Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
giannini
-
Kontakt:
vendeta87 je napisao/la:
E oko ovoga bi se mogao i složiti sa tobom, al to je sve što nemamo pravog igraća na desnom krilu i ljevom beku. Jer ljevo Luliću nema ko da ćuva leđa a desno Mujdži. Al zato ima rješenja samo je Sušić glup ili se pravi glup pa neće to da riješi.
krajnje je vrijeme da se s tobom posavjetuje
edit: ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog

plus bek nije LJEV nego lijevi

kad vec hoces da pametujes
Zadnja izmjena:
giannini, dana/u 20 maj 2011, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
harishp
-
Kontakt:
Za_raju je napisao/la:giannini je napisao/la:Za_raju je napisao/la:
Smijao ili ne to je cinjenica

ma ja, treba on sad odseliti iz Belgije da bi ti bio miran
Ne nego je on menadjer Mravcu i na to aludiram

Apsolutno netacno,nije mu menadjer kao prvo.
A kao drugo ima jos jedna yebenija stvar.Mravac je prije Papeta promijenio tri -cetiri selektora u repci.Isto tako je i Pandza vec poduze vrijeme u repci
Tako i da ta prica o Seji pada u vodu.Nema nikakve logike.
Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 20 maj 2011, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
vendeta87
-
Kontakt:
giannini je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:
E oko ovoga bi se mogao i složiti sa tobom, al to je sve što nemamo pravog igraća na desnom krilu i ljevom beku. Jer ljevo Luliću nema ko da ćuva leđa a desno Mujdži. Al zato ima rješenja samo je Sušić glup ili se pravi glup pa neće to da riješi.
krajnje je vrijeme da se s tobom posavjetuje

Pa ozbiljno ti kažem, kada bi Salihovića stavio na ppziciju desnog krila da igra nešto otprilike kao Robben u Bajernu, a Lulića na lijevo te ovog mladog Subašića gurnuo u vatru na ljevom beku moglo bi nešto biti, ovo ti je samo jedno od mogućih rješenja.
-
djokica
-
Kontakt:
harry_90 je napisao/la:giannini
To nije Nadareviceva pozicija,ja sam te pitao po cemu je on ispred Nadarevica u repki,po cemu su tu ispred njega Pandza i Mravac ? Sta su to njih dvojica bolji od njega ?
Bolji su zato sto SELEKTOR BIH SAFET SUSIC misli tako. I to je vise nego dovoljno. A vi, vjeciti pljuvaci Safetovog lika i djela, posle Safeta da se prijavite na izbor za selektora , pa brate sastavite sta god hocete.
To vam je sansa da postavite Alispahica na desno krilo, Stilica na zadnjeg veznog, izbacite Misimovica ili Pjanica jer ne mogu zajedno, otjerate Hasagica jer mi imamo boljeg koji nece da igra....
FKS❤️1946
-
giannini
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Za_raju je napisao/la:

A kao drugo ima jos jedna yebenija stvar.Mravac je prije Papeta promijenio tri -cetiri selektora u repci.
Tako i da ta prica o Seji pada u vodu.Nema nikakve logike.
mislim u danasnje vrijeme modernih komunikacija pokusavati ovako montirati...
http://www.transfermarkt.de/de/adnan-mr ... _6639.html
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
-
vendeta87
-
Kontakt:

[/quote]
A kao drugo ima jos jedna yebenija stvar.Mravac je prije Papeta promijenio tri -cetiri selektora u repci.
Tako i da ta prica o Seji pada u vodu.Nema nikakve logike.[/quote]
Moram vam reći da Sead Sušić nije njegov menadžer, jer znam njegovog menadžera lično.
-
Nimla_RZ
-
Kontakt:
vendeta87 je napisao/la:
Pa ozbiljno ti kažem, kada bi Salihovića stavio na ppziciju desnog krila da igra nešto otprilike kao Robben u Bajernu, a Lulića na lijevo te ovog mladog Subašića gurnuo u vatru na ljevom beku moglo bi nešto biti, ovo ti je samo jedno od mogućih rješenja.

Čuj Salihovića desno... Odgovaralo bi mu za noge, ali on s lijeve strana se nikad neće maket...
Čelik Zenica 1945
-
giannini
-
Kontakt:
djokica je napisao/la:harry_90 je napisao/la:giannini
To nije Nadareviceva pozicija,ja sam te pitao po cemu je on ispred Nadarevica u repki,po cemu su tu ispred njega Pandza i Mravac ? Sta su to njih dvojica bolji od njega ?
Bolji su zato sto SELEKTOR BIH SAFET SUSIC misli tako. I to je vise nego dovoljno. A vi, vjeciti pljuvaci Safetovog lika i djela, posle Safeta da se prijavite na izbor za selektora , pa brate sastavite sta god hocete.
To vam je sansa da postavite Alispahica na desno krilo, Stilica na zadnjeg veznog, izbacite Misimovica ili Pjanica jer ne mogu zajedno, otjerate Hasagica jer mi imamo boljeg koji nece da igra....
samo ne radi se tu o Papetu, da je selektor Ivica Osim isti ovi pljuvaci bi i po njemu pljuvali, to je stvar mozga a ne selektora, znas moramo pametovati
-
vendeta87
-
Kontakt:
Nimla_RZ je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:

Čuj Salihovića desno... Odgovaralo bi mu za noge, ali on s lijeve strana se nikad neće maket...
Pa to dali će se maketi ili ne neznam al bi sa desne strane postizao veliki broj golova, a i kada bi golman uspio odbraniti lopte bi se odbijale napadačima pred noge tako da bi bio jako efektivan.
-
Alucard
-
Kontakt:
Ko je ovaj sijedi "man i black" sa cvikama pokraj Sušića i Jagodića?

-
giannini
-
Kontakt:
vendeta87 je napisao/la:
Moram vam reći da Sead Sušić nije njegov menadžer, jer znam njegovog menadžera lično.
nemoj tako, ako za raju kaze da je Sead menadzer, on je menadzer i tacka, sta ti znas

-
vendeta87
-
Kontakt:
giannini je napisao/la:djokica je napisao/la:harry_90 je napisao/la:giannini
samo ne radi se tu o Papetu, da je selektor Ivica Osim isti ovi pljuvaci bi i po njemu pljuvali, to je stvar mozga a ne selektora, znas moramo pametovati
a i ti si našao pravo poređenje. Pa Osim je bio klasa za sebe i kao igrać i kao trener a Sušiću niko ne spori da je bio sjajan igrač al kao trener je nula.
-
giannini
-
Kontakt:
vendeta87 je napisao/la:giannini je napisao/la:
a i ti si našao pravo poređenje. Pa Osim je bio klasa za sebe i kao igrać i kao trener a Sušiću niko ne spori da je bio sjajan igrač al kao trener je nula.
nisam nista poredio nego rakao da biste i po njemu pljuvali isto ovako, i po Bajevicu, i po Halilhodzicu, i po Guardioli, i po Mourinhu, i po Villas-Boasu ako bi on nakon Porta preuzeo nasu reprezentaciju
-
vendeta87
-
Kontakt:
giannini je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:giannini je napisao/la:
nisam nista poredio nego rakao da biste i po njemu pljuvali isto ovako, i po Bajevicu, i po Halilhodzicu, i po Guardioli, i po Mourinhu, i po Villas-Boasu ako bi on nakon Porta preuzeo nasu reprezentaciju
Ne bi, pa vidi i lajik da Sušić nije za trenera zato ga i osporavam.
-
harishp
-
Kontakt:
Yebiga ta nula od trenera vise bodova u kvalifikacijama naboba i od ''trenera svih trenera'' a kamoli drugih koji su HTJELI da budu selektori.Sto se tice starta i prvih cetiri tekme u kvalifikacijama od postanka repke.Ove golubove na grani i ne racunam.
Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 20 maj 2011, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
giannini
-
Kontakt:
vendeta87 je napisao/la:giannini je napisao/la:
radije reci: ''to je moje misljenje'', evo ja sam la
Jik pa to ne vidim
-
Bilal
-
Kontakt:
Joj sto se sere po forumu. Djeco za to vam sluzi WC, a ne forum. Svi bale nesto sto nije pozvao onu dvojicu, a niko nije procitao zasto nisu dobili poziv. Samo jos da pitam: Jeli neko iznenadjen odgovorima na poziv one dvojice?

-
vendeta87
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Yebiga ta nula od trenera vise bodova u kvalifikacijama naboba i od ''trenera svih trenera'' a kamoli drugih koji su HTJELI da budu selektori.Ove golubove na grani i ne racunam.
Koliko znam kvalifikacije nisu gotove, a na kraju se obračunava ko je koilko bodova uzeo. U ostalom neka mi neko kaže za jedan uspjeh Sušića kao trenera.
-
giannini
-
Kontakt:
Bilal je napisao/la:Joj sto se sere po forumu. Djeco za to vam sluzi WC, a ne forum. Svi bale nesto sto nije pozvao onu dvojicu, a niko nije procitao zasto nisu dobili poziv. Samo jos da pitam: Jeli neko iznenadjen odgovorima na poziv one dvojice?

ma nije bitan njihov odgovor, ima da ih se pozove i na silu dovede i da se od njih naprave pravi ljudi, patriote, i tacka, jel' tako mala raja

-
vendeta87
-
Kontakt:
giannini je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:giannini je napisao/la:
radije reci: ''to je moje misljenje'', evo ja sam la
Jik pa to ne vidim
Izvini molim teako sam te na bilo koji način uvrijedio nisam tako mislio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []