BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Barca u srcu
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Barca u srcu » 20 maj 2011, 15:19

J*bo ga više Avdukić, pored toliko golmana u inostranstvu, on ovog Avdukića zove, pa dok je branio u Čeliku, na maltene svakoj je primao golove "kroz uši" i redovno su mu navijači krpili mater, pa Burić (koji je sad u Lechu), ga je izgurao iz prve postave, i sad se opet Avdukić zove, j*bo ga on, pored toliko normalnih golmana, on zove 2 najgora moguća izbora: Hasagića i Avdukića. Šehić nije nešto, ali, opet, on ne prima glupe golove kao Hasagić.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 20 maj 2011, 15:19

harry_90 je napisao/la:giannini

To nije Nadareviceva pozicija,ja sam te pitao po cemu je on ispred Nadarevica u repki,po cemu su tu ispred njega Pandza i Mravac ? Sta su to njih dvojica bolji od njega ?
pa necemo sad porediti nadarevica i subasica...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 20 maj 2011, 15:19

Raikkonen je napisao/la:[quote="džakailibu"
malo pismenost ušteli. covjek je kriv za gol protiv albanaca. jeste ali recimo ni nadarevic bas nije briljirao protiv francuza. to srcanost i patriotizam ne moze biti mjerilo vec samo kvaliteta. Mravac igra dobro u svom klubu za razliku od nadarevica, veoma dobro odigrao protiv rumuna i mexica, mladji je i vjerujem da ce za par tekmi biti kvalitetan stub naše odbrane. bice to sve ok, nemojte bezveze poseravati igrace koji igraju jako dobar fudbal(sa koncepcijom i kratkim i brzim pasovima)u posljednjih par tekmi.
Idi cuvaj ovce vidi se iz prilozenog da si neki seljo...pricas da nadarevic ne igra bas nesto u svom klubu :!: :!: a realno koliko si pogledao utakmica njegovog eskisehira ove godine :?: :?: nijednu..jel tako ... a ovdje nesto filozofiras momak glup si...**** te mravac vodi ga kuci[/quote]
halo moderacija vrijeme je da se Kimi malo smiri

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 20 maj 2011, 15:19

HAHAH deficitarnim pozicijama.....Begovic (Stoke) vs Avdukic(Borac) :lol: :lol: :lol: ....imamo dva vrhunska golmana Kenu i Begovica i ti pricas tako...hahaa....poklopi se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
prosto mi je nevjerovatno da bi neko g o v n o od covjeka pozvao u reprezentaciju, ma da je Iker Casillas
za njega je Avdukic Josip Broz[/quote]
Ubjedljivo najbolji golman koji brani u najjacoj ligi svijeta sjedi vjecito na klupi cak i kad je Keno povrijedjen i u pravu je ne bi ni ja dosao da sam na njegovom mjestu.....Ako si se ikad bavio icim onda znas o cemu ti pricam[/quote]

ne da mu se, klupa Keni klupa Sorensenu :mrgreen:[/quote]

Necu s tobom vise da se raspravljam vidim da si neko derle od 12 godina koje nema pojma o fudbalu ne barata cinjenicama vec lupa neke svoje glupe zakljucke....samo da ti kazem da je Begovic prvi golman Stokea...da ne ispadnes glup negdje u drustvu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 maj 2011, 15:20

jovanbl je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Pa ispade da je Lusan Barcelona, pa ih Borac nije mogao izbaciti. Ti se samo s tim tješiš, nije Borac ispao što su ti švicarci bili tako dobri nego zato što je Borac bio tako loš.
Pa nije ni reprezentacija BiH reporezenacija Spoanije, brazila ili portugala, a borac je ispao sto je bio losiji od lozane naravno, sustina je da li je lozana bas tako losa ako izbaci neke renomirane ekipe i udje u grupnu fazu lige evrope
Ne samo da je Borac loš, nego sve ekipe u našem prvenstvu bi ispale od Lsana kluba koji se trenutno bori za ulazak u prvu ligu, hoću da kažem da na osnovu toga nebih nikako trebalo pozivati igraće iz bh pl u repku osim onih do 21 godinu u mlađe selekcije i možda Šehića kao trećeg golmana.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 maj 2011, 15:21

Maestro je napisao/la:

To nije Nadareviceva pozicija,ja sam te pitao po cemu je on ispred Nadarevica u repki,po cemu su tu ispred njega Pandza i Mravac ? Sta su to njih dvojica bolji od njega ?
Ali postavio sam i drugo pitanje,ako vidis,po cemu su ispred njega Pandza i Mravac ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 20 maj 2011, 15:21

po tome sto u repki mora biti i poneki lijevi bek, ako znas sta mislim,hocu reci svaki tim ima nesto sto se zove formacija, itd., itd., na mogu biti sve napadaci a niti stoperi

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 maj 2011, 15:23

harry_90 je napisao/la:
Maestro je napisao/la:

