neka, treba naglasit za ove sto ne znajuStipe_djhasko je napisao/la:ti si iznad ovih ..mislio sam da se podrazumjeva
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
prvo da kazem da je jasko usljo, cekam ga od 20h, a sad je 1 ujutro.. al neka, i ja sam njega zajebao sinoc 
i jedno pitanje.. citajuci vase postove, nije mi jasno, hocu li ja moci zadrzadi schalke i iduce sezone.. jer stvarno bih volio, nekako mi srcu prirasli hahahah
?
i jedno pitanje.. citajuci vase postove, nije mi jasno, hocu li ja moci zadrzadi schalke i iduce sezone.. jer stvarno bih volio, nekako mi srcu prirasli hahahah
?
za to zadrazavanje kluba morat ces se javit nadleznim organima, al ja mislim da ide izvlacenje i sledece sezone.Funjai je napisao/la:prvo da kazem da je jasko usljo, cekam ga od 20h, a sad je 1 ujutro.. al neka, i ja sam njega zajebao sinoc
i jedno pitanje.. citajuci vase postove, nije mi jasno, hocu li ja moci zadrzadi schalke i iduce sezone.. jer stvarno bih volio, nekako mi srcu prirasli hahahah![]()
?
steta.. al probat cu savezu baciti koju bajaderu, mozda upalidziza_23 je napisao/la:za to zadrazavanje kluba morat ces se javit nadleznim organima, al ja mislim da ide izvlacenje i sledece sezone.Funjai je napisao/la:prvo da kazem da je jasko usljo, cekam ga od 20h, a sad je 1 ujutro.. al neka, i ja sam njega zajebao sinoc
i jedno pitanje.. citajuci vase postove, nije mi jasno, hocu li ja moci zadrzadi schalke i iduce sezone.. jer stvarno bih volio, nekako mi srcu prirasli hahahah![]()
?
ma moze jasta, ajd pravi, i ti izgleda ranis sutra ko i ja 
al ne da nam se, ne radi onaj pes forum
sto je najgore, radim ujutrodziza_23 je napisao/la:ma moze jasta, ajd pravi, i ti izgleda ranis sutra ko i ja
-
jasko_juve
- Kontakt:
prijatelju,ja sinoc bolnice zaradi..jbg..visa sila..ajd u toku dana kad mognes javi se..Funjai je napisao/la:ma nece, ne boj se...
@jasko, jesil' se to ti veceras zapio kad te nema? ako je alkohol prastamode ja, navratit cu jos jednom kad krenem spavati, ako dodjes sacekaj malo.. i ja tebe od 8h cekao..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
meni ni sad ne moze fprum otvoritjasko_juve je napisao/la:prijatelju,ja sinoc bolnice zaradi..jbg..visa sila..ajd u toku dana kad mognes javi se..Funjai je napisao/la:ma nece, ne boj se...
@jasko, jesil' se to ti veceras zapio kad te nema? ako je alkohol prastamode ja, navratit cu jos jednom kad krenem spavati, ako dodjes sacekaj malo.. i ja tebe od 8h cekao..
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
nemoze forumEmir_ZENICA je napisao/la:jednu ??????Anderson8 je napisao/la:Fino se vi napisaste postova))
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Hocel ovaj forum proraditi ? 
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Zamolio bi kako koga iz saveza da mi pomognu da ugovorim sve 3 naredne tekme za nedjelju jer sada 2 dana prvo idem na putovanje jedno u nedjelju se vraćam,a onda sam sljedeću sedmicu na exkurziji.I ja bi ugovorio,ali ne znam s kim igram te tekme,a i nemam ni danas previše vremena jer odlazim danas u 17 pa se spremam za puta 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
moze Emire tebe cekamEmir_ZENICA je napisao/la:vidi stvarno,..ja se taman nadao![]()
Glory Glory Man United!
Vidi sa goalgetterom, jer on vodi B ligu, nemam ja raspored utakmica za B ligu. Možeš odigrati samo njemu pošalješ na pp ss-ove i to je toLBJ MVP je napisao/la:Zamolio bi kako koga iz saveza da mi pomognu da ugovorim sve 3 naredne tekme za nedjelju jer sada 2 dana prvo idem na putovanje jedno u nedjelju se vraćam,a onda sam sljedeću sedmicu na exkurziji.I ja bi ugovorio,ali ne znam s kim igram te tekme,a i nemam ni danas previše vremena jer odlazim danas u 17 pa se spremam za puta
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Da ti objasnim neke stvariAnderson8 je napisao/la:
moze Emire tebe cekamCim proradi forum igrat cemo...
npr. Posjed lopte
Poslije 22 h ..dali si na netu ?
A C A B !
ihh djes me to petkom pitatEmir_ZENICA je napisao/la:Da ti objasnim neke stvariAnderson8 je napisao/la:
moze Emire tebe cekamCim proradi forum igrat cemo...
![]()
![]()
npr. Posjed lopte![]()
![]()
Poslije 22 h ..dali si na netu ?
Glory Glory Man United!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
e moji neradnici
Odma subota otkazati,jer se tad trijezni
ajd valjda odigramo nekad 
A C A B !
- samir_tm87
- Kontakt:
**** to kad ja mogu samo sluzbeno dobit 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.