati ga možda bi se predomislio jer su se desile neke promjene u savezu),Zec. Nema napredka dok marioneta vodi reprezentaciju.
Gdje je PapacKenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Senad Lulić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Darko Maletić, Muhamed Subašić, Muhamed Bešić, Senijad Ibričić, Semir Štilić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Sejad Salihović i Zlatan Muslimović.
Na ostrvu.Los_Blanos2 je napisao/la:Gdje je PapacKenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Senad Lulić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Darko Maletić, Muhamed Subašić, Muhamed Bešić, Senijad Ibričić, Semir Štilić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Sejad Salihović i Zlatan Muslimović.![]()
Begovic...
U Skotckoj i Engelskoj eto gdje suLos_Blanos2 je napisao/la:Gdje je PapacKenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Senad Lulić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Darko Maletić, Muhamed Subašić, Muhamed Bešić, Senijad Ibričić, Semir Štilić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Sejad Salihović i Zlatan Muslimović.![]()
Begovic...
eto lijepo je covjek objasnio zasto nema begovica na spisku, a siguran sam da cemo opet vidjeti sasu u repki uskoro. nema potrebe za neku paniku i da se selektoru j.ebe sve po spiskunedžad je napisao/la: Selektor Safet Sušić nakon sinoćnjeg razgovora sa Sašom Papcem odlučio je da će povratak ovog Mostarca nazad u reprezentaciju ipak morati sačekati neku od narednih utakmica.
"Dugo sam razmišljao oko ovog spiska, jer sam želio izabrati najbolje igrače koje imamo za ovu utakmicu. Objektivno tu su se trebala naći još dva igrača, a riječ je o Saši Papcu i Asmiru Begoviću", kaže selektor i pojašnjava zašto s enisu našli na spisku za Rumuniju.
"Razgovarao sam sa obojicom, a Asmir mi je rekao da je blaže povrijeđen, i da zbog toga nije branio ni za Stoke u zadnje dvije utakmice. Što se Papca tiče o njemu sam dugo razmišljao, nakon što je u medijima najavio da bi se mogao vratiti", istakao je selektor Sušić.
Eno ga na treningu u Glasgowu pa ce onda kuciLos_Blanos2 je napisao/la:Gdje je PapacKenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Senad Lulić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Darko Maletić, Muhamed Subašić, Muhamed Bešić, Senijad Ibričić, Semir Štilić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Sejad Salihović i Zlatan Muslimović.![]()
Begovic...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.