stavili 4 slike neke mackeGoalgetter je napisao/la:Fake profil
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Neznam jestel vi culi za Arvinu Sabic zv. Crna mamba ( samoprozvana Pjevaćica hahahaah) ... ljudi da vidite statusa na fb i njenih pjesama... Bukvalno me tjera da idem u WC. ja mislim da je nekom na samrti pustit njenu pjesmu , covjek bi momentalno umro... Ono kad sam vidio i cuo prvo sto sam pomislio BOZE UZMI ME SEBI PREKOREDA!!! Ukucajte na fb i youtube ARVINA SABIC crna mamba... Ekrem je za nju izmislio pjevanje eto kud ces dalje...
>>No body likes us but we dont care<<
ev ja sad pogled'o, al nisam zid jer je nemam u frendovima, al napisala da je PijevaćicaD€LUX je napisao/la:Neznam jestel vi culi za Arvinu Sabic zv. Crna mamba ( samoprozvana Pjevaćica hahahaah) ... ljudi da vidite statusa na fb i njenih pjesama... Bukvalno me tjera da idem u WC. ja mislim da je nekom na samrti pustit njenu pjesmu , covjek bi momentalno umro... Ono kad sam vidio i cuo prvo sto sam pomislio BOZE UZMI ME SEBI PREKOREDA!!! Ukucajte na fb i youtube ARVINA SABIC crna mamba... Ekrem je za nju izmislio pjevanje eto kud ces dalje...
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1214512998
pregledajte sta sve pise hahaahahah
KOJI STATUSI MAJKO!!!
pregledajte sta sve pise hahaahahah
D€LUX je napisao/la:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1214512998
pregledajte sta sve pise hahaahahahKOJI STATUSI MAJKO!!!
Sako kolega ili podrigivamjasmin256 je napisao/la:D€LUX je napisao/la:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1214512998
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
retardirana je pravo. najjace mi je ovo za tomu
![]()
D€LUX je napisao/la:Sako kolega ili podrigivamjasmin256 je napisao/la:D€LUX je napisao/la:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1214512998
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
retardirana je pravo. najjace mi je ovo za tomu
![]()
hahahaahahahah
postala ambasadorica dobre pijesme u UN .....D€LUX je napisao/la:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1214512998
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
[youtube][/youtube]
Ima potencijala...

Ima potencijala...
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
ne bih joj dao ni kljuceve od liftaadis.p je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ima potencijala...![]()
![]()
![]()
komentar na yt
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:ne bih joj dao ni kljuceve od liftaadis.p je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ima potencijala...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
komentar na yt
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Draga nasa Arvina,poslusao sam nekoliko tvojih pesama i odlucio napisati nesto.Kao prvo,zadivljen sam nacinom na koji imitiras ljubavni zov divljih prerijskih goveda,mada u odredjenim trenutcima podseca na zvuk koji ispusta ovca pri klanju.Scenski nastup u pesmi Crna mamba,zraci harizmaticnoscu i tu se stice utisak da svim tim zajedno, glasom i scenski,saljes neke parapsiholoske signale neshvatljive sadasnjim generacijama ..I jos nesto,boja tvoga glasa uopste nema boju.Srecno u daljem radu.
Komentar na "yue tjube " sto bi nasa Arvina rekla
Komentar na "yue tjube " sto bi nasa Arvina rekla
- Titova-Juga
- Kontakt:
A sto je najgore u svemu tome, bas ove danasnje generacije slusaju ovakva sranja.Sanchez_8 je napisao/la:tu se stice utisak da svim tim zajedno, glasom i scenski,saljes neke parapsiholoske signale neshvatljive sadasnjim generacijama ..I jos nesto,boja tvoga glasa uopste nema boju.Srecno u daljem radu.[/b]
A.k.a Sandra Afrika i slicno.. samo nek se rimuje i da je sto gluplje i perverznije, to je cilj!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Joj ne spominji mi Sandru je.bo bi joj oca kako je dobraTitova-Juga je napisao/la:A sto je najgore u svemu tome, bas ove danasnje generacije slusaju ovakva sranja.Sanchez_8 je napisao/la:tu se stice utisak da svim tim zajedno, glasom i scenski,saljes neke parapsiholoske signale neshvatljive sadasnjim generacijama ..I jos nesto,boja tvoga glasa uopste nema boju.Srecno u daljem radu.[/b]
A.k.a Sandra Afrika i slicno.. samo nek se rimuje i da je sto gluplje i perverznije, to je cilj!
hahahahaaSanchez_8 je napisao/la:Joj ne spominji mi Sandru je.bo bi joj oca kako je dobraTitova-Juga je napisao/la:A sto je najgore u svemu tome, bas ove danasnje generacije slusaju ovakva sranja.Sanchez_8 je napisao/la:tu se stice utisak da svim tim zajedno, glasom i scenski,saljes neke parapsiholoske signale neshvatljive sadasnjim generacijama ..I jos nesto,boja tvoga glasa uopste nema boju.Srecno u daljem radu.[/b]
A.k.a Sandra Afrika i slicno.. samo nek se rimuje i da je sto gluplje i perverznije, to je cilj!![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- majestic24
- Kontakt:
"ja pravila tulunbe"...yebem i tebe i tulunbu. Pravila hranu a nezna ni kako se pise...odakle je ova divokozaDiino_10 je napisao/la:
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Ziku ove lijeve divokoze sto je namazala necim labrnju
- fanatic1991
- Kontakt:
jbt lijeva pazi desne dobra ko dobar danSanchez_8 je napisao/la:
Ziku ove lijeve divokoze sto je namazala necim labrnju![]()
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- Titova-Juga
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:"ja pravila tulunbe"...yebem i tebe i tulunbu. Pravila hranu a nezna ni kako se pise...odakle je ova divokozaDiino_10 je napisao/la:
![]()
Takve danas sebe domacicama nazivaju. Bemti svijet, kako je plitko otisao, veoma plitko...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.