Nije ga pozvao zato sto je Sasa sam rekao da zeli da se stvari sa savezom prvo rijese.....jel ti sada mozda jasnoGunnerS je napisao/la:Ne znam koji je đavo Papetu pa Papca nije pozvao![]()
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bosanac723
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
-
hordas_Bec
- Kontakt:
ma samo da mi izvucemo tri boda, pa makar i Mikelini igrao 
-
džakailibu
- Kontakt:
Papac ne moze igrati stopera. mislim da bi vam to trebalo biti jasno. Ugodno sam iznenadjen da je pape razgovarao sa begovicem mislim da ce se problemi smiriti do septembra. vrlo je vjerovatno da ga pozove protiv bjelorusije.ostalo ok, moglo se i bez maletica i avdulkica. a kakvi se ljudi javljaju ovdje pokazuje da je neki tamo nezadovoljan sto je zvao vranjesa i mujđu????
vraca nam se sejo i sada smo jaci za sigurno 30%
vraca nam se sejo i sada smo jaci za sigurno 30%
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Kako ste tako plitke pameti i govorite da Supic i Buric idu prije Sehica kad ovaj brani u Srpskoj ligi u klubu sto se bori za opstanak, a prije toga nije branio godinu dana odprilike. A ovaj drugi je DRUGI golman u Lechu koji je ove sezone u sredini tabele. A Sehic je zadnje dvije pogotovo sezone fantastican i vi kazate da ova dvojica idu prije. Boze dragi pa gdje ide ovaj svijet.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
e moj pape, nek je hasagić fit i spreman. uh, samo se nerviram bezveze...
A sta je ljepo objasnio u vezi Sase? "O Sasi sam dugo razmisljao"? I? Sta sada? Sta si zakljucio? Razmisljao si i odlucio si sta?....pozvati zato sto ili nepozvati zato sto.....to nepise uopste. Argumentacija NULA.STEVIE je napisao/la:eto lijepo je covjek objasnio zasto nema begovica na spisku, a siguran sam da cemo opet vidjeti sasu u repki uskoro. nema potrebe za neku paniku i da se selektoru j.ebe sve po spiskunedžad je napisao/la: Selektor Safet Sušić nakon sinoćnjeg razgovora sa Sašom Papcem odlučio je da će povratak ovog Mostarca nazad u reprezentaciju ipak morati sačekati neku od narednih utakmica.
"Dugo sam razmišljao oko ovog spiska, jer sam želio izabrati najbolje igrače koje imamo za ovu utakmicu. Objektivno tu su se trebala naći još dva igrača, a riječ je o Saši Papcu i Asmiru Begoviću", kaže selektor i pojašnjava zašto s enisu našli na spisku za Rumuniju.
"Razgovarao sam sa obojicom, a Asmir mi je rekao da je blaže povrijeđen, i da zbog toga nije branio ni za Stoke u zadnje dvije utakmice. Što se Papca tiče o njemu sam dugo razmišljao, nakon što je u medijima najavio da bi se mogao vratiti", istakao je selektor Sušić.
Susic je kriminalan, ali rezultati su jos koliko toliko uredu, ali sa ovim spiskom je sam sebe stavio pod ogroman pritisak, ako izgubimo, bice najveca paljba po njemu u vezi Sase, i realno receno, opravdano.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
"Razgovarao sam sa obojicom, a Asmir mi je rekao da je blaže povrijeđen, i da zbog toga nije branio ni za Stoke u zadnje dvije utakmice. Što se Papca tiče o njemu sam dugo razmišljao, nakon što je u medijima najavio da bi se mogao vratiti", istakao je selektor Sušić.
Sinoć sam razgovarao s njim, i on mi je rekao da nije zatvorio vrata reprezentacije, ali da želi da se prvo riješi stanje u Savezu, dakle, da se usvoji Statut, pa će se onda vratiti", istakao je Safet Sušić.
Neznam stvarno sta vam nije jasno u ovih nekoliko rečenica
Sinoć sam razgovarao s njim, i on mi je rekao da nije zatvorio vrata reprezentacije, ali da želi da se prvo riješi stanje u Savezu, dakle, da se usvoji Statut, pa će se onda vratiti", istakao je Safet Sušić.
rekao sam da je fino objasnio zasto nema BEGOVICA na spisku! kako god nije fair ovo pljuvanje po selektoru, i sam kazes da ima rezultate do sada.Anti NWO je napisao/la: A sta je ljepo objasnio u vezi Sase? "O Sasi sam dugo razmisljao"? I? Sta sada? Sta si zakljucio? Razmisljao si i odlucio si sta?....pozvati zato sto ili nepozvati zato sto.....to nepise uopste. Argumentacija NULA.
