BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Cartman
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Cartman » 20 maj 2011, 12:16

skyisthelimit je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: Pa moraju igrati ona dva "Belgijska Ovcara" ...
Zaista covjek nema veze sa zivotom uhvatio se onog sto je Ciro pozivao kao pijan plota...
Dok more nasih igraca gubi moral za BH repkom zbog ovakvih nepravdi..

Ma sta reci dovoljno je "Munibov Pajdo" ...

kakvih bolan nepravdi,.umijes li ti citati..Begovic je povrijedjen, a Papac nece jos da igra dok se ne usvoji statut :shock:
A svak sa malo mozga vidi da je to laz. Niko nece igrat protiv Rumunije ako se ne usvoji statut. Ni Papac, ni tetka njegova. A Pulis je vec izjavio da ce Beg igrat u subotu. Cak i da je "blaze povrijedjen", ozdravio bi do juna. Ovo je cista laz, da bi Hasagic branio. A od Papca nista drugo nisam ni ocekivao. Licemjer bez premca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 20 maj 2011, 12:19

Za_raju je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: Pa moraju igrati ona dva "Belgijska Ovcara" ...
Zaista covjek nema veze sa zivotom uhvatio se onog sto je Ciro pozivao kao pijan plota...

Ma sta reci dovoljno je "Munibov Pajdo" ...

kakvih bolan nepravdi,.umijes li ti citati..Begovic je povrijedjen, a Papac nece jos da igra dok se ne usvoji statut :shock:
Ti vjerujes Munibovom Pajdi?
Citaj malo sta kaze Pulis o Begu ,kakva bolan povreda .
A Sasa nece igrati dok se ne usvoji statut?Pa ovo je izjava svih izjava ...Vela havle...

Majku mu sto kad Pandja ili Mravac ne budu povrijedjeni ili uvrjedjeni da se misli hoceli ih pozvati...
Pa cekaj, sad imamo sta je rekao Begovic, Pulis i Susic, ti ocigledno neces da vjerujes selektoru jer imas nesta protiv njega, dokaz tvoje pameti je to kako i sam kazes "u Tirani smo Safetu poslije utakmice yebavali majku.." dovoljno od tebe. I jos jedna stvar ko je Pandja? Za tog igraca nisam cuo.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 maj 2011, 12:38

bosanac723 je napisao/la:Pa cekaj, sad imamo sta je rekao Begovic, Pulis i Susic, ti ocigledno neces da vjerujes selektoru jer imas nesta protiv njega, dokaz tvoje pameti je to kako i sam kazes "u Tirani smo Safetu poslije utakmice yebavali majku.." dovoljno od tebe. I jos jedna stvar ko je Pandja? Za tog igraca nisam cuo.
Sta ces moralo se skandirati,masa tako zahtjevala,trebao si ti doci tu da kazes kako svi nasi navijaci grijese i da treba podrzati "Pajdu" ;)
Pa samo ba vas par koji pametite ispred monitora branite nekoga ko nije zasluzio da bude ono sto jest sada..
Dodji nekada na tekmu pa vidi kakvo misljenje ima na tribinama "prava raja" ;)

Jesili mozda cuo za Belgijskog ovcara ako nisi za Pandju (Sorry Pandzu) ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 20 maj 2011, 12:41

Za_raju je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:Pa cekaj, sad imamo sta je rekao Begovic, Pulis i Susic, ti ocigledno neces da vjerujes selektoru jer imas nesta protiv njega, dokaz tvoje pameti je to kako i sam kazes "u Tirani smo Safetu poslije utakmice yebavali majku.." dovoljno od tebe. I jos jedna stvar ko je Pandja? Za tog igraca nisam cuo.
Sta ces moralo se skandirati,masa tako zahtjevala,trebao si ti doci tu da kazes kako svi nasi navijaci grijese i da treba podrzati "Pajdu" ;)
Pa samo ba vas par koji pametite ispred monitora branite nekoga ko nije zasluzio da bude ono sto jest sada..

prava raja se moze suprostavit taktici i postavi koju izvede Safet, a prava raja ne yebe majku igracima, treneru, i neisprava ih zvizducima. To nisu navijaci nego bolesnici ;) ;)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 20 maj 2011, 12:46

Dodji nekada na tekmu pa vidi kakvo misljenje ima na tribinama "prava raja"
"prava raja"
:?
stvarno mislis da su samo oni koji su na trebinama "prava raja" tj. raja koja ima jezik a obraz guzica...
"prava raja" ne psuje majku igracima, treneru...
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 20 maj 2011, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 20 maj 2011, 12:48

Asmir Begović ne želi da igra za reprezentaciju , mislim da je to jasno i da su i ptice na granama do sada to upamtile ... Dojadilo mu da sjedi na klupi i da ceka svoju priliku , jer ako gledamo s jedne strane Begović je klasa za Hasagića , ali opet ponavljam safet gleda te neke kredite poput Ćire ko je duze u reprezentaciji... Zapamtite moje rijeci , da ce se on zaista naci na golu sad protiv Wigana , mislim da je jasan stav Begovića ...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 maj 2011, 12:50

bosanac723 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:

prava raja se moze suprostavit taktici i postavi koju izvede Safet, a prava raja ne yebe majku igracima, treneru, i neisprava ih zvizducima. To nisu navijaci nego bolesnici ;) ;)
Ne izvrci ono sto sam napisao,niko nije psovao igracima nego Safetu (zasluzeno) ,mi smo dole "fasovali" kao zadnji papci od Kosovskih navijaca (onih istih kao i ovi iz RS koji su veci Albanci od samih domacina) a onda "takticar" stavlja "Belgijskog" rukometasa kao stuba odbrane i invalida Hasagica (kojeg cijenim) da nam pospu jos soli po svjezim ranama... E sad nam ti reci sta je trebalo skanidrati?
Molim odgovor a ne smajlije kao sto to radi trio "fantastikus" C.Chaplin,Stanlio,Onlio...(zna se ko su ti)...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 20 maj 2011, 12:54

Za_raju je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: Sta ces moralo se skandirati,masa tako zahtjevala,trebao si ti doci tu da kazes kako svi nasi navijaci grijese i da treba podrzati "Pajdu" ;)

Ne izvrci ono sto sam napisao,niko nije psovao igracima nego Safetu (zasluzeno) ,mi smo dole "fasovali" kao zadnji papci od Kosovskih navijaca (onih istih kao i ovi iz RS koji su veci Albanci od samih domacina) a onda "takticar" stavlja "Belgijskog" rukometasa kao stuba odbrane i invalida Hasagica (kojeg cijenim) da nam pospu jos soli po svjezim ranama... E sad nam ti reci sta je trebalo skanidrati?
Molim odgovor a ne smajlije kao sto to radi trio "fantastikus" C.Chaplin,Stanlio,Onlio...(zna se ko su ti)...
Ne izvrcem tvoje rijeci nego obracam paznju i na tekmu Fra-BiH na Kosevu kad je prava raja pokazala svoje lice. Poslije poraza nema se sta skandirat. APSOLUTNO NISTA! Ti mislis da je igracima i strucnom stabu lahko sto su izgubili? Nije! I neka glupa dobacivanja i skandiranja s tribine nisu potrebna. I ovo dosadasnje skandiranje SAVEZ NAPOLJE je najveca bruka, jer to nedaje moral igracima niti podrsku. To se isto desavalo protiv Rumunije u Zenici.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 maj 2011, 12:57

Papac je rekao da će se vratiti ako se usvoji Statut. Da li Sušić zna da niko neće igrati ako se Statut ne usvoji 26.maja? Tako da mu je ovaj razlog smiješan.Begović je pametan momak zašto da ide u Meksiko da sjedi na klupi i onda da izgubi mjesto u svom klubu.
FEDERER= KLOC

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 maj 2011, 13:03

Za_raju je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:prvi put da se ne slazem sa Susicom, trebo je pozvat Begovica i Papca, nista mu nebi falilo, ali eto
Pa moraju igrati ona dva "Belgijska Ovcara" ...
ta dva "belgijska ovcara"(nek te bude stid da tako nazivas igrace BiH koji ginu za dres repke, ma kakav kvalitet imali. al sta drugo od gmizavaca ocekivati) je takodje i cirkusant pozivao i igrali su, takodje. Dalje i cirkusant i Pape pozivaju igrace, koje prvi pozvao Kodro i koji je napravio okosnicu ove repke. Dalje, dok se cirkusant opijao, sprdao, slikavao, Pape je u reprezentaciju dogradio i pozvao Mujdzu, Lulica, Subasica, Besica, Sehica, Vranjesa...

Jedini stvar koju mu ja zamjeram, jeste nepozivanje Cocalica. al boze moj, niko nije savrsen

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 maj 2011, 13:07

Da Ftv nije prenosila Young Boys nikada Lulić nebi zaigrao u repci također Bht je prenosio Želju i Borac .Gracić je uletio neke novce pa tako i Subašić igra u reprezentaciji.
FEDERER= KLOC

groka12
Kontakt:

Post Postao/la groka12 » 20 maj 2011, 13:08

jel ovo prijateljska?? :P:P

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 maj 2011, 13:16

Iker C je napisao/la:Da Ftv nije prenosila Young Boys nikada Lulić nebi zaigrao u repci također :lol: Bht je prenosio Želju i Borac .Gracić je uletio neke novce pa tako i Subašić igra u reprezentaciji.
koji idiot :lol: kao prvo gledao je i uzivao, a kao drugo i mikado je gledao uzivo susrete ta dva kluba, al se ipak odlucio za "persprektivnog" Supica.
i daj pusti se tih supljih prici, da nije ovo, da nije ono. nasao je ljevaka, boli glava. i to odmah na pocetku kvalifikacija. dok je cirkusant cijele kvalifikacije suplirao kako smo talentovana nacija, kako mora biti negdje u svijetu dobar ljevak. i jel ga nasao? :? valjao se slikavati i opijati do kasnih noci. a snjim bogami i neki igraci. profesionalizam na nivou.
subasic je prvo pozvan na dvije prijateljske utakmice slovacka(gdje se fino pokazao) i igraci iz pl(gdje je zabio kakav go). dakle koliko toliko se dokazao i zasluzio poziv. za razliku od vasilica, supica... za koje je malo ko dotad cuo. ne bih ulazio u to kako su oni dobili poziv. za malo vise informacija se obrati sinu cirkusanta. pljunuti babo.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 maj 2011, 13:18

Pa ovo je stvarno nevjerovatno. Da poziv dobije Maletic a Alispahic ne. A covjek najbolji igra hrvatske lige.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 maj 2011, 13:20

Susic ili nece da poziva najbolje igrace namjerno ili je nesposoban da prepozna kvalitet. Pa mogu ih nabrojati najmanje petoricu koji su zasluzili poziva a nisu ga dobili.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 20 maj 2011, 13:33

vendeta87 je napisao/la:Pa ovo je stvarno nevjerovatno. Da poziv dobije Maletic a Alispahic ne. A covjek najbolji igra hrvatske lige.
Pa stvarno cudo :shock: ali...

Stvar je u tome sto je pozicija Alispahica dobro pokrivena, dok Susic krilni (bocni) igraca ima malo na raspolaganju tako da je poziv dobio jedan Maletic (krilo)..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 maj 2011, 13:35

Cartman je napisao/la:Ovi izgovori nemaju veze s vezom. Pulis je izjavio da je samo odmarao Begovica, a u kupu nije igrao jer Sorensen uvijek brani tu, a Nash sjedi na klupi. Sto se tice Papca, pa ako se statut ne usvoji, nece ni bit utakmice. Boze sacuvaj. Papac i nije neki gubitak, jer je prosjek prosjeka i kostao nas je mnogo golova, ali je katastrofa sto jos jednom igramo bez najboljeg golmana Balkana.

Nego znate li koliko je Borac platio da se ova dva anonimusa plazaju po hotelu sa Dzekom i ostalim?
I kazu navijaj za BiH.Ma nikad,nema sanse.Bas zbog takvih kao sto si ti.Jesi ti mozda ljubomoran sto je Borac dao 2 reprezentativca?

Pokenjam se ja na tebe. ;)

A Maletic je ovu nasu ligu davno prekucao,al eto.Iz Borca je,pa je los.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 20 maj 2011, 13:42

nije maletic ni toliko los. ipak je imo par prodora po desnoj strani protiv rumuna, smao da jos preciznije zna centrirati garantujem da bi jedna ona zavrsila iza golmana rumuna. fino je bijo proso al neprezizno centrirao. mislim da neskodi sto ga je pozvo, zasluzijo je.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 maj 2011, 13:43

Los_Blanos2 je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Pa ovo je stvarno nevjerovatno. Da poziv dobije Maletic a Alispahic ne. A covjek najbolji igra hrvatske lige.
Pa stvarno cudo :shock: ali...

Stvar je u tome sto je pozicija Alispahica dobro pokrivena, dok Susic krilni (bocni) igraca ima malo na raspolaganju tako da je poziv dobio jedan Maletic (krilo)..
Pa koliko sam gledao ovog Alispahića on bio mogao i po krilu da odigra, ali nije samo on u pitanju evo ti jedan ćitav pregled igraća koji su trebali dobiti poziv jer su bolji od onih koje je Papae povao:
Begović
Grahovac- golaman Otelul-a budućeg prvaka Rumunije odigrao do sada sve utakmice 27 godina,
Jahić- polivalentan igrać i zaslužan u preprezentaciji,
Zukanović, Cocalić, Trivunović štoperi sva trojicasu bolja od Mravca,
Ljevaković- standardan na poziciji yadneg veznog u Teplicama sigurno iskusniji od Bešića koji je mogao dobiti poziv ya maldu repku.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 20 maj 2011, 13:46

begovic: povreda
grahovac: nece da igra za bih
jahic: povreda vec duze
ljevakovic: sa 27 godina jos nije uspijo izaci iz ceske, kvalitet nema sta.
stoperi: jedino gdje ti dajem pravo da je mogo pozvati barem jos 2 stopera za sigurnost.

mislim malo se visi informisi pa onda bumbaj...a alispahiceva posicija je zauzeta i bez veze bi bilo da ga zove.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.