Ali postavio sam i drugo pitanje,ako vidis,po cemu su ispred njega Pandza i Mravac ?
Odgovoriti cu ti ja,zato sto u Belgiji zivi Sead Susic a on ti je poznati ugostitelj i menadjer ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 20 maj 2011, 15:23

vendeta87 je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Pa ispade da je Lusan Barcelona, pa ih Borac nije mogao izbaciti. Ti se samo s tim tješiš, nije Borac ispao što su ti švicarci bili tako dobri nego zato što je Borac bio tako loš.
Pa nije ni reprezentacija BiH reporezenacija Spoanije, brazila ili portugala, a borac je ispao sto je bio losiji od lozane naravno, sustina je da li je lozana bas tako losa ako izbaci neke renomirane ekipe i udje u grupnu fazu lige evrope
Ne samo da je Borac loš, nego sve ekipe u našem prvenstvu bi ispale od Lsana kluba koji se trenutno bori za ulazak u prvu ligu, hoću da kažem da na osnovu toga nebih nikako trebalo pozivati igraće iz bh pl u repku osim onih do 21 godinu u mlađe selekcije i možda Šehića kao trećeg golmana.
eto vidis, ja da sam selektor u ekipu bih pozvao bar 5 ili 6 igraca iz lige (umjesto 4 kod Susica)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 maj 2011, 15:24

giannini je napisao/la:

po tome sto u repki mora biti i poneki lijevi bek, ako znas sta mislim,hocu reci svaki tim ima nesto sto se zove formacija, itd., itd., na mogu biti sve napadaci a niti stoperi
Ej to mi kazi,nisam znao :o sto izbjegavas odgovor zasto spomenuti dvojac je ispred Nadarevica.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 20 maj 2011, 15:25

Šehić i Burić bi trebali biti zamijene Hasagiću...
Čelik Zenica 1945

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 20 maj 2011, 15:25

Za_raju je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Ali postavio sam i drugo pitanje,ako vidis,po cemu su ispred njega Pandza i Mravac ?
Odgovoriti cu ti ja,zato sto u Belgiji zivi Sead Susic a on ti je poznati ugostitelj i menadjer ;)
i sad se mi grohotom smijemo

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 maj 2011, 15:27

Nimla_RZ je napisao/la:Šehić i Burić bi trebali biti zamijene Hasagiću...
Svakako,Buric se vec dokazao a i Sehic napreduje tako da uz povratnika Begovica tu nema zime ;)
giannini je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Ali postavio sam i drugo pitanje,ako vidis,po cemu su ispred njega Pandza i Mravac ?
i sad se mi grohotom smijemo
Smijao ili ne to je cinjenica ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 20 maj 2011, 15:28

harry_90 je napisao/la:
giannini je napisao/la:

Ej to mi kazi,nisam znao :o sto izbjegavas odgovor zasto spomenuti dvojac je ispred Nadarevica.
po svemu su ispred njega, a sto je najvaznije po kvalitetu

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 20 maj 2011, 15:30

Za_raju je napisao/la:
ma ja, treba on sad odseliti iz Belgije da bi ti bio miran

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 20 maj 2011, 15:31

Za_raju je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Šehić i Burić bi trebali biti zamijene Hasagiću...
Svakako,Buric se vec dokazao a i Sehic napreduje tako da uz povratnika Begovica tu nema zime ;)
Kakve golmane imamo... Hasagić, Begović, Šehić, Burić i Avdukić... Strašno... 8-)
Čelik Zenica 1945

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 maj 2011, 15:32

Ne samo da je Borac loš, nego sve ekipe u našem prvenstvu bi ispale od Lsana kluba koji se trenutno bori za ulazak u prvu ligu, hoću da kažem da na osnovu toga nebih nikako trebalo pozivati igraće iz bh pl u repku osim onih do 21 godinu u mlađe selekcije i možda Šehića kao trećeg golmana.[/quote]
eto vidis, ja da sam selektor u ekipu bih pozvao bar 5 ili 6 igraca iz lige (umjesto 4 kod Susica)[/quote]

De mi nabroj koje molim te.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 20 maj 2011, 15:32

Idi cuvaj ovce vidi se iz prilozenog da si neki seljo...pricas da nadarevic ne igra bas nesto u svom klubu :!: :!: a realno koliko si pogledao utakmica njegovog eskisehira ove godine :?: :?: nijednu..jel tako ... a ovdje nesto filozofiras momak glup si...**** te mravac vodi ga kuci[/quote]

frajeru, rekao sam da je mladji od nadarevica a ne da je mlad. nek ti gledaš eskisehir i proucavas igru nadarevica.covjek je bio slabija karika reprezentacije vec neko vrijeme. a za mravca i ja i ti znamo da igra jako dobro u westerlou. nisam ja neki ljubitelj mravca ali se vidi iz tekme u tekmu da je sve bolji na poziciji stopera.njemu treba samo još malo samopouzdanja. nego gore napisa za igru repke da samo ja vidim napredak i tečnu igru sa kratkim i brzim pasovima. ok ako je tako. meni igraju poprilicno brzo i timski. ne svidja mi se kada se za slobodan udarac od 30 mtara pjanic sprema 5 minuta kao sto mi nije dobar znak da smo oba gola protiv rumuna dali iz prekida ali da igramo puno bolje meni je to poprilicno vidljivo.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 maj 2011, 15:33

giannini je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
ma ja, treba on sad odseliti iz Belgije da bi ti bio miran
Ne nego je on menadjer Mravcu i na to aludiram ;)
"No God is Good God "

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 maj 2011, 15:35

nego gore napisa za igru repke da samo ja vidim napredak i tečnu igru sa kratkim i brzim pasovima. ok ako je tako. meni igraju poprilicno brzo i timski. ne svidja mi se kada se za slobodan udarac od 30 mtara pjanic sprema 5 minuta kao sto mi nije dobar znak da smo oba gola protiv rumuna dali iz prekida ali da igramo puno bolje meni je to poprilicno vidljivo.[/quote]

E oko ovoga bi se mogao i složiti sa tobom, al to je sve što nemamo pravog igraća na desnom krilu i ljevom beku. Jer ljevo Luliću nema ko da ćuva leđa a desno Mujdži. Al zato ima rješenja samo je Sušić glup ili se pravi glup pa neće to da riješi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []