SSC Napoli
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
Capital City
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Jeste li znali da su SARAJEVO i NAPOLI bratski gradovi od 1964 što je jedno od najstarijih jedinjenja među gradovima. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Tata je gazda u Italiji, nemože mu niko ništa, a nema ni dokaza ...MaGiCa je napisao/la:Pazi da se "sistem" ne raspadne, kad ti predsednik poseti prdekanu. To ti je korisnija briga, ako vec drugih nemas.robovi88 je napisao/la:Mislim da je ovo kraj Napolija. Proći će grupnu fazu LP nekako na guzove i onda ako budu imali sreće da ih zapadne neko iznenađenje koje je bilo prvo u svojoj grupi imaju šansu proći dalje, ali njima je došao kraj. Sljedeće sezone će biti negdje na 5. mjestu i to je to KRAJ ... Raspad Sistema![]()
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 42719.html
Forza Cavani, ale!
On je Bog i Batina baš kao u stara dobra vremena naš Duče
Napokon je došao pameti počeo keširati novac ... ne brinem se ja za nas ... a za nedaj Bože tu je i Barbara
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Hajd brisi taj post dok ti ga nije administracija vidjela 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Svako druže ima svoje opredjeljenje, ako je ovo zabranjenoPuma je napisao/la:Hajd brisi taj post dok ti ga nije administracija vidjela
normalno da je zabranjeno velicanje zlocinacarobovi88 je napisao/la:Svako druže ima svoje opredjeljenje, ako je ovo zabranjenoPuma je napisao/la:Hajd brisi taj post dok ti ga nije administracija vidjelaneka brišu ...
Call the coroner!
@Robovi
Decko, ne provaljuj se. Zbog tog Duce-a je Italija bila u vecem qurcu nego li sto su Srbija i Bosna bile nakon Miloseviceve diktature.
Dakle, malo istorije procitaj, pa se onda pozivaj na neke licnosti.
A ti si poznat po "attention bitchingu", jer si isao od topica do topica kad je Milan uzeo scudetto i trazio da vam ostali cestitaju.
Decko, ne provaljuj se. Zbog tog Duce-a je Italija bila u vecem qurcu nego li sto su Srbija i Bosna bile nakon Miloseviceve diktature.
Dakle, malo istorije procitaj, pa se onda pozivaj na neke licnosti.
A ti si poznat po "attention bitchingu", jer si isao od topica do topica kad je Milan uzeo scudetto i trazio da vam ostali cestitaju.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Mazzariu noga iz Napolia ? Svaka cast De Laurentisu ako ga otpusti,jest Mazzari bio poletio kad je cuo da bi ga Juve htio,papcina...
Novi trener Gasperini,po meni jedan od najboljih u Italiji i mislim da bi bio odlicno rjesenje.
Novi trener Gasperini,po meni jedan od najboljih u Italiji i mislim da bi bio odlicno rjesenje.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Prorok - kako ce Milan proci u LP, ligirobovi88 je napisao/la:Mislim da je ovo kraj Napolija. Proći će grupnu fazu LP nekako na guzove i onda ako budu imali sreće da ih zapadne neko iznenađenje koje je bilo prvo u svojoj grupi imaju šansu proći dalje, ali njima je došao kraj. Sljedeće sezone će biti negdje na 5. mjestu i to je to KRAJ ... Raspad Sistema
Forza Napoli
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- JuveSissoko
- Kontakt:
nepotvrdjeno- Gasperini novi trener, gdje god se okrenes tu je juventino 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
izgleda da Walter ipak ostaje...Pomirili se haman 
Videcemo. Prvo sam bio za to da ostane, a sad mi se vise svidja opcija da dodje Gasperini. Kakogod: 3-5-2 here we go! 
edit: u pravu si Dzenane. http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... agreement-
edit: u pravu si Dzenane. http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... agreement-
Traži se Pellisier ... Nudi se 15m za Lamelu, Što značčiiiii ?????
Hamšik>A.C Milan
Hamšik>A.C Milan
Trenutno je aktualan Borja Valero. Ako dodju Valero i Lamela, pozdravicu prodaju Hamsika i Gargana.robovi88 je napisao/la:Traži se Pellisier ... Nudi se 15m za Lamelu, Što značčiiiii ?????
Hamšik>A.C Milan
Ovo bi bio 1 kvalitativni upgrade.
nemojte se smijati, ali ja mislim da ce Pastore preci u Napoli
Napoli ce uzeti pare za Hamsika, i uraditi slicno kao i prosle godine sa Cavanijem
a mislim da ce i Maradona tu odraditi svoje, on je za Argentince ipak Bog, nek poprica malo sa El Flacom i eto njega na San Paolo
p.s. nisam napusen veceras, ne znam sta mi je
Napoli ce uzeti pare za Hamsika, i uraditi slicno kao i prosle godine sa Cavanijem
a mislim da ce i Maradona tu odraditi svoje, on je za Argentince ipak Bog, nek poprica malo sa El Flacom i eto njega na San Paolo
p.s. nisam napusen veceras, ne znam sta mi je
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
"Criscito? Il Napoli ha mostrato un interesse concreto, offrendo una cifra congrua e adeguata al valore del calciatore che noi abbiamo accettato. Adesso manca l’accordo tra il procuratore e il club azzurro, si tratta soltanto di mettere nero su bianco per il trasferimento di Criscito in azzurro. Per il ragazzo sarebbe il coronamento di un sogno. Le cifre? Sei milioni per la comproprietà del calciatore, con diritto di riscatto per una cifra già fissata. Santacroce? Non rientra nella trattativa”.
Odlican pos'o ako njega dovedete...Fkt odlicno ! Inler je na pragu Napolia,Criscito takodje.Stvara se odlicna ekipa...
Odlican pos'o ako njega dovedete...Fkt odlicno ! Inler je na pragu Napolia,Criscito takodje.Stvara se odlicna ekipa...
Kako samo Preziosi posluje, divota.Interista di cuore je napisao/la:"Criscito? Il Napoli ha mostrato un interesse concreto, offrendo una cifra congrua e adeguata al valore del calciatore che noi abbiamo accettato. Adesso manca l’accordo tra il procuratore e il club azzurro, si tratta soltanto di mettere nero su bianco per il trasferimento di Criscito in azzurro. Per il ragazzo sarebbe il coronamento di un sogno. Le cifre? Sei milioni per la comproprietà del calciatore, con diritto di riscatto per una cifra già fissata. Santacroce? Non rientra nella trattativa”.
Milan mu nudio 10 miliona za Criscita januaru, a sad ga uvaljuju nama za 6.
Rafinhu platili 8, prodali ga za 5 mE.
Zapatera kupili za skoro 5mE, a dali ga kao deo 11mE transfera Velosa, za koga sad ne mogu da izvuku ni 6-7 mE.
Fiasko sa Amelijom i Eduardom, ne bih ni da pominjem.
Ali to ne treba da cudi, kad ih vodi covek koji je za 14ogodisnjeg Messija, rekao da "je rizik kupiti ga za 50.000DEM."
A u pmIbrahimović_God je napisao/la:Campagnaro dozivio tešku saobraćajnu nesreću![]()
http://translate.googleusercontent.com/ ... hlqI5S1lMQ
Citam malo sad
Napoli se rjesava Pazienze i Gargana, a dovode Criscita, Inlera, Donadela, te vrlo moguce i Santanu
De Laurentis : "I'm building Napoli today for Mazzarri, and tomorrow for Mourinho or Villas Boas."
Napoli se rjesava Pazienze i Gargana, a dovode Criscita, Inlera, Donadela, te vrlo moguce i Santanu
De Laurentis : "I'm building Napoli today for Mazzarri, and tomorrow for Mourinho or Villas Boas."
Call the coroner!
- JuveSissoko
- Kontakt:
kako vas je krenulo oko ovih istraga i skandala, mogli bi da gledate Serie B prije nego LP, tako je to kad Italijani sebe sami unistavaju, vole udarat po sebi nego hljeba se najesti
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.