Susic je kriminalan, ali rezultati su jos koliko toliko uredu, ali sa ovim spiskom je sam sebe stavio pod ogroman pritisak, ako izgubimo, bice najveca paljba po njemu u vezi Sase, i realno receno, opravdano.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
aha, vidis to nisam procito, hvalabavarian_bk je napisao/la:"Razgovarao sam sa obojicom, a Asmir mi je rekao da je blaže povrijeđen, i da zbog toga nije branio ni za Stoke u zadnje dvije utakmice. Što se Papca tiče o njemu sam dugo razmišljao, nakon što je u medijima najavio da bi se mogao vratiti", istakao je selektor Sušić.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
džakailibu
- Kontakt:
ma samo da je pljuvati nije bitno zasto. svi trazili da kontaktira begovica i da krene ta prica u pozitivnom smjeru i opet ne valja. covjek kaze da obojica su trebala biti na spisku, kaze rezlogezasto nisu ali jok, opet ne valja.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Papac je rekao da je sad spreman se vratit ako ga Pape pozove.bosanac723 je napisao/la:Nije ga pozvao zato sto je Sasa sam rekao da zeli da se stvari sa savezom prvo rijese.....jel ti sada mozda jasnoGunnerS je napisao/la:Ne znam koji je đavo Papetu pa Papca nije pozvao![]()
![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- bosanac723
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Papac je rekao da je sad spreman se vratit ako ga Pape pozove.bosanac723 je napisao/la:Nije ga pozvao zato sto je Sasa sam rekao da zeli da se stvari sa savezom prvo rijese.....jel ti sada mozda jasnoGunnerS je napisao/la:Ne znam koji je đavo Papetu pa Papca nije pozvao![]()
![]()
....a gdje to pise sto ti navodis? Svaki dan sve vise dokaza koliko smo zaista glup narod. Svaka cast navijacima sto su nasem selektoru yebavali mater, to je odraz kulture.Sinoć sam razgovarao s njim, i on mi je rekao da nije zatvorio vrata reprezentacije, ali da želi da se prvo riješi stanje u Savezu, dakle, da se usvoji Statut, pa će se onda vratiti",
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
a i Papac je kriminalan sa ovim izjavama takoder, da nije za tri klase bolji od Mravca i Pandze zajedno, nebi ga pozvao nikada u zivotu. Nego potreban je ekipi, potreban za dobre rezultate.bordo_Sarajevo je napisao/la:aha, vidis to nisam procito, hvalabavarian_bk je napisao/la:"Razgovarao sam sa obojicom, a Asmir mi je rekao da je blaže povrijeđen, i da zbog toga nije branio ni za Stoke u zadnje dvije utakmice. Što se Papca tiče o njemu sam dugo razmišljao, nakon što je u medijima najavio da bi se mogao vratiti", istakao je selektor Sušić.
Vratio se u ekipu tri puta i evo ponovo ultimatum do ultimatuma...uzas! ali eto...
vidiš nisam ni ja ovo pročitaobavarian_bk je napisao/la:"Razgovarao sam sa obojicom, a Asmir mi je rekao da je blaže povrijeđen, i da zbog toga nije branio ni za Stoke u zadnje dvije utakmice. Što se Papca tiče o njemu sam dugo razmišljao, nakon što je u medijima najavio da bi se mogao vratiti", istakao je selektor Sušić.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pa moraju igrati ona dva "Belgijska Ovcara" ...bordo_Sarajevo je napisao/la:prvi put da se ne slazem sa Susicom, trebo je pozvat Begovica i Papca, nista mu nebi falilo, ali eto
Zaista covjek nema veze sa zivotom uhvatio se onog sto je Ciro pozivao kao pijan plota...
Dok more nasih igraca gubi moral za BH repkom zbog ovakvih nepravdi..
Ma sta reci dovoljno je "Munibov Pajdo" ...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ovi izgovori nemaju veze s vezom. Pulis je izjavio da je samo odmarao Begovica, a u kupu nije igrao jer Sorensen uvijek brani tu, a Nash sjedi na klupi. Sto se tice Papca, pa ako se statut ne usvoji, nece ni bit utakmice. Boze sacuvaj. Papac i nije neki gubitak, jer je prosjek prosjeka i kostao nas je mnogo golova, ali je katastrofa sto jos jednom igramo bez najboljeg golmana Balkana.
Nego znate li koliko je Borac platio da se ova dva anonimusa plazaju po hotelu sa Dzekom i ostalim?
Nego znate li koliko je Borac platio da se ova dva anonimusa plazaju po hotelu sa Dzekom i ostalim?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- bosanac723
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:vidiš nisam ni ja ovo pročitaobavarian_bk je napisao/la:"Razgovarao sam sa obojicom, a Asmir mi je rekao da je blaže povrijeđen, i da zbog toga nije branio ni za Stoke u zadnje dvije utakmice. Što se Papca tiče o njemu sam dugo razmišljao, nakon što je u medijima najavio da bi se mogao vratiti", istakao je selektor Sušić.
Neznam stvarno sta vam nije jasno u ovih nekoliko rečenica![]()
zato bi bilo fino da se informises pa onda komentarises, a ne pljujes pa poslije se crvenis. Ako Sasa nemisli da je psihicki spreman ili spreman da se vrati zbog bilo kojeg razloga onda ok, netreba covjeka forsirat samo kako bi Safet mogao zadovoljit nekog Muju iz tariguz sela sto zeli da vidi Sasu u ekipi, ili Asmira.
- skyisthelimit
Za_raju je napisao/la: Pa moraju igrati ona dva "Belgijska Ovcara" ...
Zaista covjek nema veze sa zivotom uhvatio se onog sto je Ciro pozivao kao pijan plota...
kakvih bolan nepravdi,.umijes li ti citati..Begovic je povrijedjen, a Papac nece jos da igra dok se ne usvoji statut
15.10 - 15.06 ...
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Trebao je Bajramovića pozvati
Ali šta ćeš, on i njegov prst 
Kad se sjetim njegovog gola, koja majstorija..
[youtube][/youtube]
Kad se sjetim njegovog gola, koja majstorija..
[youtube][/youtube]
Ti vjerujes Munibovom Pajdi?skyisthelimit je napisao/la:Za_raju je napisao/la: Pa moraju igrati ona dva "Belgijska Ovcara" ...
kakvih bolan nepravdi,.umijes li ti citati..Begovic je povrijedjen, a Papac nece jos da igra dok se ne usvoji statut
Citaj malo sta kaze Pulis o Begu ,kakva bolan povreda .
A Sasa nece igrati dok se ne usvoji statut?Pa ovo je izjava svih izjava ...Vela havle...
Majku mu sto kad Pandja ili Mravac ne budu povrijedjeni ili uvrjedjeni da se misli hoceli ih pozvati...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.